اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تغذیه سوییچینگ ولتاا¾آ‌ژ بالا

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تغذیه سوییچینگ ولتاا¾آ‌ژ بالا

دایی جان
    متاسفانه نقشه شماتیک ناخواناست. باید بجای عکس گرفتن پرینت می گرفتی بصورت PDF یا عکس.
    به هر حال اشکال کار کم و بیش مشخصه.
    TL494 به هیچ وجه قادر نیست ماسفت را خاموش و روشن کند! برای درایو یک ماسفت باید یک درایور خوب مثل TC426آ‌ یا ... استفاده کنی.
    با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

با سلام در ظمن مقدار خازن 200 نانو برای اسنابر خیلی خیلی زیاد است مقدار ان باید خیلی کمتر از اینها باشد در حد زیر 5نانوومقدار مقاومت در حد چند کیلو که همه اینها بستگی به سلف اولیه و فرکانس دارد. همانطور که دوستمان گفتند 494 نمیتواند ماسفت را درایو کند. ودر این مدار شما چگونه از 494 بعنوان کنترلر جریان استفاده کرده اید در حالی که ان از نوع کنترلر ولتاژ میباشدیعنی با این ارایشی که شما بسته اید جواب نخواهد داد. وباید از 3845 ویا 3844 بعنوان کنترلر جریان استفاده کنیدو خروجی انها میتواند ماسفت شما را درایو کند
      در زندگی اثر خوب و خاطره خوش از خودمان در این دنیا برجا بگذاریم.etgpsp

دیدگاه

من یه چیزی بگم گوشیش ان 95 هستش البته هیچ ربطی به مو ضوع نداره گفتیم حالا :eek: ما هم یه چیزی گفته باشیم :bye
        [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
          من یه چیزی بگم گوشیش ان 95 هستش البته هیچ ربطی به مو ضوع نداره گفتیم حالا :eek: ما هم یه چیزی گفته باشیم :bye
          جالبه که برای منم این سوال پیش امد! :biggrin: پس N95 بود :agree:

در مورد اسنابر من خیلی با اسنابر ها ی مختلف ور رفتم ولی بیشتر بازدمو پایین می اورد تا بالا ببره! خیلی مقدار خازن و مقاومتش مهمه

دیدگاه

حالا که بحث به گوشی کشید باید بگم فقط گوشی های موتورولا عکسای شفاف در فواصل مختلف می گیره مخصوصا ZN5

دیدگاه

به هیچ وجه قادر نیست ماسفت را خاموش و روشن کند! برای درایو یک ماسفت باید یک درایور خوب مثل TC426آ‌ یا ... استفاده کنی.
              با سلام در ظمن مقدار خازن 200 نانو برای اسنابر خیلی خیلی زیاد است مقدار ان باید خیلی کمتر از اینها باشد در حد زیر 5نانوومقدار مقاومت در حد چند کیلو که همه اینها بستگی به سلف اولیه و فرکانس دارد. همانطور که دوستمان گفتند 494 نمیتواند ماسفت را درایو کند. ودر این مدار شما چگونه از 494 بعنوان کنترلر جریان استفاده کرده اید در حالی که ان از نوع کنترلر ولتاژ میباشدیعنی با این ارایشی که شما بسته اید جواب نخواهد داد. وباید از 3845 ویا 3844 بعنوان کنترلر جریان استفاده کنیدو خروجی انها میتواند ماسفت شما را درایو کند

دوستان و به ویژه دایی جان:icon_rolleyes:
              واقعا ازتون ممنونم :bye
              چشم ..من میرم تغییراتی که شما فرمودید اعمال کنم و نتیجه حتما رو براتون میفرستم
              خیلی خیلی لطف کردید....یه مدار RTDمنو به اشتباه انداخت...توی اون برای مد جریان از TL494 استفاده کرده بود :redface:
              ممنونم..خیلی خیلی ممنونم :biggrin:

در مورد گوشی هم.....بابا خیلی دمتون گرمه...این همه ریزبینید :eek:
              قابل هیچکدومتون رو نداره اما الان دیگه حسابی از مد افتاده و قیمت اونچنانی هم نداره و به قولی دست هر XXX هم هست
              ولی خیلی خوشم اومد ...میگم چطوره یه تاپیک راه بندازیم برای گوشی. ......شوخی کردم
              همه بالاخره می گذارند و می روند، ما آخرسر باید دست در آغوش خودمان کنیم؛ آخرین مشتری و آخرین کسی که باید با او ازدواج کنید خودتان هستید سعی کنید هیچ عیبی نداشته

باشید،خیلی باید زیبا باشید چون باید خودتان را تحمل کنید.......دکتر محی الدین حسین الهی قمشه ای

دیدگاه

سلام دوستان.
                ببخشید که چند وقت نبودم. بالاخره pcb این مدار رو کشیدم توی خروجی ترانس سعی کردم که خازن و دیود نزدیک هم باشند و توی اولیه ترانس سطح بین 24 ولت و ترک درین مسفت کمترین مساحت رو داشته باشه تا سلف نشتی به حداقل برسه. مسیر فیدبک رو از بخش ولتاژ بالا و فرکانس بالا و ترانس دور تر قرار دادم و یه مسیر صاف تا آی سی براش درست کردم. از دو لایه پلی گان در دو طرف مدار استفاده کردم . حداقل ضخامت ترکها رو 1 میلی متر در نظر گرفتم. در قسمت آی سی کنترلر از کانکتوری به نام GND_1 استفاده کردم تا تمام مسیرهایی که به زمین میرسند در یک نقطه به زمین برسند (بر طبق مورد پیشتهاد شده در دیتاشیت این آی سی) زمین ولتاژ بالا و زمین بخش کنترلر رو با کانکتور GND_CON به هم وصل کردم برای اینکه از تو هم رفتن زمین ولتاژ بالا در زمین قسمتهای دیگه جلوگیری کنم. :biggrin: نمیدونم تا چه حد تونستم این کارها رو درست انجام بدم. آیا مواردی هست که رعایتشون نکرده باشم؟؟ امیدوارم بتونیم با کمک هم اشکالاتش رو اصلاح کنیم . :wow: :wow:
                کل فایل های شماتیک و pcb مربوط به مدار رو که با Protel DXP 2004 و بعد از اون قابل باز شدن هستش رو توی سایت میزارم .امیدوارم که مورد استفاده دوستان قرار بگیره. فایل pcb3 مربوط به برد مدار چاپی منبع هست بدون پلی گان ولی pcb2 مربوط به برد مدار چاپی هستش با پلی گان .
                سعی کردم که از پلی گان نزدیک high voltage استفاده نکنم.
                http://www.4shared.com/file/210672844/95db2f2b/FlyBack1300v.html

فایل pdf مربوط به شماتیک اصلاح شده مدار
                http://www.4shared.com/file/210670947/a719dc2d/HV_Flyback_SCH.html

ممنون
                "در عجبم از مردمی که خود زیر شلاق ظلم و ستم زندگی می کنند و بر حسینی می گریند که آزادنه زیست" شریعتی
                در جهان روشنایی هایی وجوددارد که در عمیق ترین ظلمات نهانند.

دیدگاه

خازن خروجی رو مثل اینکه خیلی زیاد گرفتم. مقدار اون رو همونطوری که دایی جان گفتند 6.6 نانو گرفتم. فاصله مسفت تا ترانس هم زیاده یدونه pcb جدید میکشم که اینا توش رعایت شده باشه. دایی جان میشه مشکلات این pcb رو بگین؟

ممنون
                  "در عجبم از مردمی که خود زیر شلاق ظلم و ستم زندگی می کنند و بر حسینی می گریند که آزادنه زیست" شریعتی

دیدگاه

آفرین دایی جان
                    بزرگترین مشکل PCB اینه که ساخته نشده :biggrin:

دیدگاه

چشم دایی جون. همین فردا میدم بسازنش :rolleyes:

دیدگاه

دوستان سلام به همگی

..........ببخشید که چند وقت نبودم. بالاخره pcb این مدار رو کشیدم توی خروجی ترانس سعی کردم که خازن و دیود نزدیک هم باشند و توی اولیه ترانس سطح بین 24 ولت و ترک درین مسفت کمترین مساحت رو داشته باشه تا سلف نشتی به حداقل برسه...............
                        tictactoe جان..... افرین و ممنونم. خسته نباشی پسر :agree:

امیدوارم هر چی زودتر از مدارت جواب بگیری.ببخشید یه سوال داشتم..میشه در مورد اسنابرت یه مقدار توضیح بدی...مخصوصا قسمت پایینش رو. البته من دیتا شیت 3842 رو نگاه کردم و اونجا هم تو یه مثال اسنابرشو مثل تو بسته بود...اما راستش یه مقدار با اسنابر و نوع طراحیش مشکل دارم....میشه تو طراحیش کمکم کنید :redface:
                        همه بالاخره می گذارند و می روند، ما آخرسر باید دست در آغوش خودمان کنیم؛ آخرین مشتری و آخرین کسی که باید با او ازدواج کنید خودتان هستید سعی کنید هیچ عیبی نداشته

باشید،خیلی باید زیبا باشید چون باید خودتان را تحمل کنید.......دکتر محی الدین حسین الهی قمشه ای

دیدگاه

دایی جان عزیزم...سلام ویژه خدمت شما

راستش من یه اشتباه لپی کردم...ماسفتم Irf460 هستش نه 540.

TL494 به هیچ وجه قادر نیست ماسفت را خاموش و روشن کند! برای درایو یک ماسفت باید یک درایور خوب مثل TC426 یا ... استفاده کنی.

دایی جان پیرو فرمایش شما ماسفت درایور رو تهیه کردم...دایی جان دستت درد نکنه این شد پالس گیت ماسفتم...خیلی هلو و تمیز

اما شکل موج درین
                          :cry:

این شکل موج درین با بار یک کیلو هستش و پیک اون اقای اسپایک حدود 200 ولت...که نسبت به حالت قبلی بیشتر ولی به هر حال irf460 تحملش میکنه. اما به خاطر تمیز بودن شکل گیت دیگه اون نوسانات از بین رفته و ماسفتم کمتر داغ میکنه

وضع ماسفتم خیلی بهتر از حالت قبل شده. اما حالا که مدار یه خورده پایدارتر شد تونستم یه خورده بقیه جاهاش رو بررسی کنم و به چند تا مشکل برخوردم

توی خروجیم وقتی بار رو تغییر میدم ولتاژ خروجی تغییر میکنه...مثلا برای بار یک کیلو خروجی حدود 30 ولت....برای بار 2 اهم خروجی 5 ولت.... و برای بار 1 اهم خروجی 4 ولت هستش
                          در ضمن در تمامی حالات جریان کشیده شده از ورودی 750 میلی آمپره.

متوجه یه چیز خیلی بد دیگه هم شدم....با تغییر بار در خروجی، هیچگونه تغییری در عرض پالس آیسیTl494 ...که نهایتا به گیت ماسفت میرسه....ایجاد نمیشه
                          ممنون میشم اگه کمک کنید

دایی جان راستی یه سوال در مورد اسنابر
                          شما اوایل اوایل فرموده بودید

برای محاسبه ی اسنابر یک روش ساده وجود دارد:
                          تجربی می گوییم اسنابر باید 20 درصد جریان سوئیچ را از خود عبور دهد. یعنی اگر سوئیچ های ما 2 آمپر را سوئیچ می کنند، اسنابر باید 0.4 آمپر عبور دهد. پس مقاومت اسنابر می شود 24/0.4 یعنی 60 اهم. دقت کن که در لحظه ی سوئیچ خازن اسنابر اتصال کوتاه است.
                          حالا برای محاسبه ی خازن باید بگوییم که این خازن باید قبل از پالس بعدی کاملا شارژ شود. یعنی در 20 میکروثانیه. پس RC=20 پس C=4/R یعنی 66 نانو

دیدگاه

دایی جان ببخشید نمیدونم چرا مطالبم تا آخرش ارسال نشد
                            این ادامه ارسال بالامه

طبق این فرمایش شما...خازنم میشد 166 نانو و مقاوتم 120 اهم. مقاومت رو 100 اهم گذاشتم اما خازن رو اگر بالاتر از 1 نانو بذارم...شکل موج درین پاک نوسانی و داغون میشه
                            میشه لطفا در مورد اسنابر و طراحیش یه خورده بیشتر توضیح بدید
                            ممنون میشم
                            ببخشید سوالام خیلی خیلی زیاد شد...البته چند تا سوال دیگه هم داشتم که دیگه روم نمیشه بپرسم :rolleyes:
                            ممنونم

دیدگاه

مبارکه دایی جان
                              هرچند شماتیکی که گذاشته بودی ناپدید شده اما شکل موجها منطقی تر شده!
                              ماسفت IRF460 بدرد این کار نمی خوره. این ماسفت برای توانها بالا بکار می ره. دوستان دقت کنید همیشه استفاده از یک قطعه خفن برای یک کار کوچیک مناسب نیست. بهتره از ماسفت کوچیکتر استفاده کنی. نگران اسپایک هم نباش چون انرژی اسپایکها اونقدر نیست که ماسفت رو بسوزونه. پس ولتاژ ماسفت رو طوری انتخاب کن که اسپایکهای تیز رو بگیره.
                              حالا شماتیکشو نه باعکس گرفتن بلکه با تبدیل به عکس اینجا میزاری تا مشکل فیدبک حل بشه؟

دیدگاه

دایی جون ممنونم

بفرمایید این هم شماتیکه خوب..
                                البته الان دیگه هیچکدوم از قطعات بین پایه آیسی و گیت ماسفت نیستند و ماسفت درایوری که شما فرموده بودید رو ....به همراه متعلقاتش گذاشتم.

همنطور که قبلا گفتم..تک تک دیودهایی که توی مدار بصورت 4001 معمولی میبینید از نوع فست گذاشتم و این تنها یک شماتیکه

در ضمن خازن اسنابر هم 1نانو هست و بیشتر از اون شکل موج درین رو خراب میکنه

خازن خروجی هم 1000 میکروفاراده

دایی جان..خیلی تحقیق در مورد اسنابر توی وب کردم. چندین راه و فرمول برای طراحی اسنابر وجود داره..اما باز کار به جایی میرسه که انگار باید تجربی اسنابر رو بدست اورد oo:....یعنی واقعا برای اسنابر هیچ راهی جز تجربی بدست اوردن نیست؟؟ :cry:

واقعا ممنونم ازتون..خدا خیرتون بده...یک در اینجا..هزار در اونجا

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X