اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست و کار بر روی یک مبدل پوش پول(push pull)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط Agbin2596 نمایش پست ها
    با سلام خدمت اساتید گرامی و خسته نباشید

من مدار اولیه که در پست 3 استاد عزیز گذاشتن رو بستم از 3 ولت تا 50 ولت رو میده از این لحاظ مشکلی نداره ولی وقتی یک لامپ 12 ولت بهش وصل میکنم 2.9 امپر جریان میکشه در حالی که همین لامپ 1.7 امپر جریان کشی از منبع اصلی داره
    با یک لامپ بزرگتر که 4.5 امپر مصرف داره این مدار 10 امپر مصرف میکنه
    ازچند ترانس کوچک و بزرگ هم استفاده کردم ولی همین مشکل رو داره
    ترانس رو 14 دور راستگرد و 14 دور چپ گرد بستم
    برای اولیه هم 3 دور راست گرد و 3 دور هم چپ گرد
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    با سلام ،
    آیا ماسفت ها داغ میکنن ؟
    اگر داغ میکنن ، آیا داغ شدنشون برابر هست ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

با سلام ،
      آیا ماسفت ها داغ میکنن ؟
      اگر داغ میکنن ، آیا داغ شدنشون برابر هست ؟
      از 3205 استفاده کردم گرمای ان هم عادیه

دیدگاه

از 3205 استفاده کردم گرمای ان هم عادیه
        اگر گرمای ماسفت ها بدون هیت سینک ، طوری هست که با دست قابل تحمله ، پس از این بابت مشکلی نیست.
        احساس میکنم جریانی که در سمت ورودی اندازه گرفتید ، جریان نزدیک به پیک باشه ، نه جریان کشی میانگین.

دیدگاه

به مدت 3 دقیقه لامپ رو وصل کردم جریان ثابتی که میکشه 2.9 امپر مصرف میکنه این در حالیست که اگه این لامپ رو مستقیم به منبع تغذیه وصل کنم 1.7 امپر مصرف داره

بعد از دو دقیقه کم کم ماسفت ها که به هیت سینگ وصله کاملا گرم میشن
          مقاومت اسنابر هم خیلی گرم میشه
          فرکانس مدار 57 کیلو هرتر
          یک سوال دیگه شکل موج وقتی مدار به ماسفت و ترانس وصل نیست خیلی صاف و تمیزه ولی وقتی به ماسف وصل میکنم دیگه هیچ شکل موجی ندارم اسیلسکوپ من مدل زویی هم شکل اهم متره احتمال داره اسیلوسکوپ دروغ بگه

دیدگاه

به مدت 3 دقیقه لامپ رو وصل کردم جریان ثابتی که میکشه 2.9 امپر مصرف میکنه این در حالیست که اگه این لامپ رو مستقیم به منبع تغذیه وصل کنم 1.7 امپر مصرف داره

بعد از دو دقیقه کم کم ماسفت ها که به هیت سینگ وصله کاملا گرم میشن
            مقاومت اسنابر هم خیلی گرم میشه
            فرکانس مدار 57 کیلو هرتر
            یک سوال دیگه شکل موج وقتی مدار به ماسفت و ترانس وصل نیست خیلی صاف و تمیزه ولی وقتی به ماسف وصل میکنم دیگه هیچ شکل موجی ندارم اسیلسکوپ من مدل زویی هم شکل اهم متره احتمال داره اسیلوسکوپ دروغ بگه
            بدون هیت سینک تست نکردید !؟
            به جای R2 پتانسیومتر 100 کیلو اهم بذارید ، برای C3 هم با مقادیر مختلف تست انجام بدید.
            اون مشکل آخرتون هم متوجه نشدم دقیقا در چه شرایطی به وجود میاد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

بدون هیت سینک تست نکردید !؟
              به جای R2 پتانسیومتر 100 کیلو اهم بذارید ، برای C3 هم با مقادیر مختلف تست انجام بدید.
              اون مشکل آخرتون هم متوجه نشدم دقیقا در چه شرایطی به وجود میاد.
              با سلام مجدد وخسته نباشید

پتانسیومتر گذاشتم با کم و زیاد کردن آن فقط ولتاژ تغییر میکنه ولی در اصل مشکل هیچ تاثیری نداشت

در شماتیک پست 3 مقاومت R2 و خازن C3 به صورت سری بین پایه 2 و 3 بسته شده اند که در اینصورت میزان جریان کشی در ولتاژ 12 ولت با همین لامپ به 4.5 آمپر میرسه
              ولی اگر طبق شماتیک دوستمون آغا سامیار که در پست 324 گذاشتن مقاومت R2 و خازن C3 را موازی کنم مصرف به 2.9 آمپرتغییر میکنه

مقدار مقاومت و خازن رو تا یک مگ و 10 نانو بالا بردم ولی باز همون جریان کشی رو داره

دیدگاه

اگه زحمت نباشه این شکل موج یک نگاه بندازید

این عکس شکل موج مدار بدون ماسفت از پایه مقاومت R6 (منظورم ارتباطی بین مدار کنترول و ماسفت نیست )

عکس دوم شکل موج پایه گیت ماسفت بدونه بار

عکس سوم شکل موج پایه گیت با بار

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X