اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار تغذیه DC رگولاتور lm337 و lm317

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مدار تغذیه DC رگولاتور lm337 و lm317

سلام دوستان من نیاز به خروجی منفی و مثبت با آیسی رگولاتور دارم به مقدار ۳۶ ولت منفی و مثبت . چجوری باید ببندم مدار را

درود.
    رگولاتور ۳۶ ولت ؟
    با lm317 هم میتونید میشود.
    با رگولاتور سویچینگ هم میشود.

جدیدترین ویرایش توسط majidmalvandi; ۰۲:۲۱ ۱۴۰۵/۰۲/۱۹.
    ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majidmalvandi نمایش پست ها
      درود.
      رگولاتور ۳۶ ولت ؟
      با lm317 هم میتونید میشود.
      با رگولاتور سویچینگ هم میشود.

درود . خب این رگولاتور با lm337 و lm317 نحوه بستن مدارش فرق دارع . و این که این با برق ac هست . اما من میخوام با باتری بشه و خروجی ۳۶ولت منفی و مثبت باشه .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alibruce076@gmail.com نمایش پست ها

درود . خب این رگولاتور با lm337 و lm317 نحوه بستن مدارش فرق دارع . و این که این با برق ac هست . اما من میخوام با باتری بشه و خروجی ۳۶ولت منفی و مثبت باشه .
        سلام.
        مدار بالا خروجی اش dcشده.
        شما چه ورودی برای مدار انتخواب کردید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Alireza2025 نمایش پست ها

سلام.
          مدار بالا خروجی اش dcشده.
          شما چه ورودی برای مدار انتخواب کردید؟
          سلام . من میخوام ورودی مدارم با ولتاژ dc باشه با باتری . اما خروجی هم ولتاژ dc ثابت باشه . خروجی رگوله شده ۳۶ولت مثبت و منفی لازم دارم ‌....... اینکار را میشه با رگولاتورهای lm337 و lm317 انجام داد . اما نحوه بستن مدار با این رگولاتورها را بلد نیستم چجوری ببندم .

دیدگاه

خب شما چه باطری استفاده میکنید؟

ولتاژ ورودی تون باید حداقل 1.2 ولت بیشتر از ولتاژ خروجی باشه. یعنی 37.2 به بالا که با وجود محدودیت وردی رگولاتورا نهایت 40 ولت.
            شما میتوانید ولتاژ وردی را تامین کنید؟

این رگولاتور ها کاهنده هستند نه افزاینده(جهت اطلاع)

با رگولاتور منفی کار نکردم اما میتونم مدار رگولاتور مثبت رو براتون ارسال کنم.

فعلا مهمه که ورودی رو تامین کنیم.

دیدگاه

خب شما چه باطری استفاده میکنید؟

ولتاژ ورودی تون باید حداقل 1.2 ولت بیشتر از ولتاژ خروجی باشه. یعنی 37.2 به بالا که با وجود محدودیت وردی رگولاتورا نهایت 40 ولت.
              شما میتوانید ولتاژ وردی را تامین کنید؟

این رگولاتور ها کاهنده هستند نه افزاینده(جهت اطلاع)

با رگولاتور منفی کار نکردم اما میتونم مدار رگولاتور مثبت رو براتون ارسال کنم.

فعلا مهمه که ورودی رو تامین کنیم.
              این رگولاتورها قابل تنظیم هستن نه کاهنده . بنظر شما اصلا سردر نمیارید .

دیدگاه

این رگولاتورها قابل تنظیم هستن نه کاهنده . بنظر شما اصلا سردر نمیارید .
                بله اینها قابل تنظیمند ولی چی رو تنظیم میکنن؟ ولتاژ
                خب تو مدار هیچ کدومشون سلف نیست پس چطور ولتاژ رو افزایش بدن؟

این رگولاتور ها طراحی شدند که در ورودی یک ولتاژی بین 3 تا 40 ولت بگیرن 1.5 تا 37 ولت تو خروجی بدن.
                ظاهرا شما اشتباه متوجه شدی نمیشه به رگولاتور 1.2 ولت داد 37 ولت گرفت باید ولتاژ ورودی بالا تر از ولتاژ مورد نظر خروجی باشد.
                تفاوت این رگولاتور با مدل های دیگه مثل7805 و...
                این هست که ولتاژ خروجی که از ورودی کمتر هست رو میشه تغیر داد و اون مدل ها ثابت هستند.

درضمن نهایت خروجی این رگولاتورا 1 امپر واقعیه
                اگر بیشتر میخواید جریان بکشید بگید تا مدار رو تغییر بدم.
                ​

دیدگاه

بله اینها قابل تنظیمند ولی چی رو تنظیم میکنن؟ ولتاژ
                  خب تو مدار هیچ کدومشون سلف نیست پس چطور ولتاژ رو افزایش بدن؟

این رگولاتور ها طراحی شدند که در ورودی یک ولتاژی بین 3 تا 40 ولت بگیرن 1.5 تا 37 ولت تو خروجی بدن.
                  ظاهرا شما اشتباه متوجه شدی نمیشه به رگولاتور 1.2 ولت داد 37 ولت گرفت باید ولتاژ ورودی بالا تر از ولتاژ مورد نظر خروجی باشد.
                  تفاوت این رگولاتور با مدل های دیگه مثل7805 و...
                  این هست که ولتاژ خروجی که از ورودی کمتر هست رو میشه تغیر داد و اون مدل ها ثابت هستند.

درضمن نهایت خروجی این رگولاتورا 1 امپر واقعیه
                  اگر بیشتر میخواید جریان بکشید بگید تا مدار رو تغییر بدم.
                  ​
                  من فقط میخوام دوتا آیسی lm337 و lm317 را مدارش را بکشی حالا ولتاژ ورودی و خروجی مهم نیست . فقط منبع تغذیه باتری باشه حالا هر چند ولت مهم نیست .

دیدگاه

این برای 317
                    من نتوانستم اطلاعاتی درمورد 337 پیدا کنم.
                    اگر خروجی مهم نیست یک مقاومت 240 اهم برای R1 بزارید و یک ولوم 10K برای R2بزارید اینطور یک خروجی متغییر دارید.
                    سمت چپ بالا مثبت ورودی سمت چپ پایین منفی ورودی (حالا یا باتری یاهر چیز دیگه ای)به همین ترتیب سمت راست خروجی
                    برای C1اگر ورودی تون DCهست ی خازن 10u برای C2 ی خازن 100u بزارید.
                    این مدار برای خروجی مثبت است.

دیدگاه

با باتری نمیتونید مستقیم ولتاژ مثبت و منفی داشته باشید.
                      باید مبدل dc به dc بسازید با ترانس ایزوله
                      ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majidmalvandi نمایش پست ها

با باتری نمیتونید مستقیم ولتاژ مثبت و منفی داشته باشید.
                        باید مبدل dc به dc بسازید با ترانس ایزوله
                        با سلام. و درود ...
                        با باتری هم میتوان ولتاژ مثبت و منفی،ایجاد کرد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X