اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شارژ باتری با پنل خورشیدی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شارژ باتری با پنل خورشیدی

این دیتا شیت ها ترجمه فارسی ندارند ؟
    اگه کسی هست یه توضیح مختصر بده .
    فکر کنم با این نمره زبان و اطلاعاتی که دارم باید برم از اول شروع کنم ، شما هم من رو یه نوجوان16 ساله حساب کنید .
    :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:
    نیوتن غلط کرد !
    واسه بعضی عمل ها
    هیچ عکس العملی نیست !

دیدگاه

این یه رگولاتور ولتاژ ساده با افت کمه.یعنی در رگلاتورای ساده ولتاژ ورودی باید حداقل 2.5V بالاتر از خروجی باشه ولی در این آی سی فقط نیم ولته.حداکثر تا 18W توانو با استفاده از هیتسینگ خوب تحمل میکنه(بدون هیتسینگ فقط 1.5W). جریان خروجی 1و 2 آمپر (در دومدل) هست.ولتاژ ورودی 4.5V-35V و خروجی 1.5V-30V.مجهز به ورودی ON/OFF(روشن و خاموش).صفحه 7 مدارشم با ورودی ON/OFF برات کشیده.اگه ولتاژی بالاتر از 1.25V(ولتاژ مرجع) بهش بدی مدار خاموش میشه.
      امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
      از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.

دیدگاه

سلام دوست عزیز .
        واقعا ازت ممنونم @};- @};- @};-
        یه چیز دیگه:
        نوشته اصلی توسط M.J.F
        از همه ی دوستان ممنونم... :nice:
        مگه باتری های لیتیمی نباید به روش مخصوص شارژ بشن ؟با این روش می شه باتری های دیگه رو هم شارژ کرد؟ مدار خاصی لازم نداره؟زمان شارژ هم مهم نیست :biggrin:میشه یه نمونه از این مدار رگولاتور رو برام بگذارید؟

.
        .
        من یه مدار میخوام که به صورت خودکار باتری رو شارژ کنه و پس از اتمام شارژ به من اعلام کنه که باتری پر شده.
        همچنین بتونه مقدار شارژ شده ی باتری رو هم اندازه بگیره مثلا هر %10 شارژ رو با 1 LED نشون بده.
        :agree:
        این رو برای آموزش می سازم و اگه بشه بعد از ساخت ، ارتقاش میدم. :nerd:
        اگه کمک کنید یه همچین چیزی که گفتم بسازم که دیگه واقعا عالیه.
        نیوتن غلط کرد !
        واسه بعضی عمل ها
        هیچ عکس العملی نیست !

دیدگاه

هنوزم متوجه نشدی که اینجا میان که اگه به مشکل خوردن مشورت کنن نه اینکه یه مدار حاضری برات بسازن و شما فقط زحمت مونتاژشو بکشی. از این خبرا نیست. اول برو اینارو که فهمیدی عملا بساز ببین چی میشه بعد اگه به مشکل خوردی دوباره درمورد اون مساله سوال کن. هنوز اصل شارژرو نساختی فکر اتوماتیک کردنشی؟؟؟؟؟ :read:
          امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.

دیدگاه

سلام ، توی این تاپیک بحث شده شاید به کار شما هم اومد!

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=63977.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط student2011
              هنوزم متوجه نشدی که اینجا میان که اگه به مشکل خوردن مشورت کنن نه اینکه یه مدار حاضری برات بسازن و شما فقط زحمت مونتاژشو بکشی. از این خبرا نیست. اول برو اینارو که فهمیدی عملا بساز ببین چی میشه بعد اگه به مشکل خوردی دوباره درمورد اون مساله سوال کن. هنوز اصل شارژرو نساختی فکر اتوماتیک کردنشی؟؟؟؟؟ :read:
              واقعا از طرز صحبت کردنتون ممنونم.
              بی خیال .
              اصلا تعطیل....
              نیوتن غلط کرد !
              واسه بعضی عمل ها
              هیچ عکس العملی نیست !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط M.J.F
                واقعا از طرز صحبت کردنتون ممنونم.
                بی خیال .
                اصلا تعطیل....
                فکر نکنم صحبت بدی کرده باشم. رک بود چون نیاز بود ولی بد نه. سعی کن تحملتا بالا ببری.
                فقط خاستم بهت تلنگری زده باشم که راهتو انتخاب کنی نه اینکه ناراحت بشی.اگه بخای با هر چیزی ناراحت بشی و دیگه کاری رو که میخای پیش بگیری ول کنی هیجوقت به هیچ جا نمی رسی و حسرت این موقعیت هایی رو میخوری که همینا رو هم ما نداشتیم. :read:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X