اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دیود برای اینورتر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

دیود برای اینورتر

سلام خدمت تمامی دوستان گرامی
    من میخاستم یه اینورتر موج مربعی شبیه همینایی که توی بازار هست بسازم
    منتها از اون جایی که این نوع اینورتر اول ولتاژ 300 ولت dc رو با ترانس سوئچینگ میسازه برای بخش دیود یکسو کنندش گیر کردم
    چون دیودی پیدا نکردم که خروجی ترانس که 300 ولت 20 کیلو هرتز هست رو بتونه یکسو کنه دیود هایی که موجود هست یا فرکانسشون کمه یا ولتاژ معکوسشون
    اگر پیشنهادی برای دیودش دارید ممنون میشم کمک کنید
    یا مثلا اگه کسی از دوستان این نوع اینورتر رو داره ممنون میشم از شماره فنی دیودش عکس بزاره

Mur460
    fr207

ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majidmalvandi نمایش پست ها
      Mur460
      fr207
      ممنون از پاسختون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sbm83 نمایش پست ها
        سلام خدمت تمامی دوستان گرامی
        من میخاستم یه اینورتر موج مربعی شبیه همینایی که توی بازار هست بسازم
        منتها از اون جایی که این نوع اینورتر اول ولتاژ 300 ولت dc رو با ترانس سوئچینگ میسازه برای بخش دیود یکسو کنندش گیر کردم
        چون دیودی پیدا نکردم که خروجی ترانس که 300 ولت 20 کیلو هرتز هست رو بتونه یکسو کنه دیود هایی که موجود هست یا فرکانسشون کمه یا ولتاژ معکوسشون
        اگر پیشنهادی برای دیودش دارید ممنون میشم کمک کنید
        یا مثلا اگه کسی از دوستان این نوع اینورتر رو داره ممنون میشم از شماره فنی دیودش عکس بزاره
        با سلام،
        UF4007 برای توان تا 200 وات
        UF5408 برای توان تا 500 وات
        RS5MC برای توان تا 700 وات ( البته SMD هست )
        و RHRP15120 برای توان تا 2000 وات جواب میده.

تمام مقادیری که نوشتم حد پیشنهادی ( احتیاطی ) خودم هست ، اگر میخوایید از حداکثر توان دیود استفاده کنید ، توان های بالا رو 1.5 برابر در نظر بگیرید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

با سلام،
          UF4007 برای توان تا 200 وات
          UF5408 برای توان تا 500 وات
          RS5MC برای توان تا 700 وات ( البته SMD هست )
          و RHRP15120 برای توان تا 2000 وات جواب میده.

تمام مقادیری که نوشتم حد پیشنهادی ( احتیاطی ) خودم هست ، اگر میخوایید از حداکثر توان دیود استفاده کنید ، توان های بالا رو 1.5 برابر در نظر بگیرید.
          ممنون از پاسختون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X