اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع تغذیه 30 ولت 700 امپر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منبع تغذیه 30 ولت 700 امپر

ای بابا از اینا من یه گونی دارم (الکی)

حالا یک سوال دیگه چرا دستتون دستکش کردید :redface:
    گیتش حساسه و کار دست آدم میده . هم ممکنه به خاطر الکتریسه ساکنی.. چیزی .. آسیب ببینه / هم ممکنه شارژ بشه و بره رو مدار و تو بعضی شرایط انفجار رخ بده .(یعنی تا حالا اتفاق افتاده که میگما :agree یه روکش گیت داره تا قبل از گذاشتن رو برد بهتره در نیاریم .
    حتما ایشون هم تجربه داشته :eek: ؟؟؟؟؟

الان دقت کردم گیتای ایشون چسب خورده . ا ی ترسو :-SS %-(

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Hi Voltage
      ای بابا از اینا من یه گونی دارم (الکی)
      گیتش حساسه و کار دست آدم میده . هم ممکنه به خاطر الکتریسه ساکنی.. چیزی .. آسیب ببینه / هم ممکنه شارژ بشه و بره رو مدار و تو بعضی شرایط انفجار رخ بده .(یعنی تا حالا اتفاق افتاده که میگما :agree یه روکش گیت داره تا قبل از گذاشتن رو برد بهتره در نیاریم .
      حتما ایشون هم تجربه داشته :eek: ؟؟؟؟؟

الان دقت کردم گیتای ایشون چسب خورده . ا ی ترسو :-SS %-(
      نه بابا...مثل اینکه این دوستمون هم خوب بلده بزنه تو خال....
      نه دستکش برای این بود که دستم خاکی نشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deremel400
        حالا یک سوال دیگه چرا دستتون دستکش کردید :redface:
        خب می خواد شناخته نشه دیگه .
        ای بابا حاجی سوالای فنی می پرسیا ... :biggrin:

دیدگاه

سلام و خسته نباشید
          ای بابا دلمون خوش بود با 200 تومان یه موتور جوش 200 امپر بسازم :sad:
          فرسوده شدن کمال ساخته شدن است . کوه فرسوده می شود خاک می شود و از خاک زندگی !!!

دیدگاه

ای بابا دلمون خوش بود با 200 تومان یه موتور جوش 200 امپر بسازم :sad:
            حداقل ... نه :mrgreen: ..حداکثر کمکی که میتونم بهت بکنم ،اینه که IGBT با یک سوم قیمت بهت بدم / مثلا اگه 140 تومن بود باهات 50 تومن حساب میکنم . برو حالشو ببر / چطوره ؟ البته میتونی یه پک بگیری و 6 تا داره (واس موتور اینورتر) و با همون یک پک بسازی / فقط بدیش محدودیت فرکانس (حداکثر 25 کیلو) هست / که اونم اصلا کلا IGBT ها محدودیت فرکانسی دارن و تو ایران نایاب هستن .

فردا نگید داره تبلیغ میکنه / نه بابا من قطعه فروش نیستم ، تعمیرکار تلویزیونم :biggrin:/ فقط خواستم کارشو راه بندازم :nerd:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
              حداقل ... نه :mrgreen: ..حداکثر کمکی که میتونم بهت بکنم ،اینه که IGBT با یک سوم قیمت بهت بدم / مثلا اگه 140 تومن بود باهات 50 تومن حساب میکنم . برو حالشو ببر / چطوره ؟ البته میتونی یه پک بگیری و 6 تا داره (واس موتور اینورتر) و با همون یک پک بسازی / فقط بدیش محدودیت فرکانس (حداکثر 25 کیلو) هست / که اونم اصلا کلا IGBT ها محدودیت فرکانسی دارن و تو ایران نایاب هستن .

فردا نگید داره تبلیغ میکنه / نه بابا من قطعه فروش نیستم ، تعمیرکار تلویزیونم :biggrin:/ فقط خواستم کارشو راه بندازم :nerd:
              شما بده من میخوامشون :biggrin:
              اون عکس ها هم لینکشون خرابه ها
              Gelecek Bizimdir >

دیدگاه

نوشته اصلی توسط عباس جبراییلی
                با سلام--سرانجام منبع تغذیه 30 ولت 700 امپری که در ابتدا قرار بود 1000 امپر باشد
                سلام
                یعنی این منبع که ساختید 100 آمپر جریان میخواد
                ♥♥....((الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُوْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ))....♥♥

دیدگاه

با سلام-خیربا فرض توان 30 کیلو وات حدود 47 امپر از برق 3 فاز 380 ولت.
                  در زندگی اثر خوب و خاطره خوش از خودمان در این دنیا برجا بگذاریم.etgpsp

دیدگاه

سلام-بله چون قول داده بودم این 2 تای اول ورژن یک دستگاه و دو تا بعدی ورژن 2 ان میباشد

دیدگاه

سلام آقای عباس جبراییلی
                      واقعا بهتون تبریک می گم
                      خیلی عالیه
                      فقط اگه میشه بازدهیتون رو بگین چقدر هست
                      در ضمن من یک سوال دیگه هم داشتم
                      من دارم یک منبع تغذیه 0 تا 50 با کنترل جریان (حداکثر 10 امپر) می سازم تا یک جاهایی هم پیش رفت داشتم
                      با توپولوژی هاف بریج این کار رو کردم و برق شهر رو تا نزدیکای 50 ولت کم کردم و بازدهی حدودا 90 درصد بود ولی مطمین نیستم که بشه با همین
                      توپولوژی بین 0 تا 50 متغیرش کرد فکر می کنم باید در خروجی هاف یک مبدل باک ببندم
                      نظرتون چیه به نظرتون می شه به خود هاف بریج این کار رو کرد در ضمن از ترانس پالس استفاده می کنم
                      راستی خود شما برای متغیر کردن چی کار کردین
                      ممنون
                      اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
                      پیامبر اکرم(ص):زکات علم نشر آن است.
                      در کشور های غربی انتقال تجربیات و دانش به افراد مبتدی یک پیشرفت محسوب شده و به آن مدیریت دانش می گویند. ولی متاسفانه این فرهنگ هنوز در کشور ایران رایج نشده است !!!

دیدگاه

برای متغییر کردن هم فیدبک جریان و هم فید بک ولتاژ جهت کنترل جریان و ولتاژ توسط تغییر عرض پالس انجام میشود ولتاژ از صفر تا 30 ولت و جریان 0 تا 700 امپر قابل کنترل.نیازی به مبدل باک نمیباشد-راندمانبیشتر از 90 درصد.

دیدگاه

با سلام
                          من یک منبع تغذیه 48 الی 50 ولت DC با حداقل 10 امپر برای راه اندازی یک موتور DC میخواهم لطفا راهنمایی کنید. :angry:

دیدگاه

باسلام--در جواب اقای محمد حسین باید بگویم زحمات و زمان خیلی زیادی (حدود15سال)در این کار صرف نموده ام.شاید تعجب کنید اگر بگویم که در اوایل کار نه اینترتی بود نه کتاب مرجعی و نه راهنمای درست و حسابی وحتی ای سی های این کار هم خیلی به سختی پیدا میشد و من مجبور بودم که حتی انرا نیز خودم طراحی نمایم(به صورت مجزا یعنی با استفاده از ترانزیستور ...)ولی بعدها که اینترنت امد و نرم افزارها و کامپیوترها پیش رفته شدند کار بسیار راحتتر شد.یادم می اید برای شبیه سازی ایجاد یک پی دبیلیو ام سینوسی یعنی قطع یک شکل موج مثلثی50 کیلوهرتز با سینوسی 50 هرتز وبا زمان 2 دقیقه و با فیدبک بیشتر از 12 ساعت زمان نیاز بود (ان زمانی که سیستم عامل ها داس و ویندوز 3.1 بود و تازه به بازار امده بود.به قول معروف کامپیوترها نفتی بودند).برای کسانی که مشتاق این کار هستندو با اصول اولیه اکترونیک و المانهای سوییچ مثل ترانزیستور-ماسفت-ای جی بی تی .. اشنا هم باشند پیشنهاد میکنم از مدارهای گیت درایور شروع نمایند و مدارهایی بسازند که بتواند خازنهای در رنج 1 نانو-10 نانو -20 نانو و100نانو را با فرکانس های 30 کیلو 50 کیلو و 100 کیلو هرتز وبه صورت پی دبلیو ام و با استفاده از ای سی tl494 که کار بان راحت است را درایو نمایند در این مرحله با تجارب زیادی اشنا حواهید شدکه کمک زیادی در مراحل بعدی خواهد نمود سپس ساخت یک منبع تغذیه در رنج توان 250 وات و توپولوژی هاف بریج زیرا جواب گرفتن از هاف بیج کم دردسرتر است ولی فلای بک مشکلات زیادی دارد.در این مرحله شما با محاسبات اسنابر و کاربرد انها-فیدبک-محاسبات ترانس-محاسبه هیت سینک...اشنا خواهید شد.و برای تست هم پیشنهاد میشود از بارهای کم و سری نمودن یک مقاومت در حد 39 اهم 5 وات با برق شهر حتما استفاده نمایید تا سوییچهایتان نسوزند.و بعدا اگر حواستید به توانهای بالاتر بروید باید توپولوژی ها و روشهای مختلفی را مطالعه نموده و کاربرد انها را بشناسید تا مشکلی نداشته باشید.
                            سلام

استاد با ای سی 494 خازنهای 10 نانو 20 نانو و 100 نانو رو در رنج 30 کیلو هرتز 50 کیلو هرتز و 100 کیلو هرتز درایو کنیم منظورتون چیه؟
                            مثالی میزنید؟

دیدگاه

منظور این است که یک موج مربعی با دامنه مثلا 12 ولت و فرکانس مثلا 50 کیلو هرتز را که خروجی 494 میسازد را با یگ مدار واسط مثلا یک ترانس پالس و چند ترانزیستور تقویت کرده و با همان دامنه و یا بیشتر و همان فرکانس به دو سر یک خازن مثلا 10 نانو بدهید و سپس شکل موج دو سر خازن را با اسکوپ ببینید که تغییر زیادی نکرده باشد و تقریبا مربعی مانده باشد و مثلا مثلثی یا سینوسی نشده باشد.در حقیقت خازن نقش گیت سورس ماسفت را ایفا میکند.و در مراحل بعد فرکانس را بالاتر ببرید .

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : منبع تغذیه 30 ولت 700 امپر

منظور این است که یک موج مربعی با دامنه مثلا 12 ولت و فرکانس مثلا 50 کیلو هرتز را که خروجی 494 میسازد را با یگ مدار واسط مثلا یک ترانس پالس و چند ترانزیستور تقویت کرده و با همان دامنه و یا بیشتر و همان فرکانس به دو سر یک خازن مثلا 10 نانو بدهید و سپس شکل موج دو سر خازن را با اسکوپ ببینید که تغییر زیادی نکرده باشد و تقریبا مربعی مانده باشد و مثلا مثلثی یا سینوسی نشده باشد.در حقیقت خازن نقش گیت سورس ماسفت را ایفا میکند.و در مراحل بعد فرکانس را بالاتر ببرید .
                                استاد عزیز کاملا متوجه شدم گیت ماسفت چون خاصیت خازنی داره با یک خازن در اندازه مقدار خازن گیت سورس میتونیم شکل موج رو ببینیم که اگرم مشکلی بود حداقل موسفت خراب نشه که ضرر کنیم

ولی من برای یاد گرفتن از ضرر نمیترسم میشه یک مداری قرار بدین که شروع کنم ؟
                                بیشتر مشکلات نحوه پیچیدن ترانس پالس و خود ترانس سوئیچینگه که هسته فریت حلقوی در اختیارم هست

یکی از این یردهای اماده پایین دارم از ای سی اسیلاتور 3842 و ماسفت k2850 برای سوئیچ استفاده شده و تغذیه برد هم از یک ترانس کوچک در داخل برد تامین میشه
                                http://www.merqc.com/products/view/6857#/Categories/view/200

ایا با این برد و یک ترانس پاور نمیتونم دستگاه جوش کوچکی برای اتصال سرهای باطری بسازم؟
                                یا اصول کار را یاد بگیریم؟
                                اگر نظرتون مثبته در یک پست جداگانه بپردازیم و اگر احتیاج به توضیح بیشتر یا نقشه این برد هست اعلام کنین
                                سه تا سیم داره یکی وصل میشه به چاپر که از درین مسفت میاد
                                یکی منفی خازن اصلی
                                یکی دیگه به کوپلر
                                برد جایگزین آی سی های str در تغذیه حتی تغذیه های ترانزیستوری به راحتی قابل استفاده بوده و می توان از آن در تغذیه LCD , DVD و .... استفاده کرد

در این برد همه کاره سیم مشکی رنگ را باید به منفی خازن 400 ولت متصل نمود و سیم قرمز به محلی که به کلکتور ترانزیستور پاور تلویزیون و یا STR وصل می شده است, وصل شود. سیم آخر مربوط به کوپلر بوده که برای تنظیم ولتاژ از آن استفاده می شود , می توان از این سیم استفاده نکرد و می توان ازپتانسیومتر روی برد برای تنظیم ولتاژ استفاده کرد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X