اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
تقضای کمک در مورد منبع تغذیه سوئیچینگ 700W
Collapse
X
-
پاسخ : تقضای کمک در مورد منبع تغذیه سوئیچینگ 700W
درود بر شما
اقا اگه میشه یک عکس دیگه از مدارت و شماتیکت اپ کن چون اون هایی که گذاشتی باز نمشن :angry:
راستی من که اخرش نفهمیدم این مدار 220رو به100 تبدیل میکنه یا 12 رو به100
اگه این جوریه پس چرا اقایnn20میگه روی تلوزیون نوز میندازه؟؟ :eek:
با تشکرFail Never
گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین
دیدگاه
-
سلام جولی جاننوشته اصلی توسط joolyدرود بر شما
اقا اگه میشه یک عکس دیگه از مدارت و شماتیکت اپ کن چون اون هایی که گذاشتی باز نمشن :angry:
راستی من که اخرش نفهمیدم این مدار 220رو به100 تبدیل میکنه یا 12 رو به100
اگه این جوریه پس چرا اقایnn20میگه روی تلوزیون نوز میندازه؟؟ :eek:
با تشکر
این مدار 220 رو به 50 ولت دوبل (100) تبدیل میکنه .
وقتی مدار رو به برق میزنم ، تصویر تلویزیون، یکم توش نویز میفته .
حالا میخوام فردا مدار رو با اینورتر تغذیه کنم(از برق شهر ایزوله کنم ) که ببینم نویز از برق به تلویزیون میره :eek: یا اینکه از تشعشعات سوییچینگ هستش.
شماتیک:

دعای خیر از هر چیزی بهتر است...
دیدگاه
-
اپتوکوپلر دومی ، بهمراه یه مقاومت پروات رو به عنوان مقاومت شانت گداشتم که تو اتصال کوتاه مدار شات دان بشه .نوشته اصلی توسط joolyدرود
یک سوال چرا شما 2 تا اپتیکوپلر گذاشتی
اگر امکانش هست فایل pcbرو بزارین
افت ولتاژ که نداری و تا 7امپر هم میده؟؟
افت ولتاژ رو که خبر ندارم. چون جریان 7 آمپری ازش نگرفتم . اما ماسفتا و هسته ی ETD59 که خودشون عالی هستن...
فایل PCB
http://ifile.it/e58o64z/my SMPS.rarدعای خیر از هر چیزی بهتر است...
دیدگاه
-
درودنوشته اصلی توسط nn20اپتوکوپلر دومی ، بهمراه یه مقاومت پروات رو به عنوان مقاومت شانت گداشتم که تو اتصال کوتاه مدار شات دان بشه .
افت ولتاژ رو که خبر ندارم. چون جریان 7 آمپری ازش نگرفتم . اما ماسفتا و هسته ی ETD59 که خودشون عالی هستن...
فایل PCB
http://ifile.it/e58o64z/my SMPS.rar
این که با 7.8 اگر زحمتی نیست با 7.7یا7.6 سیو کن
با تشکرFail Never
گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین
دیدگاه
-
پاسخ : تقضای کمک در مورد منبع تغذیه سوئیچینگ
بفرماییدنوشته اصلی توسط joolyدرود
این که با 7.8 اگر زحمتی نیست با 7.7یا7.6 سیو کن
با تشکر
http://ifile.it/21qtdms/my SMPS.LYT
امروز مدار رو با اینورتر و باتری تغذیه کردم و دیدم که دیگه نویزی رو تلویزیون نمیفته .
حالا که نویز از سیم برق وارد تلویزیون میشه، چکار باید کرد؟دعای خیر از هر چیزی بهتر است...
دیدگاه
-
مشکل از نداشتن EMI فیلتر درست و حسابی هست..تو بازار (پاساژ امجد-طبقه همکف) میتونی پیدا کنی.

جریانش رو متناسب با جریان ورودی تغذیه ات تهیه کن ، مقداری هم بالاتر.
این فیلتر تو منابع تغذیه سوئیچینگ خیلی مهم هست ، حتما هم باید شیلد فلزی داشته باشه ، البته در بعضی از موارد این شیلد به صورت دیگه ای هست که خیلی درخور این تاپیک نیست..
سمت چپ تصویر مشخصه :

البته PCB هم خیلی خوب طراحی نشده ، مخصوصا ترک های قدرت که به نظر من طولانی هستند ، به نظر من نمیشه از این مدار جواب درست و حسابی گرفت. یکی دیگه از دلایلش هم فاصله زیاد گیت درایور با ماسفتهاست. باید در حد 2-3 سانتی متر باشه. اگر با اسکوپ ولتاژها چک بشند ، این موارد کاملا مشخصه.
دیدگاه
-
پاسخ : تقضای کمک در مورد منبع تغذیه سوئیچینگ
ممنون از راهنمایی تون
من از این مدار دوتا دارم .
2 تا فیلتر بگیرم یا 1 فیلتر با مجموع جریان دو مدار؟؟
در مورد جریان هم اینکه من از هر مدارمیخوام 500 وات بکشم . (البته نه بصورت مداوم چون مصرف کننده آمپلی فایر هست)
حالا با فرض بازدهی 80 درصدی . رو 220 ولت میشه تقریبآ 2.9 آمپر
حالا یه فیلتر 6 آمپری بگیرم یا دوتا 3 آمپری؟(دو تا مدار یه جا و با هم قراره کار کنن)
درمورد این جریان کشی غیر مداوم ، به نظر شما میشه از فیلتر با آمپر پایین تر استفاده کرد ؟
با وجود فیلتر EMI ، خود مدار هم نیاز به شیلد فلزی داره؟ چون من امکان ایجاد شیلد فلزی برای کل مدار رو ندارم .فرکانس سوییچینگش برای بدن ضرری داره ؟
دعای خیر از هر چیزی بهتر است...
دیدگاه
-
شما 2 تا 4 آمپری بگیر. شبیه این :
ارت رو هم به بنده جعبه فلزی وصل کن.
خود مدار رو داخل جعله فلزی قرار بده. فرکانس سوئیچینگش برای بدن ضرر نداره ، ولی تشعشعات رادیویی داره که میتونه روی تجهیزات دیگه تاثیر بزاره.بیشترش هم بخاطر همون ترک های High Voltage قسمت بعد از یکسوساز تا ترانزیستورها و ترانسفورماتور هست.یعنی مثلا جریان زیاد و فرکانس زیاد با هم. این ترک ها باید تا جای ممکن کوتاه و زخیم باشند.
در ضمن به قول یه بنده خدایی ، مدارات تغذیه سوئیچینگ اصلا با کسی شوخی ندارند. نکات ایمنی رو حتما رعایت کنید. اگر شد یه مطلب در این مورد می نویسم.
دیدگاه
-
پاسخ : پاسخ : تقضای کمک در مورد منبع تغذیه سوئیچینگ
سلام از اظهار لطفتون ممنونم که سوالات خودتونو اینجا تو تاپیک من مطرح کردیننوشته اصلی توسط nn20سلام
من هم این مدار رو ساختم . البته چون پروتکتور نداشت، با فتوترانزیستور اوپتوکوپلر و یه مقاومت پروات ، مقاومت شانت درست کردم تا تو اتصال کوتاه ماسفتا نسوزن. (جفتی 7600 تومنه :cry2
با تغییر ولتاژ زنر فیدبک ولتاژ از 25 تا65 ولت دوبل تغییر میکنه .
اما یه مساله ای که هست اینه که وقتی مدار روشن هست ، روی تصویر تلویزیون نویز میندازه .(خیلی زیاد نیست ولی نویزه دیگه!)
حالا نمیدونم این نویز از برق وارد میشه یا از تشعشعات فرکانس سوییچینگ هست ؟
باتری ندارم که با اینورتر220 امتحان کنم ببینم این نویز از برق میره به تلویزیون یا...
چکار کنم؟
دوست خوبم میخواستم بدونم ایا شما تونستی ولتاژتو متغییر کنی و اگه کردی راه حلش ؟
سوال بعدی اینکه اگه امکانش هست اون بخش پروتکتورتو واسم قرار بده با یکی خودم مقایسه کنم ,چون من وقتی اتصال کوتاه می کنم هستم به صدا در میاد ,میخواست علتشو بدونم
راستی من مدارم نویز تولید نمیکنه ,البته مدار من بجای اون سوئیچینگ کمکی که شما گذاشتی یه ترانس 12 نیم امپر گذاشتم
ممنونم
دیدگاه
-
با سلام مجدد .
و با عرض معذرت که من به جای دیگران جواب مبدهم :
هسته ی ترانس شما به ارتعاش در میاد ، حالا علتش چیه ؟
خطوط فلاکس مغناطیسی که در هسته جاری میشند ، فرکانس کاریشون بالا هستش ، ولی کلی ساید باند داره ، که اون ها هسته ی مبارک شما رو به ارتعاش در میارند ، و یکی از راه های حذفش اینه که سلفتون ( کل بساط رو میگم ) با یه وارنیش قابل انعطاف ، به شورت خیلی سفت بپوشونی . و البته ، قفاصله ی هوایی رو یادت نره به هسته ات اضافه کنی که خیلی این صدا ها رو کاهش میده چون اگه اون فاصله هوایی نباشه ، دیگه سلفت خطی نیستش و کلی معادله ی لگاریتمی وارد کار میشند ، که باعث به وجود اومدن هارمونیک های افتضاحی میشند .Feel free to contact me , if you have any problem
دیدگاه

دیدگاه