اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دوستان مشکل این ماژولهای آمپ با میکروفن های رایج چیه؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : دوستان مشکل این ماژولهای آمپ با میکروفن های رایج چیه؟

سلام
    مدارت AGC پیچیدگی خاص خودشون رو دارند که یکم باید روی آنالوگ تسلط داشته باشین. ساده ترین راه برای شبکه تقسیم مقاومت موازی کردن یه خازن با مقاومت قرار گرفته بین سیگنال اصلی و سیگنال خروجی هست.(یعنی مقاومت R1) خازن هم به نحوی انتخاب کنین که فرکانس های بیس رو عبور بدهد و به محدوده قابل قبول شما برسد
    هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط baby_1 نمایش پست ها
      سلام
      مدارت AGC پیچیدگی خاص خودشون رو دارند که یکم باید روی آنالوگ تسلط داشته باشین. ساده ترین راه برای شبکه تقسیم مقاومت موازی کردن یه خازن با مقاومت قرار گرفته بین سیگنال اصلی و سیگنال خروجی هست.(یعنی مقاومت R1) خازن هم به نحوی انتخاب کنین که فرکانس های بیس رو عبور بدهد و به محدوده قابل قبول شما برسد
      اگه خازن با R1 موازی کنم در عمل نقش یه فیلتر RC بالا گذر رو بازی میکنه اما شما میگید که حتی فرکانس های پایین رو هم عبور بده
      پس خازن این جا چیکار میکنه ؟
      نقش خازن چیه ؟ چرا باید بزاریم ؟
      آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

دیدگاه

سلام
        کاری که در عمل انجام می شه سعی می شود یه سری از فرکانس ها رو تضعیف کرد و فرکانس های دیگر رو تضعیف. چون شبکه مقاومتی برای فرکانس های شنوایی تقریبا پاسخ یکسانی داره بنابراین برای یک سری از فرکانس های دلخواه(فرکانس های بالا یا پایین) مطلوب نیست. حالا سعی می شه با سری و یا موازی کردن ادوات پسیو مثل خازن و سلف یک سری سیگنال ها مقاومت متفاوتی رو بین راهشون ببینین و متفاوت از سیگنال های دیگه عبور کنن یا تضعیف بشن.

مثالی زدم که با یک خازن ساده می شه مدار مقاومتی رو با توضیحاتی که دادم تغییر و بهبود داد که دنبال AGC ها و طراحی شبک فیدبک نشین. بله شبکه فیلتر بالا گذر می شود اما می تونید سلف یا خازن یا شبکه های پسیو ساده ایجاد کنین که به هدف دلخواهتون برسین.
        هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

اما این کار منو انجام نمیده !!!!
          مداری که عرض کردید فقط یه تضعیف رو یه سری از فرکانس ها انجام میده همین اما بلندی صدا همچنان ثابت هست

من باید اول یه مدار درست کنم که قدرت یک سیگنال صدا با ولوم ثابت رو بتونه اندازه گیری کنه و این رو بر اساس ولتاژ نشون بده
          بعدش متناسب با این ولتاژ میکروکنترلر خروجی آنالوگ رو که به گیت یک ماسفت متصل شده رو طوری تنظیم میکنه که با کاهش یا افزایش مقاومت درین سورس ماسفت هر بار بشه مقدار مشخصی رو از دامنه سیگنال ورودی توسط یه تقسیم مقاومتی با ماسفت کم کرد

یه همچین چیزی میخوام که البته یه بار هم انجام دادم و 30 درصد جواب گرفتم

متاسفانه مدارات agc که تو سایتا زیاده به نظرم هیچ کدومشون درست کار نکنند . . .
          میتونید در این زمینه کمک کنید
          جدیدترین ویرایش توسط rezamajdi; ۲۲:۴۸ ۱۳۹۷/۰۱/۲۴.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezamajdi نمایش پست ها
            اما این کار منو انجام نمیده !!!!
            مداری که عرض کردید فقط یه تضعیف رو یه سری از فرکانس ها انجام میده همین اما بلندی صدا همچنان ثابت هست

من باید اول یه مدار درست کنم که قدرت یک سیگنال صدا با ولوم ثابت رو بتونه اندازه گیری کنه و این رو بر اساس ولتاژ نشون بده
            بعدش متناسب با این ولتاژ میکروکنترلر خروجی آنالوگ رو که به گیت یک ماسفت متصل شده رو طوری تنظیم میکنه که با کاهش یا افزایش مقاومت درین سورس ماسفت هر بار بشه مقدار مشخصی رو از دامنه سیگنال ورودی توسط یه تقسیم مقاومتی با ماسفت کم کرد

یه همچین چیزی میخوام که البته یه بار هم انجام دادم و 30 درصد جواب گرفتم

متاسفانه مدارات agc که تو سایتا زیاده به نظرم هیچ کدومشون درست کار نکنند . . .
            میتونید در این زمینه کمک کنید
            سلام
            ممنون می شم اگر بیشتر توضیح بفرمایید " همین اما بلندی صدا همچنان ثابت هست "
            کار میکروکنترلری برای همچین مداری جالب نیست چون مدار شما همیشه در حال سویچ زنی برای دامنه های متغییر هست و خود اثر کلید زنی در فرکانس خروجی سبب اعوحاح می شه، شما یه مدار AGC با OP-amp راحتتر می تونید طراحی کنید.
            طراحی و راهنمایی هر پله کمی زمان برای بنده زمان بر هست که پیشنهاد می کنم با استناد به یکی از کتاب های الکترونیک 2، تکنیک پالس و مدار مخابراتی کلارک هس، مداری رو در یک تاپیک مستقل جلو بیارین که تمامی بچه های انجمن در طراحی با شما کمک کنن

دیدگاه

توضیح میدم خدمت شما : شما میفرمایید فیلتر بزار اما من خواستم اینه که دامنه کل سیگنال رو بتونم تنظیم کنم برای همین گفتم که با این مداری که شما
              پیشنهاد کردید بعید هست بشه دامنه کل سیگنال رو کنترل کرد یعنی کار من رو انجام نمیده
              فرض کنید اگه یه سیگنال صدا داشته باشیم با حدود دامنه ی مشخص مدار شما نمیتونه دامنه رو کنترل کنه و فقط بعضی فرکانس ها رو ضعیف میکنه . منظورم اینه

ضمنا میکروکنترلر که عرض کردم خدمت شما نباید با سرعت سویچ کنه بلکه با کنترل ولتاژی که روی گیت ماسفت میندازه ( dac ) مقاومت درین سورس رو کنترل میکنه
              سورس رو به زمین وصل میکنیم و درین رو به یه مقاومت که اون سر مقاومت به سیگنال ورودی وصل هست
              با تغیر مقاومت درین سورس ماسفت دامنه کنترل میشه
              اما یه مشکل اینه که نمودار ولتاژ گیت _ مقاومت درین سورس اصلا خطی نیست و تو یه محدوده ی ولتاژ گیت مقاومت درین سورس تغیرات زیادی پیدا میکنه . . .
              اما با کمک dac ( قبلا ساختم ) شاید بشه نمودار ولتاژ گیت _ مقاومت درین سورس رو بدست آورد
              این طوری معلوم میشه برای این که مقاومت درین سورس رفتاری خطی داشته باشه ولتاژ گیت باید هر دفعه چطور تغیر کنه

از توجه و راهنماییتون تشکر میکنم

دیدگاه

توضیح میدم خدمت شما : شما میفرمایید فیلتر بزار اما من خواستم اینه که دامنه کل سیگنال رو بتونم تنظیم کنم برای همین گفتم که با این مداری که شما
                پیشنهاد کردید بعید هست بشه دامنه کل سیگنال رو کنترل کرد یعنی کار من رو انجام نمیده
                فرض کنید اگه یه سیگنال صدا داشته باشیم با حدود دامنه ی مشخص مدار شما نمیتونه دامنه رو کنترل کنه و فقط بعضی فرکانس ها رو ضعیف میکنه . منظورم اینه

ضمنا میکروکنترلر که عرض کردم خدمت شما نباید با سرعت سویچ کنه بلکه با کنترل ولتاژی که روی گیت ماسفت میندازه ( dac ) مقاومت درین سورس رو کنترل میکنه
                سورس رو به زمین وصل میکنیم و درین رو به یه مقاومت که اون سر مقاومت به سیگنال ورودی وصل هست
                با تغیر مقاومت درین سورس ماسفت دامنه کنترل میشه
                اما یه مشکل اینه که نمودار ولتاژ گیت _ مقاومت درین سورس اصلا خطی نیست و تو یه محدوده ی ولتاژ گیت مقاومت درین سورس تغیرات زیادی پیدا میکنه . . .
                اما با کمک dac ( قبلا ساختم ) شاید بشه نمودار ولتاژ گیت _ مقاومت درین سورس رو بدست آورد
                این طوری معلوم میشه برای این که مقاومت درین سورس رفتاری خطی داشته باشه ولتاژ گیت باید هر دفعه چطور تغیر کنه

از توجه و راهنماییتون تشکر میکنم

خواهش می کنم
                طبق دو اثبات مختلف
                1) با قضیه پارسوال اثبات می شود که توان در حوزه زمان به توان در حوزه فرکانس مرتبط هست و با کاهش دامنه یک هارمونیک و یا حذف یکی از هارمونیک ها توان خروجی تحت تاثیر قرار می گیرد و به طبع دامنه تغییر می کند
                2) اگر بسط فوریه سیگنال ورودی رو بنویسید و به فیلتر اعمال کنید با حذف شدن یک هارمونیک ترم و توان هارمونیک حذف می شود و دامنه تغییر می کند

دامنه سیگنال بعد از عبور از یک طبقه فیلتر تغییر می کند و کاهش می یابد.
                میکروکنترلر می بایست با قضیه نایکویست نمونه برداری و عمل کند که فرکانس کنترل ماسفت در محدوده چند هرتز تا چند ده کیلوهرتز خواهد بود.

پیشنهاد من به شما استفاده از op-amp هم به عنوان تقویت کننده و هم به عنوان AGC هست که با مدار ساده می تونید هم سطح دامنه رو کنترل کنید هم گین دلخواه رو در خروحی ظاهر کنید. یک نمونه ساده

دیدگاه

از توجهتون ممنون

این رو که میفرمایید اتفاقا یه بار ساختم و نتیجه نگرفتم
                  تمام قطعاتش رو داشتم جز اون ماسفت که اون رو هم با یه ماسفت دیگه جایگزین کردم و جوابی نگرفتم

خداییش اگه مطمئن بشم که جواب میده یه جوری اون قطعه رو تهیه میکنم ولی . . .

به نظرتون مشکل از همون ماسفت هست که دقیقا به کار نرفته ؟؟؟

دیدگاه

خواهش می کنم

مدار رو باید تحلیل ریاضی کنیم که متوجه بشیم قطعات به درستی انتخاب شدن و بر حسب تجربه و تست خطا مقادیر گزارش نشده باشن. اول کار بدون ماسفت باید مدار داخل خروجی سیگنال تقویت شده رو ظاهر کند. دیدین op-amp درست کار می کنه سراغ قطعات بعدی و تست کلی مدار برید.

پیشنهاد می کنم یه تاپیک جدید بزنین چون کاربرای خیلی توانای سایت تند با شما کار رو جلو می یارن که همه تجربه برای همه می شه و هم به نحوی یه تاپیک جامع برای افراد تازه وارد به سایت هست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط baby_1 نمایش پست ها
                      خواهش می کنم

مدار رو باید تحلیل ریاضی کنیم که متوجه بشیم قطعات به درستی انتخاب شدن و بر حسب تجربه و تست خطا مقادیر گزارش نشده باشن. اول کار بدون ماسفت باید مدار داخل خروجی سیگنال تقویت شده رو ظاهر کند. دیدین op-amp درست کار می کنه سراغ قطعات بعدی و تست کلی مدار برید.

پیشنهاد می کنم یه تاپیک جدید بزنین چون کاربرای خیلی توانای سایت تند با شما کار رو جلو می یارن که همه تجربه برای همه می شه و هم به نحوی یه تاپیک جامع برای افراد تازه وارد به سایت هست.
                      با تشکر زیاد از شما که زحمت کشیدید و وقت گزاشتید
                      باید بگم من قبلا این تاپیک رو راه انداختم که نه استقبال شد و نه کاری از پیش رفت . . .
                      سلام به دوستان و اساتید گرامی حتما بار ها براتون پیش اومده که دارید به تلوزیون گوش میدید یه دفعه تبلیغات که میشه صدای تلوزیون ناگهانی افزایش پیدا میکنه :various_118: این باعث میشه کنترل رو بردارید و صدا رو تا جایی که میتونید کم کنید که واقعا آزار دهنده ست :20: همین طور با تغییر کانال تلوزیون با توجه به این که هر شبکه بیس صدای

دیدگاه

سلام به شما مهندس

میشه کنید توضیح بدید دلیل این مسئله که فرمودید چیه ؟؟؟؟
                        سلام
                        دلیلش اینکه ورودی آمپلی فایر ها نیاز به یه سیگنال با ولتاژ حدودا میگم مثلا 1 میلی ولت نیاز داره
                        شما خروجی یک آمپلی فایر رو به ورودی آمپلی فایر دیگه بدی اولا تطبیق امپدانس بهم می خوره ثانیا آمپلی فایر دوم اشباع میشه و باعث دیسورت شدن صدای خروجی میشه.
                        موفق باشید.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط saman5949 نمایش پست ها
                        سلام مهندس میشه دلیل این حرفتون رو بگید؟
                        من الان میخوام خروجی ساب اسپیکر 3 تیکه رو بدم به ورودی یک امپ با ولوم برای خروجی گرفتن ساب بدونه مدار فیلتر پاین گزر و پری
                        سلام
                        دلیلشو تو همین پست جناب مجدی عرض کردم
                        سپاس

دیدگاه

سلام به شما

این که میفرمایید تطبیق امپدانس بهم میخوره مثلا خروجی یه آمپلی قدرت رو تا 0.2 ولت کاهش بدیم بعد به ورودی lm386 وصل کنیم
                          همون طور که میدونید امپدانس خروجی امپلی قدرت معمولا 4 اهم یا 8 اهم و امپدانس ورودی lm386 حدود 50 کیلو اهم هست
                          ( هر چند کسی چینی کاری انجام نمیده اما ) به لحاظ تئوری و البته عملی این عدم تطبیق دراین مثالی که عرض کردم چه مشکلی میتونه بوجود بیاره ؟؟

با تشکر از توجه شما

دیدگاه

سلام
                            سبب افزایش VSWR و بازگشت موج به طبقه تولید کننده توان می شود که برای طبقات قدرت در خیلی از مواقع باعث سوختن طبقه قدرت ، ایجاد هارمونیک و اینترمدولاسیون و ... می شود.

دیدگاه

یعنی حتی اگه ما توخروجی یه آمپلی قدرت یه مقاومت 47 اهم رو بزاریم بازم سیگنال بر میگرده به طبقه تولید کننده و میسوزه ؟؟؟
                              مگه ما سلف گذاشتیم که این اتفاق صورت بگیره ؟؟؟؟

دیدگاه

سلام به شما

این که میفرمایید تطبیق امپدانس بهم میخوره مثلا خروجی یه آمپلی قدرت رو تا 0.2 ولت کاهش بدیم بعد به ورودی lm386 وصل کنیم
                                همون طور که میدونید امپدانس خروجی امپلی قدرت معمولا 4 اهم یا 8 اهم و امپدانس ورودی lm386 حدود 50 کیلو اهم هست
                                ( هر چند کسی چینی کاری انجام نمیده اما ) به لحاظ تئوری و البته عملی این عدم تطبیق دراین مثالی که عرض کردم چه مشکلی میتونه بوجود بیاره ؟؟

با تشکر از توجه شما
                                سلام دوست عزیز
                                ببینید دلیلشو هم دوستان گفتند. اصولا شما نمی تونی خروجی امپلی فایر رو با ولوم یا مقاومت محدود کنی . تنها راهش قرار دادن در ورودی آمپلی فایر هست.
                                چرا از پری آمپلی فایر استفاده نمی کنید؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X