اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دی سی کردن خروجی منبع تغذیه ی سوئیچینگ هود بیمکث

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

دی سی کردن خروجی منبع تغذیه ی سوئیچینگ هود بیمکث

سلام
    یک منبع تغذیه ی هود بیمکث هست که برای روشن کردن چراغ های هالوژن 12 ولت و 20 وات هود که با ولتاژ AC هم روشن می شوند استفاده میشده

که بلا استفاده مونده بود و الان نیاز پیدا کردم برای روشن کردن LED استفاده کنم

همونطور که میبینید خروجی دقیقا از ترانس سوئیچینگ اومده و هیچ دیود و سلف و خازن و مقاومت سر راهش نیست
    خلاصه چکار کنم خروجی DC بشه تا باهاش بشه LED روشن کرد؟
    جدیدترین ویرایش توسط mahddi2; ۱۵:۵۷ ۱۴۰۵/۰۳/۱۹.

درود
    برای DC کردن که یک پل دیود، خازن الکترولیت 1000 میکرو و یک خازن 100 نانو (موازی با آن) کفایت میکند اما باید از نظر ولتاژ و جریان بررسی کنید که به درد LED میخورد یا خیر. معمولا منابع تغذیه بر اساس ولتاژ و جریان خروجی مصرف کننده طراحی و ساخته میشوند بنابراین ابتدا باید مشخصات مصرف کنند معلوم شود گاهی اوقات تهیه یک منبع تغذیه جدید آسانتر از هماهنگ کردن خروجی یک منبع تغذیه آماده با مصرف کننده است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
      درود
      برای DC کردن که یک پل دیود، خازن الکترولیت 1000 میکرو و یک خازن 100 نانو (موازی با آن) کفایت میکند اما باید از نظر ولتاژ و جریان بررسی کنید که به درد LED میخورد یا خیر. معمولا منابع تغذیه بر اساس ولتاژ و جریان خروجی مصرف کننده طراحی و ساخته میشوند بنابراین ابتدا باید مشخصات مصرف کنند معلوم شود گاهی اوقات تهیه یک منبع تغذیه جدید آسانتر از هماهنگ کردن خروجی یک منبع تغذیه آماده با مصرف کننده است.
      این چه نوع منبع تغذیه ای که داخل دیاک داره؟ اسم انگلیسیش چیه؟
      درضمن مگر منبع تغذیه ی سوئیچینگ فقط با پل دیود و خازن یکسو میشه؟
      جدیدترین ویرایش توسط mahddi2; ۱۲:۵۶ ۱۴۰۵/۰۳/۲۱.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahddi2 نمایش پست ها

این چه نوع منبع تغذیه ای که داخل دیاک داره؟ اسم انگلیسیش چیه؟
        درضمن مگر منبع تغذیه ی سوئیچینگ فقط با پل دیود و خازن یکسو میشه؟
        با سلام،
        این یک نوع منبع تغذیه Half Bridge از نوع Self Oscillation هست.
        یعنی هیچ آیسی برای تولید PWM نداره .
        مدارش تا حدی مشابه مدار درایور لامپ CFL هست.
        در حدود 20 سال قبل برای تامین تغذیه لامپ های هالوژن استفاده میشدن که الان تقریبا کاربردی ندارن.
        ولتاژ خروجی اینها تحت بار به مقدار واقعی خودش میرسه ، در بی باری ولتاژ موثر خروجی شاید به 5 ولت هم نرسه.
        برای DC کردن خروجی ، بسته به جریان مد نظر خودتون ، باید از 4 عدد دیود UF5408 یا 1N5822 یا MBR به شکل پل دیود استفاده کنید.
        سه عدد خازن 1000 میکروفاراد 25 ولت موازی شده هم در خروجی پل دیود بذارید ( ترجیحا برند معتبر مثل JWCO )

البته قبل از پل دیود باید یک مقاومت به عنوان Dummy Load ( بار مصنوعی ) بذارید تا همونطور که بالاتر گفتم ولتاژ خروجی به محدوده 12 ولت برسه.
        مقدارش هم باید با آزمون و خطا به دست بیارید و ترجیحا تا حد امکان بالا باشه ( برای کاهش تلفات توان )

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X