اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تغییر در ولتاژ پاور کامپیوتر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تغییر در ولتاژ پاور کامپیوتر

HI VOLTAGE عزیز منم همینکارو کردم دیگه(به عبارتی همون 12 رو دارم کم میکنم)
    فعلا از دیشب تا حالا برا تست زیر بار گذاشتمش و مشکلی پیدا نکرده
    تنها کاری هم که انجام دادم این بود که مقاومت فیدبک 12 رو کمتر کردم تا جمع ولتاژی فیدبک بالا بره
    حالا سوال من اینه که آیا مطمئن هست یا تغییرات دیگه ای میخواد؟
    آقا وحید ، دادا گفتم که موضوع چجوریه / مشکل که نه قربونت :biggrin:
    فقط شما گفتی زیر بار 6 امپری گذاستی . بد نبود بگی جریان اون 12 ولت خود پاور چقدره .

حضور ذهن ندارم که با تغییر ولتاژ چه تغییری تو جریان میکنه .

فرض بگیر به نتیجه رسیدیم که این 8 ولت باید تا 16 امپر جریان بده . اگه واقعا افت توان رو نمیخوای و کل جریانشو لازم میدونی .
    حتما جریانشو مصرف کن ببین تا کجا افت نمیکنه . اگه دیدی مثلا با جریان 8 امپر شروع به افت کرد پس یعنی نمیتونه جبران کنه /

البته مشکل از فیدبک شما نیست .دلیلش 1_یا بخاطر فیدبک بقیه ولتاژها است (چون از اونا که مصرف نمیکنی افت ولتاژو تشخیص بده تا جبران کنه -بهتره قطع بشن) 2_ یا بخاطر .....بیا دومین دلیلشو یادم رفت
    :biggrin:

دیدگاه

و اما بعد! :biggrin:

نوشته اصلی توسط b e h n a m
      در مورد روشی که من گفتم با کاهش ولتاژ شاخه 12 در واقع دیوتی سایکل رو کاهش میدیم که همونطور که خودتون بهتر میدونید با کاهش دیوتی سایکل قدرت هسته فریت هم کاهش پیدا میکنه پس افت امپر دهی هم خواهیم داشت.
      ولی اگه 5 ولت رو افزایش بدیم چون دیوتی سایکل میره بالا پس قدرت ترانس افزایش پیدا میکنه و ....
      های ولتاژ جان:
      تا جایی که من میدونم دیوتی سایکل 494 تا 40% به وسیله ی فیدبک تغییر میکنه که منطقی به نظر میرسه که بتونه 5 ولت رو تبدیل به 8 ولت بکنه.
      فقط باید دید که با افزایش ولتاژ فرکانس خیلی بالا نره که هسته جوابگو نباشه.
      نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
      آقا وحید ، دادا گفتم که موضوع چجوریه / مشکل که نه قربونت :biggrin:
      فقط شما گفتی زیر بار 6 امپری گذاستی . بد نبود بگی جریان اون 12 ولت خود پاور چقدره .

حضور ذهن ندارم که با تغییر ولتاژ چه تغییری تو جریان میکنه .

فرض بگیر به نتیجه رسیدیم که این 8 ولت باید تا 16 امپر جریان بده . اگه واقعا افت توان رو نمیخوای و کل جریانشو لازم میدونی .
      حتما جریانشو مصرف کن ببین تا کجا افت نمیکنه . اگه دیدی مثلا با جریان 8 امپر شروع به افت کرد پس یعنی نمیتونه جبران کنه /

البته مشکل از فیدبک شما نیست .دلیلش 1_یا بخاطر فیدبک بقیه ولتاژها است (چون از اونا که مصرف نمیکنی افت ولتاژو تشخیص بده تا جبران کنه -بهتره قطع بشن) 2_ یا بخاطر .....بیا دومین دلیلشو یادم رفت
      :biggrin:
      والا من هرچی زور زدم با تغییر فیدبک نشد 5 رو به 8 برسونم فوقش تا 6.5 میرفت بالا. رو یه پاور دیگه هم تست زدیم(تنها 1 آی سی 494 داشت و تمام!) اونم نشد و درجا خاموش میکرد
      پاوری که فعلا دارم تست میزنم جریاندهیش بالاست نسبتا.
      برا 5 ولت 35 آمپره و 12 هم 15 آمپر
      تو همون پست اول هم گفتم که تنها 10 آمپر نیازه
      کل چیزی هم که ما نیاز داریم 8 ولت 6.5 آمپره دقیقا اما از سر مباحث امنیتی و ... میکنیمش 10 آمپر برا محدوده مجاز(بار 6.5 آمپر در لحظات پیک مصرفش میکشه)

فعلا کل کار رو دادیم برا ساخت قاب و قراره امروز آماده باشه. زمانی که گرفتمش کلا با همون یه تست میزنم ببینم چه نتیجه ای میده. اگر بتونه 1 روز کامل کار کنه میشه تا حدودی بهش امیدوار شد
      با سپاس از همگی دوستان که همراهی و کمک کردند و همچنین دوستانی که روی اعصاب پیاده روی نمودند :biggrin:
      درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
      بدرود . . .

دیدگاه

اگه 6.5 امپر میخوای حتما از همون 12 ولت استفاده کن که مطمینن میتونه این جریان رو بده. اونم برای جریان پیک!!!
        یکی از بچه ها یه خازن (ظرفیتش خیلی کم بود) اضافه کرده بود بین پایه های 1 ترانزیستور که تو پیک ها پاور قطع نمیشد!
        بگرد ببین کدوم ترانزیستور میشه تو مدار تو
        زکات علم نشر آن است
        بیشتر با من اشنا بشین :
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
        ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

{{{{یکی از بچه ها یه خازن (ظرفیتش خیلی کم بود) اضافه کرده بود بین پایه های 1 ترانزیستور که تو پیک ها پاور قطع نمیشد!
          بگرد ببین کدوم ترانزیستور میشه تو مدار تو }}}}

اگر با مدار قطع کردن اوور ولتاژ مشکل داشتی / ای سی OPAMP که احتمالا 339 یا ... هست رو از جا در بیارید / یا 2 تا پایه که از ترانس پالس میاد و با دیود و خازن کوچیک صاف میشه (حدود 1.5 ولت)که میره تو 339 رو قطع کنید

دیدگاه

با سپاس از دوستان
            فعلا دارم دنبال یه پاور دیگه میگردم تا اونو کلا برا اینکار تغییر بدم
            این پاوری که الان دارم دم دستی خودمه و حیفس :mrgreen:
            والا رو این یکی که داشتم تست میزدم بیچاره تو پیک 10 آمپر هم صداش درنمیومد و مثل مرد کار میکرد. قطع کردن حالیش نبود :biggrin:
            تا ببینم این جدیده چی میشه

با سپاس
            درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
            بدرود . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
              {{{{یکی از بچه ها یه خازن (ظرفیتش خیلی کم بود) اضافه کرده بود بین پایه های 1 ترانزیستور که تو پیک ها پاور قطع نمیشد!
              بگرد ببین کدوم ترانزیستور میشه تو مدار تو }}}}

اگر با مدار قطع کردن اوور ولتاژ مشکل داشتی / ای سی OPAMP که احتمالا 339 یا ... هست رو از جا در بیارید / یا 2 تا پایه که از ترانس پالس میاد و با دیود و خازن کوچیک صاف میشه (حدود 1.5 ولت)که میره تو 339 رو قطع کنید
              من بودم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط وحید نصیری
                [color=navy][b]با درود . . .
                اساتید عزیز آیا امکانش هست ولتاژ 12 یا 5 ولت پاور رو با دستکاری کردن مدارش به 8 ولت رسوند؟
                بدون تغییر در مدار
                با گرفتن یه سیم از +12 و یه سیم از +3 پاور ، حدود 9 ولت با حداکثر جریان ولتاژ 12 (حدود 10 آمپر )
                و با گرفتن یه سیم از +12 و یه سیم از +5 پاور ، حدود 7 ولت با حداکثر جریان ولتاژ 12 (حدود 10 آمپر ) خواهیم داشت
                اگه مصرف کننده ی شما با یک ولت بالا یا پایین مشکلی براش پیش نمیاد (که معمولا هم نمیاد) از همین دوتا استفاده کنید .

اما برای گرفتن ولتاژ های بالاتر با جریان دهی بالا چاره ای جز تغییر در مدار نیست. من خودم برای شارژ باطری ماشین مجبور شدم 12 ولت رو با دستکاری فیدبک به 15 برسونم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx نمایش پست ها
                  من بودم
                  نوشته اصلی توسط v.nassiri نمایش پست ها
                  ف
                  علا دارم دنبال یه پاور دیگه میگردم تا اونو کلا برا اینکار تغییر
                  نوشته اصلی توسط Hi Voltage نمایش پست ها
                  {{{{یکی از بچه ها یه خازن
                  سلام
                  لطفا در مورد مطلب پست قبلی راهنمایی بفرمایید که مشکلی ایجاد میشه ما از مثبت دوازده و مثبت ۵ ولتاژ بگیریم با امپر بالا (۷ ولت مثلا ۱۵ امپر)؟
                  زندگی پر ز وجود است ولی ..
                  ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

سلام وقت بخیر
                    من یه پاور گرین 330 رو دارم که دکمه تغیر وضعیت ولتاژ رو زدن وقتی که باز کردم ددیدم که ترانزیستور های tt2148 منفجر شده بود و عوضش کردم الان که میزنم به برق یه صدا ار ترانس میاد البته قبل از تغیر ولتاژ هم این صدا میومد وقتی که سیم سبز و ابی رو به هم میزنم اصلا فن کار نمیکنه خروجی اصلا ندارم چه کارکنم لطفا راهنمای کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Milad_78 نمایش پست ها
                      سلام وقت بخیر
                      من یه پاور گرین 330 رو دارم که دکمه تغیر وضعیت ولتاژ رو زدن وقتی که باز کردم ددیدم که ترانزیستور های tt2148 منفجر شده بود و عوضش کردم الان که میزنم به برق یه صدا ار ترانس میاد البته قبل از تغیر ولتاژ هم این صدا میومد وقتی که سیم سبز و ابی رو به هم میزنم اصلا فن کار نمیکنه خروجی اصلا ندارم چه کارکنم لطفا راهنمای کنید
                      سلام
                      سیم سبز و مشکی رو باید بهم وصل کنید
                      موفق باشید

دیدگاه

سلام دوستان ایسی پاور من sg6105d هست برای این راهی ندارین تورو خدا کمک کنید

دیدگاه

سلام دوست عزیز برای تغییر ولتاژ خروجی یه پتانسیومتر ١٠ کیلو اهم بر دار به خروجی ١٢ ولت وصل کن و پایه وسط و پایه دیگو را به پایه شماره یک ای سی tl494 وصل کن و پایه شماره یک رو با یه مقاومت ٢.٢ کیلو اهم به زمین وصل کن آروم آروم پتانسیومتر رو بچرخون تا ولتاژ مد نظرت رو به دست بیاری و اگر دقت کرده باشید در منبع های سوییچینگ کف خواب صنعتی یه پتانسیومتر کوچیک کنارشون داره و سیم پیچ اونها دستکاری نشده و اگر پتانسیومتر رو دنبال کنی به ای سی tl494 می رسی فقط یک نکته را خدمتت عارض شم که به هر دلیلی ولتاژ خروجیت بالا تر از ولتاژ تحمل خازن ها بره انفجار بدی رو شاهد خواهی بود(خودم تجربه کردم) پیشنهاد اینه که اگه بخوای محکم کاری کنی خازن های خروجیت رو با نمونه ولتاژ بالاتر عوض کن موفق باشی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X