اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چند تا سوال درباره مدار UC3843

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چند تا سوال درباره مدار UC3843

سلام دایی جان
    من دقیقا متوجه منظورت نشدم. آیا منبع تغذیه ساختی و می خوای دیوتی سایکلش تا 100 درصد بره؟ یا همینجوری می خوای تستش کنی.
    در این خانواده UC3842 و UC3843 می تونن دیوتی سایک تا 100 درصد داشته باشن و UC3844 و UC3845 فقط تا 50 درصد.
    اگه از خود UC3843 استفاده کردی و همینجوری می خوای تستش کنی از مدار زیر استفاده کن:
    با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

سلام دایی من میخوام دقیقا پهنای پالس رو تو اسکوپ ببینم که از صفر تا 100 درصد تغییر میکنه مدار شما رو تو دیتاشیت قطعه دیدم ولی چون نفهمیدم کار ترانزیستور چیه نبستمش ولی به جای اون با تحلیلی که خودم از ایسی دارم مدار زیر رو بستم که جواب نداد که نشون میده من این ایسی رو خوب نمیشناسم

به نظر شما مشکل مدار چیه؟ در ضمن اسکوپ رو به دو سر مقاومت پایه 6 وصل کردم در این حالت دیوتی سایکل یا صفره یا نزدیک 100

دیدگاه

سلام دایی جان
        اسیلاتور داخلی 3843 در هز سیکل یک فلیپ فلاپ رو ست می کنه. این فلیپ/فلاپ باید رو فقط میشه با تحریک پایه 3 ریست کرد.
        اسیلاتور یه dead time هم داره. یعنی بدون تحریک پایه 3 خروجی در انتهای سیکل صفر میشه. یعنی باید دیوتی سایکل حدود 95 درصد ببینید.
        شما با تحریک پایه 3 در زمان مشخص می تونی به هر دیوتی سایکل دلخواهی که دوست داری برسی.
        مثلا می تونی خروجی رو با یه مقاومت و خازن وصل کنی به پایه 3 .
        وقتی خروجی فعال شد خازن از طریق مقاومت شارژ میشه. وقتی به ولتاژ 1 ولت رسید فلیپ/فلاپ ریست و خروجی صفر میشه. یه دیود 1N4148 می تونه از با مقاومت موازی بشه و خازن رو سریع تخلیه کنه.
        اما راه ساده تر همین مداریه که گذاشتم. از رمپ اسیلاتور برای تحریک پایه 3 استفاده میشه.

دیدگاه

سلام دایی .من با تغییر فیدبک تونستم یه مقداری دیوتی سایکل رو کم کنم(حدودا 70 درصد) یعنی با قسمت کنترل ولتاژ همینقدر میشه دیوتی سایکل رو تغییر داد بقیش با کنترل جریانه(پایه3) ؟
          نوشته اصلی توسط ahmadmn
          مثلا می تونی خروجی رو با یه مقاومت و خازن وصل کنی به پایه 3 .
          سوال:چرا خروجی رو با یه مقاومت بهش وصل کنیم؟ چرا از رفرنسمون یه ولتاژ متغیر بهش ندیم؟ما فقط میخوایم خروجی رو کم و زیاد کنیم مهم نیست که خروجی همونیه که باید باشه.البته اون 70 درصدی رو هم که بالا گفتم در واقع با همین کلک تونستم ردیف کنم یعنی به جای اینکه از پایه 8 ولتاژ بدم به اپ امپ از پایه 6 دادم فقط نمیفهمم چرا اینجوریه؟؟؟؟
          با تشکر از دایی جان :applause:

دیدگاه

سلام دایی جان
            فکر می کنم داری یه بلایی سر آی سی میاری!
            همونطور که گفتم وقتی خروجی روشن میشه باید ولتاژ پایه 3 رو در زمانی معین از ولتاژ داخلی بیشتر کنیم. ولتاژ داخلی با پتانسیومتر دوم(پایه 2) بین صفر تا 1 ولت قابل تغییره.
            بنابریان ما باید در فاصله یکی سیکل ولتاژ پایه 3 رو بالا ببریم.
            یه راهش اینه که یه خازن با مقاومت شارژ بشه.

دیدگاه

سلام دایی به نقشه داخلیش یه نگاهی انداختم کم کم دارم یه چیزایی میفهمم.... این همونPulse-by-pulse current limiting هست؟ ولی دایی من قبلا با 34063 کار کرده بودم اون اینطوری نبود! شاید به خاطر اینه که حلقه کنترل جریان نداره و مد ولتاژه؟درسته؟
              ممنون

دیدگاه

دقیقا دایی جان
                کنترلر های مد جریان به همین سبک کار می کنند. ولی ولتاژ مدها مثل SG3525 خروجی PWM مستقل دارند.
                mc34063 هم خروجی PWM خاصی داره. یعنی Ton پالس خروجی همیشه ثابته.

دیدگاه

دوباره سلام دایی جان یه سوال دیگه اگه ما بیایم با 555 یه پالس درست کنیم که عرضش متغیر باشه و بدیمش به پایه 3 میتونیم همین کارو بکنیم درسته؟

دیدگاه

توی اپلیکیشن نوت این ای سی دیدم گفته برای اینکه ای سی بهتر کار کنه ( بخاطر نویزی که روی موج اسیلاتور ای سی می افته) نوشته بود از یه 555 برای ایجاد فرکانس استفاده کنید. منم اسکپو چندین بار زدم به پایه اسیاتور نمیدونم پایه چند بود ولی دقیقا" همون نویزهایی که توی دیتا شیت کشیده بود رو میدیدم!!! :eek: ...

حلاصه گفتم شادی این اطلاعات بدرد بخوره نمیدونم دارین با این ای سی چیکار میکنین ...

دیدگاه

نه دایی جان
                      واسه راه بردن یه ماشین که نباید با یه ماشین دیگه بکسلش کرد!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
                        نه دایی جان
                        واسه راه بردن یه ماشین که نباید با یه ماشین دیگه بکسلش کرد!
                        آره منتقی نیست ولی نوشته بود توی اپلیکیشن نتش... شما برای جلوگیزی از حذف نویز روی اسیلاتور این ای سی چیکار میکنی؟

دیدگاه

سلام به همه
                          دایی جان من فقط میخواستم بدونم میشه این کارو کرد یا نه؟(برای فهم بیشتر) حالا میشه؟

دیدگاه

سلام دایی جان ،بحثایی که اینجا کردین خیلی خوبه ،هنوز مطالعشون نکردم ،امروز رفتم آزمایشگاه ،آی سی 3842 رو همین جوری راه بندازم،و خروجی Out put رو ببینم که هر کاری کردم نشد..اجازه بدین بیام ببینم شما چی گفتین و من چیکار کردم ،و اشکالم کجایه کار بود ،
                            در ضمن یاد مرفته بود این تاپیک وجود داره .

دیدگاه

دایی جان شکر تو کلامتون ، 3842 رو با آی سی هایی؟ از خانواده TNY میشه جایگزین کرد ؟ فقط محض اطلاع میخوام بدونم ..یه جا هم دیده بودم یه همچین تاپیکی بود که پرسیده بود Viper رو میشه با TNY یا 3842 جایگزین کرد،حالا من کلا میخواستم محض اطلاع بدونم میشه ؟

دیدگاه

.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X