اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خروجی شارژر موبایل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

خروجی شارژر موبایل

سلام دوستان.
    من این شارژر رو دارم و میخوام خروجی اش رو وصل کنم به ماژول کاهنده MP1584 تا خروجی 4 ولت بگیرم برای ماژول sim800l. ولی شارژر خروجی 3.3 ولت میده که زیر محدوده ولتاژ ورودی ماژول کاهنده هست. چی کار کنم خروجی 5 ولت بده؟ به گوشی میزنم اوکیه و درست شارژ میکنه.

جدیدترین ویرایش توسط MatinDav; ۱۹:۰۱ ۱۴۰۵/۰۵/۱۵.

نوشته اصلی توسط MatinDav نمایش پست ها
    سلام دوستان.
    من این شارژر رو دارم و میخوام خروجی اش رو وصل کنم به ماژول کاهنده MP1584 تا خروجی 4 ولت بگیرم برای ماژول sim800l. ولی شارژر خروجی 3.3 ولت میده که زیر محدوده ولتاژ ورودی ماژول کاهنده هست. چی کار کنم خروجی 5 ولت بده؟ به گوشی میزنم اوکیه و درست شارژ میکنه.

با سلام،
    باید از آیسی / ماژول های PD Trigger مثل CH224 استفاده کنید تا امکان دریافت ولتاژ خروجی 5 ولت و بالاتر وجود داشته باشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

با سلام،
      باید از آیسی / ماژول های PD Trigger مثل CH224 استفاده کنید تا امکان دریافت ولتاژ خروجی 5 ولت و بالاتر وجود داشته باشه.
      ممنونم...
      یه نکته دیگه ای که هست اینه که وقتی به شارژر ، مبدل تایپ c به usb وصل میکنم ، از usb اش میتونم 5 ولت بگیرم.اما من چون میخوام منبع ام تا حد امکان کوچک باشه ، نمی خوام دیگه مبدل استفاده کنم تا فضا اشغال کنه.
      جدیدترین ویرایش توسط MatinDav; ۲۱:۵۳ ۱۴۰۵/۰۵/۱۵.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MatinDav نمایش پست ها

ممنونم...
        یه نکته دیگه ای که هست اینه که وقتی به شارژر ، مبدل تایپ c به usb وصل میکنم ، از usb اش میتونم 5 ولت بگیرم.اما من چون میخوام منبع ام تا حد امکان کوچک باشه ، نمی خوام دیگه مبدل استفاده کنم تا فضا اشغال کنه.
        با سلام و احترام
        برای اینکه شارژر متوجه شود وسیله ایی به آن وصل شده باید مقاومت 5.1کیلو اهم بین خطوط CC1 و CC2 تا گراند سنس کند.
        بعضی فیشهای USB-C خودشان این دو مقاومت رویشان لحیم شده است، میتوانید از آنها استفاده کنید.
        موفق باشید.

دیدگاه

بله درسته همین کار رو کردم و درست شد ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X