اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

این ترانس چند آمپر؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

این ترانس چند آمپر؟؟؟

با سلام خدمت دوستان اساتید محترم این دستگاه پرس پلاستیک بعد بازش کردم میخواستم اول بدونم چند آمپر به نظرتون یا چجوری بفهمم ؟
    و اینکه بدرد منبع تغذیه آزمایشگاهی میخوره باهاش درست کنم یا همون از پاور کامپیوتر استفاده کنم بهتره ؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر ????

.

.

درود.
    دستگاه های پرس معمولا ولتاژشون خیلی پایینه

ولتاژ ترانس نگفتید ؟

باید با خط کش طول عرض هسته رو اندازه بگیرید.
    اگر ۱۲ ولت باشد به نظر میاد بین ۵ تا ۸ آمپر باشد شایدم بیشتر.
    از تو عکس مشخص نیست دقیقا اما به نظر ترانس بزرگی میاد.

​​​​​​​برای منبع تغذیه تاپیک جدا بزن
    ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

یا سلام ممنون از توجه شما اقا مجید
      ازه میدونم تایپک جدا میخواد فقط خواستم بدونم به غیر آمپر بفهمم بدرد میخوره برا منبع تغذیه آزمایشگاهی روش حساب کنم یانه؟
      در ضمن با مولتی متر گرفتم دوسر ترانس ۲۱ولت داد خروجی خوب حالا بنظرتون جند آمپر این ترانس یا اینکه چجوری بفهمم چند آمپر با تشکر

دیدگاه

یک نرم افزار داشتم قبلا طول عرض هسته رو میدادی بهش وات هسته رو میگفت.سایت های انلاین هم بود الان همه قطع هستن.محاسباتش من بلد نیستم.
        طبق تجربه و چیزی که دیدیم نمونه این تراتس گفتم.
        بازم از تو عکس سایزش معلوم نیست.
        اگه ۲۱ ولت ac باشه خوبه.
        بعد یکسوسازی بیشتر هم میشه ولتاژ.

چون ۲۱ ولته به نظرم تجربی ۳ امپر حداقل و ۵ امپر حدکثر
        ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

ممنون از توجه شما اقا مجید ????

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X