اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شیفت فاز باtl494

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شیفت فاز باtl494

نوشته اصلی توسط علی110

اگر یکم باهوش باشی می تونی تو هم بسازی کار زیاد سختی نیست
    حالاتولقمه اماده میخوای ملت چکار کنند/ یکم به اون کلت فشار بیار قرار نیست که همه چیز مفتی بدست بیاری پسرم /انسان باید توزندگی تلاش کنه/

درضمن اگه بتونی باترانزیستور این کار بکنی یه چیز محشر میشه یعنی دیگه ازاین فلیپ فلاپ وگیت ها استفاده نکنی مثلا یه UC3825AN بخری باچندتا ترانزیستور و... چهارتاخروجی شیفت داشته باشی البته کارساده ای نیست
    سلام
    والا چی بگم من در حد شماباهوش نیستم از بچگی هم همیشه دنبال چیز آماده بودم :دی
    الان اینی که شما درست کردید قراره دنیا رو متحول کنه:دی
    خطاب کردن کسی با لفظ "تو" دور از شخصیت هست.بنده در مقابل بی احترامی های شما سکوت میکنم.یه نصیحت برادرانه به شما که تازه وارد هستید،اینجا آدم های بزرگی اومدن و رفتن،کارای بزرگی هم در اختیار همگان قرار دادن،اینجا قبل از منافع مالی جو رفاقتی حاکم هست،8 سال عضو این سایت هستم،خیلی چیزها از اینجا یاد گرفتم به قول شما مفتی بوده..:دی
    امیدوارم با این طرز تفکر به قله های بلند موفقیت برسی...
    یاعلی

دیدگاه

اینم یه مدل شیفت فاز
      دوستان ببخشید فایل عکسهارو تو سیستم پیدا نکردم چون زمان زیادی از این آزمایشها گذشته از روی پرینتی که
      داشتم عکس گرفتم زیاد کیفیت نداره. اولی که مشخصه با tl494
      ]
      دومی هم یه تست هست با 555 که خروجیش با یه 4011 و به فلیپ فلاپها داده شده
      کار 4011 اینه که خروجی 555 رو به دو خروجی مکمل تبدیل کنه(یه خروجی مستقیم و دیگری نات شده)
      555 طوری بسته شده که با تغییر پتانسیومتر دیوتی سایکل پالسش تغییر میکنه در عوض در خروجی 4013
      شیفت فاز ایجاد میشه.
      خیلی ساده و مشخصه.
      ]

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

سپاس استاد...در ضمن از مطالبتون توی تاپیک طراحی اینورتر جوش بهره ها بردیم . :job:
        امروز نه آغاز و نه انجام جهان است ای بس غم و شادی که پس پرده نهان است
        گر مرد رهی غم مخور از دوری و دیری دانی که رسیدن هنر گام زمان است

دیدگاه

در ضمن از مطالبتون توی تاپیک طراحی اینورتر جوش بهره ها بردیم
          شما لطف دارین اون تاپیک مربوط به دو سال پیش هست و خالی از اشکال نیست
          مهم اینه که افراد در ارائه مطالب عمومی خسلت نشون ندن تا بار علمی و عملی
          جامعه افزایش پیدا کنه.

دیدگاه

حال شما چطوره اقای هارونی . بنده هم از ایشون سپاسگذارم . امید است سایه ایشون هیچوقت از سر ما و انجمن کم نشه .

سپاس استاد...در ضمن از مطالبتون توی تاپیک طراحی اینورتر جوش بهره ها بردیم
            بنده هم با اتکا به اون تاپیک درصدد ساخت اقدام و به مشکلاتی از جمله جا نشدن سیم ها در هسته و ... برخوردم و سوالاتی در انتخاب هسته و .... پیش اومد و اینکه ایا بازاری ها هم سیم پیچ جدا گانه ای برای ایجاد قوس اولیه دارن یا ....
            در نتیجه این کارو موکول به زمانی کردم که اطلاعاتم بیشتر شود و بعد اقدام کنم . (بزرگترین مشکل من ترانسه :sad: :redface

دیدگاه

با سلام--مداری که اقای قاصد دل لطف کرده و نشان داده اند دارای یک مشکل اساسی است و ان این است که در مدارهای قدرت مثل منبع تغذیه ویا دستگاه جوش باعث سوختن ای جی بی تی یا ماسفت ها خواهد شد و ان به علت این است که فلیب فلابها نویز گرفته و در بعضی از زمانها ست یا ریست میشوند و در نهایت فرمانها ی خروجی بهم ریخته و باعث روشن شدن هم زمان سوییچهایی میشود که نباید هم زمان روشن شوند.لذا باید مدار را طوری طراحی کرد که هنگامی که نویز بوجود میاید سوییچها هم زمان روشن نشوند.جهت تست و شبیه سازی با ارکد میتوانید روی یکی از کلاکها نویز یعنی یک کلاک بالس اضافه سوار نمایید خواهید دید که چه اتفاقی میافتد.برای جلوگیری از این امر باید بالس اضافه تشخیص داده شده و فلیب فلابها ریست شوند که در مداری که نشان داده بودم این امر در نظر گرفته شده بود.البته فهمیدن این مسیله حدود 200 هزار رو دستم خرج گذاشت و انهم سوختن ای جی بی تی هایی بود که با شیفت فاز 494 ساخته بودم و بعد ازکلی کلنجار رفتن با مدار و بررسی علت سوختن ای جی بی تی ها ای مسیله برایم روشن شد.و این شد که مدار را طوری طراحی کردم که این حالت بیش نیاید.
              در زندگی اثر خوب و خاطره خوش از خودمان در این دنیا برجا بگذاریم.etgpsp

دیدگاه

باسلام خدمت دوستان
                درمورد مداراتی که دوست عزیز مون قرار داده اند اصلادنبالش نگیرید چون به ترکستان

نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE

در نتیجه این کارو موکول به زمانی کردم که اطلاعاتم بیشتر شود و بعد اقدام کنم . (بزرگترین مشکل من ترانسه :sad: :redface
                خوب موقعی که محاسبات اولیه 3برابر بشه سیم جانمیشه دوست من
                این طوری میشه که یه نفر میاد بسازه ویکی دوسال ازوقت گرانبهاش صرف میکنه اخرش هم به مشکل می خوره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط etgpsp
                  با سلام--مداری که اقای قاصد دل لطف کرده و نشان داده اند دارای یک مشکل اساسی است و ان این است که در مدارهای قدرت مثل منبع تغذیه ویا دستگاه جوش باعث سوختن ای جی بی تی یا ماسفت ها خواهد شد و ان به علت این است که فلیب فلابها نویز گرفته و در بعضی از زمانها ست یا ریست میشوند و در نهایت فرمانها ی خروجی بهم ریخته و باعث روشن شدن هم زمان سوییچهایی میشود که نباید هم زمان روشن شوند.لذا باید مدار را طوری طراحی کرد که هنگامی که نویز بوجود میاید سوییچها هم زمان روشن نشوند.جهت تست و شبیه سازی با ارکد میتوانید روی یکی از کلاکها نویز یعنی یک کلاک بالس اضافه سوار نمایید خواهید دید که چه اتفاقی میافتد.برای جلوگیری از این امر باید بالس اضافه تشخیص داده شده و فلیب فلابها ریست شوند که در مداری که نشان داده بودم این امر در نظر گرفته شده بود.البته فهمیدن این مسیله حدود 200 هزار رو دستم خرج گذاشت و انهم سوختن ای جی بی تی هایی بود که با شیفت فاز 494 ساخته بودم و بعد ازکلی کلنجار رفتن با مدار و بررسی علت سوختن ای جی بی تی ها ای مسیله برایم روشن شد.و این شد که مدار را طوری طراحی کردم که این حالت بیش نیاید.
                  http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up7/94638626269755856045.jpg

دیدگاه

با سلام--سوییچهایی که نباید هرگز با هم و همزمان روشن شوند در شکل مشخص شده سوییچهای شماره 1 و 3 و سوییچهای 2و 4 ..

دیدگاه

برای من این موضوع پذیرفتنی است . چند مداری که قبلا از فلیپ فلاپ استفاده کرده بودم زمانی که زنگ خانه زده میشد و یا حتی یخچال استارت میزد عملکردش کلا بهم میخورد و فلیپ فلاپ با نویز عمل میکرد . :biggrin:
                      ممنون

البته که مدار اقای قاصد قرار نیست بهIGBT و در مداری حرفه ای استفاده شود / بلکه مثالی ساده و عالی برای ایجاد اختلاف است و قابل درک و عالی

دیدگاه

جناب etgpsp فکر نمی کنم جایی دیده باشید که بنده به کسی پیشنهاد داده باشم از این مدار برای ساخت منبع تغذیه یا دستگاه جوش استفاده کنند
                        دقیقآ در همین تاپیک روی استفاده از IC های مخصوص تاکید کردم و دقیقآ در جواب pm آقای علی110 به ایشون هم عرض کردم این نوع مدارها اشکا لات
                        زیادی دارن همون زمان هم که شما این مدار رو ارائه کردید در جواب ایمیل babak1367 عرض کردم چند ده هزار چوب خسارت به شما وارد خواهد شد :biggrin:
                        در ضمن مدار شما هم همچین خالی از ایراد نیست در تغییرات لحظه ای شدید بار جایی که کنترلر قصد به صفر رسوندن پهنای پالس رو داره خروجی فلیپ فلاپ ها
                        وضعیت جالبی نخواهند داشت امکان ایجاد ضربه جریان توسط خازن سری با پریمر هست البته من شخصآ این مدار رو نبستم ولی امکان شنیدن صدای هسته وجود داره
                        البته این مورد همیشه اتفاق نمی افته شاید برخورد نکرده باشید.
                        منظور من این نیست که در مدار من این مورد نیست در هر صورت این نوع مدارات برای دوستان جنبه آموزشی داره و میتونه درک صحیحی ازشیفت فاز بده
                        که بنظرم این مدار درک راحتتری موجب میشه.
                        و دوستان میتونن با داشتن وقت آزاد بیشتر روی این مدار یک مدار عاری از مشکل ارائه بدن وامیدوارم در این رابطه خسلت نشون ندن.
                        این طوری میشه که یه نفر میاد بسازه ویکی دوسال ازوقت گرانبهاش صرف میکنه اخرش هم به مشکل می خوره
                        دوست من میدونم وقت رو غنیمت دونستی تا ماهیگیری کنی لااقل درست نشونه بگیر و یه ایراد اساسی از تاپیک های دو سال پیش پیدا کن
                        هر چند من به ایرادات خودم واقفم و در صدد رفع اونها بودم ولی بدون هر کس چیزهایی رو برای خودش حفظ میکنه و نیازی
                        به فخر فروختن نیست.

دیدگاه

با سلام--دوست عزیز اقای Ghasede del با عرض معذرت از اینکه صحبتهایم باعث ناراحتی شما شده.بنده منظوری نداشتم و فقط قصدم یاد اوری برای دوستانی بود که ممکن است از این مدار در طراحی های خود استفاده نمایند.تا جلوی خسارتهای احتمالی گرفته شود.فقط یاد اوری.حال اگر باعث ناراحتی شما شدم پوزش مرا بپذیرید.

دیدگاه

با سلام--دوست عزیز اقای Ghasede del با عرض معذرت از اینکه صحبتهایم باعث ناراحتی شما شده.بنده منظوری نداشتم و فقط قصدم یاد اوری برای دوستانی بود که ممکن است از این مدار در طراحی های خود استفاده نمایند.تا جلوی خسارتهای احتمالی گرفته شود.فقط یاد اوری.حال اگر باعث ناراحتی شما شدم پوزش مرا بپذیرید.
                            سلام
                            اختیار دارین اگر اینطور القاء شده که من ناراحت شدم مطمئن باشید اینطور نیست ما به شما و بقیه دوستان ارادت داریم :smile:
                            فقط جناب علی110 کمی کم لطفی میکنن.
                            شاید خیلی از دوستان بانظر من موافق باشن که پیدا کردن ایراد در تاپیک های سالهای قبل دور از ذهن نیست حتی تاپیک های استاد فرزانه دایی
                            ما که دیگه به حساب نمیایم . :redface:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ghasede del
                              :smile:
                              فقط جناب علی110 کمی کم لطفی میکنن.
                              شاید خیلی از دوستان بانظر من موافق باشن که پیدا کردن ایراد در تاپیک های سالهای قبل دور از ذهن نیست حتی تاپیک های استاد فرزانه دایی
                              ما که دیگه به حساب نمیایم . :redface:
                              دوست عزیز خدا شاهد که من منظوری ندارم فقط میگم اگه میخوایم چیزی رو در اختیار کسی بزاریم باید خیلی روی اون کارشناسی بشه تا کسی که استفاده میکنه گمراه نشه این منطق منه/بنده هم زیاد وارد بحثهای شما نمی شم چون چیز زیادی از الکترونیک نمی دونم وزیادنظر نمی دم/دوست دارم زیاد ببینم تابنویسم این منطق منه/درکل به بزرگی خودت مارو ببخش دوست عزیز چون من نمی خوام سر بحث یه چیز..... بین ما اختلاف بیفته/
                              مارو بخشش

دیدگاه

عزیزم میشه دقیقا توضیح بدی منظورت چیه محاسبات اولیه 3 برابر بوده؟؟؟؟
                                این طوری میشه که یه نفر میاد بسازه
                                این یه نفر کیه دقیقا؟
                                ویکی دوسال ازوقت گرانبهاش صرف میکنه اخرش هم به مشکل می خوره
                                این یکی کیه اونوقت؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X