اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع سوییچینگ 12 به 35+ و 35- (12 امپر)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منبع سوییچینگ 12 به 35+ و 35- (12 امپر)

ببین هادی جان این فرمول توانه:
    P=I.V
    که P میشه توان
    I میشه امپر
    V میشه ولتتاژ

هر هسته هم یه توانی داره.
    شما ولتاز و امپر رو بزاریذد تو فرمول و ببینید نتیجه میده یا نه؟!

منم که هنوز منتظر ایسی هستم.
    زکات علم نشر آن است
    بیشتر با من اشنا بشین :
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
    ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

سلام دوست عزیز
      میدونم چی میگی ولی وقت کم میارم که دنبال دیتا شت بگردم
      ضمن اینکه هر هسته برا خودش مولفه های زیادی داره
      معلوم نیست چیزی که من پیدا میکنم به درد این مدار لخوره.
      یکی که تخصص هسته داره باید یه هسته پیشنهاد بده.
      وقتی 39 میتونه تا 350 وات توان بده چرا باید ازش استفاده کنیم با توجه به اینکه ریاد فضا اشغال میکنه و ما نمیتونیم بیشتر از 200 وات از هر هسته توقع داشته باشیم به فرموده قاصد دل عزیر

دیدگاه

مشخصات هسته های سری EE :
        http://s3.picofile.com/file/7454906448/EE0505S.pdf.html
        زکات علم نشر آن است
        بیشتر با من اشنا بشین :
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
        ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

سلام دوست عزیز
          میدونم چی میگی ولی وقت کم میارم که دنبال دیتا شت بگردم
          ضمن اینکه هر هسته برا خودش مولفه های زیادی داره
          معلوم نیست چیزی که من پیدا میکنم به درد این مدار لخوره.
          یکی که تخصص هسته داره باید یه هسته پیشنهاد بده.
          وقتی 39 میتونه تا 350 وات توان بده چرا باید ازش استفاده کنیم با توجه به اینکه ریاد فضا اشغال میکنه و ما نمیتونیم بیشتر از 200 وات از هر هسته توقع داشته باشیم به فرموده قاصد دل عزیر
          ببین دوست عزیز در یک فرکانس خاص شما میتونید توانی از هسته دریافت کنید اما بهتره همیشه هسته بزرگتر انتخاب بشه
          در این حالت دست شما در سیم پیچی بازتره و تلفات حرارتی هسته کمتر میشه.و احتمال به اشباع رفتن هسته بسیار کم میشه.
          مورد دیگه که وجود داره اینه که هر هسته دلخواهی تو بازار نیست و بازار ایران مشکلات زیادی ایجاد میکنه.
          یک مسئله هم که دوست دارم به اون اشاره کنم اینه شما اگر دنبال ساخت یک منبع تغذیه هستید
          بهتره آماده تهیه کنید اما اگر دنبال یاد گیری هستید باید مداری آماده میکردید و شروع به تست و بررسی
          انواع هسته میکردید و فقط به صحبتهای دیگران اکتفاء نمیکردید چقدر خوب بود هر از گاهی از کارهای عملی که انجام دادین
          صحبت میکردین ودیگران رو به چالش میکشیدید شاید در مواردی ما اشتباه کنیم و متاسفانه کمتر کسی هست بصورت
          عملی کار کنه اکثرآ منتظرن..........................
          حالا شما هسته کوچکتر از بازار تهیه کن تا بررسیشون کنیم متاسفانه من به بازار تهران دسترسی ندارم.

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ghasede del
            ببین دوست عزیز در یک فرکانس خاص شما میتونید توانی از هسته دریافت کنید اما بهتره همیشه هسته بزرگتر انتخاب بشه
            در این حالت دست شما در سیم پیچی بازتره و تلفات حرارتی هسته کمتر میشه.و احتمال به اشباع رفتن هسته بسیار کم میشه.
            مورد دیگه که وجود داره اینه که هر هسته دلخواهی تو بازار نیست و بازار ایران مشکلات زیادی ایجاد میکنه.
            یک مسئله هم که دوست دارم به اون اشاره کنم اینه شما اگر دنبال ساخت یک منبع تغذیه هستید
            بهتره آماده تهیه کنید اما اگر دنبال یاد گیری هستید باید مداری آماده میکردید و شروع به تست و بررسی
            انواع هسته میکردید و فقط به صحبتهای دیگران اکتفاء نمیکردید چقدر خوب بود هر از گاهی از کارهای عملی که انجام دادین
            صحبت میکردین ودیگران رو به چالش میکشیدید شاید در مواردی ما اشتباه کنیم و متاسفانه کمتر کسی هست بصورت
            عملی کار کنه اکثرآ منتظرن..........................
            حالا شما هسته کوچکتر از بازار تهیه کن تا بررسیشون کنیم متاسفانه من به بازار تهران دسترسی ندارم.
            سلام دوستان
            جناب اقای قاصد دل. تشکر صمیمانه بنده رو بابت راهنمایی هاتون پذیرا باشید
            فکر میکنم دو راه حل برای من وجود داره
            1. دو مدار درست کنم
            2. از هسته کوچکتر استفاده کنم

شرح راه اول:
            با توجه به پیشنهاد گذشته شما دو مدار درست کنم. یکی برای +30 ولت تا GND و دیگری برای -30 ولت تا GND. اگر از این راهبرد کار رو پیش ببرم باید از هسته ETD39 استفاده کنم و هر هسته رو 10 امپر در نظر بگیرم. گر چه جناب عالی فرموده بودین که هر هسته در این شرایط ولتاز ورودی نباید بیشتر از 200 وات ازش استخراج شود ولی چون فضای کافی روی برد ندارم ناگزیر به استفاده از این هسته و تحت این شرایطم.

شرح راه دوم:
            راهکار دوم استفاده از هسته های کوچکتر و بیشتر است. به عنوان مثال استفاده از هسته ETD29 و به تعداد 2 عدد برای +30 ولت تا GND و 2 هسته دیگر از - 30 ولت تا GND. این راهبرد گران قیمت ولی اصولی تر است و البته نیاز به هتسینک بزرگتر از نظر طول رو طلب میکند. پس باز هم موجب اشغال فضای زیاد خواهد شد.

اگه حق انتخاب با بنده باشه راهکار اول رو انتخاب میکنم گرچه کار کاملا اصولی نیست ولی شرایط مناسب رو برای بنده فراهم میکنه. از شما تقاضا دارم که لطفا با سیم 0.80 محاسبات رو انجام بفرمایین و تعداد دور و تعداد هر رشته سیم رو به بنده از طریق همین تاپیک اعلام بفرمایین.

دیدگاه

اگه حق انتخاب با بنده باشه راهکار اول رو انتخاب میکنم گرچه کار کاملا اصولی نیست ولی شرایط مناسب رو برای بنده فراهم میکنه. از شما تقاضا دارم که لطفا با سیم 0.80 محاسبات رو انجام بفرمایین و تعداد دور و تعداد هر رشته سیم رو به بنده از طریق همین تاپیک اعلام بفرمایین.
              شما هر کاری دوست دارید بکنید مهم اینه که کاری عملی بکنید و تجربه کسب کنید
              مقادیر تعداد دور برای etd39 در فرکانس 50 کیلوهرتز در پستهای قبلی موجوده.

دیدگاه

شما هر کاری دوست دارید بکنید مهم اینه که کاری عملی بکنید و تجربه کسب کنید
                مقادیر تعداد دور برای etd39 در فرکانس 50 کیلوهرتز در پستهای قبلی موجوده.
                برای 10 امپر میتونم از همون استفاده کنم؟
                همون تعداد رشته سیم؟

دیدگاه

سلام دوستان
                  جناب قاصد دل محاسبات قبلی شما برای + - 30 ولت بود
                  الان می خوام از + 30 ولت و GND استفاده کنم
                  هسته etd39
                  +30 ولت دیسی و 10 امپر
                  فرکانس 50 هرتز

حالا باز هم محاسبات همونه؟

دیدگاه

جناب قاصد دل محاسبات قبلی شما برای + - 30 ولت بود
                    الان می خوام از + 30 ولت و GND استفاده کنم
                    هسته etd39
                    +30 ولت دیسی و 10 امپر
                    فرکانس 50 کیلو هرتز

حالا باز هم محاسبات همونه؟
                    ترانس فرقی نمیکنه آرایش خروجی تغیر میکنه دو سر سیم پیچ خروجی به یک دیود دوبل میخوره
                    سر وسط هم میشه زمین.

دیدگاه

ترانس فرقی نمیکنه آرایش خروجی تغیر میکنه دو سر سیم پیچ خروجی به یک دیود دوبل میخوره
                      سر وسط هم میشه زمین.
                      جناب قاصد دل عزیز تشکر
                      فقط دوتا سوال اونم اینکه اولا تعداد رشته سیمهای 0.80 برای 10 امپر چند تاست و دوم اینکه چطور میتونم دو هسته که یکی +30 و گرانده و دیگری که 30- و گرانده را به هم وصل کنم که 30+ - و گراند درست کنم.
                      اگه ممکنه یه شماتیک تصویری برام بگذارید که فهم مطلب اسانتر باشه( وضعیت دیودها مشخص باشه )
                      دیدگاه

نوشته اصلی توسط Hadi_ghr_e
                        جناب قاصد دل عزیز تشکر
                        فقط دوتا سوال اونم اینکه اولا تعداد رشته سیمهای 0.80 برای 10 امپر چند تاست و دوم اینکه چطور میتونم دو هسته که یکی +30 و گرانده و دیگری که 30- و گرانده را به هم وصل کنم که 30+ - و گراند درست کنم.
                        اگه ممکنه یه شماتیک تصویری برام بگذارید که فهم مطلب اسانتر باشه( وضعیت دیودها مشخص باشه )
                        مثل سری کردن دو تا باطری فقط خروجی ها با ید از ورودی ایزوله باشه و کنترل ولتاژ با اپتو کوپلر صورت بگیره
                        شماتیک هم پیدا کردم چشم

دیدگاه

6 عدد سیم 0.8
                          مثل سری کردن دو تا باطری فقط خروجی ها با ید از ورودی ایزوله باشه و کنترل ولتاژ با اپتو کوپلر صورت بگیره
                          شماتیک هم پیدا کردم چشم
                          I am basice
                          عزیزم جوری توضیح بده که قابل فهم باشه برام چون من مبتدی هستم
                          چند رشته برای اولیه و چند تا برای ثانویه؟
                          اگه بخوام ایزوله باشه باید رو یکی از هسته ها + - 15 ولت برای پری در بیارم که مجبور نشم از همون 30 ولت تامین کنم.
                          اپتوکوپلر برای چی؟
                          اخه خود مدار نداره اینو

دیدگاه

عزیزم جوری توضیح بده که قابل فهم باشه برام چون من مبتدی هستم
                            چند رشته برای اولیه و چند تا برای ثانویه؟
                            اگه بخوام ایزوله باشه باید رو یکی از هسته ها + - 15 ولت برای پری در بیارم که مجبور نشم از همون 30 ولت تامین کنم.
                            اپتوکوپلر برای چی؟
                            اخه خود مدار نداره اینو
                            اولیه 8 تا سیم 0.8 برای هر طرف
                            ثانویه سه تا سیم 0.8 برای هر طرف
                            و چون می خوای از دو منبع بصورت سری استفاده کنی خروجی ها نباید با زمین در ارتباط باشن پس کنترل ولتاژ نوری انجام میشه با اپتو کوپلر
                            جناب basice شما کمی مطالعه هم لازم داری قرار اینجا راهنمایی کنیم نه اینکه از پایه توضیح بدیم اگر اینقدر وقت بود که کتاب منتشر میکردیم
                            تا مجور نشیم برای هر شخصی مثنوی بنویسیم شما کتابهای فارسی چاپ شده یا زبان اصلی هم مطالعه کنید.

دیدگاه

اولیه 8 تا سیم 0.8 برای هر طرف
                              ثانویه سه تا سیم 0.8 برای هر طرف
                              و چون می خوای از دو منبع بصورت سری استفاده کنی خروجی ها نباید با زمین در ارتباط باشن پس کنترل ولتاژ نوری انجام میشه با اپتو کوپلر
                              جناب basice شما کمی مطالعه هم لازم داری قرار اینجا راهنمایی کنیم نه اینکه از پایه توضیح بدیم اگر اینقدر وقت بود که کتاب منتشر میکردیم
                              تا مجور نشیم برای هر شخصی مثنوی بنویسیم شما کتابهای فارسی چاپ شده یا زبان اصلی هم مطالعه کنید.
                              اخمالو

دیدگاه

سلام
                                وقت بخیر دوستان
                                یه اررور پیش اومده
                                جناب قاصد دل فرمودن که سوییچینگ باید ایزوله باشه یعنی گراند خروجی نباید به گراند 12 ولت ورودی وصل بشه
                                اگر گراند پری امپ رو به امپ وصل کنم که البته اصولش هم همینه و از اونجایی که ورودی پری امپ از پخش ماشین تامین میشه که اونم به گراند 12 ولت وصله دچار مشکل میشیم
                                یعنی گراند ولتاژ ورودی سوییچینگ از طریق پخش ماشین و گراند پری امپ به گراند امپ که در واقع گراند خروجی سوییچینگ هست وصل میشه.
                                راه حل چیه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X