فلش خور کردن ظبط پخش غ
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
سلام دوستان کسی هست یه راهنمایی کنه. که ظبط پخش پایونیر میشه فلش خورش کرد،البته بدون برد یواس بی که تو بازار میفروشن.
Collapse
X
-
پاسخ : سلام دوستان کسی هست یه راهنمایی کنه. که ظبط پخش پایونیر میشه فلش خورش کرد،البته بدون برد یواس بی که تو بازار میفروشن.
سلام
بدون برد نمیشه کاری کرد (میشه اما به صرفه نیست و وقت گیر هست)
ضبطتون aux داره؟
اگر داره یک برد فلش خور 12 ولت بگیرید با رگولاتور 7805 و خازن 470 میکرو فاراد 16 ولت و دیود 1N4007 .
ابتدا ورودی رگولاتور 7805 رو به 12 ولت ماشین بزنید(طبق دیتاشیت 7805) بعد خروجی 5 ولت این آی سی رو به برد فلش خور و خازن رو در ورودی برق برد فلش خور موازی کنید و سر راه مثبت رگولاتور هم دیود رو بزارید برای محافظت از ولتاژ معکوس
آی سی 7805 هم به هدسینک وصل کنید
بعد خروجی صدای برد فلش خور(L.G.R) هم به یک فیش نری 3.5 میلی متری لحیم کنید و به ورودی AUX ضبط بزنید
موفق باشید
-
پاسخ : سلام دوستان کسی هست یه راهنمایی کنه. که ظبط پخش پایونیر میشه فلش خورش کرد،البته بدون برد یواس بی که تو بازار میفروشن.
درود
فکر کنم بعضی از بردها خودشون رگولاتور دارن. من قبلا اینترنتی از فروشگاه فروهر خریدم رگولاتور داشت ( یعنی برق 5 تا 12 رو جواب می داد ) البته یک ماژول کاهنده هم خریدم که خیالم از نوسان برق ماشین راحت بشه چون فکر کنم برد فلش خور حداکثر 12 ولت باشه اما برق ماشین تا 14 هم بالا می ره
هم مدل ساده و هم مدل بلوتوث دارش:
دیدگاه
-
سلام
سعی کنید قبل از ماژول رگولاتور خطی 7808 بزاریداون ماژول کاهندتون هم اگر اشتباه نکنم سوئیچینگ تهیه کردین که اصلا واسه مدارات صوتی توصیه نمیشه
موفق باشیدProudly @real_ahmadi
#real_ahmadi
واسه اسمت بجنگ
- تشکرها 2
دیدگاه
-
چه مدلی از دستگاه رو دارین
اگه به پشت دستگاه نگاه کنین میتونین 3 فیش مادگی ببینین که دوتا قرمز و سفید که مربوط به صدا و یکی زرد مربوط به تصویر هست و اگه یک کابل به فیش صدا وصل کنید و اون رو به یک پخش کننده usb میتونید از این کار لذت ببرید
اگر هم که ورودی aux داره که کارتون راحت تر میشودجدیدترین ویرایش توسط maziar ashouri; ۱۹:۳۷ ۱۳۹۷/۰۶/۲۳.این مشکل رو تجربه کردم
یا اینکه از نزدیک دیدم و دارم نظر میدم
بعضی ها به اشتباه فکر میکنن من تعمیر کارم و دارم راه حل میگم
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست هاسلام
سعی کنید قبل از ماژول رگولاتور خطی 7808 بزاریداون ماژول کاهندتون هم اگر اشتباه نکنم سوئیچینگ تهیه کردین که اصلا واسه مدارات صوتی توصیه نمیشه
موفق باشید
فروش ماژول کاهنده ولتاژ LM2596 lfng ولتاژ خروجی متغیر 1.23V تا 30 ولت DC قابل تنظیم و تغییر توسط مولتی ترن و با حداکثر 3 آمپر شدت جریان، ولتاژ ورودی 3V تا 35Vd
چون فکر کنم برق ماشین خیلی عادی هست که بالاتر از 12 می ره. بردهای فلش خور بین 5 تا 12 هستند ( انواعش که رگولاتور روی خودشو ن هست ) در نتیجه فکر کنم از 12 به بالا اگر برق ماشین نوسان داشته باشه بهشون آسیب می زنه. با این ماژول کاهنده می شه مثلا مشخص کرد که برق ورودی هر چقدر بود اهمیتی نداشته باشه اما از خروجی ماژول کاهنده همیشه برق 7 یا 9 یا 12 دقیق به برد USB داده بشه
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط nasimparsi نمایش پست هاماژول کاهنده منظورم این هست:
فروش ماژول کاهنده ولتاژ LM2596 lfng ولتاژ خروجی متغیر 1.23V تا 30 ولت DC قابل تنظیم و تغییر توسط مولتی ترن و با حداکثر 3 آمپر شدت جریان، ولتاژ ورودی 3V تا 35Vd
چون فکر کنم برق ماشین خیلی عادی هست که بالاتر از 12 می ره. بردهای فلش خور بین 5 تا 12 هستند ( انواعش که رگولاتور روی خودشو ن هست ) در نتیجه فکر کنم از 12 به بالا اگر برق ماشین نوسان داشته باشه بهشون آسیب می زنه. با این ماژول کاهنده می شه مثلا مشخص کرد که برق ورودی هر چقدر بود اهمیتی نداشته باشه اما از خروجی ماژول کاهنده همیشه برق 7 یا 9 یا 12 دقیق به برد USB داده بشه
اگر رگولاتور داشت روی برد فلش خور 9 ولت بدید تاگر نداشت 5 ولت
موفق باشید
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط محمد80 نمایش پست هاسلام خسته نباشید،من یه پایونیردارم منظورازچنجرچیست وچطور باچنجرمیشود؟؟
راهنمایم کنیدلطفا ممنون میشم**
دستگاهی است بنام ub100که به چنچریک سری از مدلهای پایونر متصل میشود ...و از طریق دکمه های روی یونید اصلی کنترل میشود ...
ولی قیمت خیلی بالایی دارد !!!!
دیدگاه
دیدگاه