اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در مورد تبدیل 12 دیسی به 5 ولت/8 آمپر سویچینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک در مورد تبدیل 12 دیسی به 5 ولت/8 آمپر سویچینگ

ای ول دایی
    مداری که کشیدی عالیه :applause:
    فقط باید ولتاژ مقاومت R4 رو با یه پ امپ تقویت کنی. اگه LM358 بگیری توش دوتا پ امپ داره.
    زنر رو هم مستقیما نباید به 5 ولت وصل کنی. درواقع اگه 5 ولت داری دیگه زنر نیاز نیست و باید حذف بشه.
    R31 هم می تونه یه پتانسیومتر باشه که تنظیم صفر خروجی ساده تر بشه.
    در ضمن ماسفت درایور رو هم نمیشه دودر کرد دایی جان :biggrin:
    تازه قیمتی هم نداره.
    من ماسفت IRFZ44 و درایور ا¾4420 تا 10 آمپر بدون رادیاتور جواب گرفتم.
    با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

سلام دایی
      ایول می دیدم وقتی این مدار رو بستم کلاً مدار قاط زد :sad: حالا فهمیدم چی شده این تقویت کننده رو بسته بودم امروز فکر نکنم روش وقت بزارم مدار رو میسازم و بهتون میگم چی شد
      در مورد درایور هم حالش رو نداشتم که برم به بازار بعد از پرسیدن از 30تا مغازه پیدا کنم تو شهرستان این مشکل هست :sad: البته میگن کلان شهر تبریز ولی قطعه رو نمی تونی پیدا کنه حالا که نمیشه دودر کرد پاشم برم بخرم چکاره نیست :cry:

دیدگاه

من توی کلانشهر نیستم دایی اما تابحال نشده بخاطر قطعه مدارمو به باد بدم. ماسفت درایورهای دیگه ای هم هست مثل ICL7667 و ...
        اما درنهایت باید به یکی توی جمهوری وصل بشه تا هرچی خواستی برات بفرسته. من با کسی کار می کنم که حتی یه قطعه هم توی مغازش نداره اما هر لیستی بدم از زیر سنگم برام جور می کنه میفرسته.
        اگه خیلی مشکل داری می تونی از ترانزیستور PNPآ‌ و NPN یه بافر بسازی جای ماسفت درایور.

دیدگاه

موفق شدم مدار رو با موفقیت تموم کنم و درست کار کرد :wow: :wow: :wow: البته با کمک دایی
          البته من تو خرید از جمهوری ، هنگ کنگ یا شنزن :eek: مشکلی ندارم ولی خیلی عجله ای بود برا همین می خواستم یه نمونه برای تست فوراً حاضر بشه.
          الان به حد کافی وقت دارم که این مدار یا یه مدار دیگه با همچین مشخصاتی و به شدت بهینه و قابل کنترل در حد میلی ولت و میلی آمپر بسازم .
          وقتی به دانسته های قبلم :read: مراجعه کردم یه تصمیم جدید گرفتم که خواستم با شما هم مشورت کنم می خوام بجای 34063 از یه Regulating PWM مثله lm3524 استفاده کنم که 2 تا مقایسه گر هم داره که تو کنترل با DAC و ... راحت تر میشه ولی تو محاسباتش کمی مشکل داشتم میشه بگید آیا برا محاسباتش از فرمولهای تو دیتا شیت استفاده کنم یا فرمول دیگه ای لازمه فرمولهای دیتا شیت اینا هستن:
          [img width=700 height=2000]http://uploadtak.com/images/6fbd6x26zc61ll5xovd.jpg[/img]

دیدگاه

دمت دایی :applause:
            محاسباتش مشکلی نداره دایی جان. درواقع اگه روابط داخل فایل اکسل رو ببینی، تفاوت چندانی با محاسبات 34063 نداره.
            فقط یادت باشه مهمترین نقطه ضعف منابع سوئیچینگ ناپایداریشون در بار متغیره. بنابراین نیاز به جبران ساز فیدبک مناسب دارند.

دیدگاه

مرسی دایی جان اگر راهنمایی های شما نبود به این زودی نمی تونستم از مدارم جواب بگیرم
              دایی منظورتون از جبران ساز فیدبک همون مدار فیدبک هست یا جبرانساز موضوع دیگه هست ؟
              از فردا هم روی lm2425 کار می کنم انشاالله که بتونم از اونم هر چه زودتر جواب بگیرم البته با کمک و راهنمایی های شما دایی گل @};-

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X