اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تحلیل مدار سویچینگ فلایآ‌بک- خروجی نداره؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تحلیل مدار سویچینگ فلایآ‌بک- خروجی نداره؟

اتفاقا اشکال دقیقا توی قسمت فیدبکه!
    اگه به پ امپ داخل 3844 نگاه کنی پایه مثبتش از داخل به 2.5 ولت وصله.
    اگه یادت باشه توی پ امپ ها باید ولتاژ پایه منفی و مثبت باهم برابر باشه. بنابراین ولتاژ پایه منفی پ امپ هم باید 2.5 ولت باشه.
    نه اینکه بین 1.1 تا 7.5 ولت تغییر کنه.
    اگه بتونی شماتیک نهایی که اجرا کردی رو اینجا بزاری اشکال درجا رفع میشه. (می تونی توی سایت http://img98.com پلود کنی تا اینجا دیده بشه)
    با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

داییآ‌جون واقعن ممنونم از راهنماییآ‌هاتون. توی مسیر ساخت این مدار شما رو خیلی اذیت کردم. امیدوارم بتونم جبران کنم.

آقا من یه اشتباهی توی تایپ کردم و اونم اینه که پایهآ‌ی ۱ رو ولتاژ گیری کردم و اشتباهن نوشتم پایهآ‌ی ۲. :redface:
      حالا تا شماتیک مدار رو اصلاح کنم، خدمتتون عرض کنم که آیآ‌سی ۳۸۴۴ رو با ۳۸۴۳ عوض کردم توی ولتاژ خروجی در موقع بیآ‌باری ۵.۸ ولت و موقع اتصال به بار ۱۰ اهمی ولتاژ میشه حدود ۴ ولت میشه!
      ممکنه ترانسی که پیچیدم مشکل داشته باشه؟

با تشکر مجدد

دیدگاه

سالاری دایی
        باز هم اول باید فیدبک رو چک کنی و اگه درست بود مشکل از ترانسه.

دیدگاه

دایی جون سلام
          دایی من اومدم و فرکانس کار مدار رو بردم حدود ۷۰ کیلو هرتز ولتاژ خروجی ۵ ولت فیکس شد. من توی سیم پیچی Bmax رو ۲۰۰۰ در نظر گرفتم، ممکنه همین مورد مسئله ساز شده؟

الآن که دوباره به مدار نگا کردم میآ‌بینم دقیقن همون مدار آقای خازما شده.( توی قسمت فیدبک) ولی وقتی همون مدار خودم رو(بازم توی قسمت فیدبک) میآ‌بندم ولتاژ از کنترل خارج میشه.دلیلش چی میتونه باشه؟
          بازم ممنون

دیدگاه

سلام دایی جان
            Bmax رو همیشه کمتر 200 میلی تسلا در نظر می گیریم. اما من نمی دونم از کدوم روابط استفاده کردی. چون من از روش انرژی حساب می کنم.
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=28241.msg153942#msg153942
            راستش قسمت فیدبکت رو منم متوجه نشدم چطوریه!!! من معمولا از یک زنر ساده استفاده می کنم. اما برای پ امپ داخل 3843 باید مواظب جریاندهی باشیم. مطابق مدار داخلی 3843، خروجی این پ امپ تنها می تونه 0.5 میلی آمپر جریان بده و اصلا نمی تونه جریان بکشه. بنابراین یه اشتباه ساده در محاسبه مقاومت ها و جای اپتوکوپلر می تونه این پ امپ رو از کار بندازه و ولتاژ خروجی رو از تثبیت خارج کنه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X