اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تغییر شدت نور یک لامپ 24 ولت 150 واتی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تغییر شدت نور یک لامپ 24 ولت 150 واتی

به به
    امان امان ...
    خب دایی جان. این کارا فایده نداره. دست بکار شو و سیگنال گیری از نقاط مختلف برد رو شروع کن. از ولتاژ ورودی و اسنابر گرفته تا خروجی و فیدبک. هرچی که توی اسکوپ می بینی بکش روی کاغذ یا از صفحه اسکوپ عکس بگیر.
    هم در بی باری، هم در بار کامل، هم در باری که باعث قطع و وصل تغذیه میشه.
    حتی واسه بیشترین بینایی باید دمای TOP رو هم مونیتور کنی. شاید شات داون حرارتیش کار می کنه.
    پروب اسکوپ رو هم یادت باشه که روی x10 بزاری تا اسکوپت دود نشه.
    با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

سلام ،
      برای دیدن شکل موج ها از اسیلوسکپ lcd استفاده کردم متاسفانه در قسمت ورودی از 220 تا اولیه ترانس هر جا رو که خواستم انداره بگیرم فیوز برق اصلی پرید و چون اسیلوسکپ امانت بود دیگه استفاده نکردم( پراب X10 بود و دامنه هم کلی جا داشت ، برای آنکه فیوز نپره میتونستم ارت کابل اسیلوسکپ را قطع کنم ولی اینکار رو نکردم ) .
      یه اسیلوسکپ قدیمی پیدا کردم اونم رنج دامنه ولتاژش اونقدر پایین بود که نتونستم چیزی ببینم و کلا بی خیال شدم !!!!!! :cry2: :cry2:
      من فکر میکنم TOP هایی که وارد بازار ایران میشن تقلبی هستند ( لااقل مدلی که من استفاده کردم TOP250Y ویا TOP 250YN اینجوریه )و جریانی که باید بدن رو نمیدن . شاید حداکثر 50 در صد آمپر ماکزیمم رو بدن .

دیدگاه

سلام ، جناب ahmadmn
        بالاخره یک تغذیه آماده 24 ولت 12 آمپر با سایز نسبتا کوچیک پیدا کردم که فکر کنم با کمی تغییر بتونم یک کم دیگه سایز اونو کوچیک کنم .
        داخل اون از آی سی UC 3842 استفاده شده که ظاهرا پایه 6 اون از طریق یک مقاومت به گیت ماسفت متصل شده.
        بنظر شما میتونم از طریق یک اپتو کوپلر و میکرو خروجی PWM میکرو رو به بجای پایه 6 آی سی UC 3842 به گیت ماسفت متصل کنم و لامپ رو دیم کنم یا اینکه آی سی UC 3842 علاوه بر PWM نقش های دیگری هم در تغذیه داره
        یا اصلا ارزش نداره اینکار رو انجام بدم و خروجی 24 ولت تغذیه رو با آی سی IRF 540 , و طبق نقشه ای که در اولین پاسخ فرمودین دیم کنم .
        با تشکر .

دیدگاه

سلام دایی حسین
          دقیقا درست متوجه شدی. UC 3842 نقش های دیگه ای هم داره. در هر پالس جریان رو کنترل می کنه و از طریق فیدبک ولتاژ خروجی رو ثابت نگه میداره. در ضمن فرکانس کاری بالایی هم داره.
          پس بهترین راه اینه که به این مدار دست نزنی و خروجیشو با ماسفت سوئیچ کنی روی لامپ.

دیدگاه

سلام ، ممنون از پاسخ شما .
            حتما از مدار شما استفاده میکنم .
            جناب ahmadmn آیا شما مقاله فارسی دارین که تو اون انواع توپولوژی های تغذیه و مدارات رو شرح داده باشه.
            ممنون.

دیدگاه

دمت دایی جان
              یه شعر زیبا مثل سروده های مولانا داری که به زبان انگلیسی باشه؟!

دیدگاه

سلام ،
                بله اگه لطف کنید که بسیار عالیه . :biggrin:

دیدگاه

برای مطالعه کتاب زیر بد نیست:
                  http://www.4shared.com/file/BCPBnRDW/Power_Supply_Cookbook_2E__Mart.htm
                  برای نگاهی گذرا هم PDF زیر هست:
                  http://w5jgv.com/hv-ps1/pdf/topologies_for_switched_mode_power_supplies.pdf

اگه یه شعر زیبا به زبان فرنگی پیدا کردی منم برات یه کتاب فنی خوب به زبان پارسی میابم :biggrin:

دیدگاه

:biggrin: :biggrin:
                    سلام ، هر دو کتاب عالیند و خیلی بدرد من میخوره :applause: :applause:
                    همون چیزی بود که میخواستم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X