اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت امپلی فایر پرتابل با توان 15 الی 20 وات

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت امپلی فایر پرتابل با توان 15 الی 20 وات

نوشته اصلی توسط musicsadaf نمایش پست ها
    بهترین کار.. خرید ماژول های ارزان قیمت هست... خودتونو خسته نکنید بشینید مدار آمپلی فایر طراحی کنید.. بیشتر کار مهندسی و نظارت توی اتصالات و طراحی انجام بدید..البته این پیشنهاد منه

معرفی ماژول های تهیه شده برای این بوم باکس 200 واتی ...

ماژول آمپلی فایر XH-M543 با آیسی TPA3116
    ولتاژ کار 12 تا 30 ولت.... که اگر ولت بالای 24 ولت بهش بدید تا 2*120 هم کار میکنه...البته به گفته کمپانی خودش .. و من هم همین جواب رو گرفتم.

برای تامین برق این آمپلی فایر از ماژول رگولاتور DC به DC افزاینده 6 آمپر با قابلیت تنظیم ولتاژ خروجی استفاده کردم... بهش برق 12 ولت دادم و خروجی 24 ولت گرفتم

اینم ماژول با کیفیت پری آمپ XR1075 اول نمیخواستم بزارم ولی بعد دیدم این اسپیکرها با این حجم نیاز به پری هم داره....

در خصوص باتری .. من 12 تا باتری لیتیوم 18650 از بازار خریدم که بصورت 3 تا سری و 4 تا موازی بستم.. چون هر باتری 3.7 ولت برق داره جمع 3 تا باتری بصورت سری میشه 11.1 ولتکه بعد شارژ به 12.6 ولت میرسهوو چون 4 گروه سه تایی بصورت موازی بهم وصل کردم قابلیت تامین 4 آمپر واقعی رو برای آمپلی فایر بوجود میاره...

برای فهمیدن میزان شارژ باتری ...من یک نمایشگر سطح میزان شرژ باتری هم تهیه کردم... که بصورت ال ای دی نمایش میده.. اون نمایشگرهایی که توی بازار هست بصورت آماده هست که قابلیت نصب از روی باکس رو دارند ولی اینی که من تهیه کردم تونستم ال ای دی هاشو رو از جعبه بیرون بیارم تا کارم تمیزتز و حرفه ای تر جلوه بده..

سلام دوست عزیز
    واقعا چیز زیبایی شده من که کیف کردم
    منم با نظر شما موافقم ولی خوب چه کنیم با بودجه دانش اموزی که من دارم مجبورم از خیلی خواسته هام بگذرم
    من با دیدن تصاویر بوم باکس شما رفتم توی فکر این که دو جفت باند خفن از مغازه بابام بیارم و با چوب یه باکس خوشگل براشون بسازم و برای امپلی فایرش از یک ایسی TDA7377 استفاده کنم که خیلی کیفیت خفنی داره
    البته اول اون امپ ۲۰ وات رو برای قابل حمل بودنش میسازم بعدشم میرم برای ساخت یه امپ با دو جفت باند برای خونه

خلاصه من که با دیدن بوم باکس شما خیلی کیف کردم
    موفق باشید
    جدیدترین ویرایش توسط MOHAMADHV; ۰۰:۲۴ ۱۳۹۸/۰۲/۰۱.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MOHAMADHV نمایش پست ها
      سلام دوست عزیز
      واقعا چیز زیبایی شده من که کیف کردم
      منم با نظر شما موافقم ولی خوب چه کنیم با بودجه دانش اموزی که من دارم مجبورم از خیلی خواسته هام بگذرم
      من با دیدن تصاویر بوم باکس شما رفتم توی فکر این که دو جفت باند خفن از مغازه بابام بیارم و با چوب یه باکس خوشگل براشون بسازم و برای امپلی فایرش از یک ایسی TDA7377 استفاده کنم که خیلی کیفیت خفنی داره
      البته اول اون امپ ۲۰ وات رو برای قابل حمل بودنش میسازم بعدشم میرم برای ساخت یه امپ با دو جفت باند برای خونه

خلاصه من که با دیدن بوم باکس شما خیلی کیف کردم
      موفق باشید
      سلام
      برای باندتون من LA-4663 رو پیشنهاد میدم تو 12 ولت کیفیت محشری داره (با 3 آمپر)
      TDA-7377 هم خوبه و TDA-2030 هم خوبه
      موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ksra نمایش پست ها
        سلام
        برای باندتون من LA-4663 رو پیشنهاد میدم تو 12 ولت کیفیت محشری داره (با 3 آمپر)
        TDA-7377 هم خوبه و TDA-2030 هم خوبه
        موفق باشید
        سلام
        ممنون از پیشنهادتون
        من یک ایسی LA4620 هم دارم که از یک رادیو درش اوردم
        قسمتی که مال ای سی بود رو از برد اصلی رادیو بریدم و فقط ورودی صدا و خروجی صدا و تغذیه بهش میدادم
        با این که خروجیش دو تا ۱۷ واته ولی TDA7377 که خروجیش دو تا ۳۰ واته رو تا میکرد میذاشت تو جیبش و به عبارت دیگه قورتش میداد
        ولی چون کیفیتش زیاد خوب نبود گذاشتمش کنار
        ممکنه کیفیت پایینش مال اون برد باشه ؟ چون بدون وصل کردن ورودی همونقدر نویز داشت که با وصل کردن ورودی نویز داشت که البته تو ولوم بالا نویز هم با صدا تقویت میشد
        موفق باشید

دیدگاه

سلام
          ممنون از پیشنهادتون
          من یک ایسی LA4620 هم دارم که از یک رادیو درش اوردم
          قسمتی که مال ای سی بود رو از برد اصلی رادیو بریدم و فقط ورودی صدا و خروجی صدا و تغذیه بهش میدادم
          با این که خروجیش دو تا ۱۷ واته ولی TDA7377 که خروجیش دو تا ۳۰ واته رو تا میکرد میذاشت تو جیبش و به عبارت دیگه قورتش میداد
          ولی چون کیفیتش زیاد خوب نبود گذاشتمش کنار
          ممکنه کیفیت پایینش مال اون برد باشه ؟ چون بدون وصل کردن ورودی همونقدر نویز داشت که با وصل کردن ورودی نویز داشت که البته تو ولوم بالا نویز هم با صدا تقویت میشد
          موفق باشید
          سلام
          اون بردو از آیسی جدا کن و بندازش کنار
          باید باسیم میبندی از سیم های شیلد دار استفاده کنی و همینطور خازن های ظرفیت بالا برای منبع تغذیت بزاری
          یه اکولایزر هم برای خانواده ی آی سی های LA خیلی عالیشون میکنه
          همچنین باید بدنه هدسینگ آیسی رو به ارت هم وصل کنی
          این مراحل رو بری نویز به حداقل میرسه (یعنی باید گوشتو به باند حسابی فشار بیاری تا بشنوی که یه فش فش هست که قال چشم پوشیه )
          موفق باشی
          جدیدترین ویرایش توسط ksra; ۱۱:۱۷ ۱۳۹۸/۰۲/۰۲.

دیدگاه

سلام
            اون بردو از آیسی جدا کن و بندازش کنار
            باید باسیم میبندی از سیم های شیلد دار استفاده کنی و همینطور خازن های ظرفیت بالا برای منبع تغذیت بزاری
            یه اکولایزر هم برای خانواده ی آی سی های LA خیلی عالیشون میکنه
            همچنین باید بدنه هدسینگ آیسی رو به ارت هم وصل کنی
            این مراحل رو بری نویز به حداقل میرسه (یعنی باید گوشتو به باند حسابی فشار بیاری تا بشنوی که یه فش فش هست که قال چشم پوشیه )
            موفق باشی
            ممنون از راهنماییتون
            پس ایشالا بعد این امپلی فایر پرتابل میرم دوباره برای ای سی مدار ببندم چون همه قطعاتش رو در اوردم ریختم تو جعبه
            امیدوارم با رعایت نکاتی که گفتید نویز رو به صفر برسونم
            موفق باشید

دیدگاه

ممنون از راهنماییتون
              پس ایشالا بعد این امپلی فایر پرتابل میرم دوباره برای ای سی مدار ببندم چون همه قطعاتش رو در اوردم ریختم تو جعبه
              موفق باشید
              ببین حتما حتما دور ترانس یه فویل هم بپیچ که دیگه خیالمون رحت باشه (به فاز و نول ورودی و سیم های خروجی فویل نپیچ فقط خود ترانس سیم هارو کاری نداشته باش )
              خازن هم 6800 میکروفاراد بعداز پل دیود به صورت موازی (انتگرال ) بزار
              موفق باشی و بدرود

دیدگاه

ببین حتما حتما دور ترانس یه فویل هم بپیچ که دیگه خیالمون رحت باشه (به فاز و نول ورودی و سیم های خروجی فویل نپیچ فقط خود ترانس سیم هارو کاری نداشته باش )
                موفق باشی و بدرود
                سلام دلیل فویل دور ترانس چیه؟؟
                خازن خروجی پل دیودی رو بهش میگن انتگرال؟
                میشه مارم راهنمایی کنین روشن شیم؟

ممنون از راهنماییتون
                موفق باشید

سلام داداش
                شماهم پیشنهاد میدم 2050 رو استفاده کن هم قدرت و هم کیفیت رو داری فقط یه ولتاژ بالا میخوای که با اون همه باتری راحت محیا میشه 2050 تلفات کمی داره مخ کار پرتابله

موفق باشید
                Proudly @real_ahmadi
                #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط real_ahmadi نمایش پست ها

سلام داداش
                  شماهم پیشنهاد میدم 2050 رو استفاده کن هم قدرت و هم کیفیت رو داری فقط یه ولتاژ بالا میخوای که با اون همه باتری راحت محیا میشه 2050 تلفات کمی داره مخ کار پرتابله

موفق باشید
                  سلام
                  اون فویلو دور ترانس میپیچم همیشه چون آهنربا میگری کنار ترانس میلرزه (آمپلی رو باسیم میبندی همون مثل موج رادیو وارد خروجی صدا میشه)
                  موازی رو میگن انتگرال نه پل دیود و خازن صافی رو (اگر اشتباهی هست بگو یه وقتی دیگه اشتباه نکنیم)
                  خازن رو هم موازی میکنم تو خروجی پل دیود ریپل گرفته نشه و صدای هوم نداشته باشیم تو خروجی
                  موفق باشی

دیدگاه

موفق باشی و بدرود
                    سلام
                    ممنون از راهنماییتون
                    دست شما درد نکنه. درسته ما بی سواتیم ولی نه در این حد که فاز و نول ورودی رو هم فویل کشی کنیم که اتصالی بشه

نوشته اصلی توسط real_ahmadi نمایش پست ها

سلام داداش

موفق باشید
                    اون فویل برای تشعشعات ترانس هم من شنیدم که میپیچن
                    ممنون برای پیشنهاد عالیتون
                    دیگه هر جا به ایسی نیاز داشته باشم از 2050 استفاده میکنم
                    جدیدترین ویرایش توسط MOHAMADHV; ۱۸:۴۶ ۱۳۹۸/۰۲/۰۲.

دیدگاه

سلام
                      ممنون از راهنماییتون
                      دست شما درد نکنه. درسته ما بی سواتیم ولی نه در این حد که فاز و نول ورودی رو هم فویل کشی کنیم که اتصالی بشه

سلام
                      این حرفا چیه ما داریم خدمتتون درس پس میدیم
                      فقط این نکته رو گفتم که اشتباهی نشه
                      آره اون فویل برای تشعشات الکتریکیه
                      موفق باشی

دیدگاه

سلام
                        این حرفا چیه ما داریم خدمتتون درس پس میدیم
                        فقط این نکته رو گفتم که اشتباهی نشه
                        آره اون فویل برای تشعشات الکتریکیه
                        موفق باشی
                        این حرفا چیه من شوخی کردم شما استاد مایی
                        من که از همه عضو های اینجا اطلاعاتم کمتره

راستی امروز روی بدنه باکس باند یه دریچه برای دسترسی داشتن به امپلی فایر و باتری در اوردم و با لولا بستمش سر جاش و حسابی جاهایی که باز موده بود رو از داخل عایق کردم
                        ایشالا ۵ شنبه صبح میرم برا خرید قطعات تا بریم توی مرحله ساخت
                        موفق باشید

دیدگاه

سلام
                          اون فویلو دور ترانس میپیچم همیشه چون آهنربا میگری کنار ترانس میلرزه (آمپلی رو باسیم میبندی همون مثل موج رادیو وارد خروجی صدا میشه)
                          موازی رو میگن انتگرال نه پل دیود و خازن صافی رو (اگر اشتباهی هست بگو یه وقتی دیگه اشتباه نکنیم)
                          خازن رو هم موازی میکنم تو خروجی پل دیود ریپل گرفته نشه و صدای هوم نداشته باشیم تو خروجی
                          موفق باشی
                          سلام
                          اگه جنس ترانس خوب باشه دیگه اون صدارو نمیده اون صدایی که میگی دوتا علت داره یکی کیفیت و ظرفیت حازن خروجی پل دیودی و یکی صدای سیم ها ی ترانسه
                          الومینیوم تاثیر داره اره ولی اون دوتا ک گفتم فاکتور های مهمین واسه همینه که خازن های تغذیه رو چند تا میزارن و ظرفیتشون هم بالاست مثلا 2 تا 10000 یا ...(مثال بود)
                          موفق باشی
                          سلام
                          ممنون از راهنماییتون

درود
                          2050 اگه تغذیش اوکی بشه خیلی خوبه من اگه بخوام پرتابل 12 ولت استفاده کنم 2050 استفاده میکنم
                          موفق باشی در پناه حق
                          Proudly @real_ahmadi
                          #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام دوستان یک سوالی برام پیش امده کمک کنید ممنون میشم همان طور که می دونید ایسیtda7294 در ولتاژ 29دوبل یا همون15-0-15v هشتاد وات روی 4 اهم میده میشه این ولتاژ به صورت29v تک به ایسی داد یعنی با ترانس دو سر یا افزاینده ولناژ مثل همون کاری که باtda2030 .tda2050 می کنند پایه-v رانقطه صفر ولتاژ حساب کرد .
                            دوستان کسی اطلاعی از جریان کشی این ایسی دارد ممنون میشم شرح دهد . ممنون از همگی.

دیدگاه

سلام .شما چرا از مدارات TDA7388استفاده نمی کنید درسته قدرتمنده ولی با ۱۲ولت کارتون راه میوفته یعنی با ۴ تا لیتیوم یون ۳امپری که سری کنید میتونید کارتون رو راه بیندازید و برای باند پیشنهاد من از باند های QXچینی میدرینج استفاده کنید(ارزونه و کیفیتش تقریبا خوبه ولی اگه بهش قدرت وارد کنید زیادی جر میخوره)

دیدگاه

میشه لطف کنی مدار آی سی la4620 رو هم قرار بدی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X