اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مرجع تعمیرات اینورترهای آرک ولدر (جوشکاری)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مرجع تعمیرات اینورترهای آرک ولدر (جوشکاری)

سلام ca3140 فقط برای پروتکت مدار استفاده شده؟

دیدگاه

یا سلام
      خدمت سروران گرامی چند تا سوال در مورد شکل پایین داشتم اگر ممکنه لطفا کمک کنید
      1 ترانسی که در تصویر علامت گذاشتم چه نوعی هستش و ایا به همین صورت (منظورم با بردشه) میشه از بازار تهیه کرد ؟
      2 این ترانس همراه برد جدا گانه ای روی برد اصلی نصب شده و اینکه میدونم 1 ورودی و 4 خروجی داره ورودی ترانس همان سیم وارنیش داره و 4خروجیش هم به پایه گیت igbit ها وصله و کارش تغذیه igbit هست حالا میخام بدونم ورودی و خروجی چند ولته و چه نوع موجی داره ؟
      3 خروجی ای جی بیت ها به 60سانت سیم لاکی نمره 1.3میل که 10 دور روی فریت پیچیده شده وصله چطور 16امپر رو با 400ولت به این سیم پیچ میدن ولی اتصال نمیکنه ؟ و اینکه با این سیم پیچ کم چطور این حجم امپر رو القاع میکنن؟

با تشکر

دیدگاه

همچنان منتظر یاری سبزتان هستم به فریادم برسید دوستان :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali_tala
          یا سلام
          خدمت سروران گرامی چند تا سوال در مورد شکل پایین داشتم اگر ممکنه لطفا کمک کنید
          1 ترانسی که در تصویر علامت گذاشتم چه نوعی هستش و ایا به همین صورت (منظورم با بردشه) میشه از بازار تهیه کرد ؟
          فرکانس بالا و 99% فریت هستش. نه نمیشه تهیه کرد ولی سفارش میتونی بدی برات بسازن. یا خودت بازش کنی بادقت و ببینی چی رو چند دور پیچیده بعد همونو بچیپی.

2 این ترانس همراه برد جدا گانه ای روی برد اصلی نصب شده و اینکه میدونم 1 ورودی و 4 خروجی داره ورودی ترانس همان سیم وارنیش داره و 4خروجیش هم به پایه گیت igbit ها وصله و کارش تغذیه igbit هست حالا میخام بدونم ورودی و خروجی چند ولته و چه نوع موجی داره ؟
          پس ترانس پالس هستش و کارش روشن و خاموش کردن IGBT ها هستش . اگر کار میکنه با اسکپ میتونی جریان و ولتاژشو بگیری اگر نه میتونی از روی دیتاشیتای جی بی تی ها یه چیزایی دستگیرت بشه.

3 خروجی ای جی بیت ها به 60سانت سیم لاکی نمره 1.3میل که 10 دور روی فریت پیچیده شده وصله چطور 16امپر رو با 400ولت به این سیم پیچ میدن ولی اتصال نمیکنه ؟ و اینکه با این سیم پیچ کم چطور این حجم امپر رو القاع میکنن؟
          القای میدان الکترو مقناطیسی قوی رو با سیم پیچی 1 دور هم انجام میدن. اصلا هر چی توان میره بالاتر دور میاد پایین تر. برای این که بفهمی چطور این کار رو میکنن باید با این فرمول یه نگاهی بندازی

R=Lx2x3.14xF
          که هر چی فرکانس رو بالا ببریم مقاومت سیم پیچ بیشتر میشه .

چرا بازش کردی؟

دیدگاه

با سلام و تشکر فراوان ازشما دوست عزیز که وقت گذاشتید و به سوالات بنده پاسخ دادید
            خدمتتون عرض کنم که این عکس دستگاه خودم نیست واین رو از همین تاپیک گرفتم
            چون بنده یه دستگاه دقیقا با همین مشخصات دارم و تصمیم گرفتم یکی ازش بسازم و تا حد زیادی روش کار کردم وفقط تنها مشکلم قسمت کنترل هستش چون کمی پیچیده هست و اینکه اسکوپ هم ندارم که بتونم فرکانس شو بگیرم و چون در شهرستان هستم دسترسی به لوازم وقطعات ندارم ولی فکر میکنم این ترانس یه صورت اماده باشه چون روی خود تراس این مشخصات هست که نوشته CQC E25 15:15 ایا با این مشخصات میشه از بازار تهیه کرد یا اینکه کمکی برای پیچیدنش میکنه و اینکه IGBET این دستگاه به شماره K30N60HS هست در ضمن اگر سوالی در مورد این دستگاه دارید در خدمتم

با تشکر :bye

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali_tala
              با سلام و تشکر فراوان ازشما دوست عزیز که وقت گذاشتید و به سوالات بنده پاسخ دادید
              خدمتتون عرض کنم که این عکس دستگاه خودم نیست واین رو از همین تاپیک گرفتم
              چون بنده یه دستگاه دقیقا با همین مشخصات دارم و تصمیم گرفتم یکی ازش بسازم و تا حد زیادی روش کار کردم وفقط تنها مشکلم قسمت کنترل هستش چون کمی پیچیده هست و اینکه اسکوپ هم ندارم که بتونم فرکانس شو بگیرم و چون در شهرستان هستم دسترسی به لوازم وقطعات ندارم ولی فکر میکنم این ترانس یه صورت اماده باشه چون روی خود تراس این مشخصات هست که نوشته CQC E25 15:15 ایا با این مشخصات میشه از بازار تهیه کرد یا اینکه کمکی برای پیچیدنش میکنه و اینکه IGBET این دستگاه به شماره K30N60HS هست در ضمن اگر سوالی در مورد این دستگاه دارید در خدمتم

با تشکر :bye
              سلام در مورد قطعات پروتکت و مدار پروتکت توضیح دهید؟

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان گرامی

حفاظت در سیستم های جوشکاری

این نو ع دستگاه دارای چندین سنسور هستش از جمله دما -اتصال کوتاه - مقدار ولتاز وامپر خروجی و برق ورودی هستش که تمام موارد با استفاده از میکرو صورت میگیره
                دما= زمانی که حرارت داخلی سیستم از 70 درجه بیشتر میشه با یک LED روی دستگاه اطلاع داده میشه و زمانی که دما +75 درجه میشه به صورت اتومات قسمت خروجی قطع شده و فن روشن میماند و تا زمان کم شدن دما تا کمتر از 55 درجه سیستم شروع به کار نخاهد کرد
                اتصال کوتاه =به علت انکه در سیستم جوشکاری اتصال کوتاه به علت چسبیدن الکترود به قطعه بسیار زیاد پیش میاید به همین علت قطع شدن سیستم در این مورد تا حداکثر توان و بسته به دما و مدت اتصال متفاوت است یعنی اگر دما سیستم مطلوب باشد میتواند تا 5 الی 14 ثانیه تحمل کند و پس از ان سیستم را قطع کند
                ولتاژ و توان = در تمام مدت روشن بودن سیستم به صورت مداوم در حال اندازه گیری میباشد به صورتی که اگر ولتاز ورودی از 250الی 170تجاوز نماید رله قطع خاهد شد و همینطور ارقام خروجی مدار باید کمتر از 1 ولت و3% امپر +- باشد چون این نوع سیستم دارای 2 حالت جوشکاری میباشد در حالت جوش معمولی 40ولت ودر حالت جوش با دستگاه زیر پودری 10ولت هستش ( ادامه دارد )
                در مورد این نوع سیستم ها و ولتاز قسمتهای مختلف سوالی بود در خدمتم البته تا تصمیم کبرا :mrgreen:

با تشکر

دیدگاه

استاد خیلی دقیق بررسی میکنید مرسی در دستگاههایی که بیشترش در بازار هست از میکرو استفاده نمیشه معمولا یک ای سی Ca3140 دارن و یک ای سی دیگر که تولید فرکانس میکند که از پایه های 3140 بیشتر هست که با هم روی یک برد هستند در این برد تریستوری وجود دارد که انهم مربوط به قسمت پروتکت هست حالا پروتکت مربوط به سنسور دما روی هیتسینک که اتصال کوتاه و در مدل دیگر باز هست چه فرقی با پروتکت 3140 - تریستور روی برد و ترانس ct داره دقیقا کار ct چیه؟
                  تمام این پروتکتها چه فرقی باهم دارن ؟اگر بعد از چند خال جوش پروتکت فعال شود ایراد از کدام قسمت مدار است و پروتکت مربوط به چیست؟

دیدگاه

با سلام وتشکر از شما
                    باید خدمت شما عرض کنم حرف شما درسته که از میکرو خیلی کم استفاده میشه ولی بنده چند دستگاه دیدم که از میکرو بهره بردند البته در سیستم های خارجی چون هیچ کدام از دستگاهای ایرانی که تا به حال دیدم ولتاژ ورودی را پروتکت نمیکنن و اگر ولتاژ بالا بره کل سیستم خدا بیامرز میشه برای همین بنده به یک دستگاه خاص اشاره نکردم و منظورم تمام تکنولوژی به کار رفته در این نوع دستگاه ها بوده
                    در مورد مشکلی که بعد از چند خال جوش به وجود میاد کمی بیشتر توضیح بدین دقیقا چه اتفاقی رخ میده و مدل دستگاه چیه با چند خال معمولا مشکل مربوط به پروتکت نمیشه مگر در صورتی که خود سنسور مشکلی براش پیش اومده که مثلا دمای 50 دجه رو 80 درجه نشون میده البته در این موارد یه مشکل شایع هست که اگر شما کامل مشکل رو توصیف کنید بهتر میشه رفعش کرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali_tala
                      با سلام وتشکر از شما
                      باید خدمت شما عرض کنم حرف شما درسته که از میکرو خیلی کم استفاده میشه ولی بنده چند دستگاه دیدم که از میکرو بهره بردند البته در سیستم های خارجی چون هیچ کدام از دستگاهای ایرانی که تا به حال دیدم ولتاژ ورودی را پروتکت نمیکنن و اگر ولتاژ بالا بره کل سیستم خدا بیامرز میشه برای همین بنده به یک دستگاه خاص اشاره نکردم و منظورم تمام تکنولوژی به کار رفته در این نوع دستگاه ها بوده
                      در مورد مشکلی که بعد از چند خال جوش به وجود میاد کمی بیشتر توضیح بدین دقیقا چه اتفاقی رخ میده و مدل دستگاه چیه با چند خال معمولا مشکل مربوط به پروتکت نمیشه مگر در صورتی که خود سنسور مشکلی براش پیش اومده که مثلا دمای 50 دجه رو 80 درجه نشون میده البته در این موارد یه مشکل شایع هست که اگر شما کامل مشکل رو توصیف کنید بهتر میشه رفعش کرد
                      سلام بعد از 2 خال جوش با هر جریانی هیتسینک مربوط به فتها داغ میکند و پروتکت میکند باید خاموش شود ولی جوش نکنیم دستگاه تا 1 مدت زمان زیادی کار میکند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط elect2
                        سلام بعد از 2 خال جوش با هر جریانی هیتسینک مربوط به فتها داغ میکند و پروتکت میکند باید خاموش شود ولی جوش نکنیم دستگاه تا 1 مدت زمان زیادی کار میکند
                        مدل دستگاه چیه؟
                        دستگاه شما دارای 2 عدد دیود پله یا 1 عدد چند امپره ؟{ایا داغ میکنند}
                        زمان روشن شدن رله عمل میکنه ؟
                        وقتی قطع میشه ایا چراغ دما روشن میشه؟
                        دمای هیت سینگ در زمان قطع چقدره؟ (دما دقیق باشه لطفا}

لطفا دقیق جواب بدین تا بتونم بهتر کمک کنم
                        با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali_tala
                          با سلام وتشکر از شما
                          سلام در مورد شات دان ترانس ct و ای سی 3140 توضیح دهید؟

دیدگاه

سلام
                            امرو یه دسگاه جوش اینورتر ایران ترانس 250 رو برام اوردن که مشکلش اینه که تا به برق میزنی فیو مپره
                            اسم ای جی بی تی هاش
                            fgh40n60 هس ایا اینا سوختن یا D9202 که دیودای فست هستند
                            قسمت تغذیه و 6تا خارزن ورودی با ان تی سی ها به ظاهر سالمن
                            مکل از کجاشه ممنون
                            فقط سریع تر کمک کنید که معطله طرف
                            برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
                            راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsanajal
                              سلام
                              امرو یه دسگاه جوش اینورتر ایران ترانس 250 رو برام اوردن که مشکلش اینه که تا به برق میزنی فیو مپره
                              اسم ای جی بی تی هاش
                              fgh40n60 هس ایا اینا سوختن یا D9202 که دیودای فست هستند
                              قسمت تغذیه و 6تا خارزن ورودی با ان تی سی ها به ظاهر سالمن
                              مکل از کجاشه ممنون
                              فقط سریع تر کمک کنید که معطله طرف
                              کلکتور امیتر igbt ها رو تست کن ببین اتصال کوتاه نشده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده.
                                کلکتور امیتر igbt ها رو تست کن ببین اتصال کوتاه نشده
                                سلام
                                بدون باز شدن از رو برد که راه نمیدن ولی 2باره هم چک میکنم .
                                حالا قراره جدا جدا برد ها رو بزنم به برق .
                                نظر دیگه ندارن اساتید
                                این ای جی بی ها رو از کجا بگیرم اگه سوخته بودن
                                ممنون میشم ج بدین
                                و سلف ها تیروئید همه سالما به ظاهر .
                                irf ها رو چه جوری تست کنم . و دو عدد ترانزیستور ماک توشیبا به شماره k3378 هم داره
                                برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
                                راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X