اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تامین برق AVR با 12 ولت یا 220 ولت به وسیله مقاومت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تامین برق AVR با 12 ولت یا 220 ولت به وسیله مقاومت

دوستان یه خاطره براتون تعریف کنم بخندین یکمی!
    من وقتی سوم راهنمایی بودم داشتم محافظ یخچال درست می کردم و اتفاقا از همین روش (خازن پلی استر و پل دیود) هم استفاده کرده بودم.
    اون موقع اون مقاومت موازی با خازن رو نذاشته بودم هنوز. موقع کار بعضی وقتا دستم میخورد به اون خازنه و ولتاژش تخلیه می شد تو دستم و تموم میشد.
    یک بار دستم چند بار خورد به خازنه و برق دستمو گرفت! با خودم می گفتم " ای بابا این خازنه مگه چقدر شارژ داره! چرا تخلیه نمیشه!
    بعد 10 دقیقه دیدم اصلا دوشاخه رو از برق در نیاوردم! مدار تو برق بود منم هی دست میزدم به 220 ولت . اونم کم نمیاورد تخلیه نمیشد

موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad751

سلام دوستان
      من از این مدار استفاده میکنم واسه تغذیه یک فلیپ فلاپ JK برای یک مدار toggle bistable . یعنی وقتی ی بار کلید رو فشار بدم خروجی یک بشه و یک بمونه و وقتی دوباره فشار میدم خروجی 0 بشه و صفر بمونه.حالا مدار درست کار میکنه ولی وقتی شارژر لپ تاپمو یا حتی شارژر موبایلمو میزنم به سه راهی که مدار بهش وصله ی جرقه کوچیک میزنه و فلیپ فلاپ تغییر وضعیت میده اگه 0 هست 1 میشه یا برعکس.بنظرتون چکار کنم خیلی ضروریه.
      مدار رو میشه ی جوری عوض کرد که اینقد حساس نباشه ؟
      من اونیم که سایه ام نداشت
      دلش رو توی کوچه جا گذاشت
      همون که تو دلش غمارو کاشت
      غیر از این سکوت چیزی برنداشت
      مرتضی خدا نگهدارت.روحت شاد و یادت گرامی و صدایت جاودان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا ملکی
        سلام دوستان
        من از این مدار استفاده میکنم واسه تغذیه یک فلیپ فلاپ JK برای یک مدار toggle bistable . یعنی وقتی ی بار کلید رو فشار بدم خروجی یک بشه و یک بمونه و وقتی دوباره فشار میدم خروجی 0 بشه و صفر بمونه.حالا مدار درست کار میکنه ولی وقتی شارژر لپ تاپمو یا حتی شارژر موبایلمو میزنم به سه راهی که مدار بهش وصله ی جرقه کوچیک میزنه و فلیپ فلاپ تغییر وضعیت میده اگه 0 هست 1 میشه یا برعکس.بنظرتون چکار کنم خیلی ضروریه.
        دوست عزیز شاید با اقزایش ظرفیت خازن خروجی مشکل شما برطرف بشه
        خدایا هر چقدر دوست داری از عمر من کم کن و به طول عمر پدر و مادرم اضافه کن...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا ملکی
          سلام دوستان
          احتمالا سیم برق ضعیفه . خازن c2 , c4 رو به 1000 میکرو افزایش بدین

دیدگاه

ظرفیت خازن رو بالا بردم یه مقدار بهتر شد ولی با دریل کار می کردم مدار اون دور واسه خودش روشن خاموش می شد :biggrin: .یک خازن 1pf به پایه clock فلیپ فلاپ و زمین وصل کردم مشکل حل شد.ممنون از جوابتون.
            دلش رو توی کوچه جا گذاشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا ملکی
              ظرفیت خازن رو بالا بردم یه مقدار بهتر شد ولی با دریل کار می کردم مدار اون دور واسه خودش روشن خاموش می شد :biggrin: .یک خازن 1pf به پایه clock فلیپ فلاپ و زمین وصل کردم مشکل حل شد.ممنون از جوابتون.
              یک موضوعی روشن نشد اینکه اگر دریل یا شارژرو از طریق سیم رابط به یک پریز دیگه وصل می کردیم باز این مشکل بود یا نه فقط روی پریز مربوط به مدار این اتفاقات میفتاد؟ و کدوم خازنو افزایش دادین؟

دیدگاه

یک موضوعی روشن نشد اینکه اگر دریل یا شارژرو از طریق سیم رابط به یک پریز دیگه وصل می کردیم باز این مشکل بود یا نه فقط روی پریز مربوط به مدار این اتفاقات میفتاد؟ و کدوم خازنو افزایش دادین؟
                من به سه راهی وصل کرده بودم مدار رو و وقتی مدار وصل بود به برق و شارژر رو هم به سه راهی وصل میکردم خروجی فلیپ فلاپ تغییر وضعیت میداد.دریل رو هم به سه راهی وصل میکردم.حتی وقتی دریل رو به یک پریز دیگه وصل میکردم مدار واسه خودش خاموش روشن میشد شارژر هم همینطور.
                هم خازن پلی استر رو زیاد کردم هم خازن صافی زیاد تاثیری نداشت تو جلوگیری از تغییر وضعیت فلیپ فلاپ.یه خازن 1 پیکو به پایه clock فلیپ فلاپ و زمین وصل کردم الان هیچ مشکلی نداره.
                دلش رو توی کوچه جا گذاشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا ملکی
                  من به سه راهی وصل کرده بودم مدار رو و وقتی مدار وصل بود به برق و شارژر رو هم به سه راهی وصل میکردم خروجی فلیپ فلاپ تغییر وضعیت میداد.دریل رو هم به سه راهی وصل میکردم.حتی وقتی دریل رو به یک پریز دیگه وصل میکردم مدار واسه خودش خاموش روشن میشد شارژر هم همینطور.
                  هم خازن پلی استر رو زیاد کردم هم خازن صافی زیاد تاثیری نداشت تو جلوگیری از تغییر وضعیت فلیپ فلاپ.یه خازن 1 پیکو به پایه clock فلیپ فلاپ و زمین وصل کردم الان هیچ مشکلی نداره.
                  با این حساب نویز از طریق هوا وارد مدار لاجیک میشه و ربط چندانی به منبع تغذیه نداره

دیدگاه

با این حساب نویز از طریق هوا وارد مدار لاجیک میشه و ربط چندانی به منبع تغذیه نداره
                    یعنی ممکنه باز هم خود ب خود تغییر وضعیت بده ؟ با شرایط مختلف امتحانش کردم مشکلی نداره دیگه.نویز تو هوا رو چطوری درست کنم که ببینم مشکلی داره هنوز یا نه
                    دلش رو توی کوچه جا گذاشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا ملکی
                      یعنی ممکنه باز هم خود ب خود تغییر وضعیت بده ؟ با شرایط مختلف امتحانش کردم مشکلی نداره دیگه.نویز تو هوا رو چطوری درست کنم که ببینم مشکلی داره هنوز یا نه
                      ابتدا طوری مشکل مطرح شد که بنظر میرسید نوسان از طریق سیم برق به مدار راه پیدا میکنه در حالیکه دستگاه دریل از طریق هوا رو مدار موج القا کرده یعنی مسیر نویز از هوا بوده و همون خازن روی کلاک فیلیپ فلاپ جلوی نوسانات ناخواسته کلاک رو گرفته . پس مشکل حل شده

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X