اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چند سوال از PI Xpert

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چند سوال از PI Xpert

سلام دایی ممنون که جواب دادی عزیز خب دیگه اولین تجربه ام بود منظورتون اینه که ثانویه رو معکوس بپیچم؟ استاد احمد جان ترانس نترکید حدود قسمت پل دیود و اینها بود که ترکید و دوده سیاه رنگی به اطراف پخش کرد نه مدار رو از روی خودش کپی نکردم یک نقشه تو نت پیدا کردم با آی سی FSD200 کار شده راستش میخوام یک ال ای دی درایور 3 در 1 ببندم میخوام ارزون هم دربیاد چون آماده اش (فکر کنم چینی) تو بازار حدود 1700 تومان است چند روزپیش تهران بودم و صد تا TNY274 و صد تا 280 هم خریدم و کلی چیزهای دیگه از جمله y-cap در مقادیر مختلف و نویز گیر ورودی و غیره برای کارهای آینده به امید خدا. استاد دایی یک سوال دیگه هم دارم وقتی که در نرم افزار PI مقادیر ولتاژ خروجی مثلا 12 ولت حدود 3.2 آمپر میدم ارور 107 میگیره و اپتیمایز نمیکنه شکل زیر رو میاره
    http://rapidshare.com/files/450970082/error107.JPG
    و بعد هم که اوکی میزنی که بره سه تا ارور میده که در زیر مشخه لطفا به ترتیب از بالا به پایین میشه بگید مشکل از چیه و چطور باید درست شه
    http://rapidshare.com/files/450970266/error-op.JPG
    شرمنده پلود سنتر سایت انگار الان کار نمیکنه هر کار کردم صفحه باز نمیشه
    لطفا شما دایی جان و فردی عزیز و بقیه تشکر دارم لطفا دیگر استاد هم کمک کنن منتظر یاری سبزتون هستم
    ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

من با FSD200 تجربه ای ندارم دایی جان.
      این پیغام خطا خیلی رایجه و چند علت داره.
      اول اینکه توان خروجی از ظرفیت توان ای سی ها بالاتر بره. مثلا طبق جدول توی دیتاشیت، آی سی می تونی حداکثر 36 وات بده پس ما نمی تونیم توی 12 ولت بیشتر از 3 آمپر بگبربم.
      دوم ابنکه موقع اپتیمایز رنج دور رو زیاد نکردیم. در موقع اپتیمایز از ما رنج دور ثانویه و ابعاد هسته رو می پرسه. اگه رنج رو وسیع نکنیم نرم افزار قاط می زنه و همین پیغام خطا رو میده.
      و...
      راستی خازن های Y رو از کجا خریدی؟ چند خریدی؟ و آیا مطمئنی Y هست؟
      با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
        منظورتون اینه که ثانویه رو معکوس بپیچم؟
        نظر من هم همینه. فقط یه نوضیح بدم، بجای معکوس پیچیدن، که درد سر داره، میتونی هم جهت بپیچی ولی بجاش نوک سیمهای خروجی رو جابجا به مدارت وصل کنی.

دیدگاه

سلام من برای خروجی نرم افزار پی آی 12 ولت 0.4 آمپر دادم که برام شماتیکی رو کشید که در اون مشخصات ترانس به صورت زیر بود:
          1- هسته E13 با اندوکتانس اولیه 1415 سوال اولم اینه که مثلا اگه اندوکتانس اولیه بالاتر یا پایین تر باشه چی میشه و اگه پایین تر باشه چه مشکلاتی و اگه بالاتر باشه چه مشکلاتی پیش میاد؟
          2- Maximun flux density (BM رو زده 218 این یعنی چی ؟ برای رسیدن به این عدد چه باید کرد گپ رو هم که با خوندن مطالب سایت متوجه شدم با تشکر از عزیزان
          3- برای اولیه زده سیم 0.1 میلی سوالم اینه که اگه مثلا 0.07 یا مثلا 0.14 میلی استفاده کنیم چه تغییری پیش میاد آیا در راندمان کل تاثیر داره و اگه اینطوریه هر چی سیم ضخیم تر باشه بهتره یا نازکتر یا مثلا اگه زده بود 0.16 و ما از 0.12 استفاده کنیم چه مسائلی پیش میاد
          4- برای من زده برای اولیه 113 دور اگه من مثلا 80 دور بپیچم و با تنظیم فاصله هوایی اندوکتانس اولیه رو تنظیم کنم مشکلی هست یا نه؟
          5- وقتی که من اندازه هسته رو عوض میکنم مثلا ee16 هم ضخامت سیم اولیه بیشتر میشه و هم تعداد دور چرا؟
          با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
            من با FSD200 تجربه ای ندارم دایی جان.
            این پیغام خطا خیلی رایجه و چند علت داره.
            اول اینکه توان خروجی از ظرفیت توان ای سی ها بالاتر بره. مثلا طبق جدول توی دیتاشیت، آی سی می تونی حداکثر 36 وات بده پس ما نمی تونیم توی 12 ولت بیشتر از 3 آمپر بگبربم.
            دوم ابنکه موقع اپتیمایز رنج دور رو زیاد نکردیم. در موقع اپتیمایز از ما رنج دور ثانویه و ابعاد هسته رو می پرسه. اگه رنج رو وسیع نکنیم نرم افزار قاط می زنه و همین پیغام خطا رو میده.
            و...
            راستی خازن های Y رو از کجا خریدی؟ چند خریدی؟ و آیا مطمئنی Y هست؟
            با تشکر از دایی عزیز (استاد احمد گرامی و دوست عزیز فردی و بقیه دوستان) راستش استاد از من حتی وقتی که 12 ولت و 2.7 آمپر هم بهش میدم نه سایز هسته رو میپرسه و نه رنج دور ثانویه و بلافاصله همون اروری رو که در بالا گفتم میده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
              از من حتی وقتی که 12 ولت و 2.7 آمپر هم بهش میدم نه سایز هسته رو میپرسه و نه رنج دور ثانویه و بلافاصله همون اروری رو که در بالا گفتم میده
              با اجازه دایی، اینو من جواب میدم.
              من این مشخصات شما رو به نرم افزار دادم و برای من ارور نداد! چرا؟ چون شما یه نکاتی رو رعایت نمیکنی.
              ببین، سری TNY برای توانهای پایین طراحی شده و انتظارات شما باید داخل محدوده تعیین شده، تولید کننده باشه.
              توان درخواستی شما 32.4 وات بود. اگه به جدول این سری مراجعه کنی میبینی که این توان فقط در حالت open frame و با ورودی single 230V به دست میاد. من این نکات رو رعایت کردم و ارور مورد نظر شما رو به من نداد.
              باید بدونی این توان دیگه از ماگزیمم های توان این خانواده هست.
              پلود سنتر سایت فعلا کار نمیکنه وگرنه اون جدول رو میخواستم بذارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                صد تا TNY274 و صد تا 280 هم خریدم
                چرا اینهمه؟؟ :surprised:
                مگه میخوای تولیدی راه بندازی؟
                اگه جوابت مثبته ، بگو در انتخاب یک اسم خوب برای تولیداتت کمکت کنیم. :icon_razz:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط feredi
                  با اجازه دایی، اینو من جواب میدم.
                  من این مشخصات شما رو به نرم افزار دادم و برای من ارور نداد! چرا؟ چون شما یه نکاتی رو رعایت نمیکنی.
                  ببین، سری TNY برای توانهای پایین طراحی شده و انتظارات شما باید داخل محدوده تعیین شده، تولید کننده باشه.
                  توان درخواستی شما 32.4 وات بود. اگه به جدول این سری مراجعه کنی میبینی که این توان فقط در حالت open frame و با ورودی single 230V به دست میاد. من این نکات رو رعایت کردم و ارور مورد نظر شما رو به من نداد.
                  باید بدونی این توان دیگه از ماگزیمم های توان این خانواده هست.
                  پلود سنتر سایت فعلا کار نمیکنه وگرنه اون جدول رو میخواستم بذارم.
                  ممنونم جوابتون کاملا درست بود با انتخاب open frame مشکلم حل شد البته سینگل 230 ولت رو قبلا میزدم بازم تشکر از جوابتون حالا در عمل میشه در 12 ولت 3 آمپر رو از 280 گرفت واقعا؟؟؟؟؟؟
                  دو تا سوال دیگه از شما یا اساتید دیگه داشتم
                  یکی اینکه همینطور که در شکل زیر دیده میشه قسمت طرف اولیه شامل دو قسمته: از نقطه 2 به 1 و از نقطه 3 به 2 میخواستم ببینم که این دو تا سیم از هم جدا هستن؟ یعنی من مثلا اول بیام از نقطه 3 شروع کنم به پیچیدن و وقتی تموم شد سیم رو قیچی کنم و به طور جدا گانه باز از 2 به 1 بپیچم؟ منظورم اینه که انتهای سیم پیچ 3 به 2 به ابتدای سیم پیچ 2 به 1 اتصال نداره؟ یا داره؟ (عکس زیر)
                  http://rapidshare.com/files/451128375/2_pa.JPG
                  سوال دوم هم اینکه در قسمت مشخصات سیم پیچی ثانویه همونطور که در شکل زیر میبنیم در قسمت winding type زده trifilar (x3) منظور اینه که سه تا سیم موازی کنم با قطر سیمی که در بالای این قسمت زده یعنی 0.45 ؟ یا با یک رشته سیم با همین قطر جواب میده ؟(عکس زیر)
                  http://rapidshare.com/files/451128462/san.JPG

دیدگاه

نوشته اصلی توسط feredi
                    چرا اینهمه؟؟ :surprised:
                    مگه میخوای تولیدی راه بندازی؟
                    اگه جوابت مثبته ، بگو در انتخاب یک اسم خوب برای تولیداتت کمکت کنیم. :icon_razz:
                    راستش یکی گفته تعدادی براش ال ای دی درایور 3 در 1 برای ال ای دی های پاور و 5 در 1 و 1 در 3 و 1 در 5 بزنم البته قیمت 3 در 1 (فکر کنم چینی اش) الان حدود 1700 و زدنش با زحمتی که داره و هزینه قطعاتی که به دست من میرسه به نظرم خیلی اقتصادی نباشه ولی خب دیگه جنبه آموزشی هم داره و میخوام کاری هم کرده باشم

دیدگاه

حالا در عمل میشه در 12 ولت 3 آمپر رو از 280 گرفت واقعا؟؟؟؟؟؟
                      از نظر تئوری، بله
                      ولی توجه کنید، این ماگزیمم توان این خانواده هست. باید توی پیچیدن ترانسش دقت کنی تا تلفاتت کم باشه.

طرف اولیه شامل دو قسمته: از نقطه 2 به 1 و از نقطه 3 به 2 میخواستم ببینم که این دو تا سیم از هم جدا هستن؟
                      شما پایه 2 رو ندید بگیر. و بدون قطع کردن 75 دور بین پایه 1 و 3 بپیچ.

زده trifilar x3 منظور اینه که سه تا سیم موازی کنم با قطر سیمی که در بالای این قسمت زده یعنی 0.45 ؟ یا با یک رشته سیم با همین قطر جواب میده ؟
                      شما باید سه رشته سیم 0.45 رو موازی کنی و همزمان با سیم سه لا، ثانویه رو 7 دور بپیچی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ecairan
                        سلام من برای خروجی نرم افزار پی آی 12 ولت 0.4 آمپر دادم که برام شماتیکی رو کشید که در اون مشخصات ترانس به صورت زیر بود:
                        1- هسته E13 با اندوکتانس اولیه 1415 سوال اولم اینه که مثلا اگه اندوکتانس اولیه بالاتر یا پایین تر باشه چی میشه و اگه پایین تر باشه چه مشکلاتی و اگه بالاتر باشه چه مشکلاتی پیش میاد؟
                        2- Maximun flux density (BM رو زده 218 این یعنی چی ؟ برای رسیدن به این عدد چه باید کرد گپ رو هم که با خوندن مطالب سایت متوجه شدم با تشکر از عزیزان
                        3- برای اولیه زده سیم 0.1 میلی سوالم اینه که اگه مثلا 0.07 یا مثلا 0.14 میلی استفاده کنیم چه تغییری پیش میاد آیا در راندمان کل تاثیر داره و اگه اینطوریه هر چی سیم ضخیم تر باشه بهتره یا نازکتر یا مثلا اگه زده بود 0.16 و ما از 0.12 استفاده کنیم چه مسائلی پیش میاد
                        4- برای من زده برای اولیه 113 دور اگه من مثلا 80 دور بپیچم و با تنظیم فاصله هوایی اندوکتانس اولیه رو تنظیم کنم مشکلی هست یا نه؟
                        5- وقتی که من اندازه هسته رو عوض میکنم مثلا ee16 هم ضخامت سیم اولیه بیشتر میشه و هم تعداد دور چرا؟
                        با تشکر
                        سلام دایی
                        1- اگه اندوکتانس بالاتر باشه جریان خروجی به ماکزیمم نمیرسه و اگه پایینتر باشه به آی سی فشار میاد. البته این خانواده محافظت جریان داره اما مجبوره برای کاهش جریان فرکانس رو کم کنه. همین باعث ناپایداری میشه.
                        2- این عدد چگالی شار مغناطیسیه و دست ما نیست.
                        3- سیم کلفتتر مشکلی نداره اما نازکتر باعث تلفات بیشتر هسته و نرسیدن به ماکزیمم توان خروجی میشه.
                        4- مشکلی پیش نمیاد اما توان خروجی به ماکزیمم خودش نمیرسه. فاصله هوایی بیشتر یعنی پراکندگی شار بیشتر.
                        5- خب هسته جدید محاسبات رو عوض میکنه. این پارامترها رابطه های خطی خطی ندارند که انتظار داشته باشیم تغییر نکنن. اگه محاسبات فلایبک در تاپیک ها رو بررسی کنی درک بهتری پیدا می کنی وگرنه باید به اعداد نرم افزار تن بدی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
                          سلام دایی
                          1- اگه اندوکتانس بالاتر باشه جریان خروجی به ماکزیمم نمیرسه و اگه پایینتر باشه به آی سی فشار میاد. البته این خانواده محافظت جریان داره اما مجبوره برای کاهش جریان فرکانس رو کم کنه. همین باعث ناپایداری میشه.
                          2- این عدد چگالی شار مغناطیسیه و دست ما نیست.
                          3- سیم کلفتتر مشکلی نداره اما نازکتر باعث تلفات بیشتر هسته و نرسیدن به ماکزیمم توان خروجی میشه.
                          4- مشکلی پیش نمیاد اما توان خروجی به ماکزیمم خودش نمیرسه. فاصله هوایی بیشتر یعنی پراکندگی شار بیشتر.
                          5- خب هسته جدید محاسبات رو عوض میکنه. این پارامترها رابطه های خطی خطی ندارند که انتظار داشته باشیم تغییر نکنن. اگه محاسبات فلایبک در تاپیک ها رو بررسی کنی درک بهتری پیدا می کنی وگرنه باید به اعداد نرم افزار تن بدی.
                          سلام ممنون متوجه شدم ولی فقط کمی با جواب شماره 4 مشکل دارم یعنی هر چی فاصله هوایی کمتر باشه توان بهتری در خروجی داریم و بهتره؟
                          سوال1- اگه گفته شده 113 دور بپیچیم اگه ما 120 دور بپیچیم بهتر از 100 دوره؟
                          سوال 2- اگه بیشتر بپیچیم فاصله هوایی کمتری لازمه؟

دیدگاه

سوال خوبیه دایی جان
                            در فلایبک فاصله هوایی مهمترین پارامتر مداره.
                            انرژی در فاصله هوایی ذخیره و به ثانویه منتقل میشه.
                            اگه فاصله هوایی از حدی کمتر باشه قابلیت ذخیره اون پایین میاد و ما نمی تونیم ماکزیمم توان رو توی خروجی داشته باشیم.
                            اگه از حدی بیشتر باشه میدان مغناطیسی در فضای اطراف پراکنده میشه و هدر میره.
                            اگه دیتاشیت TDK درباره هسته ها رو ببینید برای هر هسته یه رنج اندوکتانس با فاصله هوایی داده.
                            اگه از این رنج فراتر بریم دچار پراکندگی شار میشیم.
                            پاسخ 1- تعداد دور بهتره مطابق محاسبه نرم افزار باشه. بیشتر یا کمتر پیچیدن باعث تغییر در نقطه کار مدار میشه و توان خروجی کم میشه.
                            پاسخ 2- بله اگه بیشتر بپیچیم فاصله هوایی باید کمتر بشه تا اندوکتانس تغییر نکنه.
                            من هنوز نمی دونم چرا اصرار داری تعداد دور رو درست نپیچی دایی؟!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
                              من هنوز نمی دونم چرا اصرار داری تعداد دور رو درست نپیچی دایی؟!
                              سلام ممنون خب شاید ایشون برای این گفتن که شاید دقیق اون هسته که نرم افزار گفته گیرشون نیاد مخصوصا تو اگه شهرستان باشن برای من که همینطور هم شد و اینکه آدم دقیق بدونه چند دور پیچیده کمی سخته بعضی مواقع اشتباه میشه و چنددور زیاد کم میشه در هر صورت ممنون برای جوابتون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                                سلام ممنون خب شاید ایشون برای این گفتن که شاید دقیق اون هسته که نرم افزار گفته گیرشون نیاد مخصوصا تو اگه شهرستان باشن برای من که همینطور هم شد و اینکه آدم دقیق بدونه چند دور پیچیده کمی سخته بعضی مواقع اشتباه میشه و چنددور زیاد کم میشه در هر صورت ممنون برای جوابتون
                                سلام بله منظورم هم این بود هم اینکه شاید اندوکتانس اولیه رو دستگاهم خوب نشون نده و بالا و پایین داشته باشه و در ضمن در آوردن دقیق اون کاری کمی سختیه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X