اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

این رله تو این مدار کارش چیه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : این رله تو این مدار کارش چیه

نوشته اصلی توسط abin66
    دادا من که اول گفتم این مدار خازنیه که در ورودی آمپ نصب میشه جهت تامین جریان لحظه ای شما تند رفتی.

این مدارو یه بچه مدرسه ای ام ببینه می فهمه خازن تقسیم ولتاژ سرش شده رفته تو میکرو اونورشم سگمنت فقط داریم ولت متره .

اینکه دوستمون می فرماید مقاومت تو مدار باشه برای وقطی که سر باتری رو ور میذاریم چند ساعت بعد بزنیم جرقه نزنه خوبه اما میشه رله هم نزاریم جرقه بزنه مهم نیست. میخواهم بدونم هدف طراح این مدار از دیود رله سرس تو مدار چی بوده و چرا با رله پایه میکرو زمین و شناور میشه؟؟؟ :eek: :redface: :nice:

اینو میگم فردا یکی نگه توضیح ندادی گمراه کردی این مدار بصورت موازی قبل ورودی برق آمپ نصب میشه این مدار فقط یه بانک خازنی و ولت متر دیجیتال سرشه نه صلوات شماره نه رقص نور نه یتیکه از مدار بزرگتر نه...:biggrin: :biggrin: :nice:
    خب اول میگفتین این خازن آمپه
    این همه بچه ها فر نخورن :icon_razz:

نوشته اصلی توسط abin66
    سلام کسی میتونه تحلیلی بگه کار این رله تو مدار چیه مدار مربوط به خازن بزرگی هست که قبل ورودی آمپلی فایر میزارن :eek: :eek:
    http://www.peony888.com/VS/violence-vs-sch.GIF
    ها؟
    آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

میخواهم بدونم هدف طراح این مدار از دیود رله سرس تو مدار چی بوده و چرا با رله پایه میکرو زمین و شناور میشه؟؟؟ :eek: :redface: :nice:
      یک کلام / هدف طراح هر چی بوده اشتباه بوده

اون حدثی هم که شما میزنی و پایه میکرو رو ملاک قرار میدی نیازی به گذاشتن رله نداره /

و البته تنها کار مفید که اینجا میتونه انجام بده قبلا گفته شد / که در نهایت اون کارم نمیکنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
        یک کلام / هدف طراح هر چی بوده اشتباه بوده

اون حدثی هم که شما میزنی و پایه میکرو رو ملاک قرار میدی نیازی به گذاشتن رله نداره /
        به نظر من اگه ولتاژ مستقیم با یه دیود بره به سر خازنها
        قبل از دیود هم بره به ADC(با تقسیم ولتاژ)
        از اونور میکرو به رله فرمان بده که هر وقت ولتاژ از حدی کمتر شد دیود رو اتصال کوتاه کنه درست تر باشه
        ولی خودم حدس میزنم ی جای کار بلنگه :rolleyes:

البته ببخشید در حضور این همه صاحب نظر ابراز عقیده کردم! :redface:
        آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

تو توضیحات طراح این مدار نوشته که میکرو فقط ولتمتره /و هیچ فرمانی قرار نبوده بده

کل مدار مفید و اصلی فقط و فقط همونیه که دورش خط کشیده شده / میکرو بعدا به این مدار اضافه شده (فقط به عنوان ولتمتر و زیبایی)
          تحلیل مدار فقط تا درون خط قرمز محدود میشه و هر قطعه بیرون خط اصلا مطرح نیست(حتی اون مقاومت های تقسیم ولتاژ)

دیدگاه

تو توضیحات طراح این مدار نوشته که میکرو فقط ولتمتره /و هیچ فرمانی قرار نبوده بده

کل مدار مفید و اصلی فقط و فقط همونیه که دورش خط کشیده شده / میکرو بعدا به این مدار اضافه شده (فقط به عنوان ولتمتر و زیبایی)
            تحلیل مدار فقط تا درون خط قرمز محدود میشه و هر قطعه بیرون خط اصلا مطرح نیست(حتی اون مقاومت های تقسیم ولتاژ)
            خوب میفرمایید که میکرو الکی رله الکی این میشه یه تعداد خازن موازی هدف این بوده که ولتاژ رو بصورت reale نمایش داده بشه وگرنه دیگه تحلیلی نمونده با تعریف شما یه تعداد خازن موازی منبع
            تو صورت سوال ذکر کردم این رله حتما" یه کاری میکنه که تو مداره وگرنه یه ولت متر دیجیتال و خازن موازی تمام رله هم نمیزاست.
            قرار نیست صورت سوال حذف شه !!!!
            از یکی پرسیدم چرا نوشته رو کبریت( کبریت بی خطر )هرکی یه جوابی داد یکی گفت خود بخود اتیش نمیگیره یکی گفت جوک نوشته و... اما منظور تولید کننده نوع گوگرد موجود در کبریت بوده که نوشته بی خطر وجدانا" کسی اینو میدونست؟؟؟؟؟؟
            گشتم جوابو که یه جمله بود همه هم خوندنش اما بی تفاوت رد شدن پیدا کردم. این رله هم همینطور میشه سر سری حذف شه یا روش تامل کرد شاید این رله اصلا" درست قرار گرفته باشه ما از درک طراح بی خبریم؟؟؟؟؟
            کم باش اصلا هم نگران کم بودنت نباش!!!
            اونی که اگر کم باشی گمت میکنه, همونیه که اگر زیاد باشی حیفت میکنه!!
            فقط خوب باش. خوب بودن به اندازه کافی متفاوتت میکنه.

دیدگاه

وگرنه دیگه تحلیلی نمونده با تعریف شما یه تعداد خازن موازی منبع
              دقیقا
              تو صورت سوال ذکر کردم این رله حتما" یه کاری میکنه که تو مداره وگرنه یه ولت متر دیجیتال و خازن موازی تمام رله هم نمیزاست.
              قرار نیست صورت سوال حذف شه !!!!
              من که خودم گفتم رله حتما باید باشه / و الانم میگم که باید باشه . ولی فقط در داخل همون خط قرمز / و در حال حاضر بودنش بی معنیه
              وجدانا" کسی اینو میدونست؟؟؟؟؟؟
              بله

تامل کرد شاید این رله اصلا" درست قرار گرفته باشه ما از درک طراح بی خبریم؟؟؟؟؟
              اگر شما میخوای تامل کن / تنها سودی که میتونه داشته باشه قبلا گفته شد

دیدگاه

پس دویاره بذار دقیق تر بگم یه وقت خدا نکرده ناراحت نشید :biggrin:

تو دستگاه هایی که ضرفیت خازن ها زیاد است / یعنی یه تعدادی خازن رو با هم موازی کردن و ضرفیت بالا رفته . اگر کلید هم بذاریم ممکنه کلید خراب بشه . اینجا میان اول با مقاومت یواش یواش خازن هارو شارژ میکنن و یا با تایم یا با سنس خلاصه بعد از مدتی رله روشن میشه و به طور کامل وصل میکنه / یعنی موازی با مقاومت بسته میشه و با روشن شدن مقاومت حذف میشه

دیدگاه

پس دویاره بذار دقیق تر بگم یه وقت خدا نکرده ناراحت نشید :biggrin:

تو دستگاه هایی که ضرفیت خازن ها زیاد است / یعنی یه تعدادی خازن رو با هم موازی کردن و ضرفیت بالا رفته . اگر کلید هم بذاریم ممکنه کلید خراب بشه . اینجا میان اول با مقاومت یواش یواش خازن هارو شارژ میکنن و یا با تایم یا با سنس خلاصه بعد از مدتی رله روشن میشه و به طور کامل وصل میکنه / یعنی موازی با مقاومت بسته میشه و با روشن شدن مقاومت حذف میشه
                  درسته حرف شما تائید شد که برای جلو گیری از جرقه این کارو میکنن اما تو این طرح رله و دیود کارش برا من مهم شده گقتم از هم فکری دوستان کمک بگیرم :nerd: :nerd: :nerd: :biggrin:
                  الیته فکنم جوابو پیدا کردم احتمالش هست این رله کارش این باشه که وقتی ولتاژ از مقدار راه اندازی رله عبور کرد میکرو ره روشن کنه که مقدار ولتاژ واقعی نمایش داده بشه. :applause: :applause: :applause: :nerd: :nice: :redface:
                  کم باش اصلا هم نگران کم بودنت نباش!!!
                  اونی که اگر کم باشی گمت میکنه, همونیه که اگر زیاد باشی حیفت میکنه!!
                  فقط خوب باش. خوب بودن به اندازه کافی متفاوتت میکنه.

دیدگاه

الیته فکنم جوابو پیدا کردم احتمالش هست این رله کارش این باشه که وقتی ولتاژ از مقدار راه اندازی رله عبور کرد میکرو ره روشن کنه که مقدار ولتاژ واقعی نمایش داده بشه. :applause:
                    آفرین دقیقا همینطوره /

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X