سلام
3120 فک کنم لیون داشته باشه.ولی TLP350 حتما تو بازار هست.
رو واسه کار خودم وارد کردم نمی دونم تو بازار باشه یا نه یه استعلام از بازار می گیرم اگه بود بهت می گم .
ببخشید میتونم بپرسم کارتون چی بود؟(من با این فضولیها استعدادهای خوبی رو تو این انجمن کشف کردم :mrgreen
اقا پویا هم اگه یه کم از اون همه چیزو که میدونه برامون بذاره بد نیست تا ما هم یه کم از همه چیزو بدونیم :biggrin:
خوشبختانه ویرایش می تونم انجام بدم ولی هر کاری می کنم نقل قول نمی گیره ؟
بیخیال بعضی از کاربرای این انجمن 4 ساله عضون ولی هنوز بدون نقل قول همینجوری جواب میدن...
GBTs have been the preferred device under the conditions of low duty cycle, low frequency (< 20 kHz), and small line or load variations. They also have been the device of choice in applications that employ high voltages (> 1000 V), high allowable junction temperatures (> 100°C), and high output powers (> 5 kW).
MOSFETs are preferred in those applications with high-frequency operation (> 200 kHz), wide line or load variations, long duty cycles, low-voltage applications (< 250 V), and lower output power (< 500 W) (Fig. 2).
IGBT ها دیواس هایی هستند که ترجیحا تحت شرایط low D.C و ...
این داکیومنت به طور ضمنی می فرماید ترجیحا برای کاربردهایی که D.C ممکنه از 20% ماکزیمم کمتر شود .
در این شرایط (Low D.C ) ماسفت کم کم وارد ناحیه خطی می شه و از ناحیه سویچینگ دور می شه .
برعکس، در دیوتی پایین تر از 20% ماکس می شه روی IGBT حساب کرد .
چون اگر به قول شما بایدی در کار بود باید قید شیفت فاز رو با IGBT می زدیم .
HCPL3120 رو واسه کار خودم وارد کردم نمی دونم تو بازار باشه یا نه یه استعلام از بازار می گیرم اگه بود بهت می گم .
Clear History هم کردم ولی نقل قول نمی گیره . مگه غیر از اینکه روی نوشته مد نظر نقل قول رو بزنم باید کار دیگه ای هم انجام بدم؟
نه کار دیگه ای نمیکنیم! به ادمین یه یبغام بده ببین چشه.
پوریا جان HCPL3120 رو ظاهرا فروشگاه جوان الکترونیک داره یه سری هم می تونی به سایتش بزنی . :smile:
B2 جان کدوم کار منظورتونه ؟ اگه 3120 رو منظورتونه برای یک سیستم تصحیح قدرت interleaved و وایانا استفاده کردم .
در مورد نقل قول هم نمی دونم چرا اینجوریه ؟
این سایتو هم دیروز از طریق یکی از دوستانم پیدا کردم به نظر نسبت به فارومهای دیگه بهتر میاد . (فکر می کنم یکم زود باشه برای نظر دادن ولی خوب حالا )
یعنی اینجا 4 ساله بوده ما نمی دونستیم ؟
B2 جان خودت که استادی من دیگه بگم چی ؟
وایننا (VIENNA ) هم یک مدل از تصحیح قدرته در اصل یک مدل از همون رکتیفایره سه فازه که فقط به جای داشتن دوتا یا 4 تا یا 6 تا سوییچ در بخش قدرت ، یک سوییچ داره .
بیشتر در DPS ها بکار می ره چون قابلیت Redundant ش نسبت به بقیه توپولوژیها بهتره یا به عبارتی راحتتره .
حدودا هم بالاترین راندمان رو داره .
اون کار منم چیز خاصی نبود یه DPS خیلی ساده بود .
مرورگرم فایرفاکسه نمی دونم فقط با این سایت این مشکلو دارم حالا فردا از کافی نت امتحان می کنم شاید از اول نصبش کنم درست شه نمی دونم .
" اره بابا..ما کم الکی نیستیم :biggrin: اینجا از سال 2006 که یه وبلاگ بوده وجود داره. "
شما استادی B2 جان . بتونیم یه چیزی از شما و دیگر اساتید یاد بگیریم .
با این حرفها کسی نمیتونه از جواب دادن به سوال فرار کنه :mrgreen:
وایننا (VIENNA ) هم یک مدل از تصحیح قدرته در اصل یک مدل از همون رکتیفایره سه فازه که فقط به جای داشتن دوتا یا 4 تا یا 6 تا سوییچ در بخش قدرت ، یک سوییچ داره .
اصلا اطلاعاتی از این که گفتی ندارم اگه رفرنسی چیزی ازش داری بذار.
اون کار منم چیز خاصی نبود یه DPS خیلی ساده بود .
اصلا نمیدونم DPS چی هست.حالا چی هست؟در کل کارای پاور الکترونیک و سوئیچینگ چی انجام دادی؟(مراحل استعداد یابیه :icon_razz
مثل اینکه هنوز با نقل قول مشکل داری...با یه مرورگر دیگه هم امتحان کن.
شما استادی B2 جان . بتونیم یه چیزی از شما و دیگر اساتید یاد بگیریم
یه کم بگذره متوجه میشی استادا اینجا کین..زود قضاوت نکن.
با این حرفها کسی نمیتونه از جواب دادن به سوال فرار کنه :mrgreen:
مثل اینکه هنوز با نقل قول مشکل داری...با یه مرورگر دیگه هم امتحان کن.
مثه اینکه حل شده :mrgreen:
الان می خوام از همه چی نقل قول بگیرم یکم عقده های این یکی دو روزو خالی کنم :biggrin:
B2 من اومدم تو این سایت به این امید که از اساتید اینجا که ظاهرا فاروم بدی نیست یه چیزی یاد بگیرم می خوام از اساتیدی که اینجا هستند و هنوز نمی شناسمشون برای یه سری مباحث که برام مبهمه استفاده کنم .
DPS کوچیک شده Distributed Power Systems به معنی سیستمهای توان توزیع شده و به مفهوم تغذیه های سوییچینگ کاملیه که باهم موازی شدند و یک بار رو تغذیه می کنند
این حالت می شه Load sharing
بلاکش هم که مشخصه ابتدا EMI سپس PFC و بعد هم یک DC/DC
منتها به جای یدونه چندتاست که بستگی به بار خروجی داره که چندکیلوواته .مثه موازی کردن چندین تا منبع سوچینگ که فرمانشونو از یه کنترلر مشترک می گیرند همین .
حالا در مورد وایننا : چند مدل توپلوژی برای تصحیح قدرت سه فاز داریم :
CCM , VIENNA , interleaved single switch ,interleaved two switch
خود PFC در حالت کلی به سه قسمته :
1) CCM که جریان سلف در این حالت پیوسته است یعنی پس از اینکه سوییچ off شد جریان سلف با شیب di/dt شروع به کم شدن می کنه اما قبل از اینکه جریان داخل سلف به صفر برسه سوییچ on می شه این حالت باعث می شه استرس کمتری روی سوییچ ایجاد بشه چون اختلاف i0 تا Ipeak خیلی زیادتر از اختلاف Is.off تا Ipeak است .فرکانس کار هم ثابته به همین دلیل فیلتراسیون ورودی راحتتره .
توان تحویلی هم در این حالت خیلی بالاتره _نسبت به بقیه حالتها _ اما متاسفانه سوییچ دراین حالت همواره در ناحیه Hard Switching کار می کنه و تلفات Cs زیادتری نسبت به بقیه داره همین مسئله باعث می شه که مجبورشیم مقدار سلف رو بزرگ انتخاب کنیم چون سلف CCM مستعد اشباع شدنه ولی وقتی سلف بزرگ انتخاب بشه کمترین rms جریان روی سلف میفته به همین خاطر کمترین استرس رو روی سوییچ داریم به عبارتی فقط تلفاتCs داریم .
2) DCM که دراین حالت پس از اینکه سوییچ خاموش شد جریان سلف به صفر می رسه یه فاصله زمانی می گذره و بعد با پالس ساعت مجددا روشن می شه . توان تحویلی از ccm کمتره اما دو تا مزیت داره یکی اینه که هسته می تونه کوچکتر انتخاب بشه چون فاصله ش تا ناحیه اشباع از DCM بیشتره دوم هم اینکه پایداری خوبی داره چون کنترلر ، پالسهای گیت رو با کلاک پالس سینکرونایز می کنه یعنی فرکانس سوییچ همیشه Fix و ثابته . اینه که پیکهای کنترل نشده روی سلف و سوییچ نداریم یا حداقل اینکه کمتر داریم . می شه سوییچ رو از ناحیه Hard Switching دور کرد اما نمی شه کامل ZVS بشه .
3) CrM که حالت بحرانیه در این حالت جریان سلف صفر می شه ولی بلافاصله در لحظه صفر ،سوییچ رو روشن می کنه خوب معلومه دیگه فرکانس Fix نیست بیشتر هم به درد بارهای سبک و low cost می خوره .
اینا تقسیم بندی و یه توضیح مختصر و کلی در مورد حالتهای مختلف تصحیح قدرت بود حالا اگر اجازه به دلیل محدودیت شدید زمانی در پست بعدی در مورد VIENNA صحبت می کنیم .
دیدگاه