اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خازن پل دیود برای ترانس 220 به 12 ولت 10 آمپر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

خازن پل دیود برای ترانس 220 به 12 ولت 10 آمپر

سلام

من یه ترانس 220AC به 12AC برای پروژه ام گرفتم. تو این پروزه هم با موتور سروکار دارم هم با میکرو! حالا می خواهم خروجی رو تبدیل به 12DC 10Aکنم. تو خونه دیود پروات 6A دارم.ترانس هم 10 آمپره و من هم همه 10 آمپرو نیاز دارم. می خواهم پل دیود رو با 8 تا از این دیود ها (دوتا دوتا موازی) بسازم. در مورد خازنی (و یا خازن هایی) که باید قرار بدم، اطلاعات زیادی ندارم. یه فرمولی بود: ( Vr=Idc/2fc ) ولتاژ ریپل حدالامکان باید کم باشه چون موتورهام 12 ولتی هستن. حالا من چه خازنی (یا خازن هایی) و به چه صورت در خروجی این پل دیود بزارم؟ خازنها بیرون پیدا میشن؟ قیمتاشون در چه حدیه؟ آیا پل دیودی که به روش بالا میسازم تو عمل جواب میده؟ (دیودا نسوزن؟)

پاسخ : خازن پل دیود برای ترانس 220 به 12 ولت 10 آمپر

من خودم همیشه خازن های صافی رو (در ست یا غلط نمی دونم :redface ولتاژ خروجی ترانس رو ضرب در 1.5 می کنم می شه ولتاز خازنم و ظرفیتش هم هر چقدر جریان بالا باشه منم ظرفیتم رو بالا می گیرم :rolleyes:
    پیامبری که از بلندی بترسد ،هرگز به معراج نمی رسد....

دیدگاه

اولا لازم نیست که دیود با هم موازی بشند خیلی راحت شما ازدیود قویتر یا بهتر پل دیود 35 امپر یا کمتر استفاده کن که زیر 2500 قیمت داره ودر مدل35 امپر بدنه فلزی هست

اون فرمول تو الکترونیک هنرستان بود...

ولتاژ خازن شما که نباید در حالت بی باری منبع کمتر ازاون باشه .مثلا اگه ترانس شما دقیقا 12 ولت باشه بعد از( یکسو شدن تمام موج پل) وخازن حدود17 ولت DC تو حالت بی باری میده پس در مر حله اول نبایدولتاژ خازن نباید از این مقدار کمتر باشه ولی از جایی که تلرانس منبع وخازن هم مهم است من یکدفعه برای راحت بودن خازن ولتاژ اونو کمتر از 25 ولت اصلا نمیگیرم.........
      میریم سراغ ظرفیت خازن صافی که تو ترانس 50 هرتز ویکسو ساز تمام موج برای کاهش ریپل تا 700 میلی ولت با جریان 100 میلی امپر به خازنی با ظرفیت 1000 میکرو نیاز داریم .....دیگه خودت حساب کن......................
      ....................HELP ME GOD ...........................

WORLD ELECTRONIC................................

nasrolahymohsen@gmail.com......................... ...

دیدگاه

با سلام--ظرفیت خازن برای ولتاژ سینوسی 50 هرتز از رابطه تقریبی جریان ضربدر 8.5 میلی ثانیه تقسیم بر رایپل ولتاژ مورد نظر بدست میاید برای مورد شما اگر رایپل را یک ولت در نظر بگیریم و جریان را 10 امپر میشود 10 ضربدر 8.5 میلی تقسیم بر 1 که میشود 85 میلی فاراد اگر رایپل را 2 ولت در نظر بگیرید میشود 42.5 میلی فاراد.بسته به این که چه مقدار رایپل ولتاژ مورد قبول باشد مقدار خازن تعیین میشود.
        در زندگی اثر خوب و خاطره خوش از خودمان در این دنیا برجا بگذاریم.etgpsp

دیدگاه

سلام دایی جان
          دیودهای رو نمی تونیم باهم موازی کنیم چون ممکنه از یکی جریان بگذره و از دیگری نگذره. اینجوری بار روی یکی از دیودهای می افته و می سوزه.
          اگه می خوای این تغذیه رو برای درای موتور استفاده کنی اصلا خازن صافی نیاز نداری چون اندوکتانس آرمیچر و اینرسی مکانیکی موتور مثل یه صافی عمول می کنند و ریپل 50 هرتز رو حذف می کنند.
          با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
            اگه می خوای این تغذیه رو برای درای موتور استفاده کنی اصلا خازن صافی نیاز نداری چون اندوکتانس آرمیچر و اینرسی مکانیکی موتور مثل یه صافی عمول می کنند و ریپل 50 هرتز رو حذف می کنند.
            :surprised: :surprised:
            oo: oo:

سلام
            مطمئنید!!!!؟؟؟؟
            یعنی اصلا لازم نیست خازن برای درایو موتور بزاریم؟؟!!!
            نیست بر لوح دلم جز الف قامت دوست *** چه کنم حرف دگر یاد نداد استادم

دیدگاه

پس قصیه این خازن ها که معولا من دو سر موتور های فن دیدم چیه؟
              اصطلاحا راه انداز می گن بهشون؟یعنی جریان راه اندازی رو بالا می بره؟؟؟؟؟؟ :eek: :eek:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ساناز.پارســا
                مطمئنید!!!!؟؟؟؟
                یعنی اصلا لازم نیست خازن برای درایو موتور بزاریم؟؟!!!
                سلام
                صددرصد دایی جان
                موتورهای DC معمولی اندوکتانس آرمیچر بالایی دارند. هیمن باعث میشه جریانی که از موتور می گذره ریپل چندانی نداشته باشه. تازه همین ریپل اندک جریان، باعث ریپل در دور موتور نمیشه. چون اینرسی (لختی) آرمیچر بالاست و نمی تونه تغییر دور 50 هرتز داشته باشه.

نوشته اصلی توسط atefe.fallah
                پس قصیه این خازن ها که معولا من دو سر موتور های فن دیدم چیه؟
                اصطلاحا راه انداز می گن بهشون؟یعنی جریان راه اندازی رو بالا می بره؟؟؟؟؟؟
                اون برای راه اندازی موتورهای AC تکفازه دایی جان! اصطلاحا بهشون خازن راه انداز هم میگن. موتورهای القایی برای چرخش باید حداقل دو میدان مغناطیسی با اختلاف فاز داشته باشند. این خازن باعث ایجاد اختلاف فاز جریان در سیم پیچ کمکی موتور میشه و موتور می چرخه.

دایی تیزرو میخواد موتور DCآ‌ رو تغذیه کنه.
                با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

چه جالب ؟؟؟؟؟؟
                  عجب دایی هستی شما :mrgreen:
                  همه چیو بلددایی :mrgreen: :mrgreen:
                  تا دایی رو داریم غم نداریم :nice:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X