اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت مدار متغیر خطی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت مدار متغیر خطی

با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم من با کمک دوستان و پست ها منبع تغذیه سوییچینگ با پاور کامپیوتر ساختم حالا یه ترانس بزرگ خوب گیرم اومده ۲۴ولت تقریبا ۵یا ۴امپر می‌کشه میخواستم یه مدار درست کنم که جریان و ولتاژ متغیر باشع مثلا از ۰تا همون ۲۴ بیشتر هم باشه چه بهتر آمپر هم هرچی بیشتر بهتر
    قبل از هر چیزی بگم کل سایت رو گشتم چیزی پیدا نکردم یا اگرم بود تصویر نداشتن یا بیشتر سوییچینگ بودن ممنون میشم اگه مداری چیزی دارین که جریان و ولتاژ متغیر. باشه از ۰تا به بالا آمپر هم هرچی بیشتر بهتر باتشکر ????

سلام و درود

منظورتون ترانس آهنیه؟

خب راه های زیادی هست یکی از راه ها ساخت مبدل سویچینگ باک هست که میتونه کنترول روی ولتاژ و جریان داشته باشه
    میتونید از رگولاتور خطی هم استفاده کنید برای کنترول ولتاژ و جریان فقط رگولاتور خطی تلفات بالایی داره

دیدگاه

سلام و عرض ادب یک مداری به تازگی ساختم ۰-۲۵ ولت
      ۰-۲.۵ آمپر خطی
      اگه به کارتون میاد شماتیکش رو قرار بدم
      جریانش رو هم میشه بالا برد ولی توان اتلافی بشدت بالا می‌ره
      از چند تا ترانزیستور استفاده میشه کرد.من نکردم

دیدگاه

• آرمان قنادی
        آرمان قنادی دیدگاه ثبت کرد
        Editing a comment
        سلام دوست عزیز باشه ممنون میشم بفرستی اخه برد اوراقی زیاد دارم خودمم مقداری قطعه خریداری کردم میخوام حداقل ۳یا ۴آمپر بشه منبع سوییچینگ هم درست کردم خطی رو هم میخوام درست کنم که از ۰ولت به بالا شروع بشه

wither__craft
      سلام دوست عزیز بله ترانس آهنی بخاطر اینکه هم دوست دارم منبع تغذیه خطی درست کنم هم اینکه چون سوییچینگ نویز داره برای بعضی مدارات حساس میخوام اون رو درست کنم ممنون میشم راهنمایی کنید حداقل ۳یا۴آمپر باشه

دیدگاه

ببخشید بابت تاخیر.
        ​​​​این هم مداری که تازه ساختم و فعلا بخوبی کار می‌کنه قابلیت تنظیم ولتاژ خروجی​​​​​ ۰ الی ۲۴ ولت
        جریان خروجی هم ۰ الی ۲.۵ آمپر
        برای ترانزیستور TIP36 C هیت سینک بسیار خوبی لازم هست
        من از هیت سینک کارت گرافیک فن دار استفاده کردم
        بقیشون هم هیت سینک درحد معمولی کفاف میده.

دیدگاه

در ضمن قابلیت افزایش داره هم رنج ولتاژ رو میشه بالاتر برد و هم جریان رو ولی ترانزیستور شاید نرسونه نمیدونم تست نکردم
          میشه با ۲ تا ترانزیستور ویکسری تغییرات تا ۵ آمپر هم ازش گرفت

دیدگاه

تشکر دوست عزیز msm_a_b_e فقط یه مشکلی هست اینکه گیج شدم راجب مدار میشه نقشه دیگه اگه دارین ومدار ساختین بفرستین بهتر متوجه بشم اخه یا عرض معذرت یکم شلوغ که هست بخاطر همین بازم تشکر از راهنمایی

دیدگاه

دوستتان این دوتا مدار رو هم دیدم و اپارات هم فیلم تست رو دیدم که آمپر کشی زیادی هم میکشیدن ازشون راحت تا ۷امپر دیدم کشید به نظرتون خوبه یا نه درستش کنم

.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط آرمان قنادی نمایش پست ها
                با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم من با کمک دوستان و پست ها منبع تغذیه سوییچینگ با پاور کامپیوتر ساختم حالا یه ترانس بزرگ خوب گیرم اومده ۲۴ولت تقریبا ۵یا ۴امپر می‌کشه میخواستم یه مدار درست کنم که جریان و ولتاژ متغیر باشع مثلا از ۰تا همون ۲۴ بیشتر هم باشه چه بهتر آمپر هم هرچی بیشتر بهتر
                قبل از هر چیزی بگم کل سایت رو گشتم چیزی پیدا نکردم یا اگرم بود تصویر نداشتن یا بیشتر سوییچینگ بودن ممنون میشم اگه مداری چیزی دارین که جریان و ولتاژ متغیر. باشه از ۰تا به بالا آمپر هم هرچی بیشتر بهتر باتشکر ????
                با سلام
                در شرایط فعلی که حتی امکان ارسال کامنت در سایتهای داخلی هم وجود ندارد تا همه چیز یکطرفه باشد و ... به شما حق میدهم که با جستجو چیز مناسبی پیدا نکنید.
                جدیدترین ویرایش توسط smartee; ۱۰:۰۴ ۱۴۰۵/۰۳/۰۳.

دیدگاه

درود.
                  یک سری مدارات تو ارشیوم دارم مال خیلی سال پیشه.شاید به درد کسی بخورد.

دانلود فایل ها
                  https://cdn.imgurl.ir/uploads/w24091_dsc00292_641.zip

ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

.......................................
                    ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

.............................

دیدگاه

دیدگاه

این خود مداری که داخل منبع های بازاری هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط smartee نمایش پست ها

با سلام
                            در شرایط فعلی که حتی امکان ارسال کامنت در سایتهای داخلی هم وجود ندارد تا همه چیز یکطرفه باشد و ... به شما حق میدهم که با جستجو چیز مناسبی پیدا نکنید.البته اینجانب با همین جستجوی محدود عکسهای مربوط به آنچه مورد نظر بود را پیدا کردم که در ادامه برایتان ارسال میکنم.مورد مربوطه قدیمی است و توسط یک طراح فکر کنم اهل چک طراحی شد با توجه به ترانزیستور قدرت آن میتوان فهمید ، بعدها در انجمن تعمیرکاران ایران توسط استاد غزال مطرح و تکمیل و آنالیز شد و حتی عیب یابی مرحله به مرحله بطور کامل بیان شد و اینجانب هم pcb برای آن ارایه کردم که از آن زمان مدتها میگذرد ، متاسفانه استاد غزال سال گذشته به رحمت خدا رفتند روحشان شاد ، انجمن مربوطه هم با از دست دادن ایشان دیگر آن لطف و اعتبار سابق را ندارد و حالا هم چندین ماه است که خبری از آن نیست و مسولین مربوطه حتی زحمت یک اطلاع رسانی را به خود نداده اند ، به هر حال اینها بطور کامل در آنجا موجود است اگر روزی دسترسی ممکن شود.
                            مورد موبوطه توسط اینجانب و تعداد کثیری از علاقمندان ساخته امتحان شده و از نظر کارکرد مشکلی ندارد.
                            با توجه به ترانسفرماتور مورد استفاده و ترانزیستور قدرت میتواند 0-30 ولت و 0-3 آمپر با کنترل ولتاژ و کنترل جریان به شما ارایه دهد.
                            لطفا بفرمایید امکان ساخت بورد مدارچاپی را دارید یا خیر تا موارد را تقدیم کنم.
                            سلام درود خدمت مهندس و دوست عزیز تشکر از توضیح کامل و توجه شما اول از همه واقعا ناراحت شدم از خبر فوت استاد غزال خدارحمتش کنه که دیدم خیلی وقته سایت بسته شده ناراحت شدم واقعا دوم اینکه حقیقتش من ارایشگرم اما از بچگی همش دور الکترونیک بودم و تعمیرات هم درکنار کارم انجام میدم و تعدادی مدار هم بستم و با قطعات مدار ها آشنایی دارم تقریبا و هرچی یاد گرفتم تو این ۳۰سال تجربی بوده حالا منبع تغذیه سوییچینگ درست کردم با کمک دوستان و خواستم منبع تغذیه خطی هم درست کنم چون نویز نداره برای تعدادی از مدارها و هم اینکه علاقه دارم برای تجربه و یادگیری اما توی سایت هرچی گشتم همه مدار سوییچینگ بود یا پاور و منبع خطی نبود یا اگرم بود خیلی قدیمی بود نه عکسی نه فایلی چیزی نبود برداشته شده بود چون قدیمی بودن خواستم با کمک دوستان و مهندسان عزیز درست کنیم و هم اینکه شاید بدرد دوست عزیزی خورد که بخواد درست کنه و بعد اینکه دیدم که مدار چجور چاپ میشود اما حقیقتش تا الان درست نکردم و مشکلی هم نیست شما هر مقاله نقشه ای شماتیکی چیزی دارین که ترانس بزرگی پیدا کردم دوسر مال دستگاه پرس حرارتی نایلون درش اوردم که ۲۱ولت ونیم تقریبا بگو ۲۲ولت و فک کنم نسبت به اندازه اش‌ ۳تا ۴ آمپر شاید جریان بکشه حالا میخواستم ولتاژ از ۰به بالا شروع بشه و جریان هم هرچی بیشتز بهتر (ببخشید پوزش‌میطلبم اگر مقداری زیاد گویی کردم چون خواستم هم منظورم کامل برسونم و هم عزیزی خواست درست کنه کامل در جریان کار باشه )

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X