اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت امپلی فایر پرتابل با توان 15 الی 20 وات

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت امپلی فایر پرتابل با توان 15 الی 20 وات

نوشته اصلی توسط mmiillaadd6 نمایش پست ها
    میشه لطف کنی مدار آی سی la4620 رو هم قرار بدی

درود.
    دیتاشیت کامل آی سی : درصفحه ی 7 میتوانید مدار این آی سی را مشاهده بکنید!!!!
    اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.

دیدگاه

سلام دوست عزیزیم
      من تو پست های قبلی دیدم که شما اطلاعات خوبی از آیسی ها و آمپلی فایر ها دارین مزاحمتون شدم
      واقعیتش من یه اسپیکر 3 تکه optima مدل 1300U داشتم که خلاصه انقد باهاش سر و کله زدم که آمپلی فایرش سوخت
      اول مشکل این بود که پورت یو اس بی ( برای خواندن فلش ) صدای اتاق عمل میداد که بعد از سوزوندن اون فهمیدم چون برقش از آمپلی فایر اومده روش نویز میندازه
      و بعد با صدای تق که با قطع کردن برق اسپیکر در میومد سر و کله زدم و یه خازن ( به صورت سری ) بزای قسمت اول تغذیه اش استفاده کردم برای اینکه برق رو کم کم قطع کنه که کلا بعد اون آمپلی صدا نداد
      بعد از خارج کردن اون از مدار حالا یه نویز خیلی شدید روش افتاده به طوری که وقتی ولوم روی آخرش هست یه صدای کمی از موسیقی میاد و یه صدای گوش خراش نویز
      واقعیت من زیاد سر رشته ندارم و نمیدونم الان مشکلش چیه ( آیا آی سی سوخته ؟ آیا چند تا از قطعات خراب شدن ؟ ) در ضمن تو مدار دو تا آیسی مدل yd2025 هست که یکی برای خروجی ها و یکی برای ساب هستن برخلاف اینکه پشت اسپیکر نوشته 20w
      در ظمن ساب 10w و دو تا بلندگو 5 وات داره که میشه 20w
      حالا من موندم تعمیرش کنم ( اما نمیدونم چی خرابه و ابزار ( مولتی متر و اهم متر و اینا هیچی ندارم) فقط هویه دارم
      و یا اینکه یه مدار آمپلی درست کنم واسش که هر چی گشتم آیسی مناسب پیدا نکردم
      میخوام یه آیسی 4 وات استریو 4 اهم باشه یعنی هر خروجی 4 وات داشته باشه جعما 8 وات و یه آیسی 8 وات هم برای ساب در نظر بگیرم
      کمی کمتر گرفتم که به بلندگو ها فشار نیاد
      لطفا میشه راهنمایی کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir11006 نمایش پست ها
        سلام دوست عزیزیم
        من تو پست های قبلی دیدم که شما اطلاعات خوبی از آیسی ها و آمپلی فایر ها دارین مزاحمتون شدم
        واقعیتش من یه اسپیکر 3 تکه optima مدل 1300U داشتم که خلاصه انقد باهاش سر و کله زدم که آمپلی فایرش سوخت
        اول مشکل این بود که پورت یو اس بی ( برای خواندن فلش ) صدای اتاق عمل میداد که بعد از سوزوندن اون فهمیدم چون برقش از آمپلی فایر اومده روش نویز میندازه
        و بعد با صدای تق که با قطع کردن برق اسپیکر در میومد سر و کله زدم و یه خازن ( به صورت سری ) بزای قسمت اول تغذیه اش استفاده کردم برای اینکه برق رو کم کم قطع کنه که کلا بعد اون آمپلی صدا نداد
        بعد از خارج کردن اون از مدار حالا یه نویز خیلی شدید روش افتاده به طوری که وقتی ولوم روی آخرش هست یه صدای کمی از موسیقی میاد و یه صدای گوش خراش نویز
        واقعیت من زیاد سر رشته ندارم و نمیدونم الان مشکلش چیه ( آیا آی سی سوخته ؟ آیا چند تا از قطعات خراب شدن ؟ ) در ضمن تو مدار دو تا آیسی مدل yd2025 هست که یکی برای خروجی ها و یکی برای ساب هستن برخلاف اینکه پشت اسپیکر نوشته 20w
        در ظمن ساب 10w و دو تا بلندگو 5 وات داره که میشه 20w
        حالا من موندم تعمیرش کنم ( اما نمیدونم چی خرابه و ابزار ( مولتی متر و اهم متر و اینا هیچی ندارم) فقط هویه دارم
        و یا اینکه یه مدار آمپلی درست کنم واسش که هر چی گشتم آیسی مناسب پیدا نکردم
        میخوام یه آیسی 4 وات استریو 4 اهم باشه یعنی هر خروجی 4 وات داشته باشه جعما 8 وات و یه آیسی 8 وات هم برای ساب در نظر بگیرم
        کمی کمتر گرفتم که به بلندگو ها فشار نیاد
        لطفا میشه راهنمایی کنید
        درود...
        با توجه به توانهایی که ذکر کرده اید استفاده از آی سی tda2007 به عنوان آیسی استریو و استفاده از آی سی tda2003 به عنوان آی سی ساب پیشنهاد میشود!!!!
        درضمن خرید دستگاه مولتی متر و استابلایزر و..... پیشنهاد میشود..
        اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط parsa bahrami نمایش پست ها
          درود...
          با توجه به توانهایی که ذکر کرده اید استفاده از آی سی tda2007 به عنوان آیسی استریو و استفاده از آی سی tda2003 به عنوان آی سی ساب پیشنهاد میشود!!!!
          درضمن خرید دستگاه مولتی متر و استابلایزر و..... پیشنهاد میشود..
          ممنونم از پاسختون
          تغذیه من 10 ولت 1 آمپر است آیا جواب میده؟
          و اینکه اگ با برد سوراخدار تهیه بشه مدار کیفیتش چقدر میاد پایین؟
          جدیدترین ویرایش توسط amir11006; ۱۱:۵۷ ۱۳۹۹/۱۰/۰۱.

دیدگاه

ممنونم از پاسختون
            تغذیه من 10 ولت 1 آمپر است آیا جواب میده؟
            و اینکه اگ با برد سوراخدار تهیه بشه مدار کیفیتش چقدر میاد پایین؟
            درود.
            خیر جواب نمیدهد !!! 10 ولت 1 آمپر بسیار کم است!!!! باید حداقل 13 ولت 6 آمپر داشته باشید تا کیفیت بالایی داشته باشید!!!
            خیر برد سوراخدار هم پیشنهاد نمیشود و باعث نویز داخلی درون مدار میشود!!!!

دیدگاه

درود.
              خیر جواب نمیدهد !!! 10 ولت 1 آمپر بسیار کم است!!!! باید حداقل 13 ولت 6 آمپر داشته باشید تا کیفیت بالایی داشته باشید!!!
              خیر برد سوراخدار هم پیشنهاد نمیشود و باعث نویز داخلی درون مدار میشود!!!!
              ممنون از پاسختون
              استفاده از ماژول های آمپلی فایر چی مثلا ماژول 5 وات استریو و 10 وات مونو بگیرم من تقریبا حساب کردم هزینه آیسی 2 تا آمپلی فایر ( tda2007 و tda2003 ) حدودا 25000 هزار تومن میشه و با خرید قطعات چیزی نزدیک 40 50 تومن
              در یک فروشگاه آنلاین آمپلی 5 وات استریو موجوده به قیمت 17500 با آیسی pam8406 بود و تغذیه هم 5 ولت میخواست میتونم یدونه ماژول برای خروجی و یدونه به صورت بریج برای آمپلی استفاده کنم ؟؟

تا توجه به اینکه قیمت لالایی دارند کیقیتشونم خوبه ؟
              باز هم ممنون از راهنماییتون
              جدیدترین ویرایش توسط amir11006; ۱۶:۰۴ ۱۳۹۹/۱۰/۰۱.

دیدگاه

ممنون از پاسختون
                استفاده از ماژول های آمپلی فایر چی مثلا ماژول 5 وات استریو و 10 وات مونو بگیرم من تقریبا حساب کردم هزینه آیسی 2 تا آمپلی فایر ( tda2007 و tda2003 ) حدودا 25000 هزار تومن میشه و با خرید قطعات چیزی نزدیک 40 50 تومن
                در یک فروشگاه آنلاین آمپلی 5 وات استریو موجوده به قیمت 17500 با آیسی pam8406 بود و تغذیه هم 5 ولت میخواست میتونم یدونه ماژول برای خروجی و یدونه به صورت بریج برای آمپلی استفاده کنم ؟؟

تا توجه به اینکه قیمت لالایی دارند کیقیتشونم خوبه ؟
                باز هم ممنون از راهنماییتون
                درود.
                پیشنهاد میشود آی سی هایی که بالا ذکر کرده ام را تهیه بکنید..... اما زحمت ساخت PCB و مونتاژو ..... روی دوش شما می افتد!!!! که می ارزد!!
                اما ماژول هارا پیشنهاد نمیکنم کیفیت مناسبی ندارند....
                درضمن سری یا موازی کردن خروجی های 2 ماژول آمپلی فایر یا 2 عدد آی سی موجب سوختن هردو آی سی میشود!!!!

دیدگاه

درود.
                  پیشنهاد میشود آی سی هایی که بالا ذکر کرده ام را تهیه بکنید..... اما زحمت ساخت PCB و مونتاژو ..... روی دوش شما می افتد!!!! که می ارزد!!
                  درضمن سری یا موازی کردن خروجی های 2 ماژول آمپلی فایر یا 2 عدد آی سی موجب سوختن هردو آی سی میشود!!!!
                  ممنون از راهنمایی تون استاد

دیدگاه

درود.

بعد از خارج کردن مدار از اسپیکر و حذف یکسو سار و خازن صافی و تست با منبع تغذیه دیگه مدارش بدون نویز و صدای اضافی شروع به کار کردن و در ولوم بالا کم مونده بود اسپیکر رو جر بده
                    ینی من بیخودی واس آیسی پول خرج کردم
                    مدار فابریک اسپیکر دو تا آیسی yd2050 داره که حد اکثر توان اون 2.3 وات استریو هست که اگ یکی از اون ها بره به ساب ( 4.6 وات) و اون یکی آی سی 2.3 وات استریو بده واس هربلند گو در حالی که بلندگو ها 5 وات هستند اما به 2.3 وات صدای خرخر میدن و میترسم پاره شه
                    حالا مشکل از اسپیکر یا آی سی که خوب تقویت نمیکنه ؟
                    اگ آیسی خوب تقویت نمیکنه اونموقع براش مدار بسازم و اگه نمیکنه نسازم حالا لطفا این کمک

دیدگاه

بعد از خارج کردن مدار از اسپیکر و حذف یکسو سار و خازن صافی و تست با منبع تغذیه دیگه مدارش بدون نویز و صدای اضافی شروع به کار کردن و در ولوم بالا کم مونده بود اسپیکر رو جر بده
                      ینی من بیخودی واس آیسی پول خرج کردم
                      مدار فابریک اسپیکر دو تا آیسی yd2050 داره که حد اکثر توان اون 2.3 وات استریو هست که اگ یکی از اون ها بره به ساب ( 4.6 وات) و اون یکی آی سی 2.3 وات استریو بده واس هربلند گو در حالی که بلندگو ها 5 وات هستند اما به 2.3 وات صدای خرخر میدن و میترسم پاره شه
                      حالا مشکل از اسپیکر یا آی سی که خوب تقویت نمیکنه ؟
                      اگ آیسی خوب تقویت نمیکنه اونموقع براش مدار بسازم و اگه نمیکنه نسازم حالا لطفا این کمک
                      درود.
                      به احتمال زیاد خروجی آی سی ها dc شده است !!!! و به مرور زمان بلندگو را میسوزاند!!!!
                      باید عوض شوند آی سی های مدار وگرنه به بلندگو هایتان آسیب میزنند!!!

دیدگاه

درود.
                        به احتمال زیاد خروجی آی سی ها dc شده است !!!! و به مرور زمان بلندگو را میسوزاند!!!!
                        باید عوض شوند آی سی های مدار وگرنه به بلندگو هایتان آسیب میزنند!!!
                        منون از توضیحتون
                        التیه مدار یک پتانسیو متر هم داشت که من بدون اون تست کردم
                        اما بعد از وصل کردن اون مشل حل شد ( ینی 30 تومن پول آیسی ( tda) دادم بر باد رفت )

به هر برای اینه وقت گذاشتید ممنونم

دیدگاه

منون از توضیحتون
                          التیه مدار یک پتانسیو متر هم داشت که من بدون اون تست کردم
                          اما بعد از وصل کردن اون مشل حل شد ( ینی 30 تومن پول آیسی ( tda) دادم بر باد رفت )

به هر برای اینه وقت گذاشتید ممنونم
                          درود...
                          باید از جلو دقیق دیده شود تا بتوان درمورد آن نظر داد....
                          و اما شما پولتان را از دست نداده اید!!!! در واقع قطعه ای را خریدید و حالا که لازمتان نشده است برای روز مبادا کنار میگذارید!!!!
                          نگرانش نباشید به زودی با علائمی که گفتید آی سی ها لازمتان میشود!!!

دیدگاه

درود...
                            باید از جلو دقیق دیده شود تا بتوان درمورد آن نظر داد....
                            و اما شما پولتان را از دست نداده اید!!!! در واقع قطعه ای را خریدید و حالا که لازمتان نشده است برای روز مبادا کنار میگذارید!!!!
                            نگرانش نباشید به زودی با علائمی که گفتید آی سی ها لازمتان میشود!!!
                            ممنون از وقت گذاشتنتون

دیدگاه

سلام
                              اگه ممکنه منو یکم راهنمایی کنید دو هفته پیش توی تایپیک دیگه سوالم رو پرسیدم متاسفانه کسی جواب نداد ...من میخوام یه اسپیکر استریو 10w+10w یا 15w+15w برای لپ تاپم بسازم:
                              ۱- آمپلی فایر آماده کدوم رو پیشنهاد میدید؟
                              2- برای من کیفیت صدا مهم تر از بیس هست چون برای آهنگ نمیخوام و نمیدونم از چه نوع بلندگویی استفاده کنم
                              3- منبع تغذیه ترانس خوبه یا آداپتور بین راهی سوئیچینگ؟(خودم ِیه آداپتور بین راهی 12 ولت 5 آمپر دارم)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pouria.z نمایش پست ها
                                سلام
                                اگه ممکنه منو یکم راهنمایی کنید دو هفته پیش توی تایپیک دیگه سوالم رو پرسیدم متاسفانه کسی جواب نداد ...من میخوام یه اسپیکر استریو 10w+10w یا 15w+15w برای لپ تاپم بسازم:
                                ۱- آمپلی فایر آماده کدوم رو پیشنهاد میدید؟
                                2- برای من کیفیت صدا مهم تر از بیس هست چون برای آهنگ نمیخوام و نمیدونم از چه نوع بلندگویی استفاده کنم
                                3- منبع تغذیه ترانس خوبه یا آداپتور بین راهی سوئیچینگ؟(خودم ِیه آداپتور بین راهی 12 ولت 5 آمپر دارم)
                                درود.
                                میتوانید از ماژول های آماده آی سی tda7297 استفاده بکنید!!!!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X