اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک به اینورتر 12 به 220

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک به اینورتر 12 به 220

مرسی از راهنماییتون، این مدار مستقیما دو سر ترانس رو بهم وصل میکنه؟ ببنین وقتی من دو سر ترانس رو به صورت لحظه ای با دست به هم متصل میکنم باعث یک اتفاقاتی روی ترانس میشه! یعنی به ترانس فشار میاره و ... خلاصه اینکه میخوام این اتفاق برای ترانس بیافته، حالا اگر دو سر ترانس رو بدم توی این مداری که شما میگین آیا مثل زمانیکه دو سر ترانس رو بهم وصل میکنم به ترانس فشار وارد میشه و جرقه هم میزنه؟!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa sh
      فکر کنم این بهترین مداری باشه که بتونی استفاده کنی 220 ولت هم هست
      اگه خواستی سرعت چشمک زدن (جرقه زدن) رو کنترول کنی میتونی به جای مقاومت 100 کیلو بین پایه 7 و 2 یه مقاومت متغیر 100 کیلو بزاری
      البته اینو بگم منبع آی سی جداگانه نیست پس خطر برق گرفتگی وجود داره
      عکس مدار http://mostafa1sh.persiangig.com/image/lamp-flasher12.jpg
      اگه این مدار برات سخته این یکی رو درست کن چون هم آسون تره هم جنبه آموزشی داره اگه خواستی برای جرقه ازش استفاده کنی به جای LED یه ترانزیستور با توان بالا بذار
      اینم عکسش http://www.circuitstoday.com/wp-content/uploads/2008/05/mini-_flasher.JPG
      اگه بلدی ترانزیستور رو اضافه کنی که هیچی اگه بلد نیستی بگو تا برات نقشه بزارم
      استاد قاصد نظر شما چیه؟
      سلام
      مدار اول یک ایراد کوچک داره اونم آند دیود هست که باید به برق ورودی متصل بشه ...........

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

آیا این قطع و وصل شدن که در مدارهای الکترونیکی اتفاق میافته اهمی هست یا مستقیم؟!

دیدگاه

pwm مدار http://www.circuitstoday.com/wp-content/uploads/2011/08/PWM-inverter-circuit.png
          سلام
          در مورد ترن ساش و جرینی که باید تحمل کنن قاصد جان توضیح میدی ؟همینطور تعداد دورشون
          برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
          راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsanajal
            pwm مدار http://www.circuitstoday.com/wp-content/uploads/2011/08/PWM-inverter-circuit.png
            سلام
            در مورد ترن ساش و جرینی که باید تحمل کنن قاصد جان توضیح میدی ؟همینطور تعداد دورشون
            سلام
            سوالتون رو از دوست دیگه ای پرسیدین عذر خواهی می کنم پست می زنم ولی مدارو دیدم ...
            D3 و D4 اشتباه است و باید موازی معکوس با Q9 و Q6 قرار بگیره
            فرکانس مدار رو از 60 هرتز تا 120 هرتز در نظر گرفته که توسط پتانسیومتر 100 کیلو قابل تنظیمه
            بنابراین ترانسش هم هسته آهن خواهد بود و اندازه ی هسته بسته به توان خروجی تعیین می شه .

دیدگاه

سلام
              سلام
              ترانس هسته آهنی هست با توانی حدود 500 وات ولتاژ ورودی 12 ولت هست اما بهتره ترانس با ورودی 10 یا 11 ولت استفاده بشه...........
              آموزش ساخت ترانس هسته آهنی رو میتونید سرچ کنید اما بطور خلاصه از روی توان ...سطح مقطع محاسبه میشه و از روی سطح مقطع ترانس
              تعداد دور اولیه و ثانویه بدست میاد.........قطر سیمها هم از روی چگالی جریان محاسبه میشه.............
              همونطور که دوستمون گفتن دیودها هم اشتباه وصل شده ....................در کل ساخت همچین اینورتری به جهت هزینه و وزن ترانس توصیه نمیشه ....

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

تشکر از دوستان
                قبلا هم این ؟ رو پرسیدم شرمنده 2باره می پرسم
                من برای پایان نامه ساخت اینورتر می خوام بردارم ، برنامه نویسی هم متاسفانهه بلد نیستم ، حالا مداری هس که بشه در سطح ارشد و ساخت اینورتر ارائه داد ؟ واقعا این برام معضل شده ،ماشالله فول الکم که هستم و .... :angry: :angry:

دیدگاه

تشکر از دوستان
                  قبلا هم این ؟ رو پرسیدم شرمنده 2باره می پرسم
                  من برای پایان نامه ساخت اینورتر می خوام بردارم ، برنامه نویسی هم متاسفانهه بلد نیستم ، حالا مداری هس که بشه در سطح ارشد و ساخت اینورتر ارائه داد ؟ واقعا این برام معضل شده ،ماشالله فول الکم که هستم و .... :angry: :angry:
                  اینجور مدارها بسیار آماتوری و شاید در سطح کاردانی تعریف بشه
                  برای ارشد "اینورتر های کسکید" رو سرچ کنید در حد مقاله یه چیزایی پیدا می کنید .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حسین بنیامین پور
                    با سلام و احترام
                    اینجور مدارها بسیار آماتوری و شاید در سطح کاردانی تعریف بشه
                    برای ارشد "اینورتر های کسکید" رو سرچ کنید در حد مقاله یه چیزایی پیدا می کنید .
                    ممنون
                    اگه خودتون مطلبی چیی دارین ممنون میشم بگین
                    کلا موضوع خوبیه به نظرتون ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X