اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تغذیه سوییچینگ ولتاا¾آ‌ژ بالا

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تغذیه سوییچینگ ولتاا¾آ‌ژ بالا

دایی جان من یه جور دیگه فکر می کنم .میشه شما راهنمایی کنید.

وقتی مقاومت 10 مگا یه مقاومت 20 مگا اهم بزاریم اونوقت ولتاژی که به پایه 2 میرسه نصف میشه درسته؟؟ بعد با توجه به اینکه این ولتاژ داره با 2.5 ولت مرجع داخلی مقایسه میشه پس باید پهنای پالس رو زیادتر کنه تا بتونه بلکه ولتاژ فیدبک رو به 2.5 ولت برسونه پس ولتاژ خروجی افزایش پیدا می کنه دیگه!! یعنی دو برابر میشه. ولی خوب از اونجایی که با مقاومت 10 مگا اهمی حداکثر دیوتی سایکل رو داریم (50%) پس نمی تونه زیاد بالا بره
    ممکنه شما هم نظر بدین. اشکالاشو بگین.
    ممنون
    "در عجبم از مردمی که خود زیر شلاق ظلم و ستم زندگی می کنند و بر حسینی می گریند که آزادنه زیست" شریعتی
    در جهان روشنایی هایی وجوددارد که در عمیق ترین ظلمات نهانند.

دیدگاه

سلام به همه دوستان گرامی راستش می خواستم مدار این منبع تغذیه رو بصورت کامل دقیق تحلیل کنم دوستان می توانن کمک کنن؟؟؟ فکنم تحلیلش برای بقیم مفید باشه این شکل مداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tictactoe
        دایی جان من یه جور دیگه فکر می کنم .میشه شما راهنمایی کنید.

وقتی مقاومت 10 مگا یه مقاومت 20 مگا اهم بزاریم اونوقت ولتاژی که به پایه 2 میرسه نصف میشه درسته؟؟ بعد با توجه به اینکه این ولتاژ داره با 2.5 ولت مرجع داخلی مقایسه میشه پس باید پهنای پالس رو زیادتر کنه تا بتونه بلکه ولتاژ فیدبک رو به 2.5 ولت برسونه پس ولتاژ خروجی افزایش پیدا می کنه دیگه!! یعنی دو برابر میشه. ولی خوب از اونجایی که با مقاومت 10 مگا اهمی حداکثر دیوتی سایکل رو داریم (50%) پس نمی تونه زیاد بالا بره
        ممکنه شما هم نظر بدین. اشکالاشو بگین.
        ممنون
        دقیقا همینه که میگی و من برعکس گفتم. البته در عمل نباید به مقاومت 10 مگااهم دست بزنی بلکه مقاومت دوم تقسیم مقاومتی رو باید تغییر بدی.
        با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

سلام استاد . به خاطر سادگی بزارین اول از یک مولتی ترن ساده شروع کنیم تا بعدا به مقاومت متغیر دیجیتالی هم برسیم. طبق گفته شما پس از یک مولتی ترن 10 کیلویی استفاده می کنیم.
          یه سوال: مثلا فرض کنیم که خروجی الان با تنظیم مولتی ترن روی 10 کیلو ، ولتاژ 2500 ولت باشه. حالا برای مثال با کم کردن مقدار مقاومت روی 5 کیلو انتظار داریم که ولتاژ خروجی به 1250 ولت تغییر کنه. ولی یه مساله ای هستش. وقتی که ما مولتی ترن رو روی 5 کیلو تنظیم می کنیم ولتاژ فیدبک که به پایه 2 میره به مقدار 1.25 ولت باید برسه و با توجه به مقایسه دایمی این ولتاژ با مقدار ولتاژ مرجع داخلی خود آی سی که 2.5 ولت هستش پس پهنای پالس باید زیاد بشه تا این افت ولتاژ در تقسیم مقاومتی که 1.25 ولت شده به 2.5 ولت نزدیک کنه!!! پس اینطوری دوباره ولتاژ خروجی هر طوری که هست می خواد به همون 2500 ولت برسه (حالا شاید پهنای پالس هم از 50% بگذره که اینم خوب نیست ) پس اینطوری نمیشه ولتاژ متغیر بسازیم!!! نظر شما چیه استاد؟

ممنون از لطفتون.
          "در عجبم از مردمی که خود زیر شلاق ظلم و ستم زندگی می کنند و بر حسینی می گریند که آزادنه زیست" شریعتی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pocketxp
            سلام به همه دوستان گرامی راستش می خواستم مدار این منبع تغذیه رو بصورت کامل دقیق تحلیل کنم دوستان می توانن کمک کنن؟؟؟ فکنم تحلیلش برای بقیم مفید باشه این شکل مداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
            دایی جان
            با اینکه مدار ساده ایه اما به قدر کافی خوانا نیست و من حتی نتونستم شماره آی سی اصلی مدار رو تشخیص بدم.
            اگه امکان داره با یه نرم افزار ترسیمی شماتیک مدار رو بکش و نیز بگو منبع مدار از کجاست. یعنی چه کسی طراحی کرده و برای چه منظور.

دیدگاه

دایی جان این آی سی که معرفی کردین خیلی کار راه اندازه ها!! تو بازار پیدا میشه؟ منم یه آی سی دیگه پیدا کردم به نام MAX5436 ولی فکر نکنم تو بازار باشه

دیدگاه

سلام استاد . به خاطر سادگی بزارین اول از یک مولتی ترن ساده شروع کنیم تا بعدا به مقاومت متغیر دیجیتالی هم برسیم. طبق گفته شما پس از یک مولتی ترن 10 کیلویی استفاده می کنیم.
                یه سوال: مثلا فرض کنیم که خروجی الان با تنظیم مولتی ترن روی 10 کیلو ، ولتاژ 2500 ولت باشه. حالا برای مثال با کم کردن مقدار مقاومت روی 5 کیلو انتظار داریم که ولتاژ خروجی به 1250 ولت تغییر کنه. ولی یه مساله ای هستش. وقتی که ما مولتی ترن رو روی 5 کیلو تنظیم می کنیم ولتاژ فیدبک که به پایه 2 میره به مقدار 1.25 ولت باید برسه و با توجه به مقایسه دایمی این ولتاژ با مقدار ولتاژ مرجع داخلی خود آی سی که 2.5 ولت هستش پس پهنای پالس باید زیاد بشه تا این افت ولتاژ در تقسیم مقاومتی که 1.25 ولت شده به 2.5 ولت نزدیک کنه!!! پس اینطوری دوباره ولتاژ خروجی هر طوری که هست می خواد به همون 2500 ولت برسه (حالا شاید پهنای پالس هم از 50% بگذره که اینم خوب نیست ) پس اینطوری نمیشه ولتاژ متغیر بسازیم!!! نظر شما چیه استاد؟

ممنون از لطفتون.
                وقتی این مقاومت 10 کیلو باشه ولتاژ خروجی ماکزیمم خواهد بود. با افزایش این مقاومت ولتاژ خروجی کم میشه. در واقع باید یه مقاومت 10 کیلو را با یک مولتی ترن 100 کیلو سری کنی. وقتی مولتی ترن صفر اهمه ولتاژ خروجی 2500 ولته. وقتی مولتی ترن 100 کیلو باشه ولتاژ خروجی حدود 250 ولت خواهد بود.

دیدگاه

دایی جان این آی سی که معرفی کردین خیلی کار راه اندازه ها!! تو بازار پیدا میشه؟ منم یه آی سی دیگه پیدا کردم به نام MAX5436 ولی فکر نکنم تو بازار باشه
                  جوان فعلا 4 کانالشو داره: http://www.javanelec.com/search.aspx
                  در پنجره بنویس AD840 تا تمام مدلهاش رو ببینی.

یه تک کانال کوچولو ساخت میکروچیپ هم داره: MCP41010

دیدگاه

دایی جان خیلی ممنون . ایشالا همیشه پایدار باشی . دم شما گرم.

دیدگاه

اگر شماره ای سی خانا نیست این pdf دیتا شیت است.

http://rapidshare.com/files/302695156/VIPER22A-E.pdf.html

از ابتدا من میخوام بدونم این فیلتر خطی که در ورودی برق شهر در منابع سویچینگ قرار میدهند بمنظور فیلتر کردن نیز EMI و RFI چگونه کار میکنه یعنی طرض کار و محاسبه مقدار ان در طراحی؟ این منبع برای تغذیه یک دستگاه DVD طراحی شده.
                      اگه کسی مطلبی کتابی در باره اینا داره معرفی کنه من هرچی تو اینترنت سرچ کردم چیزی گیر نیوردم. :cry:

دیدگاه

آره منم راجب این فیلتر ها خیلی دوست دارم چیز بدونم! درمورد بالن فیلتر هم اگه کسی چیزی بلده بگه لطفا" :rolleyes:

دیدگاه

من قضیه فیلتر رو فهمیدم سرفزصت توضیح میدم یکی به من بکه این tl431 دقیقن نقشش چیه و چیکار میکنه؟

دیدگاه

TL431 را می توان یک زنر متغیر دقیق توصیف کرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
                              TL431 را می توان یک زنر متغیر دقیق توصیف کرد
                              خوب چرا اینجا باید اینقدر دقیق باشه؟ oo:

دیدگاه

به این لینک سری بزنید چییز جالبی درباره منبع تغذیه سویچینگ داره http://www.khazama.com/project/smps/
                                :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X