اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سلام دوستان کسی هست یه راهنمایی کنه. که ظبط پخش پایونیر میشه فلش خورش کرد،البته بدون برد یواس بی که تو بازار میفروشن.

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سلام دوستان کسی هست یه راهنمایی کنه. که ظبط پخش پایونیر میشه فلش خورش کرد،البته بدون برد یواس بی که تو بازار میفروشن.

فلش خور کردن ظبط پخش غ

پاسخ : سلام دوستان کسی هست یه راهنمایی کنه. که ظبط پخش پایونیر میشه فلش خورش کرد،البته بدون برد یواس بی که تو بازار میفروشن.

سلام
    بدون برد نمیشه کاری کرد (میشه اما به صرفه نیست و وقت گیر هست)
    ضبطتون aux داره؟
    اگر داره یک برد فلش خور 12 ولت بگیرید با رگولاتور 7805 و خازن 470 میکرو فاراد 16 ولت و دیود 1N4007 .
    ابتدا ورودی رگولاتور 7805 رو به 12 ولت ماشین بزنید(طبق دیتاشیت 7805) بعد خروجی 5 ولت این آی سی رو به برد فلش خور و خازن رو در ورودی برق برد فلش خور موازی کنید و سر راه مثبت رگولاتور هم دیود رو بزارید برای محافظت از ولتاژ معکوس
    آی سی 7805 هم به هدسینک وصل کنید
    بعد خروجی صدای برد فلش خور(L.G.R) هم به یک فیش نری 3.5 میلی متری لحیم کنید و به ورودی AUX ضبط بزنید
    موفق باشید

دیدگاه

پاسخ : سلام دوستان کسی هست یه راهنمایی کنه. که ظبط پخش پایونیر میشه فلش خورش کرد،البته بدون برد یواس بی که تو بازار میفروشن.

درود
      فکر کنم بعضی از بردها خودشون رگولاتور دارن. من قبلا اینترنتی از فروشگاه فروهر خریدم رگولاتور داشت ( یعنی برق 5 تا 12 رو جواب می داد ) البته یک ماژول کاهنده هم خریدم که خیالم از نوسان برق ماشین راحت بشه چون فکر کنم برد فلش خور حداکثر 12 ولت باشه اما برق ماشین تا 14 هم بالا می ره

هم مدل ساده و هم مدل بلوتوث دارش:

فروش پنل ماژول MP3 پلیر برد فلش خور 5 تا 12 ولت- دارای ورودی USB فلش AUX مموری TF میکرو SD رادیو FM و ریموت کنترل از راه دور ویژه فلش خور کردن انواع ضبط و پخش قدیمی ماشین پیکان پراید پژو ال 90 و ضبط خانگی یا انواع اسپیکر و سیستم صوتی آمپلی فایر قیمت خرید

دیدگاه

سلام
        سعی کنید قبل از ماژول رگولاتور خطی 7808 بزارید اون ماژول کاهندتون هم اگر اشتباه نکنم سوئیچینگ تهیه کردین که اصلا واسه مدارات صوتی توصیه نمیشه

موفق باشید
        Proudly @real_ahmadi
        #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

چه مدلی از دستگاه رو دارین
          اگه به پشت دستگاه نگاه کنین میتونین 3 فیش مادگی ببینین که دوتا قرمز و سفید که مربوط به صدا و یکی زرد مربوط به تصویر هست و اگه یک کابل به فیش صدا وصل کنید و اون رو به یک پخش کننده usb میتونید از این کار لذت ببرید
          اگر هم که ورودی aux داره که کارتون راحت تر میشود
          جدیدترین ویرایش توسط maziar ashouri; ۱۹:۳۷ ۱۳۹۷/۰۶/۲۳.
          این مشکل رو تجربه کردم
          یا اینکه از نزدیک دیدم و دارم نظر میدم
          بعضی ها به اشتباه فکر میکنن من تعمیر کارم و دارم راه حل میگم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
            سلام
            سعی کنید قبل از ماژول رگولاتور خطی 7808 بزارید اون ماژول کاهندتون هم اگر اشتباه نکنم سوئیچینگ تهیه کردین که اصلا واسه مدارات صوتی توصیه نمیشه

موفق باشید
            ماژول کاهنده منظورم این هست:

فروش ماژول کاهنده ولتاژ LM2596 lfng ولتاژ خروجی متغیر 1.23V تا 30 ولت DC قابل تنظیم و تغییر توسط مولتی ترن و با حداکثر 3 آمپر شدت جریان، ولتاژ ورودی 3V تا 35Vd

چون فکر کنم برق ماشین خیلی عادی هست که بالاتر از 12 می ره. بردهای فلش خور بین 5 تا 12 هستند ( انواعش که رگولاتور روی خودشو ن هست ) در نتیجه فکر کنم از 12 به بالا اگر برق ماشین نوسان داشته باشه بهشون آسیب می زنه. با این ماژول کاهنده می شه مثلا مشخص کرد که برق ورودی هر چقدر بود اهمیتی نداشته باشه اما از خروجی ماژول کاهنده همیشه برق 7 یا 9 یا 12 دقیق به برد USB داده بشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nasimparsi نمایش پست ها
              ماژول کاهنده منظورم این هست:

فروش ماژول کاهنده ولتاژ LM2596 lfng ولتاژ خروجی متغیر 1.23V تا 30 ولت DC قابل تنظیم و تغییر توسط مولتی ترن و با حداکثر 3 آمپر شدت جریان، ولتاژ ورودی 3V تا 35Vd

چون فکر کنم برق ماشین خیلی عادی هست که بالاتر از 12 می ره. بردهای فلش خور بین 5 تا 12 هستند ( انواعش که رگولاتور روی خودشو ن هست ) در نتیجه فکر کنم از 12 به بالا اگر برق ماشین نوسان داشته باشه بهشون آسیب می زنه. با این ماژول کاهنده می شه مثلا مشخص کرد که برق ورودی هر چقدر بود اهمیتی نداشته باشه اما از خروجی ماژول کاهنده همیشه برق 7 یا 9 یا 12 دقیق به برد USB داده بشه
              سلام
              اگر رگولاتور داشت روی برد فلش خور 9 ولت بدید تاگر نداشت 5 ولت
              موفق باشید

دیدگاه

اگه پخش ورودی چنجر داشته باشه میتونی از ub100 استفاده کنی
                البته نسبت به قیمتش اصلا به صرفه نیست ولی کیفیتش در حد cd

دیدگاه

سلام خسته نباشید،من یه پایونیردارم منظورازچنجرچیست وچطور باچنجرمیشود؟؟
                  راهنمایم کنیدلطفا ممنون میشم**

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد80 نمایش پست ها
                    سلام خسته نباشید،من یه پایونیردارم منظورازچنجرچیست وچطور باچنجرمیشود؟؟
                    راهنمایم کنیدلطفا ممنون میشم**
                    درود
                    دستگاهی است بنام ub100که به چنچریک سری از مدلهای پایونر متصل میشود ...و از طریق دکمه های روی یونید اصلی کنترل میشود ...
                    ولی قیمت خیلی بالایی دارد !!!!

دیدگاه

سلام دوستان خسته نباشید ضبط پایونیر4050ubمن فلش باز نمیکنه ازاینورم ارمusbدرنمایشگر پنل نشان داده نمیشود

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X