اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در عیب یابی یک منبع تغذیه منبع تغذیه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک در عیب یابی یک منبع تغذیه منبع تغذیه

نوشته اصلی توسط Majidyoosefi نمایش پست ها
    سلام ، من اینو سه بار درست کردم کار نکرد ، سه بار همه قطعاتو از نو سفارش دادم ، عیب یابی یا الگوریتمی نداره بفهمیم ایراد از کجاست؟
    یه بار هم که کار کرد بعد ۱۰ دقیقه مقاومت ۳۳ اهمیش سوخت ، عوض کردم کار نکرد باز
    سلام چه قطعات ازش ایراد پیدا میکنه از قطعات مرغوب استفاده می کنید خودتان pcb رو زدید ولتاژ ورودی ac ترانسفورمر چقدر هست نباید از 24بیشتر باشه اگه ولتاژ ورودی از 24بیشتر باشه ای سی ها می سوزن
    جدیدترین ویرایش توسط Pooryamm; ۱۹:۰۳ ۱۳۹۷/۱۲/۰۶.
    زرد است ک لبریز حقایق شده تلخ است که با درد موافق شده
    عاشق نشدی وگرنه می فهمیدی پاییز بهاری است ک عاشق شده

دیدگاه

از ترانس ۲۴ ۳ آمپر استفاده می کنم ، قطعات مرغوب منظورتون چیه؟
      یه توضیح بی زحمت بدین ، پی سی بی رو از سیاره الکترونیک برداشتم ، یه بارم از یه پی سی بی دیگه که یه سایت خارجی گذاشته بود استفاده کردم ، مبنا رو بذاریم همین که سیاره الکترونیک و چند سایت ایرانی دیگه گذاشته ، سرچ کنید تغذیه ۰ تا ۳۰ میاد ، دو بار امپ tl081 سوخت ، یه بار مقاومت ۳۳ اهمی ، می خوام یه بار دیگه از اول پی سی بی رو بسازم ، لحیم کاری زیاد برد خراب کرده فکر کنم ، روغن می گن نزنید جاش چی بزنم تا لحیم کاری خوب انجام شه ، من رشته ام الکترونیک نیست عمرانه ، ولی خیلی تجربی مدار ساختم و مطالب سوییچینگو مدارات تغذیه و رگلاتورا رو دوست دارم و مطالعه می کنم ، احتمال من اینه که این مدار یه قلقی داره یا یه جا مقاومت بیشتری باید لحاظ بشه تا بیشتر از ۵ ولت به آمپ نره ، شما تو ساختش به هیچ گیر و گوری برای باره اول بر نخوردین ؟ شاید من که آماتور هستم اونو رعایت نمی کنم
      ممنون از شما

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

اینم بگم یه بار به مدت ۱۰ دقیقه کار کرد و وقتی مشغول کالیبره کردن ولتاژ بودم مدار رو اور لود بود یعنی جریان صفر بود واسه همین فشار اومد مقاومت ۳۳ اهمی سوخت

دیدگاه

سلام منظورم این هست pcbرو بر عکس نزده باشید این تغذیه 3تا امپ داره کدوم ش سوخت منظور ار مرغوب بودن کیفیت ساخت قطعات هست هیچ قطعه نیاز به کم و زیاد کردن نداره تصویر از مدار تون هم بزارید تا قدم ب قدم مشکل ش رو برطرف کنیم برای ای سی ها هم سوکت بزن ک مراحل عیب یابی راحت باشه می تونی از ای سی 741استفاده کنید ک ارزون تر هست در مورد لحیم کاری به تجربه فرد بستگی داره بنده از روغن لحیم آلمانی استفاده میکنم فیبر رو هم قلع اندود کنید
        جدیدترین ویرایش توسط Pooryamm; ۰۳:۳۱ ۱۳۹۷/۱۲/۰۷.

دیدگاه

نه مدار رو برعکس نزدم ، مهندس جان ، من سفارش همه قطعات همون مدار رو دادم پس فردا به دستم می رسه ، از همه مراحل عکس می گیرم می ذارم ، خدا خیرت بده ، فکر کنم خیلی ها مشکل منو داشته باشن ،
          قیمت آمپ tl081 هزار و پونصد هست به نظر شما نامرغوبه؟ در ضمن هیچ پسوندی نداره آخرش ، چون بعضی هاش گرون تره ولی آخرش C داره آخرش ،من بدون پسوند گرفتم ، از کدوم بگیرم این دفعه؟ این دفعه حتما از سوکت استفاده می کنم ، یه سوال ، از مایع فلاکس استفاده کنم بهتر قلع کاری انجام می شه؟ یا به درد کار من نمی خوره؟ و یه سوال دیگه منظورتون از قلع اندود کردن کل مدار یعنی همه ی مس های پشت مدارو قلع کاری می کنید حتی اونجا که پایه قطعه ای وجود نداره؟ یه عکس از بورد قلع کاری اگه بذارید ممنون می شم.
          راستی زنر ها چند وات باشن؟
          یه سوال دیگه ، شاید مسخره باشه ولی برای اطمینان می پرسم : 1n4007 با 1n4001 که فرقی نداره که ، چه بسا بهتره عمکردش ، این طور نیست؟ اساسا چه فرقی دارن؟ 4001 ارزونتره خلاصه ولی من 4007 یه عالمه دارم ، 4001 بگیرم به نظرت؟
          2n3055 هزار مدل داره ، آی سی کالا زده 52 هزار تومن؟ من از امجد ماه پیش 10 تومن خریدم ، مال من اورجینال نیست؟ یه سایت دیدم زده 5 هزار !!!! tip3055 بذارم بجاش؟
          بازم ممنون ، دم شما گرم و دلتون شاد
          جدیدترین ویرایش توسط Majidyoosefi; ۰۲:۵۴ ۱۳۹۷/۱۲/۰۸.

دیدگاه

دوست عزیز در مورد مرغوب بودن یا نبودن اطلاع ندارم از جای معتبر خرید کنید زینر ها هم طبق نقشه باشند نیاز به فلکس نیست بله منظورم همون هست که خطوط رو قلع کاری کنید روغن لحیم بزنید بهتر جذب شه از4007استفاده کنید. از tip35, میتونی استفاده کنید فقط مرغوب نه دوست عزیز چه خبره 50هزار تومن .یه سری به فروشگاه سایت بزنید
            جدیدترین ویرایش توسط Pooryamm; ۰۴:۴۷ ۱۳۹۷/۱۲/۰۸.

دیدگاه

مهندس پیامتو گرفتم ، جواب دادم ، اومد برات؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X