اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت UPS آنلاین برای 60 وات !

نوشته اصلی توسط deremel400
    نمیدونم من که دستگاه را ندیدم شما یک شارژر از فروشنده بخر که هم موقع شارژ کامل خودش برق را قطع کند(اتوماتیک)و حداقل 5 آمپر خروجی شارژ داشته باشد من فکر نکنم با 8 تومن بشه خروجی 5 آمپر داشته باشه .
    آره 8 تومنیه 1 آمپر بود فکر کنم
    اما 10 آمپر داشت قیمت نکردم ولی بزرگ بود اندازه شارژر لبتاب بود
    گفت اتوماتیکه
    میگیرم تست میکنم
    راستی چطوری تستش کنم که قطع میکنه یا نه ؟؟؟ oo: oo: oo:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deremel400
      نمیدونم من که دستگاه را ندیدم شما یک شارژر از فروشنده بخر که هم موقع شارژ کامل خودش برق را قطع کند(اتوماتیک)و حداقل 5 آمپر خروجی شارژ داشته باشد من فکر نکنم با 8 تومن بشه خروجی 5 آمپر داشته باشه .
      ok
      آره 8 تومنیه 1 آمپره
      10 آمپر داشت به اندازه شارژر لبتاب بود قیمت نکردم
      میگیرم و تست میکنم
      حالا چطور تست کنم که قطع میکنه یا نه ؟؟ oo: oo: oo: oo:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mozafar_sam
        ok
        آره 8 تومنیه 1 آمپره
        10 آمپر داشت به اندازه شارژر لبتاب بود قیمت نکردم
        میگیرم و تست میکنم
        حالا چطور تست کنم که قطع میکنه یا نه ؟؟ oo: oo: oo: oo:
        یک آمپر متر در راه سیم خروجی شارژ قرار بده ببین جریان چقدر رد میشه.
        مدار شارژر تو اینترنت زیاده اینم نمونش
        http://www.aaroncake.net/circuits/charger2.asp
        کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
        ولتر

دیدگاه

همون مدل 56 تومنی رو به نظرم بگیرین
          راستی شما که 800000 پول dvr دادی یه 300 هم میدادی ups میگرفتی خوب؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
            همون مدل 56 تومنی رو به نظرم بگیرین
            راستی شما که 800000 پول dvr دادی یه 300 هم میدادی ups میگرفتی خوب؟
            مرسی علی جان
            اما مال من نیست که 300 هزینه کنم یکی از دوستان خواهش کرده براش یه چیزی ردیف کنم ........... :cry:

اما در مورد شارژر اینطور که یارو میگفت اتوماتیک 56 تومنی و امثال اون واسه باتریهای سیلد اسید خوب نیست و عمر رو کم میکنه و تاکید کرد که از این سوئیچینگ ها ببرم ( آخه از هر دوش موجود داشت )
            حالا خواستم ببینم توی همین دزدگیرها که خودشون مدار شارژ دارن چطوره ؟ همین اینایی که ساخت ایرانه و روشون نوشته 4 زون
            میتونم عکس از بردشو بگیرم میتونی راهنماییم کنی برای ساختش
            ممنون

دیدگاه

من دیشب اینشارژر چینی را وصل کردم به یک باتری4.5 آمپری بعد نیم ساعت تقریبا شارژ شد و ledقرمز شارژ خاموش شد و جریان خروجی خیلی کم شد(در حد نگهداری باتری در حالت فول).آقای مظفر شما اگر آن مدل یک آمپری را بخری پولتان را ریختید در سطل چرا ؟؟چون دستگاه شما خودش 3آمپر مصرف داره و با تلافاتو شارژ خود باتری حدود 5 آمپر نیاز دارید.
              تنها دلیلی که برای حرف فروشنده وجود داره یک نکته است و آن هم این است که روی این باتری 4.5آمپری من نوشته حداکثر با جریان1.35شارژ شود در حالی که این شارژر چینی من 8آمپر جریان میبدهد پس خیلی بالاتر از حد استاندارد باتری است و در حالی که باتری را سریع شارژ میکند آن را خراب هم میکند .مشکل همین جا است افراد میرند یک شارژر 6آمپری میخرند میزنند سر یک باتری مثلا9 آمپری که حداکثر جریان شارژ باید کمتر از 3.6باشد(http://www.faratel.com/products/battery.cfm?id=175) نتیجه اینکه باتری خراب میشه اما باید توجه کرد که خود شما هم به صورت دائمی مصرف دارید به نظر من شما یک باتری 9 آمپری باید شارژر 5 آمپری بخرید(5آمپر واقعا بدهد)مشکلی نخواهید داشت اما بیشتر از 5 آمپر نباشه خیلی هم کمتر از 5آمپر نباشه.

ساختن شارژر هم زیاد سخت نیست اما داخل بازار هم فراوان پیدا میشه.

سعی کنید از شارژرهای سویچینگ هم استفاده کنید هم سبکه هم کم مصرف البته این شارژری که فروشنده گفته56 به نظر من قیمتش بالا است این شارژری که من به اسم 10 آمپر خریدم و 8 آمپر میدهد را من حدود 25 خریدم سویچینگ هم است روش ولتمتر هم داره.

یک نکته ی آخر این دستگاه های ضبط دوربین مدار بسته چون سازنده اشراف دارد که باید 24 ساعته کار کند شاید خودش سیستم اتصال و شارژ باتری داشته باشد قبل از خرید وسایل خود دستگاه را خوب بررسی کنید
              کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
              ولتر

دیدگاه

نمایی از پشت و رو دزدگیر کلاسیک اماکن و منازل که تو کاتولوگش نوشته شارژ اتوماتیک
                من یه آمپر متر رو موقع شارژ بصورت سری وصل کردم و وقتی که در حال شارژ بود روی 1آمپر بود و وقتی که فول شد ( کم کم ) تا صفر رسید اما مهم این بود که هیچوقت شارژ قطع نشد یعنی برق ورودی به باتری قطع نشد اما آمپر ورودی به باتری صفر شد
                این کار رو با یه آداپتور 15 ولتی یکسو و فیلتر شده انجام دادم بازم همینجوری بود
                اول آمپر میکشید تا شارژ بشه و بعد کم کم تا صفر میرسید
                چکار کنم به نظرتون ؟ همینجوری ببندمش بره ؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

شارژر اتماتیک باید قطع بشه ولتاژ!
                  اینکه جریان کم میشه طبیعیه چون ولتاژ باتری میره بالاتر

دیدگاه

شارژر اتماتیک باید قطع بشه ولتاژ!
                    اینکه جریان کم میشه طبیعیه چون ولتاژ باتری میره بالاتر
                    من که چیزی تحت عنوان شارژ اتوماتیک ندیدم
                    4تا دیود داره و 1 رگولاتور 7812 که مخصوص چشمی ها و تغذیه خوده مداره

دیدگاه

چرا هست!
                      خودتون هم میتونید راحت بسازید
                      با میکرو کار کردید؟ میتونید ولتاژ باتری رو مثلا هر 1 دقیقه با میکرو بخونید و اگر از حدی پایین تر رفت شارژر رو وصل کنید و در یک ولتاژ معین اونو قطع کنید

دیدگاه

چرا هست!
                        خودتون هم میتونید راحت بسازید
                        با میکرو کار کردید؟ میتونید ولتاژ باتری رو مثلا هر 1 دقیقه با میکرو بخونید و اگر از حدی پایین تر رفت شارژر رو وصل کنید و در یک ولتاژ معین اونو قطع کنید
                        سلام علی جون
                        نه با میکرو تجربه ای نداشتم من از دار دنیا یه هویه 40 وات فقط دارم قربونت
                        ممنون میشم شماتیک و قطعات رو بزاری
                        میخام کامل باشه ها عمل قطع و وصل
                        و اگه آی سی باید پروگرام بشه بگو چیه و برنامشو واسم بفرست تا اینجا بدم با پروگرامر برنامه رو روی آی سی بریزن مرسی

دیدگاه

چشم
                          من یه زره سرم شلوغه
                          انشالله امروز بعداز ظهر واست شماتیک و برنامه رو میزارم

دیدگاه

همکاری لازم داریم - مرسی دوستان

چشم
                            من یه زره سرم شلوغه
                            انشالله امروز بعداز ظهر واست شماتیک و برنامه رو میزارم
                            سلام علی جون مرسی لطف میکنی

عکس زیر رو ببین تا بگم من دقیقا میخام چیکار کنم اصلان شاید شارژر اتوماتیک هم لازم نباشه !!!

البته اگه یادت باشه گفتم این سیستم فقط برای موقع هاییه که برق میره ! و اینجور طراحی کردیم که همیشه آنلاین باشه که در صورت قطعی برق شهر بدون مکث زمانی از باتری استفاده بشه

میخام 1 ترانس بزام باتریها رو شارژ کنه (یعنی با 1 ترانس هر 2 باتری مجزا شارژ بشه - موازی) و بعد از باتری ریگوله بشه به 5 تا کانال مجزا با ظرفیتهای 4 آمپری و 1 آمپری

1- یکی از باتریها 1خروجی 4 یا حتی 5 آمپر بهمون بده برای تغذیه DVR

2-یکی از باتریهای دیگه 4 تا خروجی 1 آمپری مجزا بهمون بده برای تغذیه دوربینها (ماکزیمم مصرف هر دوربین 400 میلی آمپره اما ما خروجی 1 آمپر داشته باشیم بد نیست )
                            حالا با وجود اینکه باتری همیشه در حال شارژ و دشارژ شدنه باز هم اتوماتیک لازمه ؟

بهم نخندین ها اما چند تا سوال :cry2: oo:

ترانس چند ولت و چند آمپر باشه
                            برای خروجیهای 1 آمپری از رگولاتور 7812 با هیت سینک
                            برای خروجی 4 یا 5 آمپری از چی ؟؟ اپتوکوپلر ؟؟ LM338K ترانزیستور قابلمه ای
                            راستی ترایاک چیه ؟؟؟؟ مثل رلست اما فرقش ؟؟؟ :read:

مرسی از همکاریتون !

دیدگاه

این روش عملی هست اما عمر باتری پایین میاد به شدت چون مثلا به جای هفته ای 2 یا 3 بار شارژ دشارژ شدن همواره در حال شارژ و دشارژ شدنه
                              البته مزیتی هم داره این که هیچ قطعی برقی متوجه دستگاه نخواهد شد چن همواره در حال تغذیه از باتری هست
                              برای دوربین ها هم ایا 12 هستن؟ چون من اکثر دوربین هایی رو که دیدم 9 ولت بودن
                              و برای دوربین ها 1 تغذیه 12 یا 9 ولت 2 آمپر کافی و حتی زیاد هست
                              و دوربین ها رو تغذیشون رو به صورت موازی میزنی به اون خروجی
                              برای رگلاتور هم بهتره از سویچینگ استفاده کنی چون تلفاتش کمتره و باتری مدت بیشتری دوم میاره
                              در ضمن شاید اصلا نیاز به این چیز ها نباشه
                              شما اول دستگاه رو برق شهر وصل کن و ولتاژ ورودی 12 ولت رو اندازه بگیر
                              بعد همزمان یه رگلاتور 12 ولت برای ورودی 12 و برق شهر رو هم وصل کن و جریان کشیده شده از هر ورودی رو اندازه بگیر
                              و بعد هم در حالی که برق شهر وصله یه باتری نمیه خالی رو به ورودی 12 وصل کن و جریان عبوری رو اندازه بگیر
                              این اطلاعات رو بزار اینجا تا یه چیز هایی روشن بشه برامون!

دیدگاه

این روش عملی هست اما عمر باتری پایین میاد به شدت چون مثلا به جای هفته ای 2 یا 3 بار شارژ دشارژ شدن همواره در حال شارژ و دشارژ شدنه
                                البته مزیتی هم داره این که هیچ قطعی برقی متوجه دستگاه نخواهد شد چن همواره در حال تغذیه از باتری هست
                                برای دوربین ها هم ایا 12 هستن؟ چون من اکثر دوربین هایی رو که دیدم 9 ولت بودن
                                و برای دوربین ها 1 تغذیه 12 یا 9 ولت 2 آمپر کافی و حتی زیاد هست
                                و دوربین ها رو تغذیشون رو به صورت موازی میزنی به اون خروجی
                                برای رگلاتور هم بهتره از سویچینگ استفاده کنی چون تلفاتش کمتره و باتری مدت بیشتری دوم میاره
                                در ضمن شاید اصلا نیاز به این چیز ها نباشه
                                شما اول دستگاه رو برق شهر وصل کن و ولتاژ ورودی 12 ولت رو اندازه بگیر
                                بعد همزمان یه رگلاتور 12 ولت برای ورودی 12 و برق شهر رو هم وصل کن و جریان کشیده شده از هر ورودی رو اندازه بگیر
                                و بعد هم در حالی که برق شهر وصله یه باتری نمیه خالی رو به ورودی 12 وصل کن و جریان عبوری رو اندازه بگیر
                                این اطلاعات رو بزار اینجا تا یه چیز هایی روشن بشه برامون!
                                سلام دوست من

فکر میکنی با این شرایط چقدر باتری جواب بده ؟؟ 1 سال هم جواب بده بسه چون ارزونه حدود 18 تومنه - معمولا توی دزدگیرها حداقل 18 و حداکثر 30 ماه کار میکنن این نوع باتریها

عرض کنم خدمت شریفت که تمامی دوربینهای ما که 3 تا هستن و شاید بعدا 4 تا هم بشن چون دی وی آر ما 4
                                کاناله هست 12 ولت هستن و هر کدومش 400 میلی آمپره

ولی خود دی وی آر هم الان با یه آداپتور 12 ولتی و 3 آمپری کار میکنه اما اگه بخان هارد اضافه کنن باید 5 آمپر بزارن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X