اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع تغذیه بدون ترانس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منبع تغذیه بدون ترانس

نوشته اصلی توسط arnic
    سلام
    از تاخیرم عذر می خوام
    ببین دوست من زهی خیال باطل رو خوب اومدی ! ولی من نمی دونم چرا این چند تا مدار قبلی من مخصوصا مدار کولر ( که 5 سال داره کار می کنه ) و مدار محافظ برق ( که وارد 2 سال شده ) هنوز سالمند و هیچ مشکلی براش پیش نیومده . قابل توجه که مدار اونا دقیقا همین مدار بوده .
    لطف می کنید علت این پدیده ( البته با حرفای شما ظاهرا باید بگم پدیده ی نادر ) رو توضیح بدید .
    سلام
    راستی نگفتی که اون خازن اولیه سر فاز 400 ولته یا 100 ولت ؟
    بهتر نیست یه فیوز سر راهش بذارم ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پراو
      سلام
      راستی نگفتی که اون خازن اولیه سر فاز 400 ولته یا 100 ولت ؟
      بهتر نیست یه فیوز سر راهش بذارم ؟
      سلام
      ببخشید . توی رسم اشتباه کردم . آره 400 ولته . بنظر من فیوز بزاری خوبه .
      البته اگه توی برنامه ی میکرو و مدارت یه مدار تستر اضافه کنی تا ولتاژ رو تست کنه و در برابر نوسان مثل یه محافظ برق عمل کنه که خیلی عالیه .
      امروز زندگی را آغاز کن !
      امروز مخاطره کن !
      امروز کاری کن !
      نگذار که به آرامی بمیری !
      پابلو نرودا

دیدگاه

مقاومت اولی 33 کیلوه ؟ توانش چنده ؟ این مقاومت هایی که سر فاز قرار میگیرن با مقاومت های کوچیک عادی که روی برد برد میبندیم فرق دارن ؟
        شماره دیود زنر چنده ؟
        شما گفتی که برای کولر ازش استفاده کردی حالا سوال من اینه که از رله استفاده کردی یا تریاک یا چیز دیگه ؟
        ولتاژ ورودی 7805 چه قدر نوسان داره ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arnic
          سلام
          از تاخیرم عذر می خوام
          ببین دوست من زهی خیال باطل رو خوب اومدی ! ولی من نمی دونم چرا این چند تا مدار قبلی من مخصوصا مدار کولر ( که 5 سال داره کار می کنه ) و مدار محافظ برق ( که وارد 2 سال شده ) هنوز سالمند و هیچ مشکلی براش پیش نیومده . قابل توجه که مدار اونا دقیقا همین مدار بوده .
          لطف می کنید علت این پدیده ( البته با حرفای شما ظاهرا باید بگم پدیده ی نادر ) رو توضیح بدید .
          پدیده ی نادر رو هم شما خوب اومدی . نمی دونم چرا من تجربه ی شیرینی از تغذیه ی میکرو با این مدار ندارم . قضیه چندان پیچیده نیست :

همه می دونیم نویز ها دارای فرکانس های بسیار بالایی هستند . ترانیس برای ورود نویز مثل یک فیلتر پایین گذر عمل می کنه و وقتی نویز ایجاد شده در خط انتقال به ورودی ترانس ایزوله می رسه دامنه ی بسیار کمی از اون به ثانویه راه پیدا می کنه و حالا اگه ترانس ، کاهنده باشه مجددا دامنه ی ضعیف شده ی نویز رو کاهش می ده و چون بعد از ثانویه عموما مدار رکتیفایر قرار داره تقریبا به طور کامل خنثی می شه .

اما پر واضحه که در مدار ارایه شده ، نویز به راحتی از خازن عبور می کنه و وارد مدار رکتیفایر می شه . خیلی ساده است چون هیچ سدی جلوی خودش نمی بینه و به راحتی می تونه وارد مدار بشه . استفاده ار فیلتر می تونه تا حدودی موثر باشه ولی ...

نوشته اصلی توسط پراو
          مقاومت اولی 33 کیلوه ؟ توانش چنده ؟ این مقاومت هایی که سر فاز قرار میگیرن با مقاومت های کوچیک عادی که روی برد برد میبندیم فرق دارن ؟
          شماره دیود زنر چنده ؟
          شما گفتی که برای کولر ازش استفاده کردی حالا سوال من اینه که از رله استفاده کردی یا تریاک یا چیز دیگه ؟
          مقدار هار و در پست قبلی بهتون گفتم اما ظاهرا حرف منو قبول ندارین . کلا اختیار با خودتونه دوست من :biggrin:

دیدگاه

1- برای از بین بردن نویز ورودی از VDR موازی و یه فیوز استفاده میکنن.

2- من این مداری که شما میخای بسازی رو 2 سال پیش ساختم اتفاقا" الانم روشن شد! خیلی هوای خونه بهشت میشه بهتون پیشنهاد میکنم شمام یکی بسازین

اینم عکسش:

اطلاعاتی رو که نشون میده

ساعت
            1-دمای اتاق
            2-دمای بیرون
            3 - دمای بیرون همین ساعت ولی دیروز( این بدرد این میخوره که وقتی میخای بری بیرون ببینی چقدر دما تغییر کرده لباست رو کم کنی یا زیاد )
            4-ماکزیمم دمای بیرون و ساعت ثبت
            5- مینیمم دمای بیرون و ساعت ثبت
            6- قابلیت ذخیره سازی دمای بیرون با رزولیشن هر 1 ساعت و انتقال به کامپیوتر از طریق پورت سریال برای رسم نمودار

دیدگاه

نمیخوام مدار زیاد شلوغ بشه من قبلا دماسنج با قابلیت اندازه گیری ماکزیموم و مینیموم دما رو ساختم و با این قسمت ها مشکلی ندارم
              حتی اولش می خواستم ال سی و کی پد براش بذارم که مدت زمان کار و استراحت کولر رو از کاربر بگیره اما زیاد نمیخوام شلوغ بشه و با چند تا میکرو سویچ سر و تهش رو میخوام بهم بیارم بگذریم
              بیشتر میخوام بحث حول منبع تغذیه مناسب بگرده در مورد اونvdr میشه توضیح بدید چیه ؟

دیدگاه

مقدار هار و در پست قبلی بهتون گفتم اما ظاهرا حرف منو قبول ندارین . کلا اختیار با خودتونه دوست من :biggrin:
                خدمت شما جسارت نکردم چرا زود به دل میگیری دوست عزیز
                روی صحبتم با آرنیک عزیز بود که خودش یه بار مدار رو عملی بسته و خواستم مطمئن شم که مثل خازن اشتباه نشه :agree:
                شما که جوابمو دادی زحمت جواب قسمت آخرش رو هم میکشیدی (نقل قول از خودم :mrgreen
                این مقاومت هایی که سر فاز قرار میگیرن با مقاومت های کوچیک عادی که روی برد برد میبندیم فرق دارن ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پراو
                  شماره دیود زنر چنده ؟
                  سلام
                  -33 اهم
                  - 5 وات
                  - آره بهش میگن مقاومت آجری (یه جورایی شبیه آجر هستند ) ، از اونا بزرگترند . البته مثل مقاومت های معمولی اما سایز بزرگش ! هم هست اما اون آجری ها بهتر هستن . شبیه تصویر زیر :

- به فروشنده بگو زنر 12 ولت می خوام ، بهت می ده ! (اگه وات رو ازت پرسید بگو 3 وات ولی بعید می دونم ازت بپرسه چون معمولا به همه همینو رو میده !)
                  - از ترایاک به خاطر 1) نداشتن صدا 2) ابعادش 3) اولین بار بود که استفاده می کردم !
                  - بعلت استفاده از صافی ( اون دوتا خازن ) نوسان ورودی به 7805 خیلی کم می شه ، قابل صرفنظر کردن هست . { بجای خازن 25 ولت 100 میکرو یه خازن 25 ولت 470 میکرو بزاری خیلی بهتره }
                  امروز زندگی را آغاز کن !
                  امروز مخاطره کن !
                  امروز کاری کن !
                  پابلو نرودا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Persian.Bright
                    نمی دونم چرا من تجربه ی شیرینی از تغذیه ی میکرو با این مدار ندارم . قضیه چندان پیچیده نیست :
                    همه می دونیم نویز ها دارای فرکانس های بسیار بالایی هستند . ترانیس برای ورود نویز مثل یک فیلتر پایین گذر عمل می کنه و وقتی نویز ایجاد شده در خط انتقال به ورودی ترانس ایزوله می رسه دامنه ی بسیار کمی از اون به ثانویه راه پیدا می کنه و حالا اگه ترانس ، کاهنده باشه مجددا دامنه ی ضعیف شده ی نویز رو کاهش می ده و چون بعد از ثانویه عموما مدار رکتیفایر قرار داره تقریبا به طور کامل خنثی می شه .
                    اما پر واضحه که در مدار ارایه شده ، نویز به راحتی از خازن عبور می کنه و وارد مدار رکتیفایر می شه . خیلی ساده است چون هیچ سدی جلوی خودش نمی بینه و به راحتی می تونه وارد مدار بشه . استفاده ار فیلتر می تونه تا حدودی موثر باشه ولی ...
                    ببین دوست من این که ترانس باعث ایزوله شدن مدار میشه کاملا صحیح ولی وجود اون مقاومتها و خازن باعث میشه که نوسانات کاهش پیدا کنه . در ضمن بعد از پل دیود یک ترکیب زنر و ترانزیستور و دو خازن وجود داره که باز اینها به نوبه خود باعث کاهش نوسانات میشن . اما باز اگه نمی تونید به اینها اعتماد کنید من یه بار گفتم برای بار دوم هم می گم :
                    نوشته اصلی توسط arnic
                    البته اگه توی برنامه ی میکرو و مدارت یه مدار تستر اضافه کنی تا ولتاژ رو تست کنه و در برابر نوسان مثل یه محافظ برق عمل کنه که خیلی عالیه .
                    با این وجود بعید می دونم اون چیزی که شما می گید پیش بیاد .
                    امروز زندگی را آغاز کن !
                    امروز مخاطره کن !
                    امروز کاری کن !
                    پابلو نرودا

دیدگاه

VDR

یه مقاومت وابسته به ولتاژ هستش که اگر ولتاژ 2 سرش زیاد بشه مقاومتش کم میشه .

به اینجا هم مراجعه کنید
                      http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%88%D8%B1%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%88%D8%B1
                      نحوه بستنش توی مدار هم اینطوریه :

برای بارهای سلفی به این راحتی نمیتونین از تریاک استفاده کنین و احتیاج به طراحی اسنابر برای تریاک دارین وگر نه موتورتون آسیب میبینه موضوع خنک کردنشم هست!

یه تجربه :
                      بخاطر سیستم کولر آبی ( تولید سرما از طریق تبخیر آب که یه واکنش گرما گیر است و حساس به رطوبت خارج اتاق) باید سیستمی که تراحی میکنید قابلیت تعین دمای روشن و دمای خاموش رو داشته باشه برای خونه ما حدود بین 7 تا نیم درجه هستش که عدد کمیه ولی توی تنظیم دما خیلی موثره . جالبه که 24.5 درجه خیلی سرد و 26.2 درجه خیلی گرمه! یعنی فقط 1.7 درجه...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arnic
                        سلام
                        -33 اهم
                        - 5 وات
                        - آره بهش میگن مقاومت آجری (یه جورایی شبیه آجر هستند ) ، از اونا بزرگترند . البته مثل مقاومت های معمولی اما سایز بزرگش ! هم هست اما اون آجری ها بهتر هستن . شبیه تصویر زیر :

- به فروشنده بگو زنر 12 ولت می خوام ، بهت می ده ! (اگه وات رو ازت پرسید بگو 3 وات ولی بعید می دونم ازت بپرسه چون معمولا به همه همینو رو میده !)
                        - از ترایاک به خاطر 1) نداشتن صدا 2) ابعادش 3) اولین بار بود که استفاده می کردم !
                        - بعلت استفاده از صافی ( اون دوتا خازن ) نوسان ورودی به 7805 خیلی کم می شه ، قابل صرفنظر کردن هست . { بجای خازن 25 ولت 100 میکرو یه خازن 25 ولت 470 میکرو بزاری خیلی بهتره }
                        در مدار شما فقط مقاومت اولی باید آجری باش ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                          VDR

یه مقاومت وابسته به ولتاژ هستش که اگر ولتاژ 2 سرش زیاد بشه مقاومتش کم میشه .

به اینجا هم مراجعه کنید
                          http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%88%D8%B1%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%88%D8%B1
                          نحوه بستنش توی مدار هم اینطوریه :

برای بارهای سلفی به این راحتی نمیتونین از تریاک استفاده کنین و احتیاج به طراحی اسنابر برای تریاک دارین وگر نه موتورتون آسیب میبینه موضوع خنک کردنشم هست!

یه تجربه :
                          بخاطر سیستم کولر آبی ( تولید سرما از طریق تبخیر آب که یه واکنش گرما گیر است و حساس به رطوبت خارج اتاق) باید سیستمی که تراحی میکنید قابلیت تعین دمای روشن و دمای خاموش رو داشته باشه برای خونه ما حدود بین 7 تا نیم درجه هستش که عدد کمیه ولی توی تنظیم دما خیلی موثره . جالبه که 24.5 درجه خیلی سرد و 26.2 درجه خیلی گرمه! یعنی فقط 1.7 درجه...
                          پس به نظر شما از همون رله استفاده کنم ؟
                          برای مدار جناب آرنیک از چه شماره ای از vdr استفاده کنم ؟
                          برای چنین مدار هایی از چه نوع فیوزی استفاده کنم که زیاد مدار حجیم نشه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arnic
                            ببین دوست من این که ترانس باعث ایزوله شدن مدار میشه کاملا صحیح ولی وجود اون مقاومتها و خازن باعث میشه که نوسانات کاهش پیدا کنه . در ضمن بعد از پل دیود یک ترکیب زنر و ترانزیستور و دو خازن وجود داره که باز اینها به نوبه خود باعث کاهش نوسانات میشن . اما باز اگه نمی تونید به اینها اعتماد کنید من یه بار گفتم برای بار دوم هم می گم :با این وجود بعید می دونم اون چیزی که شما می گید پیش بیاد .

باشه نویز نمی گیره هرچی شما بگین ....

فقط یه سوال ؟ آیا موتور کولر رو با ترایاک روشن می کنی ؟؟؟ oo: اگه اینطوره دو تا مسئله ی جدید مطرح می شه که برای من واقعا جالبه . oo:

دیدگاه

vdr واتی نیست ولتاژش مهمه بین 250-300 خوبه

فیوز هم بستگی به مصرف مدارت داره 2 آمپر خوبه.

تریاک رو فراموش کن اون برای قطع و وصل کردن سریع استفاده میشه...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پراو
                                در مدار شما فقط مقاومت اولی باید آجری باش ؟
                                سلام
                                آره همون اولیه آجریه
                                نوشته اصلی توسط Persian.Bright

فقط یه سوال ؟ آیا موتور کولر رو با ترایاک روشن می کنی ؟؟؟ oo: اگه اینطوره دو تا مسئله ی جدید مطرح می شه که برای من واقعا جالبه . oo:
                                آره یعنی باز کار غیر ممکنی رو انجام دادم ؟
                                حالا سوالتو بپرس ...
                                امروز زندگی را آغاز کن !
                                امروز مخاطره کن !
                                امروز کاری کن !
                                پابلو نرودا

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X