اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چگونگی تشخیص توان اینورتر 12 به 220 از روی برد

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

چگونگی تشخیص توان اینورتر 12 به 220 از روی برد

سلام و ارادت به همه عزیزان
    دوستان آیا از روی برد میشه به توان یک اینورتر یا همون مبدل 12 به 220 پی برد
    قطعات کلیدیش
    سه عدد ترانس ec4215hp220vt1 سه عدد خازن 450 ولت 150 میکرو
    چهار عدد ماسفت rs25n50w
    شش عدد خازن 10ولت 3300 میکرو
    هجده عدد ماسفت yh3408
    اصلا این مدار با این قطعات به یک 4000 واتی میخوره
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط دیوانه الکترونیک نمایش پست ها
      سلام و ارادت به همه عزیزان
      دوستان آیا از روی برد میشه به توان یک اینورتر یا همون مبدل 12 به 220 پی برد
      قطعات کلیدیش
      سه عدد ترانس ec4215hp220vt1 سه عدد خازن 450 ولت 150 میکرو
      چهار عدد ماسفت rs25n50w
      شش عدد خازن 10ولت 3300 میکرو
      هجده عدد ماسفت yh3408
      اصلا این مدار با این قطعات به یک 4000 واتی میخوره
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
      با سلام ،
      اونطوری که توصیف کردید ، اینورتری که دارید یک اینورتر با توان اسمی مابین 4000-5000 وات هست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

با سلام ،
        اونطوری که توصیف کردید ، اینورتری که دارید یک اینورتر با توان اسمی مابین 4000-5000 وات هست.
        ممنونم ازتون حالا سوالم اینکه این اینورتر دوتا ماسفت قدرتش سوخته بود ماسفتها از نوع RS25N50W بودند که پیدا نمیشد جاش 25ne50 گذاشتم به محض اینکه ولتاژ دادم دوباره همون دوتا سوخت یا اتصال شد مدار و برسی کردم البته آیسی ش مثل همه چینی های دیگه زحمت کشیدن پاکش کردن بررسی کردم پایه گیت شون یکی 3.9 ولت دوتای دیگه 6 ولت و ماسفت چهارمی 96 ولت داشت ماسفت چهارم و در آوردم ولتاژ گیت چهارمی هم شد 3.9 ناگفته ماسفت از همه نظر سالمه البته تست سرد و اینکه احساس کردم ولتاژ 96 ولت یه ولتاژ ac باشه چون رو مولتی متر علامت صاعقه میومد
        چیزی که از آیسی تا اینجا فهمیدم اینکه ایسی 16 پایه پایه 5 gnd و پایه 12 vcc ولتاژ تغذیه آیسی هم 5 ولته چون از یه رگولاتور 78L05 تامین میشه و پایه 13 هم از کلید روشنو خاموشه بعد یه مقاومت 12 کیلویی به پایه 13 آیسی میرسه که فکر کنم نمونه گیر ورودی باشه
        آیا ولتاژ پایین گیت و روشن نشدن ماسفت باعث سوختن و اتصال کوتاهش میشه؟
        در مورد توانش قابش به دستم رسید 4000 واتی هستش البته صاحبش گفت بهش جارو برقی وصل کردم مشکل دار شد که خودش برق کار بود میگفت 6 آمپر جارو میکشید
        جدیدترین ویرایش توسط دیوانه الکترونیک; ۲۰:۳۵ ۱۴۰۴/۰۴/۲۷.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط دیوانه الکترونیک نمایش پست ها

ممنونم ازتون حالا سوالم اینکه این اینورتر دوتا ماسفت قدرتش سوخته بود ماسفتها از نوع RS25N50W بودند که پیدا نمیشد جاش 25ne50 گذاشتم به محض اینکه ولتاژ دادم دوباره همون دوتا سوخت یا اتصال شد مدار و برسی کردم البته آیسی ش مثل همه چینی های دیگه زحمت کشیدن پاکش کردن بررسی کردم پایه گیت شون یکی 3.9 ولت دوتای دیگه 6 ولت و ماسفت چهارمی 96 ولت داشت ماسفت چهارم و در آوردم ولتاژ گیت چهارمی هم شد 3.9 ناگفته ماسفت از همه نظر سالمه البته تست سرد و اینکه احساس کردم ولتاژ 96 ولت یه ولتاژ ac باشه چون رو مولتی متر علامت صاعقه میومد
          چیزی که از آیسی تا اینجا فهمیدم اینکه ایسی 16 پایه پایه 5 gnd و پایه 12 vcc ولتاژ تغذیه آیسی هم 5 ولته چون از یه رگولاتور 78L05 تامین میشه و پایه 13 هم از کلید روشنو خاموشه بعد یه مقاومت 12 کیلویی به پایه 13 آیسی میرسه که فکر کنم نمونه گیر ورودی باشه
          آیا ولتاژ پایین گیت و روشن نشدن ماسفت باعث سوختن و اتصال کوتاهش میشه؟
          در مورد توانش قابش به دستم رسید 4000 واتی هستش البته صاحبش گفت بهش جارو برقی وصل کردم مشکل دار شد که خودش برق کار بود میگفت 6 آمپر جارو میکشید
          معمولا همزمان با خرابی ماسفت های خروجی ، مدار درایورشون هم خراب میشه.
          اگر اینورتر سینوسی باشه ، معمولا از آیسی گیت درایور سری IR21 استفاده میشه که در اینصورت باید تعویض بشن.
          اگر هم اینورتر غیر سینوسی باشه ، از چند ترانزیستور به عنوان گیت درایو استفاده میشه.
          در اینصورت میبایست تک به تک مقاومت ها ، دیود ها و ترانزیستور های اطراف ماسفت های خروجی رو تست کنید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X