اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

نوشته اصلی توسط E.N
    چون که آیسی هاش اصلاً در حد و اندازه ای نیستن که بتونن 120 وات توان بدن سری tny که فکر کنم حداکثر 30 تا 35 وات بدن.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ترانسمو دوباره بستم و اولیه رو 2 بخش کردم (ساندویچی)ولی بازم خوب نشده.نشتیش 40uH و اندوکتانس مغناطیس کنندگی 550uH.به نظر خودم که منظم پیچیدم.اندوکتانس نشتی فقط به بخش اول سیم پیچی اولیه وابسته هست یا نه به بخش دومش هم ربط داره؟؟
    سلام.البته بعضی سری از آی سی هایه TOP میتونن بالای صد وات هم خروجی بدن و باید همون اول سریه TOP رو انتخاب کرد.
    شما چند وات داری میسازی؟خب برای 550 میکرو هانری اندوکتانسه اولیه نشتی 40 میکرو خیلی خیلی زیاده باید حدوده ده میکرو باشه. شاید فاصله هوایی زیاد میدی یا ...؟؟
    ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
      خوب این که مشکلی نداره!
      پر از مشکله
      وقتی شکل موج ورودی سینوسی نیست، شما بخشی از توان را به صورت رفت و برگشتی به خط تحمیل می کنید که نه تنها این امر باعث کاهش بازده میشود بلکه به سایر مصرف کننده ها ضرر وارد می کنید.
      کسینوس فی در اینگونه منابع کمتر از 60 درصد است و در منابع با توان 60 وات به بالا بسیار مشکلزا است
      از اساتید کسی راه حلی که استفاده کرده باشد ندارد؟؟؟

دیدگاه

سلام
        اگر آخر برنامه به ما ارور داد از کجا بفهمیم که کجای کار رو باید اصلاح کرد؟
        برای من ارور اومد ولی شماتیک هم بهم داد که همون ولتاژ و آمپر مورد نظرم رو در خروجی درج کرده
        الان این درسته یا نه ؟
        گیج شدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
          شما چند وات داری میسازی؟خب برای 550 میکرو هانری اندوکتانسه اولیه نشتی 40 میکرو خیلی خیلی زیاده باید حدوده ده میکرو باشه. شاید فاصله هوایی زیاد میدی یا ...؟؟
          توانی نداره! همش 15 واته.یه سوالی مگه این طوری نیست که اگه فاصله هوایی زیاد باشه به همون نسبت که اندوکتانس اولیه زیاد میشه نشتی هم زیاد میشه؟؟

دیدگاه

سلام
            اگر ابعاد هسته نسبت به حجم سیم پیچ بیش از حد باشه دراینصورت با تعداد دور بدست امده برای اولیه اندوکتانس اولیه هم بیش از حد زیاد میشه که مجبورخواهید شد گپ بیشتری قرار بدید که باالطبع اندوکتانس نشتی هم بیشتر خواهدبود.بهتره نزدیکترین هسته متناسب با توان رو انتخاب کنید.
            من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ebi SMPS
              سلام
              اگر ابعاد هسته نسبت به حجم سیم پیچ بیش از حد باشه دراینصورت با تعداد دور بدست امده برای اولیه اندوکتانس اولیه هم بیش از حد زیاد میشه که مجبورخواهید شد گپ بیشتری قرار بدید که باالطبع اندوکتانس نشتی هم بیشتر خواهدبود.بهتره نزدیکترین هسته متناسب با توان رو انتخاب کنید.
              در فوروارد چطوریه؟ اون که گپ نداریم میشه هسته خیلی بزرگتر استفاده کرد؟

دیدگاه

سلام
                در فوروارد عمل فلای بک هسته توسط سیم پیچ ریست و دیود معکوس خنثی میشه.اگر ضریب تزویج سیم پیچ ریست و اولیه مناسب نباشه در اون صورت اندوکتانس نشتی بالا خواهد بود که باالطبع اسپایک بیشتری روی سوییچ تشکیل میشه.
                من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

نوشته اصلی توسط E.N
                  توانی نداره! همش 15 واته.یه سوالی مگه این طوری نیست که اگه فاصله هوایی زیاد باشه به همون نسبت که اندوکتانس اولیه زیاد میشه نشتی هم زیاد میشه؟؟
                  سلام.نه اشتباه گفتین.اگه فاصله هوایی زیاد بشه اندوکتانس اولیه کم میشه و نشتی زیاد میشه. ولی فاصله هوایی باید به اندازه مورد نیاز و متعادل باشه.کلا شاید بشه گفت ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ فلای بک (یا درایور ال ای دی از نوع سوئیچینگ فلای بک) مثله کار کردن با ترازویی میمونه که به جایه دو کفه تعداد بیشتری کفه داره و این کفه ها باید همه در حالت تعادل با هم باشن و هر کفه ای که سنگینتر یا سبکتر از حده تعادلش باشه باعثه مشکلاتی در کله کار میشه. مثلا اگه اندوکتانسه اولیه رو کم کنید فشار میاد به آی سی ولی به جاش نشتی کمتر میشه و اگه فشار بیاد به آی سی هم گرمایه زیاد ایجاد میکنه و به قطعاته دیگه هم گرما رو منتقل میکنه و هم اینکه دیگه نمیشه از آی سی توانه ماگزیممش رو کشید. اگه نشتی زیاد باشه اسنابر داغ میکنه و آی سی داغ میکنه و باز دما به جاهایه دیگه منتقل میشه.اگه فاصله هوایی زیاد باشه اندوکتانس اولیه کم میشه و نشتی زیاد میشه و اگه فاصله هوایی کم باشه جریان خروجی کامل نمیتونه بده اگه ثانویه کم پیچیده باشی مشکل پیش میاد و اگه زیاد پیچیده باشی بازم مشکل پیش میاد و مثلا دیوده خروجی خیلی داغ میکنه.اولیه و بایاس هم باید به اندازه اش باشه و همه چیز باید در حد خودش و در حد تعادل باشه.
                  ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

سلام
                    من یک مدار طراحی کردم که وسط ترانسش چندتا خط تیره ی آبی رنگ هست وکنارش نوشته 12 ولت
                    یعنی من باید این رو چکار کنم؟
                    این اولین ترانسی که روی ولتاژ سینوسی هست اسمش چیه؟
                    فقط میزانش رو بر حسب هانری زده
                    و یه سوال دیگه آی سی های TOP رو از کجا میتونم با قیمت پایین تهیه کنم؟

دیدگاه

سلام به همگی
                      من میخوام منبع تغزیه بسازم ,چه طور میشه با این نرم افزار منبع سویچینگ ولتاژ متغیر با کنترل جریان ساخت؟
                      0 تا 80 ولت 6 امپر(در 80 ولت 6 امپر بده) ورودی هم برق شهر
                      ممنون
                      عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
                      مخترع برتر شمال غرب سال 96
                      مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
                        سلام به همگی
                        من میخوام منبع تغزیه بسازم ,چه طور میشه با این نرم افزار منبع سویچینگ ولتاژ متغیر با کنترل جریان ساخت؟
                        0 تا 80 ولت 6 امپر(در 80 ولت 6 امپر بده) ورودی هم برق شهر
                        ممنون
                        سلام
                        طراحی منابع تغذیه سوییچینگ متغییر تو کتاب هندبوک منابع سوییچینگ مک گراوهیل اومده.
                        http://uplod.ir/89tvtjgllkpa/McGrowHill_H.B.pdf.htm

دیدگاه

یه سوال!
                          برای مثال ما یه گپ 0.1 میلیمتری برای هر طرف هسته میزاریم , باید مقدار AL رو که از رو دیتا شیت میبینیم برای فاصله هوایی 0.2 ببینیم دیگه؟
                          چون مساحت اون هسته وسطیه دو برابر هر کدوم از شاخه های دیگه هست؟! درسته؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amir-Sam
                            یه سوال!
                            برای مثال ما یه گپ 0.1 میلیمتری برای هر طرف هسته میزاریم , باید مقدار AL رو که از رو دیتا شیت میبینیم برای فاصله هوایی 0.2 ببینیم دیگه؟
                            چون مساحت اون هسته وسطیه دو برابر هر کدوم از شاخه های دیگه هست؟! درسته؟
                            درسته

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ebi SMPS
                              درسته
                              ممنون مهندس
                              یه سوال دیگه
                              مثلا یه هسته از بازار خریدم که دیتاشیتش رو پیدا نمیکنم!
                              میام 100 دور سیم رو تمیز میپیچم و برای هسته هم یه گپ مثلا چسب برق در نظر میگیرم , مقدار اندوکتانس به دستاومده رو میخونم و با فرمول , مقدار AL رو به دست میارم!
                              برای گپ های مختلف این رو امتحان میکنم و نهایتا یه مقدار وسط به دست میارم برای AL , از این به بعد از این AL استفاده میکنم و اندوکتانس سیمپیچم هم فوق العاده دقیق در میاد.
                              این روش درسته؟

دیدگاه

سلام
                                درسته.
                                این نکته رو درنظرداشته باش که مقدارگپ نباید بیشتراز 2.5میلیمترباشه.
                                همچنین مهمترین پارامتر یک هسته ناشناخته Bmax یا Bsat اون هست.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X