اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چکار کنم خروجی OP_AMP نه صفر باشه نه یک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

چکار کنم خروجی OP_AMP نه صفر باشه نه یک

سلام و ارادت
    چکار کنم خروجی OP_AMP نه صفر باشه نه یک.
    میشه کاری کرد خروجی نداشته باشیم یعنی حالت معلق داشته باشه؟
    با تشکر

نوشته اصلی توسط saeiddiod نمایش پست ها
    سلام و ارادت
    چکار کنم خروجی OP_AMP نه صفر باشه نه یک.
    میشه کاری کرد خروجی نداشته باشیم یعنی حالت معلق داشته باشه؟
    با تشکر
    سلام
    اپ‌امپ نمی‌تونه خروجی رو معلق کنه اگر بخوای خروجی اپ‌امپ صفر یا یک نباشه باید از تری‌استیت مثل 74HC125 استفاده کنی که در حالت فعال enable خروجی آی سی 0 یا 1 هست و در حالت غیر فعال خروجی معلق (های امپدانس) هست.
    جدیدترین ویرایش توسط eleca; ۲۳:۴۱ ۱۴۰۵/۰۲/۲۷.
    فقط کسانی که خیلی گریه کرده باشند ، خندیدن را بلدند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eleca نمایش پست ها
      سلام
      اپ‌امپ نمی‌تونه خروجی رو معلق کنه اگر بخوای خروجی اپ‌امپ صفر یا یک نباشه باید از تری‌استیت مثل 74HC125 استفاده کنی که در حالت فعال enable خروجی آی سی 0 یا 1 هست و در حالت غیر فعال خروجی معلق (های امپدانس) هست.
      درسته از بافر میشه استفاده کرد،ایسی های انکودر،ترنسیور و غیره.
      من برای مقایسه یا ضرب ولتاژ چند کانال که ورودی مجزا دارن نیاز به چند اپ امپ دارم که همشون به یه ورودی میکرو وصل بشن تا در صورت نیاز بتونم خروجی هر کدوم که خواستم رو غیرفعال کنم تا روی هم تاثیر نزارن،تو گوگل سرچ کردم نتیجه ای نگرفتم متاسفانه

دیدگاه

من برای مقایسه یا ضرب ولتاژ چند کانال که ورودی مجزا دارن نیاز به چند اپ امپ دارم که همشون به یه ورودی میکرو وصل بشن تا در صورت نیاز بتونم خروجی هر کدوم که خواستم رو غیرفعال کنم تا روی هم تاثیر نزارن،تو گوگل سرچ کردم نتیجه ای نگرفتم متاسفانه
        با سلام،
        چرا از آیسی های آنالوگ سویچ در مسیر خروجی آپ امپ استفاده نمیکنید ؟

دیدگاه

برای این کار نباید خروجی چند اپ امپ رو مستقیم به یک پایه ADC میکرو ببندی چون خروجی ها روی هم تاثیر می گذارند، بهتره بین خروجی ها و ADC یک مالتی پلکسر قرار بدهید مثل CD4051

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

با سلام،
            چرا از آیسی های آنالوگ سویچ در مسیر خروجی آپ امپ استفاده نمیکنید ؟
            سوییچ آنالوگ نمیتونه ولتاژ ۰.۵ ولت رو درایو کنه.تو محدوده سطح ولتاژ مشخص کار میکنه مثلا ۳ تا ۵ ولت

دیدگاه

برای این کار نباید خروجی چند اپ امپ رو مستقیم به یک پایه ADC میکرو ببندی چون خروجی ها روی هم تاثیر می گذارند، بهتره بین خروجی ها و ADC یک مالتی پلکسر قرار بدهید مثل CD4051
              مالتی پلکسر ولتاژ زیر ۳ ولت رو صفر در نظر میگیره،محدوده ولتاژش ۳ تا ۱۵ هست.

دیدگاه

خیلی ممنون که راهنمایی کردین و جواب سوالم رو دادین.
                بهترین روشی که به ذهنم رسید تقسیم مقاومتی با اهم بالاست،با ازمون و خطا میشه به نتیجه رسید،البته احتمالا، باید امتحان کنم اگه جواب داد نتیجه رو اطلاع میدم

دیدگاه

مالتی پلکسر ولتاژ زیر ۳ ولت رو صفر در نظر میگیره،محدوده ولتاژش ۳ تا ۱۵ هست.
                  مالتی پلکسرهای دیجیتال آستانه منطقی دارند، اما مالتی پلکسرهای آنالوگ مثل CD4051 از صفر ولت تا ولتاژ تغذیه را عبور میدهند

دیدگاه

مالتی پلکسرهای دیجیتال آستانه منطقی دارند، اما مالتی پلکسرهای آنالوگ مثل CD4051 از صفر ولت تا ولتاژ تغذیه را عبور میدهند
                    امتحان میکنم امیدوارم به نتیجه برسم.تشکر دوست گرامی

دیدگاه

تو شبیه ساز جواب داد و درست کار میکنه،یه مدار ازمایشی میسازم جواب گرفتم دوباره اطلاع میدم.
                      سپاس فراوان

دیدگاه

سوییچ آنالوگ نمیتونه ولتاژ ۰.۵ ولت رو درایو کنه.تو محدوده سطح ولتاژ مشخص کار میکنه مثلا ۳ تا ۵ ولت
                        چرا اتفاقا،
                        میتونید بر اساس اولویت پارامتر های مهم، از آیسی 4066 یا GS4157, GS3005 استفاده کنید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X