اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار رگوله با خروجی 5 آمپر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدار رگوله با خروجی 5 آمپر

نوشته اصلی توسط ahmadmn
    فکر کنم هردو تاش سوخته دایی :biggrin:
    حدس من اینه که 4420 سوخته و اون 477 که خروجی 24 داره سالمه.
    هرچند روی بردبورد بعیده چنین مداری رو بشه ساخت اما یه بار از کل پایه ها ولتاژ گیری کن و بنویس.
    سلام دایی
    اما من فکر میکنم اون477 که خروحی نمیده و 4420 داغ میشه سالمه
    چون یه ماسفت مشابه خریدم از اهواز IRF9540N اونم همینجوره یعنی خروجی نداره
    اما وقتی اونو میزنم که خروجی داره حتی اگه 34063 و 4420 رو از جا در بیاریم بازم خروجی داریم

چه کنیم ؟؟؟ شاید ماسفت رو اشتباه زدم - اگه روبرومون باشه از سمت چب اولی به 6و7 آی سی 4420 میخوره
    وسطی به وسطی دیودمون 3045 یا ... آخری یعنی سمت راستی ماسفت هم به وسط 7912

اگه این ورژن 3 قطعاتش راحت گیر میان اینو بسازم ها ؟؟

دیدگاه

477 رو درست وصل کردی ولی باید ولتاژگیری کنی تا ببینی چی سالمه چی خرابه.
      اگه جاش IRF9540N وصل کردی نتیجه درستی گرفتی.
      ولی فکر کنم 7912 رو اشتباه وصل کردی. چون گفتی به پایه وسطش.
      اگه توی دیتاشیت 7912 رو ببینی با 7812 فرق داره. یا مطابق زیر عمیل کن.
      . پایه 1و 2و 3 آی سی 7912 بترتیب از چپ براسته. دقیقا مثل ماسفت.
      اگه به دیتاشیت نگاه کنی شماره پایه ها رو می بینی.
      با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

راستی اگه بخوای اینجوری با یه مدار رفتار کنی توی نسخه 3 هم به همینجا میرسی و نیمه کاره ولش می کنی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
          477 رو درست وصل کردی ولی باید ولتاژگیری کنی تا ببینی چی سالمه چی خرابه.
          اگه جاش IRF9540N وصل کردی نتیجه درستی گرفتی.
          ولی فکر کنم 7912 رو اشتباه وصل کردی. چون گفتی به پایه وسطش.
          اگه توی دیتاشیت 7912 رو ببینی با 7812 فرق داره. یا مطابق زیر عمیل کن.
          . پایه 1و 2و 3 آی سی 7912 بترتیب از چپ براسته. دقیقا مثل ماسفت.
          اگه به دیتاشیت نگاه کنی شماره پایه ها رو می بینی.
          سلام دایی
          آرا من همیشه اعتقادم اینه که مدار و کامپیوتر و هر دستگاهی دیگه مشکل نداره مشکل از خود کاربره
          آقا 7912 رو درست کردم مدار خروجی 12 داد اما............

اما الان با یه فن 12 ولت کیس و ولتمتر روشنه و خروجی 12.87 ولته که با اون پتانسومتره کم و زیادش میشه کرد

اون 477 هم که یکسره بود خراب بود و اون یکی رو گذاشتم

اما وقتی ازش 5 آمپر میکشم (لامپ جلو ماشین) هم سلف هم 477 داغ میشه
          همون سلف کوچیچه که شما فرمودین رو گذاشتم
          و 477 با اینکه روی سینک خیلی بزرگه داغ میشه و خروجی میشه 0 ولت بعد کم کم ولتاژ میره بالا اما حدود 2.5 ولت که برسه سلف و 477 داغ میشن

و توی همه شرایط 3045 عملا هیچ کاری نمیکنه نه گرم میشه نه چیزی
          وقتی که جداش میکنم هیچ فرقی نمیکنه
          چندتا دیود دیگه هم امتحان کردم

دیدگاه

سلام
            سلف بزرگه رو هم گذاشتم اما بازم همونجوری بود فقط :

خروجی همون 12 هست و فن رو روشن میکنه اما وقتی لامپ رو میزنم دیگه همون 1ذره هم روشن نمیشه و 477 داغ نمیشه البته 477 خرابن 2 تاش و از IRF9540 استفاده میکنم !
            اما وقتی دیود رو درمیارم به همون اندازه قبلی روشن میشه و کم کم میره بالا اما بازم ماسفت داغ میشه

دایی کجایی ؟؟؟؟؟

دیدگاه

اولا مبارکه دایی :applause:
              دوما نکنه هنوز روی برد بورد می خوای 5 آمپر بگیری؟
              از هر کدوم از بچه های سایت بپرسی بهت میگن که روی برد بورد نمیشه چنین جریانی گرفت. همون سیمی که توی سوراخ برد بورد میره بیشتر از 1 آمپر جریان نمیده!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
                اولا مبارکه دایی :applause:
                دوما نکنه هنوز روی برد بورد می خوای 5 آمپر بگیری؟
                از هر کدوم از بچه های سایت بپرسی بهت میگن که روی برد بورد نمیشه چنین جریانی گرفت. همون سیمی که توی سوراخ برد بورد میره بیشتر از 1 آمپر جریان نمیده!!!
                سلام دایی
                من از دیروز تا الان منتظر جوابتم
                بردبورد ندارم دایی فیبر سورخداره و سوراخاشو اونجاهایی که قراره زیاد جریان رد بشه گشاد کردم و سیم کلفت انداختم
                اما مشکل ما داغ شدن ماسفت و سلفه دایی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
                  سلام دایی جان
                  اینم رگولاتور ۵ آمپر:

اگه رگولاتور های دیگه هم می خوای توی پنجره گوگل بنویس:
                  12v 5A low drop regulator
                  سلام دایی جان
                  اینو قبلا داده بودی
                  خیلی هم ساده هست اما آی سی ش توی اهواز نبود
                  میشه اگه مشابه هست اسمشو بگی تا بخرم و ببینم چی میشه ؟
                  مرسی

دیدگاه

بازم که نیمه کاره ول کردی رفتی سراغ یه چیز دیگه!!!
                    اولا این آی سی رو باید وارد کنی چون مشابه نداره.
                    دوما خودت فهمیدی که ولتاژ باطری در اثر جریان کشی تا 11.5 ولت پایین میاد. پس این مدار بدردت نمی خوره.
                    سوما فیبرهای سوراخدار بازار از جنس استخونی هستند و توی فرکانس بالا کار نمی کنند.
                    اگه می خوای از فیبر سوراخدار استفاده کنی باید خودت سفارش بدی برات با فیبر فایبرگلاس بسازن.
                    چهارما اصلا مقدار اندوکتانس سلف رو اندازه نگرفتی ببینی مناسب کارت هست یا نه! اگه اندوکتانس درست نباشه و سلف به اشباع بره مدارت تبدیل به هیتر میشه.
                    پنجما می گی دیود رو در میارم بازم مدار کار می کنه!!! همچین چیزی اصلا معنی نداره. نبود اون دیود باعث میشه ماسفت دود بشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
                      بازم که نیمه کاره ول کردی رفتی سراغ یه چیز دیگه!!!
                      اولا این آی سی رو باید وارد کنی چون مشابه نداره.
                      دوما خودت فهمیدی که ولتاژ باطری در اثر جریان کشی تا 11.5 ولت پایین میاد. پس این مدار بدردت نمی خوره.
                      سوما فیبرهای سوراخدار بازار از جنس استخونی هستند و توی فرکانس بالا کار نمی کنند.
                      اگه می خوای از فیبر سوراخدار استفاده کنی باید خودت سفارش بدی برات با فیبر فایبرگلاس بسازن.
                      چهارما اصلا مقدار اندوکتانس سلف رو اندازه نگرفتی ببینی مناسب کارت هست یا نه! اگه اندوکتانس درست نباشه و سلف به اشباع بره مدارت تبدیل به هیتر میشه.
                      پنجما می گی دیود رو در میارم بازم مدار کار می کنه!!! همچین چیزی اصلا معنی نداره. نبود اون دیود باعث میشه ماسفت دود بشه.
                      خدا بکشه بی پولی رو
                      دایی جان چکار کنم ؟ pbc رو بکشم و روی فیبر اجرا کنم ؟ یا این فیبرهای معمولی هم خوب نیستن ؟؟
                      سلف رو چکار کنیم ؟
                      اما در مورد دیود مطئنم دایی
                      مدار کانورت 24 به 12 با 20 آمپر توی بازار بود اما 50 تومن میگفت

دیدگاه

درستش همینه که PCB بکشی و روی فیبر فایبرگلاس پیاده کنی.
                        سلف هم بهتره خودت با هسته EE30 بسازی. درسته کمی تخصص می خواد اما بالاخره باید از یه جا شروع کنی.
                        منم مطمئنم اگه دیود نباشه باید همه چی دود بشه.
                        50 تومن مفته دایی. من 10 آمپرشو فروختم 250 تومن!!!

دیدگاه

سلام
                          آقا فیبر رو کشیدم و اجرا کردم
                          اما :angry: :angry: :angry: :angry:
                          یکی رو پیدا کردم قرار 35 تومن واسم بسازه 8 آمپر سوئیچینگ ! ورودی از 16 تا 24 ولت
                          منم گفتم به اعصاب خوردیش نمی ارزه البته مطمئنم کار خودم مشکل داره
                          دست دایی و تمام بر و بچ درد نکنه که یاری کردن
                          مرسی
                          اما سوال فنی و بازم درد سر جدید تر دایی جان ! (چی میشد من الکترونیک رو خوب بلد بودم از بچگی عاشقش بودم اما نشد که نشد)
                          الان مصرف کننده های ما 12 ولت هستن
                          باتریهای بک پ ما 2 تا 12 ولت که با هم سری 24 میشن و با مدار بازم به 12 تبدیل میشن
                          حالا تغذیه اصلی که با برق شهره سوئیچینگ 24 ولت بزارم و بازم از اون مدار ردش کنم تا 12 بشه
                          یا تغذیه 12 بگیرم براش ؟ میخام شیب افت ولتاژ کمتر بشه توی موقع سوئیچ کردن

قراره موقعی که برق میره رله برق رو از منبع قطع و از باتری به مصرف کننده برسونه
                          حالا توی چه حالتی شیبی ولتاژ که ناشی از قطعی چند میلی ثانیه ای رله برای سویچ کردن ایجاد میشه کمتره ؟ البته با چند تا خازن بزرگ توی خروجی و قبل از مصرف کننده فکر کنم بشه شیب رو کم کرد نه ؟

این دوست من یه چیزه دیگه هم گفت
                          گفت برای اینکه بخوای جای رله از یه سیستم ساده و سریع استفاده کنی اینه که دیود آمپر بالا با مصرف کننده و باتری و بازم دیود قوی با مصرف کننده و تغذیه بزاری
                          و تغذیه چند دهم ولتاژ از خروجی 12 (سویچینگ )باتری ها بیشتر باشه
                          یعنی ولتاژ خروجی باتریها اگه 12.2 باشه ولتاژ خروجی تغذیه رو روی 12.5 تنظیم کن
                          که در حالت عادی ولتاژ بیشتر ( که تغذیه باشه ) به مصرف کننده برسه و موقعی که برق شهر قطع بشه دیود تغذیه قطع و دیود برق رو از باتری ها به مصرف کننده برسونه
                          آیا دیودی وجود داره که 10 آمپر باشه و آیا عملیه این کار ؟؟؟
                          خیلی ساده واسم توضیح داد امیدوارم منظورمو رسونده باشم

مرسی :job:

دیدگاه

دمت دایی جان
                            خیلی سالاری
                            یادمه از هر 10 مداری که توی بچگی می ساختم 9 تاش کار نمی کرد.
                            اتفاقا اون تک مداری که کار می کرد هیچ فایده ای برام نداشت!
                            اما مدارایی که کار نمی کردن مجبورم می کردن برم دنبال رفع عیب. برای اینکار هم باید کلی تئوری یاد می گرفتم، هم از فکرم استفاده می کردم.
                            در واقع تجربه هامو مدیون مدارایی هستم که هیچوقت کار نکردند.
                            اتفاقا عاشق الکترونیک هم نبودم بلکه بیشتر فیزیک و فلسفه دوست داشتم. الکترونیک فقط سرگرمیم بود.
                            گاهی اتفاقی طراحی های قدیمیم رو پیدا می کنم و خندم می گیره.
                            بگذریم.
                            امیدوارم این دوستت چیز خوبی برات بسازه و باعث نشه دوباره خودت گرفتار یادگیری نشی :biggrin:

برای مدارات حساس ابدا نباید از سوئیچ هایی مثل استفاده کرد. حتی باید دور دیود مربوط به مصرف کننده رو خط بکشی.
                            بهترین راه اینه که مصرف کننده همیشه از همین مبدلی که دوستت میسازه تغذیه بشه.
                            فقط به دوستت بگو که مبدلی بسازه که ورودیش تا 28.8 ولت هم کار کنه.
                            چون بعضی از باطری های سرب اسید 24 ولت وقتی فول شارژ باشن ولتاژشون به 28.8 هم میرسه.
                            در نهایت تنها چیزی که نیاز داری یه منبع تغذیه 30 ولته که باید با یه دیود به باطری وصل بشه.
                            همین دیودهایی که از منبع سوخته باز کردی عالیه.
                            این سیستم دقیقا مشابه سیستم داخل ماشین میشه.
                            هروقت ماشین خاموشه تغذیه از باطری تامین میشه و هروقت ماشین روشن باشه دینام هم باطری رو شارژ می کنه و هم برق ماشینو تامین می کنه.
                            درواقع باطری ماشین مثل یه خازن بزرگ عمل می کنه.
                            این ایمن ترین راهیه که من میشناسم. حتی ماشین های مدرن امروزی که ECU های حساسی دارند هم از این روش برق رسانی استفاده می کنند.

دیدگاه

نوکرتم دایی جان
                              مرسی
                              پس یعنی هم موقعی که برق هست و هم موقعی که برق نیست و باتری کار میکنه تبدیلمون همین مدار 24 به 12 هست دیگه و همیشه در حال کاره
                              خوب حالا واسه اون عمل اتوماتیک چه کنم ؟ از رله ؟ یا اونجوری که اون گفت یعنی با دیود ! با دیود شدنیه دایی ؟

اگه با مداره دنگ و فنگ داره ؟؟؟ یا فقط همون دیود 30gw
                              مرسی دایی

دیدگاه

سالاری دایی
                                دقیقا !!!
                                همیشه از باطری تغذیه میشه و مبدل هم ولتاژ 24 باطری رو به 12 تبدیل می کنه.
                                منبع 220 به 24 هم با دیود به باطری وصل میشه تا شارژ بشهو دیود هم همونایی که داری عالیه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X