اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت ups با ورودی DC و خروجی DC

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت ups با ورودی DC و خروجی DC

برا همینه باید کمتر ماشینو تو آفتاب گذاشت :mrgreen:
    من فکر میکردم بخاطر رنگ ماشین زیر آفتاب نمیزارن :biggrin:

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ghasede del
      من فکر میکردم بخاطر رنگ ماشین زیر آفتاب نمیزارن :biggrin:
      برا خراب نشدن داشبورد هم همین طور :biggrin:اما بچه هایی که جنوب زندگی می کنند باتری ماشین رو خیلی زودتر از مناطق معتدل عوض می کنند.

کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
      ولتر

دیدگاه

تشکر از دوستان ، خب حالا ما همه این مسایلو در نظر بگیریم ، لطفا پیشنهاد بدین که :

1 - از چه باطری هایی با چه آمپری و چند عدد استفاده کنم ؟

2 - سیستم مدار الکترونیکی این دستگاه را چطور طراحی کنم و آیا میتونم از مدار های آماده استفاده کنم ؟

3 - خلاصه من تا 3 شنبه باید جواب بدم اگر بتونم این وسیله رو هم تهیه کنم بقیه کار هم مال منه اگه نه که کار پرررررررررررررررررررررررررررررررررررررر (اونم تو این وضع افتضاح کار 1000 تومن هزار تومنه ) :cry2:
        M.R.R

دیدگاه

حالا تا اساتید میاند برا سویچینگش راهنماییتون کنند ................ژنراتورتون چند ساعت برق میده و چند آمپر خروجی داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اون نموداری که من گذاشتم را توجه کردید که یک باتری سربی اسیدی در مدت کمتر از 6 ماه در دمای 55درجه ظرفیتش به 40%میرسه .یعنی با کمال خوش بینی تو اون دما سالی یک بار باید باتری ها عوض بشه :agree:

اگر هم تصمیم به خرید مدارات dc-dcآماده گرفتید شاید از بین محصولاتmeanwellکارتون راه بیوفته تو ایران هم نماینده فروش داره
          ولتر

دیدگاه

هنوز اطلاعات دقیقی برای ژنراتور مولد برق به من ندادند . فقط گفتن 50 تا 100 ولت برق داریم همین ، از نمودارتون هم ممنون ، این طور که معلومه من نیاز به کولر گازی دارم :mrgreen: و در مورد این مداراتی هم که فرمودین میشه توضیح بدین
            M.R.R

دیدگاه

خلاصه من تا 3 شنبه باید جواب بدم اگر بتونم این وسیله رو هم تهیه کنم بقیه کار هم مال منه اگه نه که کار پرررررررررررررررررررررررررررررررررررررر (اونم تو این وضع افتضاح کار 1000 تومن هزار تومنه )
              اگر هم تصمیم به خرید مدارات dc-dcآماده گرفتید شاید از بین محصولاتmeanwellکارتون راه بیوفته تو ایران هم نماینده فروش داره
              خوب اگر تا الان سوچینگ کار نکردین برای راه اندازی وقت کمی دارید بهتره دنبال آمادش باشین تا کار رو از دست ندین.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط taninpersian
                هنوز اطلاعات دقیقی برای ژنراتور مولد برق به من ندادند . فقط گفتن 50 تا 100 ولت برق داریم همین ، از نمودارتون هم ممنون ، این طور که معلومه من نیاز به کولر گازی دارم :mrgreen: و در مورد این مداراتی هم که فرمودین میشه توضیح بدین
                مدار سویچینگیه که یک رنج ولتاژ dcرا می گیره و تو خروجیش ولتاژ مورد نظر شما را به صورت dcو طبق طراحی مدار میده :

نمونه آمادش هم :
                http://www.meanwell.com/search/rsd-100/default.htm
                ولتر

دیدگاه

با توجه به این که دمای کاری 60 درجست
                  گذاشتن یه سیستم ختک کننده میتواند هزینه ها را کاهش دهد چرا؟؟

به دلیل
                  نوشته اصلی توسط deremel400
                  من با کاهش عمر باتری ها و بازده خروجی و..............400در نظر گرفتم حالا 400نه 350 که نیازه؟؟؟؟؟؟؟
                  افزایش عمر باتری
                  کاهش هزینه ها
                  کم شدن مدت زمان سرویس
                  اگه این زندگی باشه , اگه این سهمم از دنیاست ; من از مردن هراسم نیست

دیدگاه

تشکر از دوستان ، خب حالا ما همه این مسایلو در نظر بگیریم ، لطفا پیشنهاد بدین که :

1 - از چه باطری هایی با چه آمپری و چند عدد استفاده کنم ؟

2 - سیستم مدار الکترونیکی این دستگاه را چطور طراحی کنم و آیا میتونم از مدار های آماده استفاده کنم ؟

3 - خلاصه من تا 3 شنبه باید جواب بدم اگر بتونم این وسیله رو هم تهیه کنم بقیه کار هم مال منه اگه نه که کار پرررررررررررررررررررررررررررررررررررررر (اونم تو این وضع افتضاح کار 1000 تومن هزار تومنه ) :cry2:
                    اگه خوب پول می دی بگو خودم تا قبل از 3شنبه برات بردیفمش ...
                    چیز توپ و مرغوب بت می دم ... قاطی هم نداره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emergency.calls.only
                      اگه خوب پول می دی بگو خودم تا قبل از 3شنبه برات بردیفمش ...
                      چیز توپ و مرغوب بت می دم ... قاطی هم نداره
                      لطف کنید براورد قیمت کنید و اطلاع بدین به من ( با ضمانت کتبی )
                      M.R.R

دیدگاه

نوشته اصلی توسط USSmain
                        با توجه به این که دمای کاری 60 درجست
                        گذاشتن یه سیستم ختک کننده میتواند هزینه ها را کاهش دهد چرا؟؟

به دلیل
                        افزایش عمر باتری
                        کاهش هزینه ها
                        کم شدن مدت زمان سرویس
                        واقعا ممنون از نمونه سوییچینگ که گذاشتین حالا من احتیاج دارم که این سویچینگ را وارد مدار شارژر کنم و بقیه ماجرا ، یه سوال فنی برای شارژ باطری ها به ولتاژ و آمپر بالاتر نیاز ندارم ؟ طبق این که من 160 آمپر حد اقل جریان باطری دارم
                        M.R.R

دیدگاه

واقعا ممنون از نمونه سوییچینگ که گذاشتین حالا من احتیاج دارم که این سویچینگ را وارد مدار شارژر کنم و بقیه ماجرا ، یه سوال فنی برای شارژ باطری ها به ولتاژ و آمپر بالاتر نیاز ندارم ؟ طبق این که من 160 آمپر حد اقل جریان باطری دارم
                          شارژر هم لازم داری ای بابا چرا از همون اول سئوالو کامل مطرح نمیکنی اخرشم نفهمیدیم کی ژنراتور میاد رو خط کی باطری میاد وسط حالا شارژر هم اضافه شد
                          فکر می کردم ژنراتور باطریها رو شارژ میکنه.

دیدگاه

یک سوال دیگه از اساتید ، به نظر شما من بیام و باطری هایمو سری کنم و یه ولتاژ بالاتر بدست بیارم و دوباره تبدیل کنم به ولتاژ مورد نیازم بهتر نیست ؟ هم از لحاظ جریان و هم ولتاژ :nerd:
                            M.R.R

دیدگاه

یک سوال دیگه از اساتید ، به نظر شما من بیام و باطری هایمو سری کنم و یه ولتاژ بالاتر بدست بیارم و دوباره تبدیل کنم به ولتاژ مورد نیازم بهتر نیست ؟ هم از لحاظ جریان و هم ولتاژ :nerd:
                              اگر توانت بالاتر از 200 وات بود بهتر بود سری میکردی اما در توان کم زیاد فرقی نمی کنه
                              اینجا دو منبع ولتاژ داری ظاهرآ دو تا منبع تغذیه نیاز داری درسته.

دیدگاه

لطف کنید براورد قیمت کنید و اطلاع بدین به من ( با ضمانت کتبی )
                                لطف کنید یکبار دیگه به این سوالات جواب بدید :

1)تعداد باتریهای ورودی :
                                2)آمپر ساعت باتریها :
                                3)سری یا موازی ؟ یا انتخاب با طراحه ؟
                                4)مدت زمان استفاده از باتری :
                                5)مدت زمان استفاده از شبکه ؟
                                6)ورودی شبکه ؟ 50 ولت تا 100 ولت دی سی ؟
                                7)خروجی سیستم ؟ 24 ولت 2 آمپر ؟
                                8)ماکزیمم دمای محیط کارکرد سیستم ؟
                                9)محیط گازی است یا خیر ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X