اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تغییر شدت نور یک لامپ 24 ولت 150 واتی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تغییر شدت نور یک لامپ 24 ولت 150 واتی

سلف خروجی 6 آمپره( تغذیه ساخته شده 2 آمپر هم نداده )
    همانطور که قبلا هم عرض کردم فیبر اصلی تغییرات زیادی خواهد کرد از جمله عرض تراکها و فاصله اونها
    دو قطعه به رنگ آبی و مشکی در بالای برد و سمت چپ آبیه خازن C1 MKT و مشکیه جا فیوزیه
    اینهم از فایل PI

دیدگاه

دمت گرم دایی مسعود
      نکات بسیار خوبی گفتی اما هیچکدوم باعث نمیشه آمپردهی مدار اینقدر کم بشه. اون قطعه آبی رنگ خازن نوع X هست که جوان داره و برای حذف EMI ورودی عالیه. سیاهه هم جا فیوزیه که همه جا دارن.
      دایی حسین
      جهت سیم پیچ اولیه درسته. اگه پایه های ترانس رو بترتیب شماره های استاندارد خودش میزاشتی راحتتر میشد جهتها رو پیدا کرد. تازه PCB رو هم مطابق نرم افزار نکشیدی!!!
      ولتاژ خروجی بایاس باید بالای 12 ولت باشه.
      برای اینکه تراکهای نازک PCB بتونه خوب آمپردهی کنه بهتره قلع اندودش کنی. سلف خروجی رو هم اهم بگیر ببین زیر 0.1 اهم باشه و در آینده جاش یه سلف 6 آمپر بزار.
      خازن C6 رو هم درش بیار چون اشتباهی نوع معمولی گذاشتی. در حالیکه باید از نوع Y باشه :
      http://www.lionelectronic.ir/index.php?product_id=2323

با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

سلام ، و با تشکر
        خازن C6 از نوع Y هستش و معمولی نیست درست بالای ترانس هستش .
        سلف رو از اول همون 6 آمپر گذاشتم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosein47
          سلام ، و با تشکر
          خازن C6 از نوع Y هستش و معمولی نیست درست بالای ترانس هستش .
          سلف رو از اول همون 6 آمپر گذاشتم.
          سلام درباره نحوه کشیدن پی سی بی سوال کرده بودین(البته بعدا ویرایش کردین)اگه برین روی منوی Board Layout شکل pcb رو که سفارش کرده نشون میده. برای برد شما تقریبا شکل زیر میشه:

این دو تا هم برای کسانی که tny کار میکنن:

این هم نحوله بستن خازن های خروجی که قبلا گفتم

در ضمن بعضی از عسکهای بالا گرفته شده از فیلمهایی که در لینک زیر گذاشته شده و دوست عزیز آقای Ali_Asadzadeh لینکش رو دادن
          http://www.powerint.com/en/pi-university
          ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

سلام و خیلی ممنون از جناب آقایان ahmadmn بخاطر پاسخ ها تون و ms2000 بخاطر عکسها و توضیحات تون .
            جناب ms2000 اطلاعاتی که دادین خیلی خیلی با ارزشه ، این قسمت رو هم که جناب ahmadmn خطاب به من فرموده بودند که (تازه PCB رو هم مطابق نرم افزار نکشیدی!!! ) بعدا متوجه شدم که منظورشان چیست بخاطر همین اونو ادیت کردم من روی منوی Board Layout شکل pcb رو قبل از اینکه pcb رو بکشم دیدم ولی متاسفانه 4 تا خازن الکترولیت خروجی رو در کنار هم نکشیده و بعضی المانهای دیگه رو .
            من حتما و حتما نکاتی که فرمودین رو در طرح اصلی مو به مو لحاظ خواهم کرد .
            آقایان ahmadmn و ms2000 اگه فکر میکنین مشکل از pcb هستش یک pcb جدید با نظر شما بکشم .
            ولی بنظر من اگه مشکل از pcb باشه حداقل تغذیه باید 4 آمپر رو میداد !!!!! .
            راستی خازن c6 که نوع Y هستش چرا ولتاژ تحملش 250 ولت AC هستش مگه نباید بالای 1kv باشه ولی در عوض
            خازن c7 یک کیلو ولته !!!!!!!!!!!!!!!!

دیدگاه

دمت دایی جان
              آخه خازن Y به اون کوچیکی تابحال ندیدم! در ضمن این خازن رو خودم سفارش دادم لیون بیاره و توی بازار نیست. توی عکسایی که دایی مسعود گذاشته هم مشخصه. شایدم باز خطای دید منه از عکسی که گذاشتی؟!
              خازن Y یه ولتاژ نامی داره و یه ولتاژ تحمل. خازن Ydd که 250 ولته می تونه تا 3 کیلوولت تحمل کنه.
              در مورد PCB هم باید بگم که دقیقا حق با خودته و منم پیشتر گفتم. وقتی نکات دقیق رو رعایت نکنیم باعث میشه به جریان ماکزیمم نرسیم. نه اینکه جریان 20% داشته باشیم.
              من چندین بار عکسای ترانستو بازبینی کردم و ایرادی پیدا نکردم. ولتاژ بایاس رو هم نگفتی در بار نهایی(همون 2 آمپر) چند ولته؟ چون اگه بایاس افت کنه ای سی خاموش میشه و همون صدای تق تق از برد میاد.

دیدگاه

سلام ،
                لطف می کنید بفرمایید برای اندازه گیری ولتاژ بایاس دقیقا چه نقاطی مد نظر تونه ( مثلا نقاط 4 و 5 ترانس و یا دو سر خازن C8 و ....) تا نسبت به اندازه گیری اونا اقدام کنم .
                با سپاس .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosein47
                  سلام ،
                  لطف می کنید بفرمایید برای اندازه گیری ولتاژ بایاس دقیقا چه نقاطی مد نظر تونه ( مثلا نقاط 4 و 5 ترانس و یا دو سر خازن C8 و ....) تا نسبت به اندازه گیری اونا اقدام کنم .
                  با سپاس .
                  سلام دوست عزیز من برای اندازه گیری ولتاژ بایاس دو سر اون خازن که توی شکل زده یک میکروفاراد 50 ولت رو اندازه میگیرم شما اندازه بگیر و در حداکثر جریان کشی بگو چقدره موفق باشی
                  ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

سلام دوست عزیز ،
                    من یک لامپ 24 ولت 18 وات به خروجی وصل کردم ، ولتاژ دو سر C8 خازن 16.37 ولت بود .
                    سپس دو تا لامپ 24 ولت 18 وات به صورت موازی به خروجی وصل کردم لامپ ها روشن نشدند و صدای تق تق ترانس بلند شد ، سپس لامپ دوم رو یک لحظه قطع کردم و دوباره وصل کردم هر دولامپ با هم روشن شدند .
                    ولی صدای ویز ویز ترانس در اومد در این حالت ولتاژ دو سر خازن حدود 18 ولت شد ( یعنی ولتاژ بیشتر شد ).

دیدگاه

بایاس مشکلی نداره دایی جان

دیدگاه

سلام ،
                        پس به نظر شما مشکل از چی می تونه باشه ؟

دیدگاه

جوان دو مدل TOP250 داره. یه مدلش 2700 تومنه. یکی دیگه 2200 تومنه. کدومشو گرفتی؟

دیدگاه

سلام ،
                            باور کنید یادم نیست کدومشونو گرفتم ، خودم هم به TOP خیلی شک دارم ، به خاطر همین فردا میخواستم برم دنبالش .
                            کدومشونو بگیرم ؟

دیدگاه

کاملا معلومه
                              هیچ گرونی بی دلیل نیست.

دیدگاه

سلام ، خسته نباشید
                                من برای کنجکاوی هم که شده دو مدل TOP
                                یعنی 2200 و 2700 تومانی رو از جوان الکترونیک تهیه کردم ، ابتدا 2700 تومانی رو وصل کردم هیچ چیز تغییر نکرد و همه چی مثل سابق
                                بود .
                                سپس 2200 تومانی رو وصل کردم ، همون لامپ 18 وات هم روشن نشد :eek: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                امان از دست این قطعات بونجول !!!!!!!!!!!!!!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X