اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع تغذیه بدون ترانس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منبع تغذیه بدون ترانس

سلام دایی احمد
    اگه میشه در مورد اسنابر و تحریک کننده های عبور از صفر بیشتر توضیح بدید اگه با مدار باشه که عالیه

دیدگاه

اسنابر معمولا یه مقاومت 50 اهم 2 وات و یه خازن 100n - 630V .
      ولی اگر بهتر میخای طراحیش کنی باید اسیلسکپ داشته باشی و مقدار dv/di رو اندازه بگیری یه فرمول هست که مقدار خازن و مقاومت رو دقیق بهت میده...

کراس اور بهش میگن یه مدل اپتوکوپلره که اگر بهش دستور روشن کردن تریاک رو بدی تا وقتی که موج سینوسی برق شهر از 0 عبور نکنه صبر میکنه اینطوری شوک بزرگی به تریاکت وارد نمیشه و از 0 ولت شروع به هدایت میکنه...

دیدگاه

اسنابر رو نفهمیدم لطفا توضیح دقیقتر باشه

دیدگاه

سلام ببخشید من تازه واردهستم ونمی دونم سوال ام رو ازکجا وچه طوری ارسال کنم واسه همین اینجا نوشتم منوببخشیدمی دونم که نظم تاپیک روبه هم میزنم ولی چاره ای ندارم خیلی سعی کردم سوال ام روارسال کنم ولی موفق نشدم.
          من دانشجوی ترم4 مخابرات هستم (دانشگاه سراسری شهرستان بناب)وقراره یک کنفرانس دانشجویی توی شهرستان خودمون برگزاربشه درس ام خوبه ولی تاحالا عملی هیچی کارنکردم ودلم میخوادحتما تواین کنفرانس مقاله ارسال کنم چون میدونم سطح اش تومایه های سطح منه واستاد ماشین ام قول داده کمکم کنه ومیخوام کمکم کنیدتایه موضوع درحدعلمی خودم پیداکنم وروش مطالعه وکارکنم لطفا بهم موضوع پیشنهادبدید .اگه موضوع خوب پیداکنم مطمئن ام که می تونم روش مطالعه کنم ویه مقاله ی مناسب دانشجویی بنویسم.لطفاکمکم کنیدممنون
          aram_fateme@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پراو
            اسنابر رو نفهمیدم لطفا توضیح دقیقتر باشه
            ببین اسنابر چند مدل داریم و کارشونم یکمی متفاوته ولی همشون سعی میکنن موجی رو که نویز یا اسپایکهای زیادی توشه رو به موج اصلی که مد نظرمونه نزدیک کنیم..

معمولا هم از RC استفاده میکنن که تشکیل شده از یه خازن و یه مقاومت... اینو میجسبونن به هم بعد یه سرشو میبندن به T1 و یه سرشم مبیندن به T2 تریاک همینطوری...

اینجارم ببین
            http://en.wikipedia.org/wiki/Snubber
            اینم یه مرجع کامل برای مفهوم و طریحی اسنابرها برای تریاک ( اسنابر ها خیلی جاها استفاده میشن)
            http://www.st.com/stonline/books/pdf/docs/6785.pdf

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فاطمه آرام
              سلام ببخشید من تازه واردهستم ونمی دونم سوال ام رو ازکجا وچه طوری ارسال کنم واسه همین اینجا نوشتم منوببخشیدمی دونم که نظم تاپیک روبه هم میزنم ولی چاره ای ندارم خیلی سعی کردم سوال ام روارسال کنم ولی موفق نشدم.
              من دانشجوی ترم4 مخابرات هستم (دانشگاه سراسری شهرستان بناب)وقراره یک کنفرانس دانشجویی توی شهرستان خودمون برگزاربشه درس ام خوبه ولی تاحالا عملی هیچی کارنکردم ودلم میخوادحتما تواین کنفرانس مقاله ارسال کنم چون میدونم سطح اش تومایه های سطح منه واستاد ماشین ام قول داده کمکم کنه ومیخوام کمکم کنیدتایه موضوع درحدعلمی خودم پیداکنم وروش مطالعه وکارکنم لطفا بهم موضوع پیشنهادبدید .اگه موضوع خوب پیداکنم مطمئن ام که می تونم روش مطالعه کنم ویه مقاله ی مناسب دانشجویی بنویسم.لطفاکمکم کنیدممنون
              aram_fateme@yahoo.com
              دایی جان
              کنفرانس و مقاله و این جور نمایشات برای کسانیه که می خوان خودشونو بیش از اونچه هستند نشون بدن!
              از شما بعیده که با کمک دیگران چنین چیزی تولید کنین.
              بجاش بکمک دوستا مداری بسازید و تجربه ای بیندوزید.
              اسم و رسم وقتی بدست میاد که ازش روی بگردانی!
              با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Persian.Bright
                arnic جان فکر کنم خودت نگفتی که خودت ساختی یا شاید هم من متوجه نشدم به هر حال اگه ناراحتت کردم عذر می خوام . فقط زیاد دقت نکردم چون تا عکس رو دیدم ذهنم رفت سمت اون شرکته که به جای رله از ترایاک استفاده کرده بود . بازم پوزش ...
                سلام
                بازم عذر خواهی جهت تاخیر
                اگه نگاه می کردی متوجه می شدی که قبلا گفته بودم . باید حق بدی که ناراحت بشم . اگه برای یه دستگاهی زحمتی کشیده باشی و بعد بگن که تو درست نکردی ناراحت نمی شی . ولی اشکال نداره ، می بخشمت !! oo:

بهتر نبود برای نقض حرفای من یه محافظ یخچال که تولید انبوه شده باشه بیاری وسط ؟؟؟
                نه ، بهتر نبود . چون قرار بود یه مداری معرفی بشه که عزیزی که این تاپیک رو درست کرده بسازه برای خودش نه در حد انبوه و به قول رفیقم صنعتی ساز باشه .

حالا اشکالی داره آدم یکم اپیدمی فکر کنه ؟ حالا چرا می زنی ؟
                نه ! چه اشکالی داره ! فقط قبلش اطلاع بده تا منم بدونم و کار به زد و خورد نکشه !! :surprised:

کجاش نامفهومه ؟ خب با ترایاک نباید بار سلفی مثل موتور رو درایو کنی دیگه دلیلشو که گفتم ...

ببین دوست خوب من ، راستش احساس می کنم یکم تعصبی داری می بحثی من دلیل علمی آوردم ( بحث مربوط به هارمونیک ها ... ) شاید بهتر باشه شما هم با استدلال بیای جلو چون شاید اصلا من دارم اشتباه می کنم ... ها ؟ بالاخره باید با استدلال بهم تفهیم کنی که دارم اشتباه می کنم دیگه ... اینطوری بهتره تا اینکه بگی من ساختم داره کار می کنه
                ازت خواستم یکم موضوع رو باز تر کنی . شاید نحوه خواستنم بد بوده .
                بحث تعصبی نیست . شما یه مبحث علمی باز کردی و من یه مبحث عملی . شما می گی اینطور نمیشه به فلان علت . منم می گم اگه نمیشه پس دلیل علمیه این که مدار من داره کار می کنه چیه ؟
                در اصل من میگم من یه کاری رو یه زمانی انجام دادم (درست یا نادرست) ، حالا یه نفر میگه این کار درست نیست به این دلیل . خوب آیا من نباید بگم که چرا و چطور مدار من داره هنوز کار می کنه؟ مگه ما همه این علم رو نمی آموزیم که به کار ببندیم ، پس چرا بین علم و عمل جدایی افتاده ؟
                تعصبی بودن من در خصوص ساختش بود که گفتم من ساختم ولی در مورد بحث علمی نباید تعصبی عمل کرد چون به نظر من باعث عقب ماندگی میشه . آیا نظر شما اینطور نیست ؟
                aram_fateme@yahoo.com
                من پیشنهاد می کنم بری به آدرس زیر و گزینه ی ایجاد موضوع جدید رو بزنی و یه تاپیک بسازی و خواسته خودتو یه بار دیگه مطرح کنی . اونجا دوستان بهت کمک می کنن .
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=252.0

نوشته اصلی توسط ahmadmn
                دایی جان
                کنفرانس و مقاله و این جور نمایشات برای کسانیه که می خوان خودشونو بیش از اونچه هستند نشون بدن!
                از شما بعیده که با کمک دیگران چنین چیزی تولید کنین.
                بجاش بکمک دوستا مداری بسازید و تجربه ای بیندوزید.
                اسم و رسم وقتی بدست میاد که ازش روی بگردانی!
                عزیز نمی خوای کمک کنی چرا مردمو سر در گم می کنی ؟!!
                امروز زندگی را آغاز کن !
                امروز مخاطره کن !
                امروز کاری کن !
                نگذار که به آرامی بمیری !
                پابلو نرودا

دیدگاه

خوب ببخشید از اینکه معذرت می خوام ....

اگه نگاه می کردی متوجه می شدی که قبلا گفته بودم . باید حق بدی که ناراحت بشم . اگه برای یه دستگاهی زحمتی کشیده باشی و بعد بگن که تو درست نکردی ناراحت نمی شی . ولی اشکال نداره ، می بخشمت !! oo:
                  عجب ... ممنون از اینکه منو بخشیدی .... oo: شایدم به هرحال من که گفتم دستگاه رو شما ساختی و انصافا هم از سلیقت خوشم اومد دمت جیز داداش ...

نه ، بهتر نبود . چون قرار بود یه مداری معرفی بشه که عزیزی که این تاپیک رو درست کرده بسازه برای خودش نه در حد انبوه و به قول رفیقم صنعتی ساز باشه .
                  ولی بهتر بودا ...

نه ! چه اشکالی داره ! فقط قبلش اطلاع بده تا منم بدونم و کار به زد و خورد نکشه !! :surprised:
                  ای بابا زد و خورد چرا ؟ مگه من چی گفتم ؟ تازه عذر خواهی هم که کردم ....

ازت خواستم یکم موضوع رو باز تر کنی . شاید نحوه خواستنم بد بوده .
                  بحث تعصبی نیست . شما یه مبحث علمی باز کردی و من یه مبحث عملی . شما می گی اینطور نمیشه به فلان علت . منم می گم اگه نمیشه پس دلیل علمیه این که مدار من داره کار می کنه چیه ؟
                  در اصل من میگم من یه کاری رو یه زمانی انجام دادم (درست یا نادرست) ، حالا یه نفر میگه این کار درست نیست به این دلیل . خوب آیا من نباید بگم که چرا و چطور مدار من داره هنوز کار می کنه؟ مگه ما همه این علم رو نمی آموزیم که به کار ببندیم ، پس چرا بین علم و عمل جدایی افتاده ؟
                  تعصبی بودن من در خصوص ساختش بود که گفتم من ساختم ولی در مورد بحث علمی نباید تعصبی عمل کرد چون به نظر من باعث عقب ماندگی میشه . آیا نظر شما اینطور نیست ؟
                  ای ول حالا تازه رفتی سر اصل مطلب ....

ببین الان که دارن یارانه ها ی برق رو بر می دارن ما هم باید خودمونو جمع و جور کنیم و از این حرفا OK ؟ یعنی اگه قبلا لامپ کم مصرف می بستیم حالا باید لامپ سوپر کم مصرف بندیم (Ultra Super Power dissipation) مثل power led .... ببین تو می گی یخچال خونمون 5 ساله داره با ترایاک کار می کنه ... منم حرفتو قبول می کنم ... ولی صحبت من سر اینه که اگر 5 ساله داره می کاره تو چه شرایطی داره کار می کنه ؟ دست بزن به موتورش قطعا گرمتر از زمانیه که مستقیم با برق شهر کار بکنه ... با صراحت می گم حتی اگر بگی نه دماشون هیچ فرقی نداره من حرفتو با احترام رد می کنم . این اضافه گرما یعنی تلفات و تلفات یعنی مصرف بیش از اندازه و مصرف بیش از اندازه یعنی خوش به حال اداره برق می شه و از این حرفا ....

به زبان خیلی ساده اگر بر چسب انرژی اون یخچال B هم باشه وقتی با ترایاک موتورشو درایو می کنی به C و یا حتی D تقلیل پیدا می کنه . نمی دونم اگه می خوای بازم بیشتر توضیح بدم ؟ فقط قول بده کار به زد و خورد نکشه .... دمت هیت سینک

دیدگاه

aram_fateme@yahoo.com
                    سلام فاطمه آرام عزیز.من خودم ترم آخر کاردانی کنترلم ولی می دونم خیلی زوده به این کارا فکر کنی چون تمام کنفرانس های برق مقالات در ارشد و PHD دارن.ما الان اصلا راجع به رشتمون اطلاعات قوی نداتریم که بخوایم یک موضوع را برای اولین بار مطرح کنیم و اثبات کنیم یا نظری پردازی کنیم.شما الان به دوستمون فکر کار یادگرفتن و دست به چار شدن باش تا بعدا در طراحی مدارات و حتی سیستم ها قدرت ایده دادن داشته باشی یادت باشه از اون مهندس هایی نشی که یه کارگر ماهر پشت سرش بگه بابا اون الکی مهندسه و هیچی بلد نیست.پس اول تئوریها و همزمان عملی ها و ساختن رو یاد بگیر به صورت علمی به همراه نرم افزارها و زبان های برنامه نویسی.موفق باشی عزیزم.
                    جانم به فدای ائمه اطهار
                    می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

با سلام به فاطمه آرام عزیز
                      سلام فاطمه آرام عزیز.من خودم ترم آخر کاردانی کنترلم ولی می دونم خیلی زوده به این کارا فکر کنی چون تمام کنفرانس های برق مقالات در حد ارشد و PHD دارن.ما الان اصلا راجع به رشتمون اطلاعات قوی نداریم که بخوایم یک موضوع را برای اولین بار مطرح کنیم و اثبات کنیم یا نظریه پردازی کنیم.شما الان به قول دوستمون فکر کار یادگرفتن و دست به چار شدن باش تا بعدا در طراحی مدارات و حتی سیستم ها قدرت ایده دادن داشته باشی یادت باشه از اون مهندس هایی نشی که یه کارگر ماهر پشت سرش بگه:بابا اون الکی مهندسه و هیچی بلد نیست،اینا فقط تو دانشگاه یه مشت تئوری می خونن .پس اول تئوریها و همزمان عملی ها و ساختن رو یاد بگیر به صورت علمی به همراه نرم افزارها و زبان های برنامه نویسی.موفق باشی عزیزم. :bye
                      جانم به فدای ائمه اطهار
                      می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

باسلام به دوستان
                        من گفته های شمارو به عنوان دوستان باتجربه ام بانهایت احترام قبول دارم ولی این کنفرانس دردانشگاه آزاد شهرکوچیک بناب برگزار میشه و سطح علمی اش هم دقیقا درهمین سطحه وکسی که به من این پیشنهاد نوشتن مقاله روداده خودداوراین کنفرانسه وجالبتراینکه دارای مدرک فوق لیسانس واستاد درس ماشین خودمونه ودیگه اینکه گفته هرکی مقاله بنویسه 4نمره به پایان ترم اش اضافه میشه!
                        به نظرتون این مقاله نمی تونه یه تجربه ی جدید باشه؟!مقدمه ی افزایش اطلاعات وآشناشدن با بچه های دیگه ؟!ویه شروع باشه برای لذت بردن از علم؟!
                        واینکه من دنبال برجسته کردن اسم ام نیستم،دنبال یادگرفتن ام.وبی صبرانه منتظرراهنمایی هاتون هستم.
                        aram_fateme@yahoo.com

دیدگاه

دوستان لطفا به عنوان تاپیک توجه کنند موضوع داره به بی راهه میره
                          اگه دوستان مدار عملی که در حدود 500 میلی آمپر و بدون ترانس دارند لطف کنند اینجا بذارن تا روش بحث بشه

دیدگاه

سلام پراو غزیز فرمایش شما کاملا صحیحه.ولی فاطمه خانم آرام هم تازه وارده گناه داشت.من تو کامپیوترم میگردم اگه چیزی داشتم میزارم. :bye
                            جانم به فدای ائمه اطهار

دیدگاه

پراو جان فرمایش شما کاملا . :byeصحیحه تو کامپیوترم نگاه میکنم اگه چیزی داشتم میزارم.
                              جانم به فدای ائمه اطهار

دیدگاه

ببین الان که دارن یارانه ها ی برق رو بر می دارن ما هم باید خودمونو جمع و جور کنیم و از این حرفا OK ؟ یعنی اگه قبلا لامپ کم مصرف می بستیم حالا باید لامپ سوپر کم مصرف بندیم (Ultra Super Power dissipation) مثل power led .... ببین تو می گی یخچال خونمون 5 ساله داره با ترایاک کار می کنه ... منم حرفتو قبول می کنم ... ولی صحبت من سر اینه که اگر 5 ساله داره می کاره تو چه شرایطی داره کار می کنه ؟ دست بزن به موتورش قطعا گرمتر از زمانیه که مستقیم با برق شهر کار بکنه ... با صراحت می گم حتی اگر بگی نه دماشون هیچ فرقی نداره من حرفتو با احترام رد می کنم . این اضافه گرما یعنی تلفات و تلفات یعنی مصرف بیش از اندازه و مصرف بیش از اندازه یعنی خوش به حال اداره برق می شه و از این حرفا ....
                                سلام
                                اگه یه کم توضیحاتت کامل تر بشه ممنون میشم . علت دقیق این عکس العمل موتور به ترایاک چیه . قول می دم که کار به زد و خورد نکشه
                                حالا اگه فرض رو بر این بزاریم که حرف شما درست باشه آیا این وضعیت برای تمام وسایل هست یا نه تنها برای وسایل موتوریه ؟
                                چرا فحش می دی ؟! دم خودت هیت سینگ !!! :biggrin:
                                امروز زندگی را آغاز کن !
                                امروز مخاطره کن !
                                امروز کاری کن !
                                نگذار که به آرامی بمیری !
                                پابلو نرودا

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X