اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] منبع تغذیه 12 به 35+ و -35 (مناسب برای تغذیه آمپلی ماشین)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : [پروژه] منبع تغذیه 12 به 35+ و -35 (مناسب برای تغذیه آمپلی ماشین)

نوشته اصلی توسط emparator
    شماگفتین 4دوراولیه و19دورثانویه وهرکدومم بایستی دوتابپیچیم یعنی 8دوراولیه و38دورثانویه حالامن چون می خوام ولتاژدوبل45بگیرم می خوام ثانویه رو25دوربپیچم
    حالابرای اولیه 8تاسیم 5.که ازیه طرف به پایه 13و14وصل میشه حدود4دورمی پیچم وازاون سرم به پایه 3و4وصل میشن.دوباره 8تاسیم 5.روکه ازیه طرف به پایه 5-6-10-11وصل میشه رو4دورمیپیچم وا[glow=red,2,300]زاون سربازبه پایه 3و4وصل میشه[/glow].این ازاولیه.
    اولیه 3 تا سر داره.
    P1=13-14
    P2=3-4
    Center=5-6-10-11

دیگه چرا سر وسط رو وصل میکنی به 3-4! ورودی ولتاژ به ترانس از سر های 5-6-10-11 هست و خروجی از سر های 13-14 و 3-4 باید سه تا سر داشته باشی که بین سر وسط و خروجی ها 4 دور سیم پیچیده شده باشه و سعی کن همه سطح ترانس رو در بر بگیره هر بال اولیه.

واماثانویه:
    سه تاسیم 5.که من می خوام ازسه تاسیم 1استفاده کنم که بنده بایستی 25دوربپیچم دیگه کجابپیچم نمی دونم.
    فکرکنم همه رواشتباه فهمیدم.
    ثانویه رو هم باید 3 ا سر ببندی که بین هر سر و سروسط 25 دو سیم پیچیده شده باشه . پایه هاشم اصلا فرقی نداره کدوم باشن نه توی اولیه نه ثانویه. من اینطوری پیچیدم.
    تا اونجایی که میتونی از این PCB استفاده نکن خیلی بد طراحی شده بود. ولی با نرم افزار Altium باز میشه

دیدگاه

ممنون جناب آروین ثانویه روهنوزنفهمیدم اگه امکانش هست توعکس توضیح بدی شرمنده آخه چون تاحالاترانس سیم پیچی نکردم مخم نمی کشه. :angry:
      سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

ممنون جناب آروین ثانویه روهنوزنفهمیدم اگه امکانش هست توعکس توضیح بدی شرمنده آخه چون تاحالاترانس سیم پیچی نکردم مخم نمی کشه. :angry:
        سلام
        عکس نمیخواد
        ببین من از پایه ها خبر ندارم میگم چجوریه پایه ها رو خودت بچین
        به طرف اولیه رو میپیچی ( اگه هر طرف 4 دور هست 1 دونه 4 دور میپیچی )
        بعد کل ثانویه رو میپیچی بعد هم باقیمانده اولیه به همین راحتی !
        اگه اشتباه کردم آروین لطف کن اصلاح کن خودم اینجوری پیچیدم !
        میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
        به اندازه یه سیگار نبودی!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سامان نیکنیا
          سلام
          عکس نمیخواد
          ببین من از پایه ها خبر ندارم میگم چجوریه پایه ها رو خودت بچین
          به طرف اولیه رو میپیچی ( اگه هر طرف 4 دور هست 1 دونه 4 دور میپیچی )
          بعد کل ثانویه رو میپیچی بعد هم باقیمانده اولیه به همین راحتی !
          اگه اشتباه کردم آروین لطف کن اصلاح کن خودم اینجوری پیچیدم !
          بله همینطوره.
          منم به روش ساندویچی پیچیدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
            بله همینطوره.
            منم به روش ساندویچی پیچیدم
            به خدا هنوزم نفهمیدم توروخدایکی توعکس توضیح بده.

دیدگاه

دوستان یکی تصحیح کنه اگه اشتباه کردم قسمت اولیه بایستی سه سر باشه یعنی بین هرسروسروسط 4دورسیم باشه وثانویه هم بایستی سه سرداشته باشه که بین هرسروسروسط 25دور باشه البته باتوجه به نیازمن که می خوام ولتاژدوبل45بگیرم.

دیدگاه

دوستان یکی تصحیح کنه اگه اشتباه کردم قسمت اولیه بایستی سه سر باشه یعنی بین هرسروسروسط 4دورسیم باشه وثانویه هم بایستی سه سرداشته باشه که بین هرسروسروسط 25دور باشه البته باتوجه به نیازمن که می خوام ولتاژدوبل45بگیرم.
                دقیقا" فهمیدی دیگه!

دیدگاه

مثل این می مونه انگارداری توترانس معمولی ولتاژدوبل میگیری هم اولیه وهم ثانویه درسته عزیز.

دیدگاه

مثل این می مونه انگارداری توترانس معمولی ولتاژدوبل میگیری هم اولیه وهم ثانویه درسته عزیز.
                    پایش همونه دیگه ولی فرکانس که بالا میره مسائل دیگه ای پیش میاد که سویچینگ رو خیلی پیچیدش میکنه :icon_razz:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                      دقیقا" فهمیدی دیگه!
                      آروین جان اگر بخواهیم تروئید هم بپیچیم همین طوره؟؟؟

دیدگاه

خوب جناب آروین اگه مابخوایم ازاین سوئیچینگ حدودا500وات بگیریم باتغییرهسته این کارامکان پذیره یابایستی تغییراتی تومداربدیم؟اگه امکان پذیره چه هسته ای می خواد؟

دیدگاه

خوب جناب آروین اگه مابخوایم ازاین سوئیچینگ حدودا500وات بگیریم باتغییرهسته این کارامکان پذیره یابایستی تغییراتی تومداربدیم؟اگه امکان پذیره چه هسته ای می خواد؟
                          والا حساب نکردم ولی شاید با ETD59 بشه. تغییرات هم باید سویچها تقویت بشه و همینطور سیمکشیی و کلا هر جا جریان بالا تر میره.

دیدگاه

5450 هم هست فک کنم جواب بده
                            ترک های برد هم باید قوی بشن فک کنم میشه با قلع و سیم این کار رو انجام داد ولی 2 تا از همین مدار بسازی واسته هر کانال بهتره :bye
                            میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
                            به اندازه یه سیگار نبودی!

دیدگاه

والابنده یدونه 600واتی که توانجمن هستوساختم همون که بادوتاچوک پاورکامپیوترکارمی کنه منتها یدونه چوک انداختم یعنی غیراون بیش از7تاچوک امتحان کردم کارنکردالان لنگ یه چوکم اگرم یه سوئیچینگ دیگه باشه که حدودا500وات باشه حاضرم بسازم واسه دوتاآمپلی دارلینگتون که توانجمن هست می خوام.

دیدگاه

etd 59 برا 2000 وات کافیه
                                این برنامه ExcellentIT-En(4000) رو سرچ و دانلود کنید چند مدل هسته رو تو لیستش داره میتونید باهاش حساب کنید
                                اون قسمت کارنت دنسیتی رو چون برا صدا میخاید 5 6 بزارید ،ولتاژ ورودیرو مینیموم 10 ماکسیموم 15
                                توپولوژی رو پوش پول
                                اگه هستتون پدر مادر داره اون فلوکس دنسیتی رو باتوجه به دیتا شیتش وارد کنید اگه نه که تو قسمت متریال اون n27 رو انتخاب کنید تقریبا مناسبه برا اکثر هسته های چینی ، فرکانس رو بالای 100 کیلوهرتز انتخاب نکنید کار سخت تره.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X