سلام و عرض ادب
سه روزه که شبانه روز در اینترنت ملی و هوش مصنوعی و انجمن بدنبال یادگیری برای ساخت یک اسپیکر هستم و تخصصی هم ندارم، اگر مطلبی اشتباه بیان شد پوزش میخوام

سوال اصلی و مشکل اصلیم منبع تغذیه قطعات هستش.
برای تغذیه انتخابم پاور قدیمی کامپیوترم بود مدلش جی پی 250 واتی گرین بود و استفاده از خروجی 12 ولتی و 12 آمپری برای تغذیه آمپلیفایر و اسپیکرها ( دوتا ۱۵ واتی)
برای اتصال به ورودی آمپلی فایر تمام سیم های زرد و مشکی پاور متصل کنم ، و برای روشن شدن پاور هم سیم سبز به سیم مشکی وصل کنم.
و روی خروجی 5v هم یک مقاومت یا فن کوچیک قرار بدم برای پایداری خروجی12 ولتی.
حالا سوالم از دوستان اینه که با توجه به اینکه آمپلی فایر نیازمند تغذیه ثابت و بدون نوسان هست.
این ایده برای تغذیه آمپلی کار میده؟
آسیب زا نیست؟
اگر نوسان داره ، میشه نوسان گیری کردش و خروجی مناسب ازش گرفت؟
اگر این ایده عملی نیست برای تغذیه قطعات پیشنهاد شما چیه؟
ممنونم از کمکتون

سه روزه که شبانه روز در اینترنت ملی و هوش مصنوعی و انجمن بدنبال یادگیری برای ساخت یک اسپیکر هستم و تخصصی هم ندارم، اگر مطلبی اشتباه بیان شد پوزش میخوام

سوال اصلی و مشکل اصلیم منبع تغذیه قطعات هستش.
برای تغذیه انتخابم پاور قدیمی کامپیوترم بود مدلش جی پی 250 واتی گرین بود و استفاده از خروجی 12 ولتی و 12 آمپری برای تغذیه آمپلیفایر و اسپیکرها ( دوتا ۱۵ واتی)
برای اتصال به ورودی آمپلی فایر تمام سیم های زرد و مشکی پاور متصل کنم ، و برای روشن شدن پاور هم سیم سبز به سیم مشکی وصل کنم.
و روی خروجی 5v هم یک مقاومت یا فن کوچیک قرار بدم برای پایداری خروجی12 ولتی.
حالا سوالم از دوستان اینه که با توجه به اینکه آمپلی فایر نیازمند تغذیه ثابت و بدون نوسان هست.
این ایده برای تغذیه آمپلی کار میده؟
آسیب زا نیست؟
اگر نوسان داره ، میشه نوسان گیری کردش و خروجی مناسب ازش گرفت؟
اگر این ایده عملی نیست برای تغذیه قطعات پیشنهاد شما چیه؟
ممنونم از کمکتون

دیدگاه