اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت منبع تغذیه آزمایشگاهی حدود 0 تا 60 ولت 10 امپر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت منبع تغذیه آزمایشگاهی حدود 0 تا 60 ولت 10 امپر

در لینک پاین یه پاور 50 ولت 10 آمپر دیگه هم هست . ظاهرا مدار جالب و خوبی داره
    ولی ترانسش باید با نوع سویچ مد تعویض بشه . از این طرح هم میتونی استفاده کنی :

http://lashwhip.com/power_supply.html
    توانا بود هر که دارا بود ز ثروت دل پیر برنا بود

دیدگاه

آقای +ALFAسلام
      چنتا سوال داشتم:
      1-مقاومت R1 که 5 وات داره برای چه اینقدر واتش بالاست؟ oo:
      2- برای چه از رله استفاده کردین؟بهتر نبود از یک کلید قطع و وصل استفاده میکردیم؟ایا برای محافظت از مدار در برابر اتصال کوتاه هست؟ oo:
      3-دیود SCR1چه کاری انجام میده؟ oo:
      4-مقاومتRT1؟ oo:
      5-ولتاژ -5 و +5 برای چه؟ oo:

دیدگاه

اقای +ALFA
        چنتا سوال داشتم:
        1-مقاومت R1 که 5 وات داره برای چه اینقدر واتش بالاست؟ oo:
        2- برای چه از رله استفاده کردین؟بهتر نبود از یک کلید قطع و وصل استفاده میکردیم؟ایا برای محافظت از مدار در برابر اتصال کوتاه هست؟ oo:
        3-دیود SCR1چه کاری انجام میده؟ oo:
        4-مقاومتRT1؟ oo:
        5-ولتاژ -5 و +5 برای چه؟ oo:

دیدگاه

ببخشید دو بار سوالمو تکرار کردم نفهمیدم اومده صفحه دوم :redface:

دیدگاه

مقاومت R1 برای اینکه خازن C1 به نرمی و آهستگی شارژ بشه چون لحظه اول تمام خازن های
            مدار شورت یا اتصال کوتاه هستند و جریان لحظه ای بالایی میکشند .

بعد از اینکه ولتاژ VIN به حد قابل قبولی برسه (معادل ولتاژ رله) خودش بصورت اتوماتیک وصل میشه
            و مقاومت R1 از مدار خارج میشه .

قطعه SCR تریستور هستش و با دیود زینر 15 ولتی کار میکنه (البته هر مقداری میتونه باشه) زمانیکه
            مدار OVER VOLTAGE میکنه و بعلت سوختگی یکی از قطعات دیگه نمیتونه ولتاژ رو کنترل کنه دیود
            زینر مربوطه تریستور رو روشن میکنه و تریستور هم برای حفاظت رله رو خاموش میکنه . با این عمل
            جریان از R1 عبور میکنه و کاهش شدیدی پیدا میکنه .

مقاومت حرارتی RT1 میتونه ترمیسور یا NTC - PTC باشه . نقشی در کنترل ولتاژ مدار نداره و احتمالا
            روی هیت سینک ترانزیستورهای قدرت متصل میشه و میزان حرارت ترانزیستورها رو روی میتر نشون میده .

ولتاژهای منفی و مثبت 5 ولت از بیرون به مدار متصل میشه که توی نقشه نوشته لازم نیست به جایی
            متصل بشه . ولی من علتش رو میدونم . آی سی 723 بدون ولتاژ منفی از 1.2 ولت شروع به تثبیت
            میکنه . ولی اگه ولتاژ منفی به پین های مربوطه وصل کنی از صفر به بالا تغییر میکنه .

توانا بود هر که دارا بود ز ثروت دل پیر برنا بود

دیدگاه

منم رشتم برق صنعتیه ولی تاحالا به همچین چیزی احتیاج پیدا نکردم.نکنه شما واسه تست موتور میخواین؟ درسته؟
              اگر نه و واسه تست قطعات الکترونیکی میخواین یه 0 تا 30 ولت 3 آمپر بسته به نظرم که میتونین از آدرس زیر بسازینش.منکه ساختم خیلیم خوب جواب داد.عالیه.فقط آمپر مترش موندم چطوری بسازم
              http://mrkelectronic.blogfa.com/page/powersupply.aspx
              طب اسلامی

دیدگاه

دوست من اگر توضیحات من رو که قبلا گفتم میخوندی که حتما خوندی گفتم که یک مدار 0 تا 30 ولت 3 آمپر پیدا کردم اما با چند نفر که مشورت کردم بدردم نمیخورد
                به هر حال مداراتی که دوستان برام گذاشتن به نظرم بدردم بخوره از تمامی دوستان که به من کمک کردن ممنونم :wow: :wow:

دیدگاه

سلام من یه ترانس 50vدوبل10Aدارم چطوری متونم این ولتاژ رو متغیر کنم
                  درضم به آمپر بالایی نیاز دارم
                  لطفاً راهنمای کنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X