اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درایورهای LED

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درایورهای LED

سلام به آقا مسعود گل که این روزا خیلی زحمت بهش میدم
    من مدار 28در1 وات رو ساختم ولی ولتاژش از 13 ولت بالاتر نمیاد
    مسعود جان کاری که گفتی کردم. خروجی ولتاژ بدون مدار فیدبک به 120 ولت میرسه و مدار مشکلی نداره در حالت ولتاژ
    ترانزیستور فیدبک جریان هم قبل از استفاده از زنر 200 ولتی سوخت
    فکر کنم بخاطر این بود که مدار در حالت فیدبک جریان رو اتصال کوتاه کردم
    حالا میخام فیدبک جریان استاد احمد رو امتحان کنم. ترانزیستورش چه شماره ایه ؟
    خدایا شکرت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hashemys
      من مدار 28در1 وات رو ساختم ولی ولتاژش از 13 ولت بالاتر نمیاد
      مسعود جان کاری که گفتی کردم. خروجی ولتاژ بدون مدار فیدبک به 120 ولت میرسه و مدار مشکلی نداره در حالت ولتاژ
      ترانزیستور فیدبک جریان هم قبل از استفاده از زنر 200 ولتی سوخت
      فکر کنم بخاطر این بود که مدار در حالت فیدبک جریان رو اتصال کوتاه کردم
      حالا میخام فیدبک جریان استاد احمد رو امتحان کنم. ترانزیستورش چه شماره ایه ؟
      سلام اگه در حالت بدون فیدبک جریان یعنی مدار زیر خروجی حدود 120 ولته ولی در حالت فیدبک جریان خروجی 13 ولته پس حتما اشتباه فیدبک جریان رو بستی

از چه ترانزیستوری در فیدبک استفاده کردی 2n5401 ؟
      یک 2n5401 دیگه بخر یا یک ترانزیستور که حدود 120 ولت یا بیشتر رو تحمل کنه و مدار فیدبک رو هم یکبار دیگه چک کن و ترانزیستور جدید رو بذار. نحوه قرار گیری زنر رو چک کن و ....
      برای فیدبک جریان که استاد احمد کشیده استفاده از یک ترانزیستور npn که بتونه حدود 120 یا بیشتر رو تحمل کنه مثل 2n5551.موفق باشی.
      ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

به موارد زیر هم که در مدار کشیدم دقت کن و RX هم 3.9 اهمه

دیدگاه

آقا دستت درد نکنه درست شد
          کلکتور و امیتر ترانزیستور رو از کاتالوگش دیده بودم ولی اشتباه وصل کرده بودم !
          خدایا شکرت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hashemys
            آقا دستت درد نکنه درست شد
            کلکتور و امیتر ترانزیستور رو از کاتالوگش دیده بودم ولی اشتباه وصل کرده بودم !
            سلام بله حدس میزدم از همین باشه برای همون هم توی عکس برات جای کلکتور و امیتر و بیس رو مشخص کردم. در ضمن میتونی کمی ثانویه رو بیشتر بپیچی (با محاسبه) و کمی هم زنر رو بالاتر بذاری(طبق محاسبه) و یک درایور اتو رنج مثلا 25 تا 36 در یک وات داشته باشی.(باید تست بشه تا حداقل چه مقدار ال ای دی رو سری کنه درایور با راندمان خوب جواب میده).
            امروز یکی از مغازه ها درایور اتو رنج 15تا 25 وات رو حدود 18 هزارتومان میداد و شما الان بهتر از اون رو با قیمت حدود یک پنجم اون داری. داری موفق باشی.

دیدگاه

:applause:ممنون دوستان خوب پس سر اخر مدار کامل و جامع کدوم شد؟ که فیدبک داشته باشه و غیره ؟
              ایا این مدار تضمین شدست دیگه؟ راستش ما ها که زیاد سردرنمیاریم باید این سوالارو بپرسیم جسارت نشه پیشاپیش از دوستان عذر خواهی میکنم :rolleyes:
              { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r-el
                :applause:ممنون دوستان خوب پس سر اخر مدار کامل و جامع کدوم شد؟ که فیدبک داشته باشه و غیره ؟
                ایا این مدار تضمین شدست دیگه؟ راستش ما ها که زیاد سردرنمیاریم باید این سوالارو بپرسیم جسارت نشه پیشاپیش از دوستان عذر خواهی میکنم :rolleyes:
                سلام منظورتون از اینکه مدار جامع کدوم شد چیه؟ کدوم مدار؟ کدوم فیدبک؟ کدوم غیره؟این پست مال همین تاپیکه؟

دیدگاه

اره منظورم همین مداره دیگه که عکسشو گذاشتینو اقای hashemys اونوساختن و جای کلکتور امیتر رو اشباه گذاشته بودن که اصلاح شد دیگه خوب منو میترسونید :cry:مگه یه مدار درایور led نسیت؟ :sad:میخوام بدونم این مدار دیگه کامله یا هنوز اصلاحیات داره ممنون
                  { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r-el
                    اره منظورم همین مداره دیگه که عکسشو گذاشتینو اقای hashemys اونوساختن و جای کلکتور امیتر رو اشباه گذاشته بودن که اصلاح شد دیگه خوب منو میترسونید :cry:مگه یه مدار درایور led نسیت؟ :sad:میخوام بدونم این مدار دیگه کامله یا هنوز اصلاحیات داره ممنون
                    سلام خواهش میکنم من کوچک شمام. این مدار بدک نیست ولی جای اصلاح زیاد داره
                    این مدار درایور 28 ال ای دی یا پایینتره (تا یک حدی مثلا 28-20 ال ای دی یک وات) که به صورت سری بسته شدن.
                    این مدار میتونه با کمی اصلاح تا 36 ال ای دی یک وات رو هم جواب بده (مثلا بین 36-25 تا یک وات)
                    به نظر من بهتره مداری به این مدار اضافه بشه که وقتی ال ای دی ها به منبع متصل نیست خروجی نده چون خروجی این منبع بالاست و باعث برقگرفتگی میشه.
                    موفق باشین.

دیدگاه

یسوال
                      این دارایورای 3*1که الان در بازار هستن با قیمت 2500تومن ایا بصرفس که ادم خودش بیاد طراحی کنه بنظر شما
                      یعنی میشه مداری طراحی کنیم که با تغییر مقادیر اون 3*1بسازیم و یا 36در یک فقط با تغییر مقادیر که نخوایم چند تا برد بزنیم و یه بردو رو تعداد بالا بزنیم و واسه همه وصارف از همون استفاده کنیم ببخشید من هی سوال میپریم
                      { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r-el
                        یسوال
                        این دارایورای 3*1که الان در بازار هستن با قیمت 2500تومن ایا بصرفس که ادم خودش بیاد طراحی کنه بنظر شما
                        یعنی میشه مداری طراحی کنیم که با تغییر مقادیر اون 3*1بسازیم و یا 36در یک فقط با تغییر مقادیر که نخوایم چند تا برد بزنیم و یه بردو رو تعداد بالا بزنیم و واسه همه وصارف از همون استفاده کنیم ببخشید من هی سوال میپریم
                        سلام ای گفتی ..... کلی خاطرات رو برام زنده کردی ای ای ای.
                        اولا که قیمت سه در یک وات الان حدود 1800 تومانه (ظاهرا چینی). من حدود 500 تا ازش زدم و ... تازه اون زمان که من میزدم قیمت چینیش حدود 1200 تومان بود البته الان گرون شده و حدود همون 1800 تومانه. خب خلاصه کنم سودش خیلی کم بود ولی خب دیگه اینم کاری بود. البته اینم بگم من با یک آی سی گرون میزدم ولی این چینی ها با یک آی سیه دیگه زدن که من تو ایران پیدا نکردم.خب شما خودت حساب کن دیگه.
                        اگه شما 36 در یک وات بزنی نمیتونی اون رو به سه تا یک وات بزنی چون اونها هم رنج داره مثلا بین 36-25 ال ای دی رو جواب میده(به صورت سری) و از طرفی مثلا اگه بخوای 5 در یک بزنی ولی باهش سه تا یک وات رو روشن کنی میشه ولی خب اینها سایزشم مهمه. شما سخت میتونی مثلا 5 در یک بزنی به اندازه سه در یک. پس هم به لحاظ اقتصادی و هم حجمی هر کسی طبق نیازش درایور مورد نیازش رو میخره و هر درایوری یک قیمتی داره.

دیدگاه

:eek:ای دوروغو که میگی راسته :biggrin:
                          نکنه به ما میندازن کجاا قیمتش 1800اخه من پرسیدم به ما گفتن تا 1000تا هم بخوای فیمتش اینه(2500) البته خوب غیر از چینی که نیست دیگه مسلما چینیه ولی اگه ما خودمون بسازیم پس اینفدی نمیشه؟یعنی بخریم ارزشش بیشتره؟تفاوتش اینقدی هست که ادم براش وقت بذاره؟راستی پس 1وات ادیسون الان اونجا چنده؟چند لومن ؟
                          { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r-el
                            :eek:ای دوروغو که میگی راسته :biggrin:
                            نکنه به ما میندازن کجاا قیمتش 1800اخه من پرسیدم به ما گفتن تا 1000تا هم بخوای فیمتش اینه(2500) البته خوب غیر از چینی که نیست دیگه مسلما چینیه ولی اگه ما خودمون بسازیم پس اینفدی نمیشه؟یعنی بخریم ارزشش بیشتره؟تفاوتش اینقدی هست که ادم براش وقت بذاره؟راستی پس 1وات ادیسون الان اونجا چنده؟چند لومن ؟
                            سلام دوست عزیز. خب چی بگم.شاید بنده خدا گرون خریده یا شاید داره سود زیادتری میگیریه یا شاید یک نوع درایور خاصه که کیفیتش بالاست.این مورد احتمالش کمه چون هر چی من درایور دیدم تو ایران سه در یک وات همه شون تقریبا یک جورن. با تفاوت اندک.اکثرشون توشون از آی سی ap3706 (نوع اس ام دیش) استفاده شده که متاسفانه تو ایران نیست و یک ترانزیستور پلاستیکی 13003 (که این نوعم من پیدا نکردم) و قیمت واقعیش الان در تهران همون حدود 1800 تومان هست خواستی برات پیام بدم از کجا به این قیمت بخری. خب میدونی که عموما شهرستانها قیمت قطعات کمی گرونتره.
                            بذار اول مشکل این درایورهای تو بازار رو بگم چیه و مزیتش رو هم بگم:
                            این درایورها یک مشکل بزرگ که داره اینه که ورودیش یک خازن 4.7 میکروفاراد 400 ولت داره (الکترولیت) خب حالا این درایور رو اگه ته لامپ بذاریم که اکثرا همینطوره اونجا دما بسیار بالاست و عمر این خازن بسیار کم میشه و وقتی این خازن خراب شد ال ای دی ها شروع میکنه به چشمک زدن (مثل فلاشر :biggrin این یک عیب کلیه در این نوع درایورها.
                            در مورد ساختش من همونطور که گفتم خیلی ساختم و چند نوع هم ازش ساختم.
                            یک نوع ساختم که سوئیچینگ ترازیستوری بود. توش یک ترانزیستور 13001 و c945 داشت. حدود 600 یا 700 تومان درمیومد هر کدومش خوبیش این بود که اون مشکل رو که گفتم نداشت و اگه خازنش خراب میشد جریان کمی افت میکرد و ال ای دی ها با نور کمتری روشن میشدن. بدیش هم این بود که این منابع کمی سخته درست کردنشون.
                            یک نوع دیگه ساختم با آی سی fsd200 راستش من یکبار یک درایور سه در یک دیدم توی یک لامپ که از این آی سی استفاده کرده بود خیلی درایور توپی بود از مشخصاتش این بود که خازن الکترولیت ورودی هم نذاشته بود و به نظرم من خیلی عالی بود منم با همین آی سی درست کردم خیلی هم خوب شد اون زمان این آی سی رو 500 تومان میخریدم ولی بعد از اینکه شد 1250 تومان دیگه ساختشو قطع کردم. اون زمان درایورهایی که میزدم برای خودم بالاتر از هزار تومان درمیومد.
                            یک سری هم با آی سی tny274 زدم اونم خوب بود و باز اون زمان من این آی سی رو حدود 600 تومان میخریدم که گران شد دیگه نزدم
                            این اواخر هم با وایپر زدم که هنوز حدود 600 تومان قیمت داره ولی خب تموم شده اش بالای هزار تومان درمیاد. ولی مشکلی که گفتم رو اینها ندارن.
                            ولی اینکه واقعا مشتری چقدر متوجه میشه این درایور واقعا جنسش بهتره این خودش مساله ایه.
                            حالا شما خودت میدونی که بخری یا درست کنی.من در خدمتم.موفق باشی.

دیدگاه

سلام دوست عزیز. خب چی بگم.شاید بنده خدا گرون خریده یا شاید داره سود زیادتری میگیریه یا شاید یک نوع درایور خاصه که کیفیتش بالاست.این مورد احتمالش کمه چون هر چی من درایور دیدم تو ایران سه در یک وات همه شون تقریبا یک جورن. با تفاوت اندک.اکثرشون توشون از آی سی ap3706 (نوع اس ام دیش) استفاده شده که متاسفانه تو ایران نیست و یک ترانزیستور پلاستیکی 13003 (که این نوعم من پیدا نکردم) و قیمت واقعیش الان در تهران همون حدود 1800 تومان هست خواستی برات پیام بدم از کجا به این قیمت بخری. خب میدونی که عموما شهرستانها قیمت قطعات کمی گرونتره.
                              بذار اول مشکل این درایورهای تو بازار رو بگم چیه و مزیتش رو هم بگم:
                              این درایورها یک مشکل بزرگ که داره اینه که ورودیش یک خازن 4.7 میکروفاراد 400 ولت داره (الکترولیت) خب حالا این درایور رو اگه ته لامپ بذاریم که اکثرا همونجا میذارن اونجا دما بسیار بالاست و عمر این خازن بسیار کم میشه و وقتی این خازن خراب شد ال ای دی ها شروع میکنه به چشمک زدن (مثل فلاشر :biggrin این یک عیب کلیه در این نوع درایورها.
                              در مورد ساختش من همونطور که گفتم خیلی ساختم و چند نوع هم ازش ساختم.
                              یک نوع ساختم که سوئیچینگ ترازیستوری بود. توش یک ترانزیستور 13001 و c945 داشت. حدود 600 یا 700 تومان درمیومد هر کدومش خوبیش این بود که اون مشکل رو که گفتم نداشت و اگه خازنش خراب میشد جریان کمی افت میکرد و ال ای دی ها با نور کمتری روشن میشدن. بدیش هم این بود که این منابع کمی سخته درست کردنشون.
                              یک نوع دیگه ساختم با آی سی fsd200 راستش من یکبار یک درایور سه در یک دیدم توی یک لامپ که از این آی سی استفاده کرده بود خیلی درایور توپی بود از مشخصاتش این بود که خازن الکترولیت ورودی هم نذاشته بود و به نظرم من خیلی عالی بود منم با همین آی سی درست کردم خیلی هم خوب شد اون زمان این آی سی رو 500 تومان میخریدم ولی بعد از اینکه شد 1250 تومان دیگه ساختشو قطع کردم. اون زمان درایورهایی که میزدم برای خودم بالاتر از هزار تومان درمیومد.
                              یک سری هم با آی سی tny274 زدم اونم خوب بود و باز اون زمان من این آی سی رو حدود 600 تومان میخریدم که گران شد دیگه نزدم
                              این اواخر هم با وایپر زدم که هنوز حدود 600 تومان قیمت داره ولی خب تموم شده اش بالای هزار تومان درمیاد. ولی مشکلی که گفتم رو اینها ندارن.
                              ولی اینکه واقعا مشتری چقدر متوجه میشه این درایور واقعا جنسش بهتره این خودش مساله ایه.
                              حالا شما خودت میدونی که بخری یا درست کنی.من در خدمتم.موفق باشی.

دیدگاه

اقا ممنون
                                خوب با این اوصاف اگه قراره که الان بالای هزار دربیاد نمیصرفه شما کدومو برامون پیشنهاد میدیدکه بسازیم اونی که با وایپر ساختید خوبه ؟راستش من چون زیاد میخوام شاید بصرفه در بیاد بسازم جنس خوبم میخوام که ترجیها این خازن رو نداشته باشه چون تا اینجا همشون دیدم که دارن خوب حالا با وایپریه چقد در میاد
                                { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X