اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد پل کردن tda 2050

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوال در مورد پل کردن tda 2050

سلام به همه دوستان و اساتید بنده دارم یه آمپلی فایر ماشین طراحی می کنم تصمیم گرفتم به جای یک عدد tda 2050 دو عدد استفاده کنم و باید به صورت پل شده مدار رو بسازم می خوام س عدد از مدار پل شده tda 2050 بسازم یکی واسه کانال راست یکی واسه کانال چپ یکی هم ساب ووفر بنده تا حالا دو عدد آی سی از سری tda پل نکردم و به صورت تک استفاده کردم یکی از دوستان یک شماتیک برای من فرستاد که شبیه شماتیک های دیتا شیت بود اما تو دیتاشیت پیداش نکردم به نظرتون عملی هست آیا بنده هیچ اطلاعی در مورد پل کردن آمپلی فایر ندارم

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

اینم لینک شماتیک
    http://s15.picofile.com/file/8407983934/b1f591d33b9345a582ad1e7d0456535a.jpg

در ضمن حوصله طراحی مدار tune control رو نداشتم این رو تو youtub پیدا کردن به نظرتون عملیه
    http://s14.picofile.com/file/8407984834/Screenshot_%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B0_%DB%B0%DB%B9_% DB%B1%DB%B1_%DB%B0%DB%B2_%DB%B3%DB%B1_%DB%B3%DB%B8 .png

آها راستی فیلتر های rc که برنامه الکترودروید طراحی میکنه صحیح و قابل اطمینان هستند و آیا واقعی هستن؟

پاسخ : سوال در مورد پل کردن tda 2050

دوستان کارم لنگه کسی نمیدونه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Aypouya12 نمایش پست ها
      سلام به همه دوستان و اساتید بنده دارم یه آمپلی فایر ماشین طراحی می کنم تصمیم گرفتم به جای یک عدد tda 2050 دو عدد استفاده کنم و باید به صورت پل شده مدار رو بسازم می خوام س عدد از مدار پل شده tda 2050 بسازم یکی واسه کانال راست یکی واسه کانال چپ یکی هم ساب ووفر بنده تا حالا دو عدد آی سی از سری tda پل نکردم و به صورت تک استفاده کردم یکی از دوستان یک شماتیک برای من فرستاد که شبیه شماتیک های دیتا شیت بود اما تو دیتاشیت پیداش نکردم به نظرتون عملی هست آیا بنده هیچ اطلاعی در مورد پل کردن آمپلی فایر ندارم

اینم لینک شماتیک

در ضمن حوصله طراحی مدار tune control رو نداشتم این رو تو youtub پیدا کردن به نظرتون عملیه

آها راستی فیلتر های rc که برنامه الکترودروید طراحی میکنه صحیح و قابل اطمینان هستند و آیا واقعی هستن؟
      درود
      مدار عملی میباشدولی برای راه اندازی به ولتاژ +و - و مشترک (gnd) احتیاج دارد!!!برق اتومبیل فقط + و gnd دارد....

دیدگاه

واسه اون سوئیچینگ طراحی کردم مشکلی نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Aypouya12 نمایش پست ها
          واسه اون سوئیچینگ طراحی کردم مشکلی نیست
          درود
          اگر قادر به طراحی سوئیچینگ هستید ، بفکر طراحی آمپ ترانزیستوری (مانندa1943 وc5200) باشید !!!

مدار بصورت بریج امکانپذیر میباشد ولی آیسی tda2050 حتی بصورت بریج فکر نکنم توانی پیش از ic فابریک ضبط ماشین داشته باشد....

دیدگاه

آخه یه مسئله ای هست مدار رو ساختم و جواب هم گرفتم چه قدرت وحشتناکی داره به خوبی ۶۴ وات رو روی هر کانال دریافت کردن بعد مدار ترازیستوری منظورتون آمپیلی فایر class A هست دیگه واسه سوئیچینگ هم از ۶ عدد ماسفت z34 و آی سی tl 494 استفاده کردم

دیدگاه

سلام عرض ادب خدمت اساتید محترم انجمن
              یه سوال دارم اگه میشه راهنمایی کنید

در مداری که دوست عزیز Aypouya12 در پست اول گذاشته ولتاژ مدار 18 است .
              اگر من با ی ترانس دوبل 19 که پس از dc کردن به 24.7 ولت میرسه میتوان این مدارو راه اندازی کنم ؟

دیدگاه

دوستان منتظرم
                اگه میشه جواب بدید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X