سلام یه اسپیکر میکرولب هست صدا توی خروجی بسیار ضعیف هست انگار بدون آمپلی به باند ورودی دادی ،ساب هم همینطوره مثل باند ها خروجیش ضعیفه ۴تا آی سی ۲۰۳۰a داره که مشکل از اونا نیست عوض شدن ، برد و قطعات از نظر ظاهری کاملا سالمن تو قسمت پری آیسی ۴۵۵۸ عوض شده همچنین آی سی bt2313m داره که به جاش مجبور شدم pt2313L بندازم چون نبود تو بازار ولی باز هم مشکل برطرف نشد و هنوز صدا از ته چاه میاد دیود های تغذیه و خازن ها هم عوض شدن ولی همچنان تغییری ایجاد نشد کسی میدونه مشکل میتونه دیگه از کجا باشه چون واقعا دیگه نمیدونم چی میتونه باشه یکم از لحاظ ابزار محدود هستم اهم متر دم دستم نیست که بقیه قطعات رو بتونم تست کنم
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
ضعیف بودن صدا در خروجی اسپیکر میکرولب
Collapse
X
-
پاسخ : ضعیف بودن صدا در خروجی اسپیکر میکرولب
نوشته اصلی توسط Khani_alireza نمایش پست هاسلام یه اسپیکر میکرولب هست صدا توی خروجی بسیار ضعیف هست انگار بدون آمپلی به باند ورودی دادی ،ساب هم همینطوره مثل باند ها خروجیش ضعیفه ۴تا آی سی ۲۰۳۰a داره که مشکل از اونا نیست عوض شدن ، برد و قطعات از نظر ظاهری کاملا سالمن تو قسمت پری آیسی ۴۵۵۸ عوض شده همچنین آی سی bt2313m داره که به جاش مجبور شدم pt2313L بندازم چون نبود تو بازار ولی باز هم مشکل برطرف نشد و هنوز صدا از ته چاه میاد دیود های تغذیه و خازن ها هم عوض شدن ولی همچنان تغییری ایجاد نشد کسی میدونه مشکل میتونه دیگه از کجا باشه چون واقعا دیگه نمیدونم چی میتونه باشه یکم از لحاظ ابزار محدود هستم اهم متر دم دستم نیست که بقیه قطعات رو بتونم تست کنم
آیا با لمس پایه های آیسی TDA2030 صدای هوم بلند میشنوید؟
بهتر هست آیسی های قبلی رو سر جای خودشون بذارید چون آیسی
های جدید کیفیت و کارایی لازم ندارن.
قبلا هم دوستی در این انجمن با چنین مشکلی مواجه شده بودن که
با تعویض خازن الکترولیت کنار آیسی TDA2030 مشکلشون حل شده
بود.
اگر هر دو کانال و ووفر چنین مشکلی داره یعنی مشکل در بخش ولوم صدا هست.
- تشکرها 2
دیدگاه
-
درود بر شما ، ولوم هم سالم هست قطعا بدون مولتی متر امکان تشخیص عیب نیست در هرصورت ممنون از شما
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست هادرود،
بود.
نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست هادرود،
بود.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Khani_alireza نمایش پست هادرود بر شما ، ولوم هم سالم هست قطعا بدون مولتی متر امکان تشخیص عیب نیست در هرصورت ممنون از شما
درود، با لمس آیسی ها صدای هوم بلند نمیشود و فقط نویز مربوطه ایجاد میشود ، ولوم سالم هست و با کم و زیاد کردن اعداد روی صفحه دیجیتال کم و زیاد میشود و صدا در دو خروجی و ووفر به همین صورت است در کنار آیسی های TDA2030 خازن زیاد است در کل فکر میکنم تا مولتی متر نباشه نشه مشکل رو فهمید
درود، با لمس آیسی ها صدای هوم بلند نمیشود و فقط نویز مربوطه ایجاد میشود ، ولوم سالم هست و با کم و زیاد کردن اعداد روی صفحه دیجیتال کم و زیاد میشود و صدا در دو خروجی و ووفر به همین صورت است در کنار آیسی های TDA2030 خازن زیاد است در کل فکر میکنم تا مولتی متر نباشه نشه مشکل رو فهمید
هم وجود دارد.
بدون مولتی متر کار سخت تر میشود.
دیدگاه
-
درود بر شما دقیقا مشکل در بخش تغذیه بود که خازن های اصلی تعویض شده بودن مشکل یک خازن ۲۲ میکرو بود که ظاهرش هم سالم بود اما با تعویض خوشبختانه مشکل رفع شد . فقط طبق گفته ی مهندس عزیز متاسفانه دقیقا کیفیت آیسی ها به شدت مزخرف هستند و کیفیت ووفر در خروجی به شدت افت کرد که متاسفانه آیسی خودش که سالم هم بود هنگام تعویض چند پایه اش آسیب دید و امکان تعویض مجدد وجود ندارد. با کمی جستجو آی سی مربوط به همان شرکت را پیدا کردم اما متاسفانه فروشنده قیمت بالایی داد که بنظرم برای گرفتن خروجی ایده آل باید مجبورا خریداری بشه .در هرصورت با تشکر از همه موفق باشید
- تشکرها 2
دیدگاه
دیدگاه