اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال: فانکشن ژنراتور 200 وات

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوال: فانکشن ژنراتور 200 وات

سلام دوستان
    من میخوام یک فانکشن ژنراتور 200 وات (5 آمپر، 40 ولت) درست کنم با موج های مثلثی و سینوسی از فرکانس 1 تا چند کیلو هرتز. کسی هست کمکم کنه؟ مشابهش تو بازار هست؟ ممنون

پاسخ : سوال: فانکشن ژنراتور 200 وات

این پروژه رو به سه قسمت تقسیم کن . 1- پخش درست کردن سیگنال اصلی که یک سیگنال ژنرا تور است و برای درست کردن این سیگنال ها و یا حتی هر سیگنال دیگری از تکنیکی که در dds استفاده می شه استفاده کنی .
    2 - درست کردن یه تغذیه dc برای بخش های دیگر و همچنین ساخت تغذیه برای بخش تقویت کننده تا توان 200 وات بتونی بگیری .
    3 - درست کردن بخش تقویت کنندگی که می تونی از تقویت کننده های سوییچینگ استفاده کنی .

دیدگاه

آقا مهدی ممنون از راهنماییت
      شما برای قسمت تقویت کننده چی پیشنهاد می کنی که در بازار هم موجود باشه؟ من قیمت اول و دومش رو تقریبا به یه جاهایی رسوندم بخش سوم کارم گیر کرده

دیدگاه

به نظرم بهترین راه استفاده از سوییچینگ است .شما یه چیزی مثل تقویت کننده های صوتی سوییچینگ لازم داری که می تونی راحت بسازی .

دیدگاه

از چه آمپلی فایری باید استفاده کنم؟ Apex خوبه؟ می تونی یه مدل خوب که تو بازار هم موجود باشه و تا 200 وات رو هم بتونه بده معرفی کنی؟ من رشتم قدرته زیاد وارد نیستم به این آی سی ها ولی مداراتشو یه کارایی کردم.یک آمپلی فایر هم استفاده کردم تلفاتش خیلی بالا بود خوب هم جواب نداد فک کنم TDA بود.

دیدگاه

دایی های گلم
            وقتی سیگنال وارد آمپلیفایر صوتی سوئیچینگ میشه در ابتدا به PWM تبدیل میشه.
            بعد تقویت میشه. درواقع با ترانزیستور ها ولتاژ بالا سوئیچ میشه. این PWM ولتاژ بالا رو باید به فیلتر LC بدی تا دوباره به سیگنال ولتاژ بالا تولید بشه.
            اول اینکه لقمه رو دور سرت چرخوندی.
            دوما فیلترهای تقویت کننده های صوتی برای درایو بلندگوها بهینه شده اند و اصلا انتظار نداشته باشید در هر باری همون شکل موج دلخواه شما رو بده.
            بنابراین اولین نکته دونستن باره. یعنی این سیگنال ژنراتور قراره چه باری رو درایو کنه؟
            اگه قرار باشه واسه همه بارها کار کنه وقتتو تلف نکن و از همون آمپلیفایر خطی استفاده کن. فقط باید برای رادیاتورهاش فن خوب بزاری تا کار کنه.
            نکته دوم اینه که می تونی مستقیما از PWM استفاده کنی. یه میکروی ساده مثل AVR میتونه براحتی همه جور شکل موجی رو روی PWM خروجیش سوار کنه.
            این سیگنال PWM رو می تونی با یه آی سی ارزون قیمت مثل TLE5206 تبدیل به 40 ولت 5 آمپر کنی.
            بعد نوبت طراحی فیلتر LC برای بار معین شماست.
            اگه بار واقعا معین باشه طراحی فیلتر چندان سخت نیست.
            با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X