اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

هیت سینک برای آی سی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

هیت سینک برای آی سی

سلام بعضی مواقع پیش میاد که ما از آی سی منبع تغذیه یا هر آی سی دیگه بخواهیم حداکثر توانشو بگیریم. به عنوام مثال در همین آی سی های tny یا موارد مشابهش از هیت سینک به صورت PCB استفاده میکنیم ولی بعضی موارد به خاطر کمبود جا خیلی سخت میشه که مقدار هیت سینکی رو که مورد نیازه برای خنک شدن آی سی فراهم کنیم.
    به نظرم رسید در این موارد یک تکه آلومنیوم (ترجیحا شیاردار) روی آی سی بچسبونیم ولی نمیدونم با چه چسبی اینکار رو انجام بدم که هم حرارت رو خوب هدایت کنه و هم سفت و محکم باشه در ابتدا چسب سیلیکون به ذهنم رسید که اینکار رو کردم و از شب تا صبح گذاشتم که خشک بشه ولی خشک نشد و هیت سینک آلومینیومی از آی سی راحت جدا میشه (شاید چسب سیلیکون من مشکل داره).
    در بعضی از موارد دیدم هیت سینک آلومینیومی رو به قطعه ای بدون اینکه پیچ کنن با چسب سفید رنگی میچسبونن که ظاهرا قابلت هدایت گرما هم داره و بسیار هم محکم میشه ولی نمیدونم اون چه چسبیه.دوستان راهنمایی میکنن؟ در زیر عکسشم گذاشتم.
    ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

پاسخ : هدسینک برای آی سی

چسب سیلیکن که خشک نمی شه،اگه خشک بشه که دیگه هدایت گرمایی نداره
    اگه تغذیه های چینی که بدنه مشبک دارن رو دیده باشی مثلا برای ماسفت اینطوری هیت سینک گذاشته :
    ماسفت رو نزدیک به محیط pcbگذاشته بعد اومده یه تیکه آلومینیم به صورت L برداشته و یه قسمتش رو به بدنه پیچ کرده و قسمت دیگه رو چداشته روی ماسفت
    وقتی آلومینم به بدنه پیچ می شه محکم رو آسی می چسبه
    بدونه اینکه به آسی چسب سیلیکن زده باشی
    امید وارم بفهمی چی گفتم :mrgreen:چون خودم نفهمیدم
    پیامبری که از بلندی بترسد ،هرگز به معراج نمی رسد....

دیدگاه

سلام
      فکر کنم بشه یه تیکه ورق آلومینیومی رو به صورت U در آورد و از زیر آی سی رد کرد. بعد آی سی رو به فیبر لحیم کنیمو برای اینکه آلومینیوم جابجا نشه اونو به فیبر با چسب بچسبونیم. برای ارتباط گرماییشون هم بین آیسی و آلومینیوم خمیر سیلیکون بریزیم(همون سفیدا که میگید)
      یه راه درست تر هم داره که من تو اسپیکرم دیدم استفاده کرده. گرفته بودن یه هیت سینک رو مثل مال سی پی یو روی آی سی گذاشته بودن و خمیر هم زده بودن زیرش. 2 تا پایه هم داشت که روی فیبر لحیم زده بودن و محکم شده بود
      نیست بر لوح دلم جز الف قامت دوست *** چه کنم حرف دگر یاد نداد استادم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ساناز.پارســا
        سلام
        فکر کنم بشه یه تیکه ورق آلومینیومی رو به صورت U در آورد و از زیر آی سی رد کرد. بعد آی سی رو به فیبر لحیم کنیمو برای اینکه آلومینیوم جابجا نشه اونو به فیبر با چسب بچسبونیم. برای ارتباط گرماییشون هم بین آیسی و آلومینیوم خمیر سیلیکون بریزیم(همون سفیدا که میگید)
        یه راه درست تر هم داره که من تو اسپیکرم دیدم استفاده کرده. گرفته بودن یه هیت سینک رو مثل مال سی پی یو روی آی سی گذاشته بودن و خمیر هم زده بودن زیرش. 2 تا پایه هم داشت که روی فیبر لحیم زده بودن و محکم شده بود
        سلام خیلی ممنون راه های جالبی بود ولی این راه دومی که هیت سینک پایه داره و به برد لحیم میشه همچین هیت سینکی تو بازار آماده وجود داره؟اگه نه چطوری درستش کنم؟
        ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

ببخشید .هیت سینک یا هدسینک :mrgreen:
          ادمهای خوب تو eca خیلی پیدا میشه

دیدگاه

راه حل اینه که بری یه مغازه تعمیرات کامپیوتر چسب سفید سی پی یو بگیری
            *یادگیری علم زمانی مشکل است که قبل از یادگیری آن را پیچیده تصور کنیم.
            *چرا فکر میکنیم مباحث مهم و پیشرفته و سطح بالا باید پیچیده باشند.

دیدگاه

سلام دایی جان
              متاسفانه هیچ کدوم از این روشها بدرد آی سی های TNY نمی خوره چون بدنه پلاستیکی این آی سی ها هدایت گرمایی خوبی نداره. تنها راه انتقال گرما پایه های این آی سی هاست که فلزیه و انتقال حرارت خوبی داره.
              روشی که دوستان پیشنهاد کردند بدرد قطعاتی می خوره که یه قسمت فلزی صاف داره. در این موارد خمیر(نه چسب) سیلیکون میتونه بین هیت سینک و بدنه فلزی قطعه رو پر کنه و انقال حرارت رو بالا ببره. جنس خوبش هم اینجا هست:
              http://www.lionelectronic.ir/index.php?product_id=2050
              با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X