اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شکل موجهای شیفت فاز

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شکل موجهای شیفت فاز

کاملا اشتباه گفتید..اگر از اول دقت کنیدگفتیم که زمان تاخیردر حد 100 تا 300 نانو ثانیه است و ربطی به دیوتی سایکل نداردو دیوتی سایکل با تغییر فاز لبه ها نسبت بهم تغییر میکند که همان دیوتی است--زمان تاخیر برای انجام کموتاسیون و سوییچ کردن ولتاژ صفر است.اگر در شکلها خوب دقت کنید میبینید که عرض پالسها و زمان تاخیر ثابت است و این فاز لبه های a,d ویا b,c است که نسبت بهم تغییر میکند یعنی فیدبک انرا تغییر میدهد.لطفا به جا گیری سوییچها و نام گذاری انها و ترتیب فرمانها دقت کنید.
    در زندگی اثر خوب و خاطره خوش از خودمان در این دنیا برجا بگذاریم.etgpsp

دیدگاه

ممنون . با اینحال هیچی متوجه نشدم :mrgreen:. من مدارمو طراحی میکنم بدون delay و میزارم تو سایت
      ببیند و نطرتون رو بگید من فکر میکنم death time کفایت میکنه . فقط یکم طول میکشه :redface:.
      باز هم عید آمد و ما لختیم...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط etgpsp
        مقدار delay بستگی به سلف و خازن مدار رزونانس دارد که مفدار ان معمولا در حدود -100-300 نانو ثانیه برای فرکانس 50 کیلو به بالا است--تفییر مقدار dutyاست که باعث میشود مقدار ولتاژ خروجی تغییر کند و شکل موج ولتاژی که دو سر ترانس میافتد شبیه فول بریج عادی است.
        سلام
        آقا میشه بفرمایید این اعداد 100 تا 300 نانو ثانیه از کجا بدست اومده . فرکانس 50 کیلو میشه
        یه چیزی حدود 20 میکرو ثانیه . این اعداد delay در مقابل این فرکانس هیچه .
        بدست آوردن این عدد تجربیه یا قائده و قانونی برای محاسبه داره ؟

باز هم عید آمد و ما لختیم...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط etgpsp
          اینهم شماتیک شیفت فازبا دو بار کلیک واضحتر ببینید.
          سلام
          لطف کنید توضیح بدید نقش انتگرال گیر در ورودیهای 4093 چیه :question:
          ممنون

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

با سلام--لازم است به یک نکته اشاره کنم که مقادیر المانها صرفا جنبه نمایش دارد و برای مدار باید محاسبه شوند--نقش مقاومت و خازن ایجاد تاخیر است در حدود 100 تا 300 نانو ثانیه برای فرکانس بالاتر از 50 کیلو و مقدار این تاخیر بستگی به مدار رزونانس دارد.اینهم لینک چند مطلب مفید.http://www.4shared.com/file/lC1-OB-Z/zvs.html
            ------http://579575.20upload.net/files/138...2891060471.zip

دیدگاه

نوشته اصلی توسط etgpsp
              با سلام--لازم است به یک نکته اشاره کنم که مقادیر المانها صرفا جنبه نمایش دارد و برای مدار باید محاسبه شوند--نقش مقاومت و خازن ایجاد تاخیر است در حدود 100 تا 300 نانو ثانیه برای فرکانس بالاتر از 50 کیلو و مقدار این تاخیر بستگی به مدار رزونانس دارد.اینهم لینک چند مطلب مفید.http://www.4shared.com/file/lC1-OB-Z/zvs.html
              با سلام
              این تاخیر که فرمودید باعث میشه پالس 200 تا 300 نانو ثانیه شیفت پیدا کنه و از پالس ورودی عقب بیوفته
              آیا این مسئله تنها برای بارهای رزونانسی لازمه و برای بارهای غیر رزونانسی لازم نیست :question:
              در ضمن نتونستم فایل رو دریافت کنم حق عضویت می خواد.
              از توضیحاتتون ممنونم.

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

با سلام--در پست قبلی یک لینک دیگر نیز اضافه نمودم.اگر آنها را مطالعه نمایید جوابهای خود را خواهید گرفت.-

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X