اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چه طور مبشه با یک منبع تغذیه 2 ولت یه میکرو رو روشن کرد

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چه طور مبشه با یک منبع تغذیه 2 ولت یه میکرو رو روشن کرد

خدا شاهده دسترسی به هیچ ولتاژی به غیر از اون ولتاژ ها ندارم
    چرا باور نمی کنید من واقعا گیر کردم
    من ایمان دارم یه راهی باید باشه برای این مساله
    معجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.

دیدگاه

وقتی میری خونه چی؟
      ببر شارژ کن.
      ببین دایی
      با این روش دیگه محدودیت نداری. می تونی ببری اتاقی که 24 ولت داره شارژش کنی واسه چند روز باهاش کار کنی.
      اینجوری خوبه؟
      در واقع من می خوام تو با یه ولتاژ ورودی سر و کار داشته باشی نه چندتا.
      با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

خان دائی اخه کجای دنیا دیتا لاگر رو می برن خونه ناسلامتی می خواد 24 ساعته لاگ بگیره از چند تا سنسور ها
        حالا به عقل ناقص من رسید که از transil ها استفاده کنم
        به نظرتون میشه مثل این
        فقط چیزی که من نمی دونم اینه این ترانسیل به اون ولتاژ بالا رسید قطع می کنه یا به اندازه ولتاژ مجاز عبور میده و اینکه میشه از اینها دائما استفاده کرد

دیدگاه

حالا این transil رو کجامون بزاریم
          دایی جان گلم
          همون شارژری که نقششو گذاشتم از 7 تا 40 ولت کار می کنه. هراتاقی که ولتاژی توی این رنج داشت باطری لاگر موبایلتو شارژ می کنه تا توی اتاقای دیگه که ولتاژ توی این رنج نیست مشکلی نداشته باشه.
          حالا بگو مشکل کجاست؟

دیدگاه

خان دائی عزیزم از اینکه من خیلی پر رو هستم واقعا معذرت می خوام و لی می دونم دعای خیر خیلی از این بچه ها به جون دختر گلت انار خانم هست
            من واقعا نمی خوام زیاد وقت شما رو بگیرم که این جوری با علاقه مشکلات بچه های این انجمن رو حل می کنید
            چرا من اون داستان ترانسل رو گفتم به این خاطر بود
            ببین ما یه باطری 2 ولت داریم
            که توی این حالت حا شارژ میشه
            1- شارژ Float 53.5 ولت
            2- شارژ Boost 56 ولت
            3-شارژ initial 20-65 ولت
            حالا به ذهنم من رسید یه جوری این ولتاژ های نا همگون رو به یه ولتاژ معلوم تبدیل کینم
            حالا من هرچی دنبال کانورتوری که توی همه این ولتاژ ها کار کنه گشتم من پیدا نکردم
            به ذهنم رسید از این ترانسیل ها استفاده کنیم که اگر این ترانسیل ولتاژ بیشتر از 15 تا 400 مثل این که بهش برسه فقط این 15 ولت ازش عبور میکنه
            ولی یه حالت دیگه اینکه ممکنه قطع کنه من این رو دقیقا نمی دونم
            به خاطر این بود دائی
            حالا دقیقا دونستید مشکل من کجاست سر اون رنج ولتاژ ها هست که باید تبدیل به 5 ولت تبدیل شه

دیدگاه

سالاری دایی و کوچیکتم
              من که از بحث خسته نمیشم. ترانسیل رو ممکنه بشه جای زنر استفاده کرد اما چرا؟ زنر با هر توانی توی بازار هست.
              درکل مشکل خاصی نداره و می تونی با مقاومت و زنر ولتاژ بالا رو به ولتاژ کمتر تبدیل کنی. حتی می تونی خود 5 ولت کنی. کافیه مصرف مدارت و رنج ولتاژتو بگی.
              البته گفتی از 20 تا 65 ولت داری اما من بازم متوجه نمیشم.
              دقیقا تنها مشکل بحث اینه که هیچ چیزش معلوم نیست. مثلا قبلا ولتاژها 2 و 12 و ... بود. و الان شد 53.5 و....
              بزار راحت بگم:
              باید یه شمای کلی از کارخونه رو بگی یا ترسیم کنی.
              برق کارخونه از کجا میاد. کجاها تبدیل میشه و وارد چه قسمت هایی میشه، چندتا اتاقه و توش چی هست که بخواد لاگ بشه.
              دیتالاگرت قراره چی بخونه، کجا بخونه، چند ساعت در شبانه روز کار کنه و اصلا چرا واسه هر اتاق یکی نمیزاری.
              و...
              در واقع هنوز صورت مسئله هنوز برای من مبهمه. حالا شاید باقی دوستان درک کرده باشن.
              اگه صورت مسئله مشخص باشه پاسخ خیلی زود بدست میاد. اصلا شاید مشکلت با چندتا ماژول زیگبی حل بشه و یه شبکه بیسیم راه بندازی واسه لاگ :biggrin:

دیدگاه

دائی بیا یک کاری بکنیم که انحراف تو بحث به وجود نیاد
                اصلا همه چیز رو فراموش کنیم
                این جور کاری توی عمل میشه انجام داد
                و به جای اون ولت متره یه لود باشه که 500 میلی آمپر جریان بکشه این شدنیه ؟؟
                این مساله من رو حل می کنه چون هر ولتاژی بدم اون ور 3.3 میگیرم یا کمتر هم بدیم که باز هم همون عبور میکنه

دیدگاه

چرا نمیشه دایی جان.
                  خیلی خوب همی میشه.
                  اما برای ورودی باید رنج ولتاژ معلوم باشه.
                  مثلا اگه حداقل ولتاژ ورودی 20 ولت باشه :
                  R1=20-3.3 /0.5=33.4
                  مقاومت R1 باید 33 اهم باشه. اما چه توانی:
                  چون حداکثر ولتاژ ورودی 60 ولته: 60-3.3 میشه 56.7 ولت که باید به توان 2 برسه و بر 33 تقسیم بشه. نتیجه میشه 97 وات
                  پس باید یه مقاومت 33 اهم 100وات بزاری!
                  حالا بریم سراغ زنر که باید 3 یا 3.3 ولت بزاری. اما توان زنر:
                  چون حداکثر ولتاژ ورودی 60 ولته حداکثر جریانی که از مقاومت R1 میگذره میشه 1.72 آمپره. فقط 0.5 آمپر از این جریان از بار رد میشه و بقیه از زنر عبور می کنه.
                  پس جریان زنر میشه 1.22 آمپر که باید در 3.3 ولت ضرب بشه. نتیجه میشه 4 ولت.
                  پس باید زنر 3.3 ولت 4 وات بزاری!
                  حالا برو بگرد دنبال زنر 4 وات و مقاومت 100 وات :icon_razz:

دیدگاه

خان دائی مرسی از مجاسبه خدائی توی دانشگاه اگه یکی مثل شما بود من یکی کلی چیز یاد گرفته بودم
                    حالا زنر 4 وات رو نمی دونم ولی می دونم مقاومت 100 وات نیست چی کار کنیم حالا اگه خودتون بوذیذ چی کار می کردید ؟؟؟

دیدگاه

این حرفا چیه دایی! بی خیال
                      من بودم همون باطری موبایل رو استفاده می کردم. هروقت هم که کاری با دستگاه نداشتم میبردم با 24 ولت شارژش می کردم. البته از آی سی های کم مصرف توی مدارم استفاده می کردم تا مدت مدیدی باطری دوام بیاره و نیاز به شارژ نداشته باشه.

دیدگاه

خان دائی به خدا استفاده از اون شارژر خیلی برای من هم راحت تره و هم مرقوم به صرفه تر
                        حالا یه بار دیگه من اینو میگم فقط اینو ازم قبول کن
                        ما یه زوج سیم داریم این ولتاژها روش ممکنه بیفته
                        1- 2 ولت
                        2- 53.5 ولت
                        3- 56 ولت
                        به نظرتون این شارژر با این سطوح ولتاژ متغیر می تونه کار کنه
                        اگه کار کنه که برای من هم عروسیه چون من یه قدم جلوترم یعنی حتی برق باطری هم تموم شه من میتونم کار کنم و لاگ رو بردارم
                        اگه جواب بده که مبگم خیلی عالیه ؟؟

دیدگاه

آخه دایی جان. هنوزم نمی تونی درست توضیح بدی؟! خب کی 2 ولته؟ کی 53.3 ولت و کی 56 ولت؟
                          بهرحال من با 53.3 و 56 ولت مشکلی ندارم و می تونم یه مدار ساده بهت بدم که با ایندوتا کار کنی اما اصلا از 2 ولت خوشم نمیاد و حوصله ندارم واسش مدار طراحی کنم :icon_razz:

دیدگاه

خوب من الان برات توضیح میدم که این ولتاژ ها چه موقع تولید میشند
                            یه باطری مثل باری ماشین بیار توی ذهنت ففط با این تفاوت که این 2 ولت هست
                            حالا یه ذوج سیم کشیدن دادن به من میگن استفاده کن
                            پس تا اینجا من یه 2 ولت دارم
                            حالا اینها یه شارژر دارند که این باطری ها رو شارژ می کنند باهاش و به اسن صورت هست که دائما به ولتاژ 53.5 و 56 ولت این باطری رو شارژ می کنند
                            پس در نتیجه من هم مواقعی که برق هست این ولتاژهای شارژر رو دارم یعنی 53.5 و 56 ولت
                            برای 2 ولت هم اگه از باطری استفاده کنیم دیگه نیازی به تبدیلش به هیچی نیست چون اولا 99% اوقات من ولتاژی بالای 2 ولت دارم
                            و زمانی هم که برق رفت افتاد روی دولت خوب از اون باطری خودمون استفاده می کنیم
                            این شدنی هست ؟؟؟ اصلا اینجا دیگه دولتی در کار نیست اگه اون باطری با این 56 ولت و 53 شارژ شه
                            افتاد روی ولت از باطری استفاه میکنیم اونجا 3.3 ولت دارم راخت میشه به 5 ولت تبدیلش کنیم یه هر راه حل دیگه
                            به نظرت این شدنیه می دونید چرا می پرسم میگم نشه مقاومت 100 وات

دیدگاه

دمت دایی
                              کم کم داری ملس می شی :biggrin:
                              پس صورت مسئله شارژ باطری 3.7 ولت با 55 ولت تقریبیه؟
                              و این 3.3 ولت چیه؟

دیدگاه

آره خان دائی جان اون تقریبی هست ولی رنج شارژ همیشه بین 48 تا 56 متغیره
                                به کمترشم کاری نداریم چون اگه به 2 ولت رسیدیم ما باطری خودمون رو شارژ نمی کنیم
                                و خروجی رو از باطری میگیریم (اینها همه سوالی بود اگه اشتباه نقض کنید )
                                و 3.3 اشتباه تایپی بود منظورم همون ولتاژ باطری 3.7 ولت هست پس با این تفاصیر میشه انجامش داد و نیازه به اختراع مجدد چرخ نداریم و از همون مدار شارژر استفاده میکنیم
                                فقط یه چیزی که توی ذهن من خیلی سو سو میزنه اینه که توی دیتاشیت این mc34063 ولتاژ ورودی رو نهایاتا تا 40 نوشته
                                با این چی کار کنیم دیگه میدونید ما معمولا از 48 کار داریم تا 56
                                این مشکلی ایجاد نمیکنه مخصوصا اینکه دائما این ولتاژ روش هست یعنی در 99% مواقع

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X