سلام و ارادت
چکار کنم خروجی OP_AMP نه صفر باشه نه یک.
میشه کاری کرد خروجی نداشته باشیم یعنی حالت معلق داشته باشه؟
با تشکر
سلام
اپامپ نمیتونه خروجی رو معلق کنه اگر بخوای خروجی اپامپ صفر یا یک نباشه باید از تریاستیت مثل 74HC125 استفاده کنی که در حالت فعال enable خروجی آی سی 0 یا 1 هست و در حالت غیر فعال خروجی معلق (های امپدانس) هست.
سلام
اپامپ نمیتونه خروجی رو معلق کنه اگر بخوای خروجی اپامپ صفر یا یک نباشه باید از تریاستیت مثل 74HC125 استفاده کنی که در حالت فعال enable خروجی آی سی 0 یا 1 هست و در حالت غیر فعال خروجی معلق (های امپدانس) هست.
درسته از بافر میشه استفاده کرد،ایسی های انکودر،ترنسیور و غیره.
من برای مقایسه یا ضرب ولتاژ چند کانال که ورودی مجزا دارن نیاز به چند اپ امپ دارم که همشون به یه ورودی میکرو وصل بشن تا در صورت نیاز بتونم خروجی هر کدوم که خواستم رو غیرفعال کنم تا روی هم تاثیر نزارن،تو گوگل سرچ کردم نتیجه ای نگرفتم متاسفانه
من برای مقایسه یا ضرب ولتاژ چند کانال که ورودی مجزا دارن نیاز به چند اپ امپ دارم که همشون به یه ورودی میکرو وصل بشن تا در صورت نیاز بتونم خروجی هر کدوم که خواستم رو غیرفعال کنم تا روی هم تاثیر نزارن،تو گوگل سرچ کردم نتیجه ای نگرفتم متاسفانه
با سلام،
چرا از آیسی های آنالوگ سویچ در مسیر خروجی آپ امپ استفاده نمیکنید ؟
برای این کار نباید خروجی چند اپ امپ رو مستقیم به یک پایه ADC میکرو ببندی چون خروجی ها روی هم تاثیر می گذارند، بهتره بین خروجی ها و ADC یک مالتی پلکسر قرار بدهید مثل CD4051
فقط کسانی که خیلی گریه کرده باشند ، خندیدن را بلدند
برای این کار نباید خروجی چند اپ امپ رو مستقیم به یک پایه ADC میکرو ببندی چون خروجی ها روی هم تاثیر می گذارند، بهتره بین خروجی ها و ADC یک مالتی پلکسر قرار بدهید مثل CD4051
مالتی پلکسر ولتاژ زیر ۳ ولت رو صفر در نظر میگیره،محدوده ولتاژش ۳ تا ۱۵ هست.
خیلی ممنون که راهنمایی کردین و جواب سوالم رو دادین.
بهترین روشی که به ذهنم رسید تقسیم مقاومتی با اهم بالاست،با ازمون و خطا میشه به نتیجه رسید،البته احتمالا، باید امتحان کنم اگه جواب داد نتیجه رو اطلاع میدم
دیدگاه